kāpēc, bērns būs aizvainojums, dārgā, pārak personiski, bet saule tieši laikā. es nevaru tevi bez uzrunas saukt, vēl nezinu kāpēc, bet prasās.
kaarleens
Jun 28 2005, 10:43
QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 00:21)
kāpēc, bērns būs aizvainojums, dārgā, pārak personiski, bet saule tieši laikā. es nevaru tevi bez uzrunas saukt, vēl nezinu kāpēc, bet prasās.
mmm Yume tu manliekas uzvedies foruma administratoram necienīgā veidā.
Protams admins ir dievs savā smilšu kastē, bet tomēr nevajadzētu šādi mulķīgi kašķēties
Kikyou
Jun 28 2005, 12:50
Loveless OST torents. ^_^; (Ja kādam te baigi vajag, varu ieskriet DC++ arī. :3)
Tagad klausos. Patīk. ^__^
(starp citu, Yume visus par saulēm sauc, tā kā, NO WORRIES. ^_^;)
QUOTE(Kikyou @ Jun 28 2005, 12:50)
(starp citu, Yume visus par saulēm sauc, tā kā, NO WORRIES. ^_^;)
tas laikam i tāds gaumes jautājums - man, piemēram, arī besī, ja mani par sauli/saulīti nosauc, īpaši vēl nepazīstami cilvēki. vai par zaķīti. brrrr. tiesa gan, par zaķi es neatļauju pat paziņām/draugam sevi dēvēt :>
laikam jau jāsecina, ka man mīļvārdiņi vispār izraisa :>
Church
Jun 28 2005, 17:09
QUOTE(anti @ Jun 28 2005, 12:29)
tas laikam i tāds gaumes jautājums - man, piemēram, arī besī, ja mani par sauli/saulīti nosauc, īpaši vēl nepazīstami cilvēki. vai par zaķīti. brrrr. tiesa gan, par zaķi es neatļauju pat paziņām/draugam sevi dēvēt :>
/me pieziimee blocinjaaa lai zinaatu kaa tevi var kaitinaat ;D
anishuara
Jun 28 2005, 17:12
mdaaa ir diezgan pretigi kad tevi sauc pad dzivniecinju ..... tas jau izklausas bikit zoofiliski...
Hei, hei! mums te gaaja runa pa loveless, nevis iesaukaam vai miilvaardiniem!
-kumori-
Jun 28 2005, 19:48
QUOTE(Ichno-sama @ Jun 28 2005, 18:43)
Hei, hei! mums te gaaja runa pa loveless, nevis iesaukaam vai miilvaardiniem!
Patiesiba... Tu iesaki runu par miljvardiniem... Butu tu paturejusi savu nepatiku pret vardu "saule" pie sevis, tad neviens nemaz nesaktu, kaut ko raxtit, kas neatbilst topicam!
QUOTE(Church @ Jun 28 2005, 17:09)
QUOTE(anti @ Jun 28 2005, 12:29)
/me pieziimee blocinjaaa lai zinaatu kaa tevi var kaitinaat ;D
kā mēs labi zinām, irc klienti parasti ar aprīkoti ar tādu burvīgu funkciju kā ignore, Churchēkli :P
šitajos vārdiņos tu či-čiksu vari saukt, viņa jau fanos :>
lastguru
Jun 29 2005, 00:13
Enough! This forum is not an IRC or chat of any kind.
+Chibi+
Jun 29 2005, 13:15
QUOTE(Yume @ Jun 26 2005, 10:26)
OK, speciāli priekš Chibi, kurai nav laika lasīt blogus, vakar LJ raburesu comunitī We s.ck paziņoja ka viņu subi kavēsies, jo meitiņa brauc uz Anime Expo un ar 85% iespējamību nepaspēs to iztulkot. So pēdējo sēriju varēsim gaidīt nevis nākam sestdien, et vēl labu laiku pēc tam.
Starp citu, kas nāks ar mani sist autorus? viņi maitas sabāza visus kulminācijas notikumus pēdējā sērijā! *acīs deg uguns* nu kāpēc viņi netaisīja 24 sērijas, ko?
Danke Yume-sama! (atbilstosha uzruna, ne? XD)
Nu mjaaaa... \Es autorus sistu par ko, ka ivnj kaadas... 36 seerijas visamz nav taisiijushii.. Kaut arii - tad varbuut zustu visa seriaala burviiba... Overdose. If that is possible when we speak of something so enjoyable.
Heh. Seriaals par gejiem. TAS IR SHOUNEN AI!!!! Protams, ka vinji izskataas peec gejiem! Tur jau visa taa saals.
Nupat 12. sēriju noskatījos...
Bieži sērijas laikā apjuku. Sapņot par to ka, pamostās no sapņa par to, ka pamostās no sapņa... @_@;
Bet tā vispār man liekās, ka beigas bija labas.
Gaidīju kautko skumjāku.
tā sŗijudabūši tikai vakarā, bet par to sapņot par to lai pamostos... āaaaaaaa... tas nozīmē atkal gļuks... es domāju man jau vakar ar gļukiem pietika, bet nekā.... šis ir sv''ets.... bet tomēr varēja garāku uztaisīt...
+Chibi+
Jul 3 2005, 20:11
Kad Ritsuka visu laiku modās uz tā dīvāna, es neviļus atcerējos Perfect Blue... Heh heh. Sapņi un vīzijas. Kaut kāds ārprāts mani vajā! Heh.
Bet sērija - nu sugoi. Labas beigas. Respect. Nekas netika noskaidrots, bet kaut kā smuki tā savilkts kopā vismaz temorary beigām un vēlmai lasīt mangu. Great. Man ļoti patika. Būs bēdīgi bet iknedēļas Loveless devas, heh heh. XD
tām, nu es arī noskatījos 'pēdējo sēriju Lovelesam....
skumji, tiešām prasās vēl.. vairs nekad, nekad nedzirdēšu superīgo intro.... un man uz uz ielas vairs nekad nerādīsies tauta ar austiņām un astītēm...
taču sērija bija tiešām laba... GRIBU TURPINĀJUMU!!!
(kaļ plānus, kā nolaupīt zīmētāju komandu un iesprostot skapī, lai tie zīmētu turpinājumu).
Hikaru
Nov 14 2005, 18:51
Khem...khem... noskatījos šo brīnumdarbu...
Shounen-ai tur varēja arī nebūt, bet vispār anime pat patika. Interesants story jau no pašas pirmās sērijas, visas animes garumā forša atmosfēra kaut kāda... kur labi pieskaņoti ir Opening un Ending dziesmas. Un īpaši patika Battles (1. sērijā laikam bija visinteresantāk)... interesanti spells.
Tagad es zinu, kāpēc Chibi avatarā ir ķēde pie kakla pieķēdēta.
...Dialogi tur kaut kādi dīvaini dažreiz ir, ka gribās sākt rēkt.
Piemēram:
Jautājums: "Did you kill them?";
Atbilde: "I love you".
QUOTE(Hikaru @ Nov 14 2005, 17:51)
Piemēram:
man liekas diezgan vienkaarsi un logiski...
nekaadi nevar paarprast un atbilde sim jautajumam liek padomaat gan vienai pusei gan otrai..
haaai, es arī piekrītu ka šī atbilde ir ideāla. Pirmkārt, tāmēmi atbild uz jautājumu, otrkārt nomierina.. treškārt.. romantikaaaaa...
Un, congrad. Hikaru.. tev patika Loveles, respect!
+Chibi+
Nov 15 2005, 00:45
QUOTE(Lija @ Nov 14 2005, 21:25)
QUOTE(Hikaru @ Nov 14 2005, 17:51)
Piemēram:
man liekas diezgan vienkaarsi un logiski...
nekaadi nevar paarprast un atbilde sim jautajumam liek padomaat gan vienai pusei gan otrai..
es gan mūžīgi rēcu, kad Soubi tā darīja. Like,
q: Nopērc man ābolu
a: I love you
q: Cik pulkstens?
a: I love you
Soubi bija ideālais variants, kā tik ārā no jebkuras situācijas. XD
Bet ja nopietni - sakumā mani pārsteidza, kā Soubi jau pirmajā satikšanās reizē var tik vienkārši pateikt to "suki"... Tas,nu,liek domāt, ka viņš mētājas ar tādiem vārdiem pa lab' un pa kreisi.. Bet talāk ejot tas jau kļuva tā.. sērīgi. Smeldzīgi. Jo vairāk Soubi mīl Ritsuku, jo bēdīgāk viņš izklausās.. Jo,vismaz es tā to jutu, viņš jau apzinās, ka tā love nav no tām vieglākām..
Shinya
Dec 25 2005, 11:13
Vakar redzeeju 1 seeriju, paraleeli skatoties Gravitation (kursh man sobriid skiet interesantaaks
), bet likaas arii, ka tiiri labs anime, man patika
...Un jauks theme songs
Kaads iisti ir aptuvens turpmaakais sizjets? a.k.a. sii anime pamatdoma buutu?....
aizej palasi anidb.info jo savādāk šeit tiks postoti spoileri, un tas ne gluži visiem patīk..
Beidzot noskatījos šo darbu. Ļoti ļoti patika. Man riktīgi mīļi likās Soubi un Ritsukas attiecības, tas ir, kā viņi savā starpā uzvedās. Juiko likās tāda smieklīga. Tā skolotāja galīgi nepatika. Arī nesapratu, Ritsuka tač tā arī nenoskaidroja, kas Semei nogalinājis un vai vispār nogalinājis, vai ne?! Bet vispār- riktīgi laba anime no mana viedokļa!!!
Tigra2
Apr 26 2006, 14:04
Noskatījos pirms kāda laiciņa [damn, kaa es šo topicu varēju nepamanīt?!]
Uzskatu, ka visai laba anime, skaista, dažviet rēcīga.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
(Gravitation un Yami no matsuei blakus nestāv, bet labāka par Sukisho, vismaz man tā liekas(tas ir peec manis radītā kyaaa genre, tāpēc neņemiet vērā, ka pilnīgi neloģisks salīdzinājums)
Šī anime vispār ir ļoti noslēpumaina, cauri vijas Mistērija, kura pašam jāatrisina, savādāk liksies, ka animei nav nobeiguma.
khem, khem..par to spoileru - meitenīt, kā tu vari salidzināt 3 dažādu žanru anime seriālus? tas pat politkorekti nav, kur nu vēl loģiski.
Un , nu ja kāds stipri grib zināt kas bija tālāk pēc seriāla.. 5 volume mangai ir iznācis, ejiet lasiet.
QUOTE(Yume @ May 1 2006, 14:36)
khem, khem..par to spoileru - meitenīt, kā tu vari salidzināt 3 dažādu žanru anime seriālus? tas pat politkorekti nav, kur nu vēl loģiski.
Nee, ir loģiski, tās visas ir Uberkawaii anime, kuras liek smaidiit un teikt kyaa
[es esmu murgains cilvēks, neņemt manus spoilerus vērā; un kā gan no tāda cilvēka var prasīt lai viņš buutu polikorekts[man nav ne mazākās nojausmas ko nozīmē polikorekts](Latviešu valodas skaidrojošajā vārdnīcā tāda nav)]
šis posts laikam ir Spams, atvainojos.
Es šodien tikai noskatījos visas sērijas. Interesanti, interesanti, bet manuprāt, beigas ir kaut kadas nenoteiktas, es tā arī nesapratu kas tur īsti notika
Kads nevar izskaidrot?
Hinata
May 30 2006, 19:04
es gan skatiijos diezgan sen, bet cik atceros man beigas patika. patiesiibaa beidzaas ar to be continued nu vopshim nekaa noteikta
tjipa ritsuka jautaaja soubi vai vinjsh nogalinaatu vinju ja ritsukas braalis paveeleetu bet soubi pateica ka tad driizaak pats sevi nogalinaatu...
patiesiibaa sho superiigo animi weel wareetu turpinaat
AaiiKate
May 30 2006, 21:39
aahh, es esmu redzējusi tikai līdz 6tajai, bet saraustīti..
vispār nekur nespēju dabūt pārējās daļas.. bet noskatoties jau pirmās 4ras -
..
Nu protams ka
jammm varoņi ir interesanti. Bet nu salaist ar 12... tas ir neteksim ka slikti bet nu nesaprotami.
Nerine
Jun 15 2006, 00:03
Es šodien noskatījos visas sērijas.
Man trūkst vārdu. Tīīīīīīk sugoi anime, ka nevar izteikt vārdos.
Āpāc, beigas man ļoti patika, tikai man būtu paticis ja Soubi būtu Ritsu noskūpstījis.
Njā, beigas tiešām bija mazliet nesaprotamas, bet tie pēdējie vārdi, kurus teica Soubi, mani ļoti aizksutināja.
Vispār man baigi patika ka Soubi tād mīloš pret Ritsuki, bet šis jau to vien prot kā kliegt uz viņu.
Un Soubi skumjās acis vai smaids, vai balss, vai vienalga kas, spēj mani izkausēt...
Nu pats, pats tizlākais,ko es patiešām ienīdu, bija ka tik maz sērijas. Nevarēja vismaz 26? A es dzirdēju ka ir vēl kkāds sērijas, kkādas extras, njā, tikai ilgst 2 minūtes...baigi godīgi...
Maitas. Vajadzēja garāku...
Iemīlējos šajā animē.
Gribu vēl.
QUOTE(Yume @ May 1 2006, 13:36)
Un , nu ja kāds stipri grib zināt kas bija tālāk pēc seriāla.. 5 volume mangai ir iznācis, ejiet lasiet.
ja tas ir pieejams anglju valodaa kkur, varbuut vareetu iedot linku,luudzu? *ljoti luudzoshas puppy eyes*
QUOTE(+Hachi+ @ May 28 2005, 18:40)
Lai manam brālim būtu attiecības ar 18gadīgu veci!!!!
20 nebija?
Pagaidām esmu noskatījusies tikai 3 epas, bet man jau baigi patīk ^^ Ļoti kjūtīgi un tieši tas liek man skatīties tālāk. (Nerunājot par Ritsuku
)
Vispār anime tāda forša, tikai nepatīk, ka Ritsu vislaik kliedz uz Soubi. Kautgan.... tas ir diezgan saprotams... o.ō Es teiksim vispār pīties negribētu ar 18/20 vai cik gadus vecu džeku... o.o Un man ir 12... o.ō
Un arī šī anime baigi pievilina... tā īsti nevar atrauties... No šīs animes skatīšanās es pat Soubi kautkad domāju kosplejot!
+Chibi+
Aug 9 2006, 09:49
QUOTE(Tomoko @ Aug 9 2006, 00:18)
QUOTE(+Hachi+ @ May 28 2005, 18:40)
Lai manam brālim būtu attiecības ar 18gadīgu veci!!!!
20 nebija?
Pagaidām esmu noskatījusies tikai 3 epas, bet man jau baigi patīk ^^ Ļoti kjūtīgi un tieši tas liek man skatīties tālāk. (Nerunājot par Ritsuku
)
Vispār anime tāda forša, tikai nepatīk, ka Ritsu vislaik kliedz uz Soubi. Kautgan.... tas ir diezgan saprotams... o.ō Es teiksim vispār pīties negribētu ar 18/20 vai cik gadus vecu džeku... o.o Un man ir 12... o.ō
Un arī šī anime baigi pievilina... tā īsti nevar atrauties... No šīs animes skatīšanās es pat Soubi kautkad domāju kosplejot!
Es pārlasiju visu topiku, lai atrastu, no kurienes tu tieši izvilki to quote.. OMFG, es biju tāds spameris. Haha. Anyway.
Varbūt tomēr taisi Ritsuku, kā nekā pēc vecuma jūas daudz labāk sakrītat.. Un garuma, hehe. XP (I'm so going to hell for making "height" jokes..)
Nē, es tomēr būšu Soubi!
Es izskatos līdzīga Soubi, kad uzvelku citu brilles un kādu mēteli (Jo kā nekā, man pašai tās nav jāvalkā). Besides, Karamelei kura domā kosplejot Ritsuku, ir īsi mati. Un ar austiņām kautkas līdzīgs sanāk!
(We're gonna be two Loveless~)
Runājot par garumu... hmm... Ja man klāt būtu Ritsuka tad mēs varam pieņemt, ka Ritsuka ļoti strauji ir izaudzis garāks par Soubi. XD
Btw, noskatījos visu Loveless. And I
love it! ^^ Tikai beigas gan bija nedaudz sviestainas... Lielāko sērijas daļu aizņēma tikai sapņi... Un tas bija biku apnicīgi.. Bet Ritsukas kawaiiness dēļ, to var piedod.
Un es atkal nesaprotu - wtf? Semei bija dzīvs??
OMG!!Es neesmu enveinu seeriju erdzeejusi no shitaa bet es vakar sapnii redzeeju to tur ar taam brilleem!!WOW!!Riktiigs oMG!!Liekas ka tas veesta par to ka butuu jaanoskataas..shobriid velku pirmo seeriju!!
..mmmm.. Loveless..!!
anime īstenībā ir diezgan
apdalīta ja salīdzina ar manga, bet vienalga..
..šī ir vēl viena (no ļoti retajiām) anime, kuru noskatījos visas sērijas pēc kārtas,
neatraujoties..
neviens mirklis nelikās garlaicīgs vai lieks..
man patikās pilnīgi viss.. stāsts,
character-i,
artwork, mūzika, ..
apturiet mani pirms es izplūstu pārspīlētos glaimos..
*nespēj vairs noturēties un dodas noskatīties vēlreiz*
p.s. you better not mess up the caracters when cosplay - pacentieties kā nākas
aa
QUOTE(Arfija @ Aug 9 2006, 17:14)
OMG!!Es neesmu enveinu seeriju erdzeejusi no shitaa bet es vakar sapnii redzeeju to tur ar taam brilleem!!WOW!!Riktiigs oMG!!Liekas ka tas veesta par to ka butuu jaanoskataas..shobriid velku pirmo seeriju!!
Aww.... Soubi rullē!
Btw, tā
ir zīme, ka jāskatās! XD Vispār, iesaku.
QUOTE(Ginta @ Aug 9 2006, 19:56)
p.s. you better not mess up the caracters when cosplay
-pacentieties kā nākas
Eeeerm.. I'll try o.O' Bet ja man nebūs pareizās brilles, lūdzu nesist mani.... ._.'
Eeeerm.. I'll try o.O' Bet ja man nebūs pareizās brilles, lūdzu nesist mani.... ._.'
..hehe.. neesmu teikusi, ka kādu sitīšu..
un lai gan ir daudz ideju, kurām piekrītu Agatsuma Soubi-san (..ya'know.. par sāpēm, sodiem utt..) visā visumā tomēr esmu pret jebkādu vardarbību (go Aoyagi Ritsuka-kun go!!)..
Arfija
Aug 10 2006, 20:12
Church
Aug 10 2006, 20:14
arfij, tev tieshaam vienalga, ko par tevi domaa cilveeki? <g>
Karamele
Aug 10 2006, 20:19
njā, Loveless likās ļoti interesanta anime ar savdabīgu sižetu. vienīgi žēl, ka tik maz epu...
Tomoko
Aug 10 2006, 21:23
QUOTE(Ginta @ Aug 10 2006, 08:17)
..hehe.. neesmu teikusi, ka kādu sitīšu..
(peim. pamēģiniet kaut vai atrast kādu, kas 6. klasē
brīvprātīgi Nietzche lasītu.. būs grūti.. un labākajā gadījumā, ja tomēr kādu atrod - viņ' nav nekādas saprašanas par lasīto..
(piedodiet, ja kādu netīšām esmu aizvainojusi
))
YaaY! I'll be alive!
Btw, šoreiz piedodu! XD
QUOTE(Arfija @ Aug 10 2006, 18:12)
De, ja Tev ir slinkums, nav citu problēma. Ja gribi, velc, negribi, nevelc. (Jā, es atkal esmu egoistiska un pretīga.)
QUOTE(Karamele @ Aug 10 2006, 18:19)
njā, Loveless likās ļoti interesanta anime ar savdabīgu sižetu. vienīgi žēl, ka tik maz epu...
Jā, Ritsuka... Epas varēja būt vairāk... Nu, vismaz teiksim..16?
khm...
mans stāsts: vispirms es ieguvu pirmās četras sērijas XD noskatījos tās vairākas reizes..
pašā sākumā īsti neiebraucu, kas un kā (iespējams tādēļ, ka subtitrus lasīju pavirši), bet pēc kādas nedēļas dabūju pārējās sērijas, pareizāk sakot negribēju skatīties tālāk, kamēr nedabūšu pārējās.. un kad dabūju ATKAL noskatījos tās četras.. 4 sērijas beigās sāku raudāt (vienkārši esmu emocionāls cilvēks! :>) un turpināju līdz pat beigām + vēl aizgāju šņukstēdama līdz gultai.. XDDDD es zinu, ka esmu nevainojama..
Keydan
Aug 11 2006, 19:17
Redzeju pirmo seriju, reakcijas:
1) WTF?
2) Beeeee...
Pec tam es uszinaju ka ras ir YAOI un atkal mana reakcija bija:
1)Beeeee...
2) Tfui!!!
Bet meitenem tadas lietas patik...
Redzeju pirmo seriju, reakcijas: 1) WTF? 2) Beeeee... Pec tam es uszinaju ka ras ir YAOI un atkal mana reakcija bija: 1)Beeeee... 2) Tfui!!! Bet meitenem tadas lietas patik...
juts so you know: tas pat tuvu Yaoi nestāv..
katrs skatās to, kas patīk.. (..un īstenībā arī ne
visām patīk, tāpēc.. [censored]
..)
Tomoko
Aug 13 2006, 23:44
Doh... riebjas, kad cilvēki Shonen Ai sauc par Yaoi...
Jebkurā gadījumā, man ar tāda pajocīga reakcija bija pēc pirmās sērijas, bet man jau sāk likties, ka tas ir "Just Normal". XD
Nu komōn, Keydan, tik slikti tač nebija.. Ne? *Puppy Eyes* Tur no vienas epas neko
galīgi nevar spriekst... vismaz man tā liekas... Bet.. - Ehh, ko es tew visiem savu viedokli par Loveless spiežu.. o.ō *Jābeidz spamot*
CirvjaKaac
Aug 14 2006, 00:34
Pedofilismu slavinoša anime, kas parāda, ka arī starp mazu puisēnu un pieaugušu vīrieti var būt abpusēja "mīla", to pasniedzot skaistā, aizgrābjošā veidā, tādā veidā radot iespaidu, ka tas ir normāli un pat labi. Skatos Japānā bērnu tiesību sargājošās iestādes "kasa kuli".
Balsoties uz to, ka absolūti nosodu šāda veida attiecības un šādu attiecību tēlojomu videomateriālā, ko redz miljoniem (!) bērnu (!) liktu
0/10, bet tajā pašā laikā gribētos likt
8/10 par skaisto animāciju, aizraujoši pasniegtajiem notikumiem un par atmosfērisko sajūtu, kas paliek pēc šīs anime's noskatīšanās. Ne balts, ne melns.
P.S Jo tuvāk iepazīstu anime un japāņu kultūru vispār, jo vairāk liekas, ka tā ir vienkārši perversa (visās šī vārda nozīmēs) tauta. Žēl... Varbūt auzās skatos.
Hikaru
Aug 14 2006, 08:58
QUOTE(CirvjaKaac @ Aug 14 2006, 00:34)
P.S Jo tuvāk iepazīstu anime un japāņu kultūru vispār, jo vairāk liekas, ka tā ir vienkārši perversa (visās šī vārda nozīmēs) tauta. Žēl... Varbūt auzās skatos.
Par hentai, yaoi utt. japāņi taisnojas aptuveni tā : "Tas viss ir zīmēts. Animes veidošanas laikā neviens reāli nav cietis vai jebkādā veidā tika apdraudēts. Tā ir fantāzija. Kāpēc nedrīkst fantazēt? To jāuztver kā fantāzija."
P.S. Novērojot visu pasauli, rodas secinājums - Jo izglītotāka/attīstītāka tauta, jo perversāka.
Lai gan man nav diezko pie sirds shounen-ai man patika, nesen noskatījos un domāju kaut kur oktobrī vai novembrī noskatīties vēlreiz...
Ragana
Oct 26 2006, 16:38
Ja jau slavina pedofilismu, tad...
Es dievinu pedofilismu!
Skatīties ir vienkārši Kaifs, man patīk pilnīgi viss - krāsu gamma, mūzika, sižets, tēli...
Man patīk arī animācija, un tajā man tiešām ir lielas prasības.
Ak, es vienkārši DIEVINU!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.