YAYYY!!! beidzot te ir paraadiijusies dziiviiba!!! miiljsh paldies tev par kritiku! taatad,ko varu sev teikt par attaisnojumu.. dreebes man diezko nepadodas..driizaak butuu jasaka,ka man padodas vieniigi darba izfantazeeshana,bet taa visa izlikshanai uz papiira,ziimeeshanas skills ir par mazu...diemzheel. neizakaami gribu iet uz ziimeeshanas un gleznoshanas kursiem Riigas skoleenu pilii,bet nesanaak,jo katastrofaali truukst laika un noteikumi tur ar ir mezhoniigi - 2 reizes neaizbrauksi - tevi izmetiis no kursiem.. bet es nekaadiigi nespeeju tikt uz katru reizi un tapeec atliek vien siekaloties pie loga
man liekas,ka tagad ar engelja veederu jau viss ir kaartiibaa. nez cik reizes vinju paarlaboju un nu man galarezultaats gauzhi patiik,tapeec atljaushos iebilst tavai kritikai
un kaa to saprast - jokaina pieeja matiem? es nez,man jau liekas,ka ir daudz maz cieshami un daudz kas cits kriit aciis daudz vairaak nekaa mati..tomeer,ja taa padomaa,tad jaasaak laikam ar vieglaako, t.i., matu tehnikas uzlaboshanu, un tad jaapariet pie paareejaa. to adresi biju jau vairaakas reizes skatiijusies,tomeer esmu paaraak slinka,lai ziimeetu peec tutorialiem..
nu ko lai ar sevi padara..censhos laboties no visas sirds! vasaraa pat uztaisiiju veselu tutorialju graamatu - salasiiju no dazhaadiem saitiem visaadas labas lietas, sakaartoju,izprineeju un saliku graamatas veidaa. taisiijos maaciities ziimeet,bet juura un saule mani paarvilinaaja savaa pusee,tapeec pieveersos raxtiishanai,ko pludmalee bija daudz vieglaak dariit..
feini esmu,bet staastu gan neesmu raxtiijusi. tur viena meitene nochiepa manu ziimeejumu savam staastam un veel nelietiigi izkjeemoja manu niku (uz staasta nosaukuma) grrr...
UN veelreiz milziigs paldies tev par kritiku!!! savaadaak jau domaaju,ka mans topiks galiigi aizmirsts.. paldies paldies paldies!!! un komentee veel,luuuuuuudzu