Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Loveless
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3
Hinata
omg! best anime ko esmu jebkad redzeejusi! varbuut es bishki paarspiileeju bet nu vienalga...taa arii bija viena no pirmajaam anime ko saktiijos un noteikti pirmaa shonen-ai anime. tongue.gif
Ragana
Man arī pirmais Shounen-Ai. Eh, pirmā reize...
Bet pēdējā sērija tomēr atstāja kaut kādu nepiepildījuma sajūtu - būtu gribējies vairāk par Soubi un Ritsukas attiecībām, un arī tādu īstu atrisinājumu tam visam...

Kur var dabūt mangu?
Storm
Manupraat loti laba anime un maga arii, ieaku redzeet - it iipashi meiteneem XD laugh.gif
Tomoko
O jā, manga ir laba. Vismaz man tā liekas laba. Btw, bez Loveless es nesen arī noskatījos kādu minūti garas Loveless extras (ja nemaldos, tās kādas piecas bija). Nu vispār - diezgan smieklīgas. ^^
Pēdējā laikā vairāk cilvēku sākuši skatīties Loveless. I'm proud! XD
Ginta
Pēdējā laikā vairāk cilvēku sākuši skatīties Loveless. I'm proud! XD
it's the contrary for me. I kind of feel sad for loveless becoming a fad..

anyway.. šeit ir tas, ko gribēju piekomentēt:
-manga ir daudz interesantāka un plašāka. (well d'aa- anime aizstiepj tikai līdz 4. grāmatiņai).
-man arvien vairāk liekas, ka saukt loveless par shounen-ai is just wrong.

p.s.
nov. beigās iznāk vol.7!! (zinu, ka daudziem no manas propagandas ne silts ne auksts, bet tādiem, kas neseko līdzi jaunākajām zerosum publicētajām epizodēm- a major event.)
Zuzix
QUOTE(Ginta @ Oct 29 2006, 14:51) *

p.s.
nov. beigās iznāk vol.7!! (zinu, ka daudziem no manas propagandas ne silts ne auksts, bet tādiem, kas neseko līdzi jaunākajām zerosum publicētajām epizodēm- a major event.)

tas wol.7 būs scanlated wai arī raw wariants?
Yume
Loveless ir licenzeets jau labi sen, es shaubos ka vinju kaads uznemsies tulkot.
BTW, a musm maajaas plauktinjaa staav pirmais vol. materiaalaa veidaa.. var aptaustiit, pashkirstiit un samiiljot..
Ginta
Loveless ir licenzeets jau labi sen, es shaubos ka vinju kaads uznemsies tulkot.
BTW, a musm maajaas plauktinjaa staav pirmais vol. materiaalaa veidaa.. var aptaustiit, pashkirstiit un samiiljot..
yaa.. viens no iemesliem, kāpēc man vol.7 iznākšana sagādā tādu prieku ir tas, ka manējam plauktiņā stāv iepriekšējās 6, ko aptaustit, pašķirstīt un samīļot.. catboys 4ever! wahooooo..!!
(varbūt taisam augšā loveless scanlation lv?? (vismaz apšaubu, ka latviešu valodā tas jebkad tiks licenzēts..)-šis, protams nav sevišķi nopietni domāts)
Ragana
QUOTE(Ginta @ Oct 30 2006, 11:58) *

yaa.. viens no iemesliem, kāpēc man vol.7 iznākšana sagādā tādu prieku ir tas, ka manējam plauktiņā stāv iepriekšējās 6, ko aptaustit, pašķirstīt un samīļot.. catboys 4ever! wahooooo..!!
(varbūt taisam augšā loveless scanlation lv?? (vismaz apšaubu, ka latviešu valodā tas jebkad tiks licenzēts..)-šis, protams nav sevišķi nopietni domāts)

Laimiigaa...
Bet vispaar, kur Latvijaa(un par kaadu naudu) var nopirkt Loveless mangu?
Tagad es laadeeju no Obsession, bet sho mangu man tieshaaam gribeetos nopirkt.

ak, jaa, latviski paartulkot nebuutu slikti...
Church
QUOTE(Ragana @ Oct 30 2006, 16:30) *

...
ak, jaa, latviski paartulkot nebuutu slikti...

vai esi intereseejusies cik daargaak maksaa tipograafija nelielaam tiraazhaam? un tieshaam domaa ka vairaak par paaris simtiem viegli iztirgosies?
<ciniski pragmatiska skepse>
Yume
es atvianojos par kaarteejo spamu,bet....
tas ir tik nenormaali ironiski, ka doma tulkot mangu latvieshu valodaa rodaas te vismaz reizi meenesii.
Tulkot mangu valodaa, kuraa runaa 2 miloni zemes iedziivotaaju- nav veerts puulinju.
Ginta
QUOTE(Church)
vai esi intereseejusies cik daargaak maksaa tipograafija nelielaam tiraazhaam? un tieshaam domaa ka vairaak par paaris simtiem viegli iztirgosies?
<ciniski pragmatiska skepse>
QUOTE(Yume)
tas ir tik nenormaali ironiski, ka doma tulkot mangu latvieshu valodaa rodaas te vismaz reizi meenesii.
Tulkot mangu valodaa, kuraa runaa 2 miloni zemes iedziivotaaju- nav veerts puulinju.
vai tad to kāds vēl nezin?? šī doma ir vērtīga tikai tādā ziņā, ka- tā kā Latvijā diez vai tuvākaā laikā mangas tiks oficiāli licenzētas- nebūtu grūti atrast (lai gan nav jau tāpat) un varētu bez sirdsapziņas pārmetumiem izplatīt.. tongue.gif bet whatever.. man patīk oriģināli. tongue.gif

atrgiežoties pie loveless: te daži pieminēja, ka gribēja vairāk no stāsta un uzreiz tika ieteikts lasīt mangu.. (yaa.. arī es iesaku).. tad nu vēl tikai gribēju pateikt, ka ceru, ka anime vairs netiks turpināta.. tam ir vairāki iemesli, bet domāju, ka labāk atstāt anime tur kur tā palika..
Ragana
Jop, beigas, manupraat, nebija paaraak "labas", bet turpinaat nevajag - sho anime vareetu uztvert kaa mangas eeemmm... treileri?
nezinu, kaa to nosaukt.
Bet vispaar vinji nedariija pareizi, taisot anime no nepabeigtas mangas.
Kaut gan - kaapeec nevareetu taisiit turpinaajumu?
Varbuut pateiksi iemeslus?
Church
QUOTE(Ragana @ Nov 2 2006, 13:52) *

...
- sho anime vareetu uztvert kaa mangas eeemmm... treileri?
...

izplatiits shajaa industrijaa gaajiens. taapat kaa kaarteejaa anime OVA radiita kaadas datorspeeles tirdznieciibas veicinaashanai, arii anime merchandise vai animes pashas primaarums biezhi ir striidiigs (eg. gundamu piemeeraa ..)
Ginta
..Bet vispaar vinji nedariija pareizi, taisot anime no nepabeigtas mangas..
viss ir kārtībā un tieši tāpēc, ka tie irreklāmas rullīši.. (kā liekas, reiz kaut ko tādu pat lasīju, ka anime būtība sākotnēji bija (ir?) tikai un vienīgi manga promotion)
tas tad arī varētu būt viens no iemesliem. vēl viens ir tāds, ka anime viņi tomēr ir šo to pamainījuši (tas gan arī nav nekas jauns) un otrā līmeņa uzsvarus likuši citādus.. un ja tiktu taisīts turpinājums, man tomēr gribētos lai virziens nemainītos.. ..ir jau vēl daži, bet patiesībā jau tie visi saistās ar manis pašas iegribām, tāpēc nav diez ko lielas jēgas tos šeit izklāstīt.. man liekas, ka nevajadzētu turpināt, bet you, of course, have the right to think differently..

p.s. on the other hand.. tikko sāku lasīt divas manga par kuru anime esmu vienkārši starā.. un, kā izrādās tur ir ļoti daudz kas izmainīts, bet neliekas, ka tas būtu tik slikti.. - tipa visi zin, kas un kā, bet tikai tie, kas ir lasījuši manga zin, kā ir patiesībā..
Tenma
noskatījos, skaistu attēlu ieinteresēta. hm... kaut kas īpatnējs. kā jau daudziem, man patika mūzika un zīmēšanas stils, tomēr sižets likās pārāk bezsakars un jā, perverss.
Yume
un tagad paskaidro man, kas tur bija perverss?
Ņemot vērā japāņu mentalitāti un to attieksmi pret šāda veida lietām, paskaidro man, baltajam cilvēkam, kas tur ir perverss?
Alisy
Hmm, noskatījos līdz 10 epizodei (šausmīgi ilgi lādējās D: ) un man patīk. Ritsuka ir vienkārši so cute <3. Tomēr negribu izklausīties kā pedofīle. xD
Plus, man šausmīgi nepatīk Soubi. :[
Arta
beidzot noskatījos. ^^
ļoti patika. žēl, ka tikai 12 sērijas. gribu vēl. biggrin.gif
un vēl iepatikās dziesma, kas skan sākumā un beigās `Tsuki no curse` .. ilgi meklēju. xD bēt tgd klasoties atgādina Loveless..

- Iesaku. ^^
Yellow Shade
Ideāli.
Anime esmu noskatījusies tikai līdz pusei (lai gan emsu kārtīgi saspolorojusies), taču esmu izlasījusi visu mangu, kas, cik es zinu, ir pieejama.
Man šķiet, ka anime atšķiras ar to, ka tur ir vairāk uzsvērtas attiecības, vairāk sadramatizēts. Mangā ir izteiktāka sižeta līnija..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.