Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Shis tas no manis...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
Angelina
tapeec jau es prasiiju kaa lai izlabo peedas! pashaa saakumaa man labaa bija lielaaka, nekaa kreisaa, tomeer taa kaa es neitku galaa ar pirkstiem,un papiirs bija galiigi sadzeests,atmetu visas ceriibas un atstaaju taapat dry.gif
un taa kaa skolaa skolotaajai nebuutu labi nodot kailu meiteni,naacaas vien vinjai "uzvilkt" kaadas dreebes.. zinu,ka ir bezjeedziigi likt iekshaa gandriiz taadu pashu bildi,tomeer...whatever.. cool.gif
image
Kazuki
nu taac pac jau gluzhi nav. shitas manupraat ir labaaks. laigan nedaudz truuxt tomeer eenu uz rokas. smile.gif
Angelina
njaa..eenu truukst,to es zinu. tomeer pagaidaam veel neesmu iemaciijusies eenot arii izkrasojot. pagaidaam ir jaaiztiek tikai ar melnbaltu eenojumu vai arii kraasainu ne-eenojumu biggrin.gif
Kazuki
nu ja taa jav ir. es piem uzziimeeju melnbaltu un ieeenoju. tad panjeemu akvarelja ziimuljus un izkraasoju pa virsu. izskatiijaas tiiri cieshami. biggrin.gif
Angelina
akvarelja ziimuljus??? kas tie taadi?? izklausaas interesanti!
Kazuki
akvarelja ziimulji ir ljoti liidziigi parastajiem ziimuljiem, tikai grafiits laikam ir veidots no saspiestas akvarelja kraasas vai kautkaa tamliidziiga. liidz ar to kraasa ir spilgtaaka un plus, ja peec ziimeejuma izkraasoshanas paarvelc paari ar slapju otinju kraasa izpluust. nu izskataas kaa kraasots ar uudenskraasaam. es gan to otinju un uudeni neizmantoju, bet man patiik kraasu koshums. vieniigais miinus ka maksaa nedaudz daargaak par parastajiem ziimuljiem es savus pirku par paari 3 ls.
AmnE
Ir jau gliishi, bet manupraat vajadzeeja to veederu nedaudz augstaak, vai uzziimeet leezenaaku veedera augshdalju. Nu tas taa manaa skatiijumaa, bet ir okey! wink.gif
Angelina
nuuu 3 ls es mieriigi noziedotu! tikai pasaki kur taadas var dabuut!
Kazuki
nezinu vai tagad taadi tur veel buus. pacik dziivoju jelgawaa tad pirku vieteejaa kansleraa. bet tas bija pirms vairaakiem meeneshiem, bet ja tev vajag varu iemest aci vai tur taadi veel ir atrodami.
Angelina
jip,iemet aci un pasaki man ar. taa kaa nedziivoju taalu,aizbraukshu,ja taadi ziimulji tur veel buus smile.gif
Kazuki
ok. pirmdien peec shuules apstiishos un tad doshu tev zinju. smile.gif
X_Kamui
Aaaa es ar sev taadus gribu XDDDDDD
Angelina
kaa jau redzams,darbs nav pabeigts, tapeec gribeetos sanjemt mazu konsultaaciju,ko dariit taalaak un kaa buutu labaak.. liekas,ka kkas pietruukst dry.gif
image
Tigra2
Tur kur tas ezis un zirga kāja tur nav backgraunda. Neloģiski sanāk, vienā pusē jūra, otrā nekā.
Es tā domāju varbūt tai jūrai jāturpinās,bet tādā gadījumā jādomā, ko darīt ar zirga kāju.
Angelina
nu taa.. pirmkaart,tas nav ezis,bet gan naakotnes cilveeka embrijs; otrkaart, manupraat, tur (apakshaa) juura nevar turpinaaties, jo zem vilka zoda saakas krauja,kuras malaa aug priede. vispaar darbs ir domaats sirreaalistisks,tapeec varbuut dazhiem ir mazliet gruuti iebraukt kas tur ir domaats,tachu katrai vissiikaakajai detaljai shajaa ziimeejumaa ir sava simboliskaa noziime ph34r.gif
Tragedy
skaisti... abstrakti...
buutu prieciiga ja Tu pastaastiitu ko vairaak par to simbolisko noziimi.....!
Angelina
nju,var meeginaat pastaastiit..buus gari,bet var meeginaat..
1) chuuskas zirga kreepees noraada uz to,ka katraa labajaa sleepjas arii ljaunais;
2)chuuska ar 2kjermenjiem (2 galvaam) simbolizee cilveeka diveejaado dabu;
3)putni simbolizee briiviibu;
4)zirgs (+kreepes) - sapnjus, fantaazijas lidojumu;
5)vilks - droshsirdiibu, kaa arii cilveeka nepiecieshamiibu peec sabiedriibas (vilki dziivo baros);
6)priede uz kraujas - biistamiibu un speeju shajaa dziivee balanseet uz nazha asmens, lai izdziivotu;
7)juura - muuzhiibu;
8)saulrieta beigas - speeju nomirt, piedzimt un atkal atgriezties. laika, muuzhiibas ritumu, bezgaliibu (nekas nekad nebeidzas, viss turpinaas un mainaas);
9)maaja uz stalaktiita - cilveeka uzskats,ka vinjsh speej valdiit paar dabu
10)duumi no skurstenja - dabas bojaa ieshana cilveeka darbiibas rezultaataa..

nju, taa..tas ir tikai iisumaa. p.s. ziimeejums jau ir papildinats, un cerams driiz tiks pabeigts cool.gif
Angelina
ok,mazliet uzlabota,bet ne pabeigta versija ph34r.gif
image
un viena skiciite..
image
gribeetos dzirdeet juusu domas
kahi
lloti patika acs... roka arii sanaakusi geniaala...II ziim. plaukstas ir debeskiigas... laugh.gif man taadas nesanaak...par to ziim.ar zirgu un vilku...es veel domaaju... (atsauksmes vareetu buut pozitiivas)
Kazuki
skice laba, varbuut vieniigi gurni tai meitenei kleitaa vateeja buut biki augstaak
Angelina
njumz,camoon, tauta.. vai tad tieshaam nevienam nav komentaaru?? huh.gif
p.s. meitene kleitaa ir domaats manekens tongue.gif
baseboalbatboy
QUOTE(Angelina @ Jan 6 2006, 10:06)
njumz,camoon, tauta.. vai tad tieshaam nevienam nav komentaaru?? huh.gif
p.s. meitene kleitaa ir domaats manekens tongue.gif
*

laugh.gif laugh.gif Manam mazajam topicinjam vispaar retais tik kko ieraksta...
Bet par tawiem ziimeejumiem teikshu vienu lietu...dzilji... ph34r.gif
Angelina
tagad saaku maaciities ziimet dziivniekus. so..mazinjsh vilku beerns... laugh.gif
image
Kaede
Vienkārši burvīgs skastulis. Wii, vilks! laugh.gif
Patiesi superīgs zīmējums. Kā īsts bez maz vai... rolleyes.gif
Kazuki
jaaaa vot tas ir skaisti, tikai vareeja vairaak zobus uzziimeet. smile.gif generally i like it.
Angelina
jauki,ka patika smile.gif zobu tik maz taadeelj,ka tas veel ir pavisam mazinjs vilcinjsh un vinjam visi zobi veel nav izaugushi tongue.gif
kahi
i'm back... par to vilku un zirgu...doma taa arii nepieleca, bet taa - no mana skatiijuma - labs, ar dziļu domu...par vilku, to peedeejo, varu vien saciit, ka dars patieshaam apjomīgs, ruupiigs...bez tam, shonakt pilnmeenesss.... nu smuki!!! laugh.gif
Angelina
pirms kaada laicinja ziimeets..
image
Kaede
Pēdējais ir vienkārši burvīgs. Tas tēls, sēdošais uz loga, nu, es nezinu, vienkārši man nav vārdu. Tev ir tāds talants...!!!
Angelina
ehh...skaneejot nezkapeec sanaaca suudiiga kvalitaate dry.gif
image
Kaede
Burvīgs, viegls darbs, labām noskaņām, vieglām līnijām, jauki! rolleyes.gif
Kazuki
jaa darbs tieshaam jauks, bet vareeja ieziimeet konkreetaak gurnus un spaarni ar vareeja buut kuplaaki, savaadaak shitie man nes kapeec atgaadina ziemassveetku egliites zaru. wink.gif
baseboalbatboy
Peedeejaa bija riktiigi labaa smile.gif smile.gif smile.gif bet prieksh peedejaa nebija nekas iipash!!! huh.gif
Angelina
QUOTE(dark_angel @ Jan 24 2006, 19:54)
jaa darbs tieshaam jauks, bet vareeja ieziimeet konkreetaak gurnus un spaarni ar vareeja buut kuplaaki, savaadaak shitie man nes kapeec atgaadina ziemassveetku egliites zaru. wink.gif
*

man prieks,ka patika! smile.gif spaarni..nu,ko lai saka,vinji taadi arii ir domaati. nu taadi bishku netradicionaali.. un ja nu arii spaarni buutu no eglju zariem? varbuut vinja ir mezha engjelis laugh.gif
~Nefi~
Tev ir patiess talants! Tādi zimējumi, lūk to es saprotu! Skaisti un viegli! Super! smile.gif
Namejs
taa meitene ir staawoklii? labi sanaacis:D
Angelina
pirmaas 10 minuutes photoshopaa..zinu,ka fons galiigi s*cks,bet taapat gribeejaas jums paraadiit.. rolleyes.gif
image
Kaede
Pēdējais. Kā vienmēr burvīgsa darbs! Ļoti skaisti! Jo īpaši tā sirds rokās ir zīmīga. rolleyes.gif
murasaki
taatad - kritika
otrajam ziimeejumam, kur ir tas cilveeks garajaa teerpaa, tieshaam plaukstas ljoti labas, proporcijas arii pusliidz normaali, bet teerps galiigi garaam. nevienas dreebes tachu nav taisnas visaa garumaa bez nevienas kruncinjas. tas ir tas, kas pietruukst - ieloces, krokas, utml.
tad ziimeejums ar asaraino aci - pati acs un asara - super, ljoti patiik, bet galva nu nav laba, lai kaa arii skatiitos. paskaties, cik vinjai/vinjam shaura piere. paveero kaut vai savu galvu - pakausis ir daudz lielaaks
tad veel par enjgjeli(pirmo) - labs ziimeejums, tikai man jaapievienojas visiem tiem, kas teica, ka ar veederu kkas nav iisti kaartiibaa. un arii kaa kaaja pievienota rumpim. bet taa - ok.
vispaar man ljoti patiik vilks un tas abstraktais ziimeejums (ar to zirgu utml.). jaa, un tad Tev bija veelviens enjgjelis, kuram bija burviigi spaarni.
jaa, un ieveeroju, ka visos Tavos ziimeejumos pieeja matiem kkaada jokaina. varu ieteikt vienu lapu - www.cablenet.ne.jp/%7ejapanime/tutorial/hairmain.html.
nuja, tas laikam arii viss. ceru, ka nebiju paaraak kritiska. galvenais - ziimeet, ziimeet, un tad jau viss izdosies! biggrin.gif (un Tev jau izdodas! biggrin.gif )
murasaki
akjaa, Tu gadijienaa nedarbojies feini.lv.?
man patiik Tavs staasts(ja es neko nejaucu) biggrin.gif
Angelina
YAYYY!!! beidzot te ir paraadiijusies dziiviiba!!! miiljsh paldies tev par kritiku! taatad,ko varu sev teikt par attaisnojumu.. dreebes man diezko nepadodas..driizaak butuu jasaka,ka man padodas vieniigi darba izfantazeeshana,bet taa visa izlikshanai uz papiira,ziimeeshanas skills ir par mazu...diemzheel. neizakaami gribu iet uz ziimeeshanas un gleznoshanas kursiem Riigas skoleenu pilii,bet nesanaak,jo katastrofaali truukst laika un noteikumi tur ar ir mezhoniigi - 2 reizes neaizbrauksi - tevi izmetiis no kursiem.. bet es nekaadiigi nespeeju tikt uz katru reizi un tapeec atliek vien siekaloties pie loga unsure.gif
man liekas,ka tagad ar engelja veederu jau viss ir kaartiibaa. nez cik reizes vinju paarlaboju un nu man galarezultaats gauzhi patiik,tapeec atljaushos iebilst tavai kritikai cool.gif
un kaa to saprast - jokaina pieeja matiem? es nez,man jau liekas,ka ir daudz maz cieshami un daudz kas cits kriit aciis daudz vairaak nekaa mati..tomeer,ja taa padomaa,tad jaasaak laikam ar vieglaako, t.i., matu tehnikas uzlaboshanu, un tad jaapariet pie paareejaa. to adresi biju jau vairaakas reizes skatiijusies,tomeer esmu paaraak slinka,lai ziimeetu peec tutorialiem.. blush.gif nu ko lai ar sevi padara..censhos laboties no visas sirds! vasaraa pat uztaisiiju veselu tutorialju graamatu - salasiiju no dazhaadiem saitiem visaadas labas lietas, sakaartoju,izprineeju un saliku graamatas veidaa. taisiijos maaciities ziimeet,bet juura un saule mani paarvilinaaja savaa pusee,tapeec pieveersos raxtiishanai,ko pludmalee bija daudz vieglaak dariit.. blush.gif
feini esmu,bet staastu gan neesmu raxtiijusi. tur viena meitene nochiepa manu ziimeejumu savam staastam un veel nelietiigi izkjeemoja manu niku (uz staasta nosaukuma) grrr... mad.gif
UN veelreiz milziigs paldies tev par kritiku!!! savaadaak jau domaaju,ka mans topiks galiigi aizmirsts.. paldies paldies paldies!!! un komentee veel,luuuuuuudzu rolleyes.gif
Angelina
kaads laiks jau pagaajis kopsh peedeejaa ziimeejuma..hate school.. taadad neliels kljeksis -ne-anime-stilaa- daljeeji noziimeets,tas taa,kaa to njem ph34r.gif kvalitaate tik slikta,jo ziimeets uz A1 lapas stuura - gandriiz neiespeejami ieskeneet ph34r.gif
sooo - labaakaas speeles ever miiljaakais personaazs:
image
AmnE
Zin vinjam taa poza gauzham diivaina, bet taaa-vnk ideaali, viss eenojums un formas! smile.gif
Angelina
nu poza ir diezgan pareiza - vinjsh ir ieliecies celjos un ar kermenja augshdalju sagriezies pa labi,plus veel galvu noliecis uz leju.. varbuut tagad tapa skaidraaka bilde? smile.gif
Pinky
ja nemaldos, noziimets no speeles Silent Hill.
Angelina
QUOTE(Pinky @ Apr 15 2006, 14:04)
ja nemaldos, noziimets no speeles Silent Hill.
*

tu nemaldies smile.gif
Kazuki
o jaaa... shito jau es saprotu. labs, ljoti labs. happy.gif
Kirara
Kas viņam tur uz galvas?
Angelina
nu..ja tu butuu speeleejusi Silent Hill,tad saprastu,kas tur vinjam uz galvas ir. ja godiigi,tad nemaaku paskaidrot..man tas vienmeer ir izskatiijies peec tvaika nosuceeja (taadi parasti ir virtuvees),bet tas pavisam noteikti nav domaats nosuuceejs. atliek vien secinaat,ka tas ir kaut kaads blekja gabals,lai trauceetu vinjam dziivot happy.gif
Angelina
lalala,jauns pusstundas ziimeejums,kursh tapis Pariizes exkursijas iespaidaa. pashlaik notiek tiiriishanas darbi uz fotoshopa,bet man kaa neprashai uz taadas progas tie velkas veselu muuzhiibu,ja ieskaita mana giga lielaa slinkuma paliidziibu.. taatad,kaut kad centiishos ielikt arii tiiro versiju ph34r.gif
un,jaa, manam skanerim ir probleemas ar sava darba izpildi,tapeec varu galvot,ka dziivajaa izskataas daudz labaak
image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.