yorsa-kun
Jul 8 2005, 14:55
Nu tad taa, es esmu jauninjais sheit so please be gentle
. Iechekoju paaris bildes dazhiem sanak reaali labi, nenjemshos nevienu kritizeet. Un man pasham gribeejas kko uzzimmet - luuk kas no taa sanaaca ^^
Tsukino
Jul 8 2005, 15:04
yorsa-kun tev ljoti labi sanaak, man visvairaak patika 2 un 4. Tev labi sanaak dreebes. Un arii sejas...
baseboalbatboy
Jul 8 2005, 15:36
Forši
!, bet vai tu jau ilgi zīmē?
yorsa-kun
Jul 8 2005, 16:00
HAHA! sejas- nu ja cits nekas nav
. Par ziimeeshanu- nopietni es veel joprojaam nezimeeju, slinks paaraak. Bet taa kladees un shur tur kaads laicinjsh jau ir. Agraak skolaa klazhu otraa puse vienmeer pieziimeeta, saakaas ar Dragon ball ^^
Lol, vinjam labi sanaak dreebes? mnjam.. tur tikai viens dreebes gabals ir un tas pats ir skice.
Pameegjini uzziimeet kaadu pilnu bildi, skatiisimies kaa sanaaks. Skices jau maak kursh katrs.
Tsukino
Jul 8 2005, 16:54
Nu cik es atceros, ja pie skices kaut ko salaidu deelii, tad ziimeejums diezko nebija...
yorsa-kun
Jul 8 2005, 16:59
Luuk buus veel paaris bildes. Te jau meeginaaju arii pilnaa augumaa ziimeet, bet man liekas ka nepaaraak labi. AA jaa un paaris purni atkal klaat ^^
dmonster
Jul 8 2005, 21:16
$) Es redzu jauku nākotni, ja būs treniņi tad beigās būs riktīgs master arts.
TradeMAAK
Jul 9 2005, 00:21
Viss sašvīkākts. Kur skills?
yorsa-kun
Jul 9 2005, 10:57
Tur jau taa lieta ka skilla nav un taapeec arii sashviikaats
Hmm..nav nemaz tik slikti.. dazaam bildeem proporcijas bishku pieklibo.. bet ir ok..
Tu izmantoji kaut kaadus tutorial? Labpraat iechekotu sho tutorial..
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 10 2005, 18:17
QUOTE(TradeMAAK @ Jul 9 2005, 00:21)
Viss sašvīkākts. Kur skills?
Buutiiibaa tas vairaak ir skice nekaa completed work. Un kur tu esi redzeejis perfektu skici?Prieksh saakuma nemaz tik slikti nav.
yorsa-kun
Jul 10 2005, 20:09
Wow atradu forshu tutorial saitu, pameeginaju nedaudz pashviikaat ^^
Tomeer peec tutorial ir bishki labaak ziimeet enkaa no galvas.
veejsh
Jul 11 2005, 20:27
roka labi atstrādāta- var redzēt ka darbi tapuši uz ašo, nav mocīti ar dzēšgumijām, bet izskatās labi. Tas ir labs rādītājs, sevišķi ja skaities iesācējs un neko daudz neesi zīmējis, kaut gan es arī zīmēt iemācījos pārsvarā ķēpājoties pa visvisādu mācību priekšmetu kladēm, un zinu, ka tas ir viens no vienkāršākajiem variantiem
tagad tev tik jāmēģina taisīt pabeigti darbi
Eidorian
Jul 22 2005, 00:03
Pamēģini labāk vienreiz uzzīmēt kaut ko lielāku!
yorsa-kun
Jul 22 2005, 09:03
Man iisti nav pareizie darbariiki lai kko lielu aka pabeigtu ziimeet ^^, un veel viens faktors ir slinkums, kas buutiibaa ir pat noteicoshaaks par ieprieksheejo. Shitie mazie darbi vinji jau top 5 minuutees taa uz aatro uzshviikaa un gatavs, iisti nav jeegas vinjus kkaa pabeigt. Ja jau saak kaartiigi tad arii jaapabeidz^^.
Eidorian
Jul 22 2005, 12:12
Kādi darbarīki? Ar parasto zīmuli un A3 vai A4 lapu pietiek.
Un, kad bija pie Klušas jāzīmē tie mūļi, tad nebija slinkums? Re ka toreiz uzzīmēji...
yorsa-kun
Jul 27 2005, 10:31
Tomeer izskataas ka man noziimeet sanaak bishku labaak
Click to view attachmentClick to view attachment
nu nez.....jebkuraa gadiijumaa otrs ziimeejums (kur acs) ,man patiik labaak, kaut kaa dziivaak vai?
yorsa-kun
Aug 8 2005, 15:01
Te buus viena skiciite pilnaa augumaa. Ka redzams skils nav uzlabojies, taadeelj arii sashviikaats^^ Man slinkums zimeet ilgaak par pusstundu=p
Click to view attachmentTaa 10-15 minuutes pagaajushaas veel viena skice gatava ^^ sho var saukt par tribute to Bleach ^^
Click to view attachment
Eidorian
Aug 8 2005, 16:22
Ja tev slinkums zīmēt ilgāk par pusstundu, tad dari tā - zīmē 30 min, tad pīppauze, tālāk turpini, tad atkal apūties, un tā tālāk...
tev patieshaam labi iznaak! tur gandriiz vai nav ko piesieties!
acis vienkaarshi super! turpini, es gaidu vel skices.
yorsa-kun
Aug 10 2005, 14:37
Nu tad te buss veel paaris skices prieksh Ichno-sama
Eidorian
Aug 10 2005, 19:31
Labs, man patīk! Šitie daudz labāki par iepriekšējiem.
Yorsa-kun, paldies, ka saliki taas sejas izteiksmes! man vinjas vajadzeeja, bet par cik tur tiem mangas tutoriaaljiem kkaadi nez kas, nevar atrast!
yorsa-kun
Aug 12 2005, 12:56
Taas sejas izteiksmes es no viena saita noziimeeju, tas bij vieniigais kas tanii saitaa bij noziimeejams ^^,tagad tas saits ir paarceelies uz jaunu vietu ja gribi pasties varbuut kkas noder.http://www.mangatutorials.net/
yorsa-kun
Aug 17 2005, 12:47
Man jau bleach patiik^^
UN vel viena bilde, kuru es bljaaviens gribu uzlikt par avatar bet neiznaak
Kikumi
Aug 17 2005, 19:36
Esmu kļuvusi par tavu fanu! Rādi vēl savus darbus!
taa peedeeja bildiite, baigi forsha!
tev tam ''bleach'' dzekam kautkas ar rokaam naw ok.
yorsa-kun
Aug 18 2005, 15:46
She buus veelviens "ziimeejums"
Knightooooo^^ nedaudz beediigs bet man patiik
Andromens
Aug 18 2005, 15:54
vienkarshi un smuki, tiaki izskatas pec civleka bletja bundzaa un nav nekadu riktiga knightoo pazimes!
Kur strotjis a ?!?!?!?
yorsa-kun
Aug 18 2005, 16:10
Te veel viens uz aatro.. domaaj kaadu metaalistu uzziimet bet sanaaca kkaads apkuriijies PANKS
hmm, ir pat tiiri ok, nesaakshu gan te tagad kritizeet. Pasham uzreiz gribaas iemeegjinaat roku.
Ramiel
Aug 18 2005, 16:55
laps vecais, shis i 1 no labakajiem xD
tieshaam labi, tikai vajadzeetu taam rokaam vismaz aprises uzziimeet.. bet taa visumaa tieshaam kruti... piekriitu raqqaman!
asamashii ritori banpaia
Aug 19 2005, 10:16
seja ļoti laba sanākusi - foršs stils..
yorsa-kun
Aug 19 2005, 16:36
Luuk buus veel viena izniekota lapa ^^ un aiznjemta vieta uz servera... bet ko dariit^^
ReD_FoXy
Aug 19 2005, 16:50
Esmu shii cilveeka pieluudzeeja... Shitaa ziimeet... Vienk WoW....
asamashii ritori banpaia
Aug 19 2005, 18:47
neliels ieteikums - nezīmē sejas tā ka matu līnija beidzas deguna līnijā - tas ļoti nosit kopējo uztveri. principā centies izvairīties pabeigt līniju uz citas līnijas.. bet tā man ļoti patīk.. vienkārši no savas pieredzes zinu par tām līnijām..
yorsa-kun
Aug 19 2005, 21:12
Taisniiba jau ir es tev piekriitu par taam linijaam, tiesham tur kkas nav kaartiibaa uzreiz kad taa salaizh kopaa
yorsa-kun
Aug 25 2005, 19:06
Shonen Battu ^^ uz aatro uzbliezts
ReD_FoXy
Aug 25 2005, 19:19
SUPERIIGI!!!
P.S. - Ziimeejumu liekot vareetu samazinaat lai to vareetu labaak paarskatiit...
P.P.S. - Kkas ar kaajaam nav taa... poza neatbilst rumpja pozai... vismaz man taa shkjiet
Bet darbs patieshaam ir vienkaarshi superiigs!!! Cik minuutees uzbliezi?
yorsa-kun
Aug 25 2005, 21:03
Labi ja 10 minuutees^^ taa poza laikam tieshaam nav sanaakusi...
domaats bija itkaa boya kustiibaa ...naakam reiz buus vairak jaapiedomaa/ jaapaveero sevi spogulii
Tigra2
Aug 25 2005, 22:36
Man tas apkurījies panks patika vislabāk, viņš tāds laimīgs izskatījās, laikam iemīlējies.
yorsa-kun
Aug 26 2005, 11:37
-nDigo-
Aug 26 2005, 17:43
skices diezgan labas.. tik dazhaas vietaas ir taa ne paaraak. teiksim otrajaa ziim. no peedeejaa posta, tur manupraat kaukas nav kaa vajag!
Janots
Aug 26 2005, 18:41
tas bruninieks baigi forshais, tik eenu pietruukst...
Eidorian
Sep 22 2005, 16:45
Kas ir, yorsa-kun, neklausi manam padomam?... veeljoprojaam ziimee tikai skices..
Varbuut ir veerts kaadu skici attiistiit taalaak, liidz gatavam ziimeejumam!?
yorsa-kun
Sep 22 2005, 18:00
Mosh kad tikshu maajaas(pie skanera) uzziimeeshu kko nedaudz lielaaku.
anishuara
Sep 22 2005, 19:51
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.