Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Yoroshiku :D
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
yorsa-kun
Nu tad sen nekas nav postots un piedevaam buus tiehsi 100 posts.... reku veel viena skice, darbaa nebij ko dariit smile.gif un otrs neanime bet man patikaas kaa sanaaca ^^
Click to view attachment Click to view attachment
Kazuki
Pirmā skice ir laba un sarkanā pildspalva? Piedod darbam savu rozīnīti, tomēr šortu ieloces šoreiz nav sevišķi labi sanākušas. Otrais darbiņš arī sanācis tīri interesants. Traucē tas, ka līnijas ir spurainas un nekārtīgas, bet kā jau tu teici tās ir tikai skices. Tomēr es domāju, ka ja tu pārmaiņas pēc kādu no savām skicēm izstrādātu līdz galam tad mēs te varētu ieraudzīt patiešām skaistus darbus. Tāpēc uzrodas jautājums kāpēc tavā topikā ir tik liels skiču pārsvars? Laika vai pacietības trūkums?
yorsa-kun
Visi jau gaida pshopaa kraasotus darbus, a es to velnishkjiigo riiku neesmu iisti izpeetiijis, bet apsolu ka tuvaako divu nedeelju laikaa buus kaads pabeigts iekshaa darbs smile.gif
slim
QUOTE(yorsa-kun @ Aug 15 2007, 17:59) *

Visi jau gaida pshopaa kraasotus darbus, a es to velnishkjiigo riiku neesmu iisti izpeetiijis, bet apsolu ka tuvaako divu nedeelju laikaa buus kaads pabeigts iekshaa darbs smile.gif

Es tevi saprotu. Es jau cik reizes gribēju kaut ko fotošopā uzzīmēt, un nekas labs nesanāca sad.gif . Tagad atkal taisos vienu anime bildīti tur uzzīmēt un vēl nezinu kas tur beigās būs. Un vispār man pašam vairāk patīk zimēt kādas mazas skicītes, jo es ienīstu krasot gatavus darbus vai apzīmet tos.

P.S. Superīgi zimējumi happy.gif , man ļoti patīk tavs stils biggrin.gif .
Asuka
ho, ho, ho, ja nebūs izstādātu darbu ziemassvētku vecis Asuka tev ziemassvētkos neatnesīs dāvanu. pirmais man tīk. kaut arī tā ir tikai ātrā skice man fascinē, ka tā ir iznākusi tik smuka. sāk jau likties, ka tas ir tavs stils. džekiņam ir pievilcīga seja. ļoti labi ir izdevušās kājas - tieši ceļi, muskuļi un ēnojums. tās izskatās ļoti reālistiski. elkoņi gan ir biš` par augstu. izskatās, ka tu neesi lietojis dzēšgumiju. ja tā ir, tad tev iznāk friggin labas skices, zīmējot `pa taisno`. un vēl es gribētu piebilst, ka džekiņam ir foršs abģērba dizains.
unknow žvēris.. vienkārš un ar melnu flomasteru uzvilkts. kawaii, un asimetrijas ir labas. xD nu kopumā, tu progresē. kaut arī tās ir tikai skices, tā ir taisnība. un atceries par dāvanu!~
yorsa-kun
Nu tad taa beidzot piekjeeros klaat briesmiigajam PShopam, izraadas patiikams verkjis smile.gif reku pirmie solji cg tongue.gifClick to view attachment
PS paldies Slim un asuka, par daavanu neaizmirsiishu tongue.gif wink.gif
yorsa-kun
Nu tad beidzot ir arii kaads kraasains, nepaaraak kaartiigs un izstraadaats, bet nu nedaudz pabeigtaaks kaa parasti. Pirmais solis sperts. Gaidu kritiku wink.gif
Click to view attachment
Tenma
QUOTE(yorsa-kun @ Aug 16 2007, 12:09) *

Nu tad beidzot ir arii kaads kraasains, nepaaraak kaartiigs un izstraadaats, bet nu nedaudz pabeigtaaks kaa parasti. Pirmais solis sperts. Gaidu kritiku wink.gif
Click to view attachment

Jauks ēnojums, iesākumam pat ļoti labi. Ceļi man patīk, plaukstas gan varēja būt bik labāk izzīmētas.
slim
Vispār normāli, bet man melnbalts vairāk patīk smile.gif .
yorsa-kun
^^ thnx, Man jau ar labaak patiik rokas skiceetaas, taadas dinamiskaakas manupraat. Bet nu lai kaa esmu aizraavies ar to Pshopu tagad.
Click to view attachment
Alexa De Šarlote
Ev tu varētu ielikt kaut kādas ēnas un atspīdumus matos....???
Arts
Krāsainie ir pārāk vienkāršoti.Varbūt piederas pie stila,bet vajag atspīdumus,dinamiskas ēnas,vairāk detaļu.
Tik viegli cauri netiksi....
yorsa-kun
gribejeu kko ieposteet atkal nekas ceels un atkal skice un piedevaam focheeta bet man vinekaarshi pasham patika, vieniigais ka kaads vareet ielikt kaadus linkus par soft shading ieksh photoshop pamaaciibas
Click to view attachment
Tenma
mjā... man patīk Tavs stils - tāds vienkāršots un mazliet stūrains un tomēr ļoti izteiksmīgs. To es saucu par taantu, kad ņem niekojas un skicē just for fun un sanāk vnk wow wink.gif Pārējiem atliek vien ilgi un neatlaidīgi ņemties un mēģināt zīmēt pareizi biggrin.gif
FuschichO
Pēdējo skici varu nosaukt par seksīgu biggrin.gif Hell yeah. Gribētu redzēt tās detalizēto un izkrāsoto variantu, ņamm. Bc.. patiesībā viņām visām ir tāda pieskaņa.. ķip krutie džeku utt.
zeloco
labs saakums! tikai nelieto burn/dodge tuulus... tie noeed maaciishanaas iespeejas... eeno ar kraasu.
yorsa-kun
prieks ka jums patiik, nu tie ir tipa taadi stiliigie jo parastos netiik veel tik vareet piestraadat pei dreebju dizaina un rokaam aaa tas rokas un pirksti anyway nenaaca miegs tapa veelviens - shis pats dzheks kuram aizgaja ciet vai kkaa taa un negaisa laikaa aizgaaja apsita - pienjemsim sliktus cilveekus vai kkaa taa smile.gif kvalitaate shite bet nu kad dabuushu illustratoru pameegjinaashu kko detalizeetu kaartiigu
Click to view attachment
Tenma
nice...
Arts
Labs,man dikti piedur puspabeigtas skices.Džeks ir nedaudz par īsu.
Un sejā vajadzētu maniakālu izteiksmi,būtu labāk nedaudz.
Bet pārējais labs,man patīk. smile.gif
Tenma
QUOTE(Arts @ Dec 8 2007, 13:29) *

Un sejā vajadzētu maniakālu izteiksmi,būtu labāk nedaudz.

nezinu gan, man tieši patīk tas, ka tāda mierīga, gandrīz vienaldzīga... bez emocijām, tikai nezkāpēc no pirkstu galiem līst sārtas straumītes... ņurrr...
yorsa-kun
Man patiik ka kaadam tas shkjiet skatams, neskatoties uz to ka taadi pavirshi un aatrie. Nu tad es leenam paareju CG grafikaa tongue.gif jauns gads klaat kaa nekaa taa kaa netieku pie skanera bet iepostot gribaas tad uzskiceeju un nofocheeju ar mobiilo, izmantojot savus "UBERISKOS" pshopa skilus ieviesu paaris modifikaacijas shkjiet ka iznaaca tiiri neko. Rodas kkada noskanja
Click to view attachmentClick to view attachment
Misa
hm džekiņš sanācis labi, bet es gan teiktu, ka bez p-shopa bija labāk, jo tas izmantots varen pavirši.
Shinobi
Hmm godīgi sakot man diesko nepatīk tas apstrādātais! Vai apstrādā labāk vai es nezinu ko! smile.gif Vaidzētu detalizētāk apstrādāt ! Un kad zīmēji zāli labāk nevaidzēja izmantot to otiņu! Izdomā citu tehniku kā izkrāsot, varbūt labāk pat atrodi google normālu fotogrāfiju ar zāli kautka izgriez samontē un būs forši! smile.gif
yorsa-kun
^^ ta fochene ir taada izpluudusi un tapeec iisti nezin vai tur sevishkji kko piestradaat par to zaali piekriitu, a filers artistic brush vai kaa vinsh saucaas man liekas ir ok taads pavirshs smile.gif
nu ko lai saka meegjinaahsu laboties
sunder
Pēc skices varetu dabut gatavu diezgan forshu bildi, vienigi ar photoshop tu tiesham pašvaki esi darbojies.
Un starpcitu ar tām standarta otām ari var dabūti tiri labu rezultātu. piemers (paraknjajoties atradu vienu no vecajam bildem)
yorsa-kun
LABA! Sen te nav buuts un nekas nav likts iekshaa, shodien uznaca kaare kko paskribuleet - sanaca tads naruto fanarts
FuschichO
Tāds kā smeksīgs. negribas pat kļūdas meklēt. Izskatās arī visai godīgi, jāsaka, labi pastrādāts!
yorsa-kun
Prieks, ka Tev patika wink.gif shodien atkal uznaca kaare panjemties ar P-ZHOPU taadi te nu brinumi sanaca smile.gif
Click to view attachment
Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment
Arta
Riktīgi laba tā bilde iznākusi. Super. ^^
FuschichO
Es ierēcu, jo real-life anime tomēr izskatās jocīgi. Nu bet tomēr pa pirmo, ko tādu redzu pirmo reiz smile.gif
Cowman
aha shitas toch ir labs
yorsa-kun
yo visiem! beidzot shodien iegadajos digitalo tableti ar peni :)bishku paniekojos
Click to view attachment
Kikyou
QUOTE(yorsa-kun @ Jun 7 2010, 21:21) *

yo visiem! beidzot shodien iegadajos digitalo tableti ar peni :)bishku paniekojos
Click to view attachment

IPB Image
Sigfa
IPB Image
Arts
Redzu, ka mums jauns Pricasso būs.
Baigi smuki, a nevarēji tās līnijas priekšā neķēpāt, baigi pēc skices izskatās?
yorsa-kun
haa beebis ir ideaals
a tas kjeems ir pirmais sliikonis ar paleti veidotais
shodien atkal sanaca nedaudz laika panjemties - baigi gribas uzdabuut riktiigu skilu
baigi viss pec dubljiem izskatas - besii araa - varbut ir kadi padomi
yorsa-kun
te luk bus mans pirmais daudz/maz pabeigtais CG teels
Click to view attachment
Arta
YAY.
Šitas man patīk.
Galvenokārt dēļ tērpa kas nav gāaarlaicīgs. ^^

Paceltajai kājai mazliet prasās tumšāku pelēko augšā iekšpusē, lai tāda dimensiskāka izskatītos, bet eh, ir labi kā ir.
and YAY 4 BEWBZ.
yorsa-kun
Prieks, ka Tev patīk! Kļudas parasti pamanu pēc kāda laika - tas ir runājot par kājām un citām nepilnībām.
Še būs vēl viens - tiesa gan ļoti work in progress, bet ir apņemšanās pabeigt līdz galam - būs pirmais mēģinājums krāsot.
Click to view attachment
FuschichO
o, pēdējais pat kruti izskatās
sunder
abos patik zimeshanas stils tads ka, pedejaja tie mati, un priekshpedeja ari vis parejais.
itkā jau nekas tik ļoti sevišķš bet nezkāpēc pats tā gribētu zimēt biggrin.gif
kopumā forši zīmējumi
yorsa-kun
oi! sen nav būts, ja kādam interesē ( vēl kautko zīmēju ik pa laikam) - http://ervaldez.deviantart.com/
šeit neko nelieku, jo nav vietas vairāk sad.gif

čīrs
Arta
nav vietas.

?

o.o''
yorsa-kun
jap, nevaru pievienot vairāk, jo itkā pārsniegts 2.5mB vai cik tur bij limits biggrin.gif
teikšu godīgi, nēesmu pēdējā laikā skatījies
FuschichO
Man liekās viņš ar to domāja savu thumbnail stila bilžu pievienošanu.
Nu bet Yorsa-kun, izlasi lūdzu otaku.lv vadlīnijas attēlu augšuplādei. Augšuplādēt var, izmantojot oranžo bultiņu, kas atrodama tajā pašā ailē, kur ir teksta formatēšana postam. Tādā gadījumā attēls tiks augšuplādēts uz otaku.lv serveri (cik saprotu), bildi var arī ielinkot, izmantojot ikonu ar zaļo kociņu, tad tu vari iemest te bildes, kas jau augšuplādētas tajā pašā DA.
File attachements galīgi nav laba izvēle.

Ā, manām minētajām funkcijām ir tikai 1 limits, katrā tavā ziņā (postā) nevar būt vairāk par, šķiet, 10 attēliem. Tas arī viss. Thread'ā var būt teju bezgalīgi daudz bilžu
yorsa-kun
āaaaaaaa , nu tad skaidrs - es parasti liku ar Add This Attachment pogu (duh)
yorsa-kun
iemūžināšu tad savus otros soļus savas digitālās "mākslas" gaitās iekš šejienes.
IPB ImageIPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image

endžoj, vai arī uzliekam mīksto, ap tu jū smile.gif
Arta
Izskatās, ka baigi paļaujies uz dzēšamgumiju un custom brašiem, bet, nu ja lieto, tad vismaz kā nākas. Tas ir, tev sanāk skatāmi, man prieks. ^^
FuschichO
Man patīkās, jā. Es nemāku, piemēram, tādas tekstūras taisīt, un apgaismojums arī interesants. Vai pats katru attēlu izdomāji vai iedvesmojies no kādiem citiem materiāliem?
Keydan
IPB Image

I had to do this...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.