harima
Oct 25 2005, 00:51
Skatos tev normaali sanaak. Kad buus naakoshie?
We have another master except for me...
Tava precizitāte ir apskaužama,tu varētu mācīt..Mana sirds ir pilna skaudības ieraugot tavus zīmējumus.Tu ļoti labvs zīmētājs...es gribētu redzēt tavu Art kādā Anime konkursā....Kaut es tā varētu...
yorsa-kun
Nov 5 2005, 23:41
Nu tad taa saas kko uzskribuleet, ziimulis truls gadiijaas un asinaat ar negribeejaas iet taapec tik un taadaa kvalitaate
Gan jau riit ielikshu kko izstraadaatu un pilnaa augumaa
Skaisti uzskiceets! Man iipashi patiik pirmie triis! Un tas aizkjeepaatais arii nav slikts!
Wow....tās actiņas ir tik cute, ka tik turies!!!....Tas pirmais džeks (ne aizķēpātais)....ir labais ....man patiik viss labaak!!!!
superiigas skices, sejas liekas taadas... eemm suliigas (
), dziivas, tev patiikams stils. Luudzu uzziimee kaadu normaalu ziimeejumu, i mean riktiigu cilveeku ar kaajaam rokaam un paareejo, lai vareetu ieverteet ko maaki
yorsa-kun
Nov 23 2005, 23:31
Nu tad taa atradaas no vienas puses apziimeeta a1 lapa , tad nodomaaju kko uzbliezt ar rapinju bez ziimulja un dzeesenes...
Click to view attachment
R3spect! Tev izcili sanaak! Pamaaciisi arii mani?
Sakot no vēdera un uz leju kaut kā savādi izskatās, bet tā- reāli labi sanācis!
yorsa-kun
Nov 24 2005, 18:27
Laikam tas dibens tieshaam pa lielu, bet ko padariis izdzeest ar vairs nevar. Paldies par atbalstu!
Sanācis baigi labi, tik tā roka, kas aizsedz aci, bik dīvaina izskatās...
Tigra2
Nov 25 2005, 02:13
Skaisti tikai rociņa nedabīga. tas, ka dibens pa lielu nav nekas slikts, visām meitenēm tak nav šauri gurni.
yorsa-kun
Apr 1 2006, 12:19
shoriit uznaaca skiceejama kaite, nu tad ieveerteejiet ^^
Click to view attachment Click to view attachment
asamashii ritori banpaia
Apr 1 2006, 13:52
ļooooti labas skices
Erik4xp
Apr 1 2006, 13:57
Otrs ir labais... Bet pirmajam paduse ļoti savādi izskatās...
yorsa-kun
Apr 22 2006, 11:40
ienaaca doma praata ka vajag padomaat kaadu charu liidz galam tad te buutu taa kaa taads aizsaakums
Click to view attachment
ņormāli! tev ir gan proporcijas, gan stils, labie darbiņi! vieniigi dažviet krūtis par lielu!
Tas būtu tu???Bieži vien,zīmētāji taisot personāžus ņem piemēru no sevis.Pamēģini uzlaist kādu mangu.
QUOTE(yorsa-kun @ Apr 1 2006, 11:19)
shii ^ posta otrajaa ziimeejumaa: svaarki-josta. eeek. bweh.
bet vispaar - patiikamas skiciites, varbuut uzziimee kko ari taadu..mazdruscinj pabeigtaaku? vareetu sanaakt gliishi.
Pakkun
Apr 22 2006, 23:18
sssuper!!! tev toch jaaziimee manga, vai arii jaapiedalaas anime taisiishanaa. aatri un kvalitatiivi darbinji - wOw
yorsa-kun
Apr 23 2006, 10:00
domo domo par labiem vaardiem, vajadzeetu biku biezhaka paziimeet un par tiem pabeigtiem darbiem ir tiesa visi taadi skices
jaamegjina laboties
yorsa-kun
Aug 3 2006, 09:05
beidzot paraadiijaas briivaaks laiks, nedaudz papostoshu ^^
Click to view attachment
Ne parak detalizeti bet man patik.
Akito-kun
Aug 6 2006, 13:02
Smuka skice...
.. radaas jautaajums... kas ir tie verkji vinjam aiz muguras???
baigi smuki zīmējumi!
man patīk. gaidīšu vēl kādu!
yorsa-kun
Aug 9 2006, 15:46
tas aizmuguras vinjam domaats soma gjitaarai
^^
radaas doma par mangas uzbliezhshanu, te paaris koncepcijas skices galvenie varonji
Click to view attachmentClick to view attachment
Zer gut! Tu nemeiginaji zimet karotajus???
yorsa-kun
Aug 9 2006, 20:12
sevishkji neesmu meegjinaajis, nez ja ir veleeshana var pameegjinaat
Vilrika Naktszvaigzne
Aug 12 2006, 18:09
Vienkārši brīnišķīgi darbi. Neko pielikt, ne atņemt. Tev iet no rokas zīmēšana. Tavos darbos redzamas pietiekoši daudz detaļas, apģerbs arī lanbi izdodas un sejas, pats galvenais, sejas šķiet dzīvas, vismaz pēdejajos smalkāk izstrādātajos darbos. Savukaŗt skicēs redzams, ka tās varbūt ar laiku varētu kļūt par lieliskiem darbiem.
Gaidīšu vēl kādu tavu darbu.
yorsa-kun
Dec 28 2006, 11:29
Ragana
Dec 28 2006, 12:55
Apsveikumi pierāda, ka tu māki izpatikt tautai...
Tavos darbos mēdz būt diezgan daudz kļūdu, kas radušās dēļ ātrās zīmēšanas, bet kopumā saglabājas labs, dabīgs iespaids, nav milzīgu proporciju kļūdu, un pat kaut kādi knight un karotāji ir smuki, nevis ūbermuskuļaini Švarcnēgerbriesmoņi...
Vēl man patīk tas, ka tu nedari tā kā daudzi šajā forumā - skilli nekādi, bet zīmē viskautko sarežgītu, vēl krāso... Kādas jēgas to darīt, ja pati skice ir rausmīga?
Tu toties necenties taisīt lielākus darbus, kamēr neesi pilnībā nostiprinājis zināšanas un iemaņas. Tas ir labi, bet, ja zīmēsi mangu, tev būs vairāk jāpiestrādā...
Lai nu kā, es vēl apskatīšos to mangu- koncepcijas skices izskatās ļoti labi.
Keydan
Dec 28 2006, 13:15
Otrais tads evil santa?
yorsa-kun
Dec 28 2006, 18:53
Paldiesinsh "raganai" par labiem vaardiem
^^ jaa tieshaam taads ziemassveetku zaglis driizaak
Kentaishi
Dec 31 2006, 13:16
Evil Sexy Santa es teiktu drīzāk... saucās no Grinča repertuāra- nozagsim Ziemassvētkus.
Laimīgu Jauno gadu arī jums saules
Yorsa-kun tev tāpat kā vēl 2 cilvēču galerijām kurām piegriežu vērību ir talants. Ameizing, nesaprotu kā jūs mākat uzzīmēt visas tās kustības un tā tālāk. Lai vai kā respect... zīmē vēl, lai man būtu ko iepētīt
yorsa-kun
Dec 31 2006, 17:58
radaas viena cita doma par mangu, sagribeejas tomeer izdomaat kko par fighting ikkitousen, tengou tenje stilaa
reku buus konceptuaalie feisi aka vieplji ^^ pameegjinaashu sesijas laikaa vismaz paaris lapas saziimeet
lapa pa labi augsējā kreisjā stūrī vien karši skaisti
yorsa-kun
Jan 9 2007, 16:16
pabeidzu skatiities NHK un shoriit sagribeejaas kko uzskiceet - spriezhiet pashi
Click to view attachment
man baigi patīk kā tu zīmē sejas izteiksmes ^^ smuki. man vislabāk patīk tā 3. postā (kur ir zīmējumi) 1. bildē tā šokētā sejiņa - vienkārši super! bet kādēļ visiem cilvēkiem ir kantainas sejas un deguni? ^^ bet kopumā ļoti smuki. man patīk
Uztaisi komiksu!!!
yorsa-kun
Jan 18 2007, 20:18
Kaa saka pats vainiigs - uzprasiijies- reku buus pirmaas divas lapas protams atkal skichu veidaa ^^
storijs par skoolnieku par kuru njirgajaas un tad kaadu dienu vinsh atrod TO
meegjinashu nakamaas lapas ziimeet kaartiigaak, takaa tas ir pirmais meegjinaajums tad bare wih me
yorsa-kun
Apr 18 2007, 19:18
man iepatikaas ka iznaaca shitaa skice, gribeej redzeet atsauksmes
Click to view attachment
Kazuki
Apr 18 2007, 20:47
taada laba f-off sejas izteiksme sanaakusi
izskataas peec tiiri daudzsoloshas skices.pameegjini izstraadaat liidz galam.
njā skice laba...sola iznākt kkas jauks.
Huney Bunny
May 12 2007, 17:13
hmm.. njā, tev tīri labi sanāk skices ^^
aeonseraph
May 30 2007, 14:57
Tev token ir talants! gaidu vēl zīmējumus
yorsa-kun
Jun 1 2007, 16:40
kewl kaads veel arii iecheko manu galeriju
, shitaa skichu lapa man patikaas, jo noskaidroju, ka neprotu ziimeet figuuras uz maza formaata lapaam, tad luukojiet
Click to view attachment
Cowkiller
Jun 1 2007, 18:14
neveelies kaadu pabeigt liidz galam?
hm... man jau nu patīk Tavs stils...
yup, talanta tev netrūkst.
ieteiktu izvēlēties vienu no šiem čariem, un kārtīgi, un līdz pēdējam izstādāt, lai būtu uz ko skatīties, un brīnīties. XD
skices smukas, un sejas simpātiskas. prieks skatīies.
yorsa-kun
Jun 11 2007, 21:19
aw paldies. es biju ljoti sasparojies kko pabeigt sho nedeljas nogali, bet kautkaa par skaadi skaneris neiet
laikam nav lemts nu cerams, ka aizies tuvaakaa naakotne
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.