Angelina
Sep 19 2005, 13:34
he he, to tu arii jau teici
nu labi, es aakstos.. paldies,par kompelement!
haahaa...
sorry,ka atkaartojos!!
ReD_FoXy
Sep 19 2005, 14:24
QUOTE(Angelina @ Sep 19 2005, 12:04)
OMFG!!!
Respeckt.... Tie spaarni... Taa anatomija... Taa poza... Just perfect!!!
Kagome
Sep 19 2005, 14:34
kad ieraudziiju ziimeejumu man mute bija valjaa
tieshaam labi sanaacis ziimeejums
Tigra2
Sep 19 2005, 14:51
Skaists enģelis, negribas piekasīties, bet tās krūtis nav bišku par lielu? Tas ir vienīgais kas man nelikas labi, pārējais ir just perfect!
Angelina
Sep 19 2005, 15:17
paldies miiljie! man prieks, ka jums patiik! gribeejaas,lai buutu engelis ar smalki veidotu kermeni,bet taas kruutis visu izbojaaja
tomeer,ja vinjas ziimeeju mazaakas,tad nevareeja nemaz iisti redzeet,jo rokas priekshaa! un tad taa bikinj diivaini izskatiijaas.. bet ja taa padomaa, tad jau tik traki par lielu ar nemaz nav..krch - manupraat ir cieshami!
Kikyou
Sep 19 2005, 16:01
Vau... tas enģelītis smuks! Noskumis, bet smuks. ^_^
Spārni... *_* Es ar sev tādus gribu...
Angelina
Sep 20 2005, 15:09
njuaa..kursh tad sev negribeetu spaarnus..? es jau nu toch gribeetu!
sleeptais sapnis...
Janots
Sep 20 2005, 16:47
sorry, bet anatomija tomeer mazliet klibo... bet spaarni S-U-P-E-R-I-I-G-I!!!!
Angelina
Sep 20 2005, 17:57
zinu,ka man ar anatomiju diez ko neiet,bet nju..shis ir viens no labaakajiem variantiem
un spaarnus man ljooooti patiik ziimeet!!!
hei, cilveeki, iesakiet kaut ko, kaa padariit taa engelja veederdalju jeedziigaaku.. manupraat ar vinju kkas nav labi..
reloDEAD
Sep 21 2005, 17:10
[/quote]
veederam jaabuut ieliektaakam uz iekshu savaadak sanaak ka vinjai viss kjermenis tik resns kaa kruushkurvis. un veel man liekas ka rokas apaksheejai liinijai jaabuut bik iisaakai. tai jaasaakaas nedaudz virs kruuts
Angelina
Sep 21 2005, 17:47
taa, nu esmu mazliet pielabojusi..ja varat atrast atskiriibu,tad iechekojiet,kaa ir sanaacis..man jau liekas,ka ir veel trakaak,nekaa ieprieksh..
p.s. kaadam ir gribeshana apskatiit dazzas manas ekonomikas klades lapinjas ar stundas gljukiem? vinji gan nav anime stilaa..to vispaar ne pie viena stila nevareetu ierindot - varbuut vieniigi pie "stundu totaalaakaa boring" stila..
nu manupraat vinjam nevajag tik sliipi taisnam buut.. nu tam viduklim.. jo paskaties uz sawu weederu->kungja dalja bish uz aara tad bish uz iekshu un tad pasha veedera apakshdalja atkal bish uz aaru!
ceru ka saprati!
Angelina
Sep 21 2005, 18:14
mmmm?? laikam tomeer nesapratu.. man veeders taa kaa nebuutu taads kaa alpu kalni - augshaa,lejaa,augsha,lejaa.. sorrz,bet man shodien slikti pielec..
reloDEAD
Sep 21 2005, 18:35
nu baac biju uziimeejis ar striipinjaam kaa aptuveni jabuut bet servaks visu sajauca :/ cerams ka pm nesajauks neko
un zini kas veel pa vainu - veedera liinija ziimejuma kreisajaa pusee ir par sliipu , uztaisi to staavaaku taa lai saakas no puskruts un iet staavak uz leju, tad uztaisi veedera ieliekumu
es bishku pieziimeeju un izlaboju to punci! waru iepostot?
Angelina
Sep 21 2005, 18:55
droshi!!! vienmeer priecaajos par paliidziibu un ieteikumiem!
nu luuk manaa skatiijumaa:
nu ow ceru ka tiik!
nu man liekas ka shitaa ir normaali warbuut nav!! katram saws wiedoklis!
reloDEAD
Sep 21 2005, 19:30
esiet tak zheeliigi pret to meiteenu - nepadariet shamo paaraak resnu... vinja kaa nekaa angels...
starpcitu es nupat aptveeru kur vaina- kruutis nav pareizi novietotas liidz ar to arii probleemas ar paareejo kjermenja formu.
hmm... nu war jau buut, ka ir bish pa resnu, bet nu mantaa neshkjiet!
Angelina
Sep 21 2005, 20:21
man liekas,ka ar to eenojumu pie kaajaam veeders izskataas daudz labaak!! paldies,AmnE!! pag...man tikko radaas kaada ideja,kaa veel palabot! buus kkad vakaraa jaaizmeegina..maybe riit arii juus ieraudziisiet kadas changes
hehee.. centos!
nu gaidiishu!!
Angelina
Sep 23 2005, 14:45
nu taa,esmu veel mazdruscinj pielabojusi. man pashai liekas,ka ir labaak un engeliitis sanaacis tiiri taa neko
teikshu, ka ir ideaali, iznjemot paraadiito vietu ( skatiit zemaak ) liinija ir liekta uz nepareizo pusi
Angelina
Sep 23 2005, 15:03
neeee,viss ir oki (tikko paarbaudiiju
)! veedera dalja ap nabu,ir visvairaak izvirziita uz aaru,bet taalaak atkal viss izliidzinaas. tici man uz vaarda
taa jau ir daudz labaak, vieniigais mosh nevajadzeetu buut tik staawai tai daljai zem nabas nu jaa kkaa taa... ceru ka saprati! bet taa ir praktiski idealjno!
Angelina
Sep 23 2005, 20:43
hmmm..vinja jau nav staava,vinja ir izliekta!.. vai arii es vnk nesapratu,ko tu domaaji
nu es domaaju, ka to izliekumu vajadzetu bishkuciits mazaaku, bet nu shitaa arii ir labi!!
Angelina
Oct 23 2005, 19:54
Ir labi, tikai mazliet traucee tas, ka uz ruutinju lapas, kljuudu nav vieniigi kruutis ir uzziimeeta ne taa kaa vajag, tip izskataas plakanas.....
anishuara
Oct 23 2005, 20:01
jaa man ari patik pilnigi viss iznemot krutis vinjas shkiet bikit nedabiskas ka jau teica S.U.D plakanas
Mani kaut kā mulsina tā plauksta - es nezinu, kas bet, kautkas naw īsti kārtībā ><
Angelina
Oct 23 2005, 20:06
nju,ar to plaukstu es ljoti mociijos un taa nomociijos,ka shis bija labaakais,kaadu es vinju vareeju uztaisiit
bet par taam kruutiim.. kaa vinjas izlabot?
QUOTE(Angelina @ Oct 23 2005, 20:06)
nju,ar to plaukstu es ljoti mociijos un taa nomociijos,ka shis bija labaakais,kaadu es vinju vareeju uztaisiit
bet par taam kruutiim.. kaa vinjas izlabot?
izskataas, ka iikshkja vietaa ir mazais pirkstinsjsh, well, ja nebidiisies no paint kinga labojumiem, tad es varu meegjinaat izlabot, ka paraugu ( izstastiit nemaaceeshu)
Angelina
Oct 23 2005, 20:13
oki,esmu ar mieru! mani maz kas var nobiedeet
Ok taa kaa ziimeets paintaa izskatas suudiigi, bet jaaizskataas aptuveni shaadi ( laikam ), pagaidi kaads pateiks savas domas, tad vareesi izlabot, mosh es ar uzziimeeju nepareizi
Hmm man patiik un, jaa par taa kruutiim var piekrist, bet veel manupraat viduklim nevajadzeetu buut tik taisnam!! Bet taa visumaa man tik tieshaam tiik!
Kazuki
Oct 23 2005, 23:58
kruutis labo eenojot.
un to melno liiniju ap kruutiim nebuutu veelams taisiit tik biezu, savaadaak izskataas nu diezgan plakans tas ziimeejums.
sud variants peec formas jau labaax. kaa jau teicu tev atliek tikai nedaudz paeenot.
Angelina
Oct 24 2005, 10:01
njee..es eenot nemaaku..
QUOTE(Angelina @ Oct 24 2005, 10:01)
njee..es eenot nemaaku..
tad maacies!!1 citaadaak nekad nemaaceesi!!!
Angelina
Oct 24 2005, 11:01
es nesaprotu,kaa var zinaat,kur ieenot, un kur nee,tapeec man taa gruuti iet ar to eenoshanu
bet laikam jau tev taisniiba..vnk jaadara un viss.tad jau redzees,kas sanaaks
es parasti juutu, kur jaaieeno, man jau liekas, ka eenoju diezgan labi, nezinu tik par eenu pareiziibu 'n' stuff..... vnk eeeno un skaties lai izskatas labi, buus Ok
Kazuki
Oct 24 2005, 12:26
vispirms pameegjini ar kubu vai kaadu citu priekshmetu. skaties kur ir pasheena, kur kriitoshaa eeena, tad saliidzini kur tumshaaks,kur gaishaaks un shtriho tik iekshaa.
Angelina
Oct 28 2005, 17:53
nju, meeginaaju mazlietinj ieenot.. sakat kaa ir.. aa! un veel gribeetu luugt paliidziibu ar peedu uzlaboshanu. nesanaaca labajai kaajai uztaisiit normaalu peedu :/
eeenas ir Ok, peedas ar ir labas ( vieniigi viena ir mazaaka par otru, bet tas ir piecieshams ), neko nevajag pielabot. Labs ziimeejums, tikai biedee mani, liekas, ka tuuliit atnaaks ljaunie alieni un muus visus atslaaniis.....
Kikumi
Oct 28 2005, 17:58
Tas vēders izksatās nereāli. Manuprāt tas ir par lielu...
Angelina
Oct 28 2005, 18:32
a vinjai buus triiiishi, tapeec ir tik liels. vinjiem tak daudz vietas vajag!
Kikumi
Oct 28 2005, 19:00
Nu, ja tā tad tā! Tomēr man šķiet, ka vēdera apakšdaļai jābūt mazdrusciņ īsākai un mazdrusciņ apaļākai... Ano, bet dari kā gribi! Rādi tikai vēl savus zīmējumus!
Kazuki
Oct 28 2005, 20:03
veceniit miiljaa ir taada lieta kaa perspektiiva- tuvumaa viss ir lielaax nekaa taalumaa. un tagad apsties uz peedaam. labaa ir iisaaka par kreiso. vajag buut otraadaak.
nu tagad tu redzi ka ja ieeno ziimeejums izskataas daudz labaak.
ps. ieliec eenojumu pie vaigu kauliem
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.