Angelina
Aug 22 2005, 20:15
vasaras iespaidi un ilgas peec briiviibas...
kaads iesaakts, bet veel nepabeigts darbs
shis ziimeejums gaida savu kraasoshanas programmu.. cerams tuvaakajaa laikaa arii sagaidiis
manupraat kkas ar to seju tur iisti nav kaartiibaa, bet es nevaru saprast kas tieshi..
esiet zheeliigi pret mani, jo ziimeet esmu sakusi pavisam nesen.. tomeer gribeetos zinaat arii, kaa vareetu uzlabot manus darbinjus un padariit to arvien labaakus.. :
pinksakura
Aug 22 2005, 20:31
mhmm ko es varu piebilst...1. zīmējums man tā ne īpaši patīk bet 2 3 ir vnk fantastiski!tā tik turpināt
Pirmais ir SUPER ( super, super ) otrais un treshais man taa nevisai..........!!!!! Turpini ziimeet un liec jaunus darbus!!!!!!!
Tigra2
Aug 22 2005, 22:40
Pirmajā zīmējumā tas saules atspīdums ūdenī tāds jocīgs, laikam tad, kad centies uzzīmēt atspulgu pa virsu zilajam uzkrāsoji dzeltenu, meitenei vajag vairāk ēnojuma ķermeņa augšdaļā, kājas ir ieēnotas labi.
otrajā zīmējumā tev iznākuši skaisti spārni, tikai enģeļa ķermenis tāds drusku izstiepts, vajag vairāk platuma un mazāk garumā.seja pārāk trīsstūraina, var labot uztaisot garākus un kuplus matus, vai arī uztaisot galvas augšdaļu šaurāku.
trešajam zīmējumam nav kur piesieties acis tev padodas.
yorsa-kun
Aug 23 2005, 08:56
Pirmais i laps man patiik, kjermenja proporcijas ir cool, mosh vieniigais nav pareizaa kraasoshanas tehnika. Taalaak.. otrajam, ir labi sanaakushas plaukstas,manuprat. Treshajam acs emocija ir izdevusies labi, vieniigi taa pati galva taada saspiedusies. Kopumaa ja savelk galus visiem triis, manupraat, var turpinaat, buus prakse buus kewl^^
Angelina
Aug 23 2005, 09:22
fjuuu...! baigi uztraucos un domaaju, vai jumsiim mani darbinji patiks.. laikam, ka esmu pagaidaam tikusi cauri sveikaa
nju taa.. kraasoju es ar kriitinjiem un citiem "parastajem" riikiem.. ljooti gribeeju dabuut photoshopu, bet kaads draugs mani piechakareeja, un tapeec photoshops atkrita uz taalaaku naakotni
vispaar ar eenoshanu esmu uz pamatiigu "Juus".. viekaarshaak sakot - eenot GALIIGI neprotu.. un nezinu arii, kaa lai to iemaacos.. maybe ir kaadi tutoriali?
njaa.. un tajaa otrajaa ziimeejumaa plaukstas ir mans prieks un lepnums. pirmo reizi sanaaca tik labi uzziimeet plaukstas!
nee nu prieksh saakuma tieshaam labi.. wieniigais kas man likaas, ka otrajam rokas bish pa garu.. nu bet tas tik mans viedoklis!! tieshaam esi malacis.. turpini tik taalaak...
Angelina
Aug 23 2005, 17:55
paldies, paldies..
rokas engelim sanacaa tieshaam paaraak garas, to arii es pamaniiju, bet, kad bija gatavas plaukstas, tad rokas vairs negribeejaas labot.. sauciet to par manu slinkumu, bet... domaaju, ka ja buutu paarlabots roku garums, otru reizi taadas plaukstas es neuzziimeetu..
Acs ir lieliska, bet uz baltas lapas taa buutu veel labaaka.
Angelina
Aug 23 2005, 18:00
mhmm.. zinu.. bet parasti ziimeejumi man top parastaa kladee, tapeec arii ir taas ruutinjas.. tik pavisam nesen saaku ziimeet uz A4 lapaam.. un mazaakie ziimeejumi veeljoprojaam turpina pildiit manas klades lapas
Tu ziimee skolaa? ai, ja es taa speetu, bet man skolaa veel nav dzimusi neviena laba ideja.
taa ace ar asaru baigi smuka !
Angelina
Aug 23 2005, 20:16
nop, skolaa gan es neziimeeju.. tur parasti ir TAADS borings, ka kko dariit galiigi nevelk..
es nopirku speciaali atseviskju kladiiti, kur ziimeet, bet pirms tam nepadomaaju, ka vajadzeeja pirkt bez ruutinjaam
Janots
Aug 26 2005, 18:52
Angelina
Aug 27 2005, 16:31
veel viens.. darbaa nebija ko dariit,tapeec saaku kko kjimereet.. beigaas iznaaca shis!
Angelina
Aug 29 2005, 17:13
njumz.. kapec neviens neko neraxta?
yorsa-kun
Aug 29 2005, 18:49
Mosh bish pa traku?
^^man jau uz taadiem darbinjiem nevelk
Angelina
Aug 29 2005, 19:20
hmmzz...kas par traku? nju nez..katram taksh sava gaume,ne?
Tigra2
Aug 29 2005, 21:24
Ja rētas ir sarkanas no tām būtu jāplūst asinīm. Savādāk izskatās kaut kā samāksloti, it kā tie sarkanumi būtu uzzīmēti.
Angelina
Aug 29 2005, 21:47
mhmm.. vispaar jau tev ir tasiniiba, bet domaats ir taa,ka taas reetas ir LJOTI dziljas,taapec asinis vel nav saakushas plust.. hmm..kaadu lai piemeeru pasaku..?nju apmeeram kaa ir tad,kad tikko iegriezh dzilji pirxtaa - asinis uzreiz netek,bet saak teceet tikai tad,kad reeta taa riktiigi atveras! nju kkaa taa..
Ljoti interesanti... mani fascinee tas, ka ir wisai smalki izstraadaats
Darbaa bij slikts gariigais wai wnk uznaaca?
Aba wispaar - pat ljoooti patiik... malacs!
Tigra2
Aug 29 2005, 23:38
Dīvaini, nu tad nu gan kāds ir ļoti ātri šuvis.
Angelina
Aug 30 2005, 10:27
njumzz..iisteniibaa nebija ne slikts gariigais,ne kas cits taads..vnk bija ljooooti garlaciigi
kad roka bija gatava,bet laika veel bija cik uziet, kjeeros klaat pie asiniim! kkad,kad buus vairaak laika,pameeginaashu labot kjuumiiti ar netekoshajaaam asiniim...lai ir peec visiem dabas likumiem
not_alone
Aug 30 2005, 13:35
nju tas eņģelis ir cmux un acij ir skaista ēna..rociņa ir forša,man patīk tas,ka ļoti labi izzīmētas falangu locītavas
Lucifer
Aug 31 2005, 18:34
Nu man islabāk patīk šitais darbiņš...
VNK ideāli... Tev ir savs stiliņš! Tā tik turpināt!
QUOTE(Lucifer @ Aug 31 2005, 19:34)
Nu man islabāk patīk šitais darbiņš...
VNK ideāli... Tev ir savs stiliņš! Tā tik turpināt!
tur tie sejas apalumi, pataisi seju apalaaku(vispaar jau ovaalaaku) bet citaadi, turpini ziimeet.
Angelina
Aug 31 2005, 18:49
nju bikinj pielaboju sejas kontuuru. cerams ir labaak
Acs ir ok!
Bet.. tā Roka ....tā roka ...
ooo malcs, malcs.. tagad achtele pavisam labi izskataas!!
Angelina
Aug 31 2005, 20:13
dankzz!! izraadaas,ka nemaz daudz nevajag,lai ziimeejums buutu izdevies
nu tas gan... heh.. pie jaunaam atklaasmeem nonaac??
Angelina
Aug 31 2005, 21:10
hehe.. ja godiigi,tad man katra jauna diena pienaak ar jaunaam atklaasmeem
shii buut viena taada tjipa himeera,kuras tapshanaa ir vainiiga kaada superiiga graamata
taa baigi smuki uzziimeets, bet manupraat tam augsheejam spaarnam vajadzeetu buut uz leju, bet taas tik ir manas domas.. taa tieshaam smuki!!
Jackal
Aug 31 2005, 21:47
Uguns tik ticama ka var apdedzināties un vēl arī aste baigi labā! Vispār skaists darbs.
Angelina
Aug 31 2005, 21:59
miiljsh paldies jums! man jau ar likaas,ka ar to spaarnu kkas nav iisti labi,bet nivareeju izdomaat,kaa lai izlabo.. tagad pameeginaashu vinju bikinj nolociit uz leju un tad jau redzees,kas sanaaks
hehee.. malacis.... man patiik tawa attieksme!!
Angelina
Sep 2 2005, 19:38
taa..tagad esmu mazlietinj pielabojusi to spaarnu,cerams ir labaak
wo shitaa ir manupraat vnk ideaali!! malaciis!!!
Angelina
Sep 3 2005, 09:46
thanx,gribeeju arii izkraasot photoshopaa,bet diez ko labi nesanaaca:(
nu ja nesanaaca meegjini weelreiz!! nepadodies!!
es piem. no photoshop'a pilniibaa neko nejeedzu, bet nu kkaa njemos uz priekshu!!
Manuprāt tam pūķim ķermenis pa īsu...
puukji war buut dazhaadi,kaapeec laj nebuutu puukjis-ruukjiitis?
Angelina
Sep 3 2005, 17:00
īstenībā tā ir himēra,nevis pūķis.. starp tiem diviem ir maza atšķirība,bet tomēr tāda pastāv
un viņa man ir sanākusi tāda,kādu es viņu iztēlojos izlasot vienu grāmatu --> mazs,bet LJOTI nešpetns un nāvīgi bīstams radījums! ar tādu labāk dzīvē nesastapties,jo iespēja izglābties ir pavisam niecīga...
not_alone
Sep 3 2005, 17:11
nju,pū4īts ta cmux,bet tā aste viņam izskatās kā 3 diennaktis atpakaļ noskūts čin-čins(es zinu,zinu,es turpmāk vairs tik nesmuki nerunāšu)
Angelina
Sep 3 2005, 17:15
he he heee!!!!! tas nu gan man paraava smieklu
taa aste shitaa izskataas tikai tapeec,ka ziimeejumu liekot iekshaa sheit, es vinju samazinaaju,tapeec nivar iisti labi visu saprast. originaalaa aste ir klaata ar dzelonjiem
Angelina
Sep 19 2005, 11:04
skolas deelj galiigi nebija laika ziimeet,tapeec biju bikinj no zudusi..
un nu, jauns ziimeejums! pa daljai noziimeets,pa daljai pashas taisiits. ieskeneeju,bet nezinu kaa lai uztaisu tumshaakas liinijas,tapec ir taa slikti redzams..cerams nav tik traki, kaa man liekas..
hmm.. nu manupraat baigi smuki!! malacis!! ko no wisa taa tu noziimeeji?
Angelina
Sep 19 2005, 13:26
vispaar visa poza ir viena maakslinieka izdomaata, bet es noziimeeju tikai savus klupshanas akmenjus - rokas un kājas.. paareejo lielaa priekaa skriceleeju pati!
nu taadaa gadiijumaa baigi forshi(nu oki es taa jau teicu), bet nu malacis!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.