QUOTE(EliminatoR @ May 7 2005, 13:56)
es man prat esu nojūdzies.jo tad kad spēlēju cs un tā netīšam,saku domat par animi cs kura esu ka maniks apnīk sakiet sūdigi u, tad es kā manikas metos pie orta kompja,un ja nav nekas jauns novilcies tad daudzu galvu pret sienu. ar vienujautājumu taja kapec man ir mdsl(slowdsl)??
man kompja hdd ir kritiska stavokly man prat formatešana vair nepalīdzetu.
un tas par to ainu man prat ainu vaidzētu hmmm nu lab tur butu vaidzīgi parāk daudz cenzejumi tapēc nerakstīšu
Esmu dzirdējis un man šķiet ka pat manījis RAW versiju, anyway zinu ka officāli ir relizots soundtraks. Meklēt pēc - >
OST-Michiru Oshima-Fullmetal Alchemist the Conqueror of Shambala-2005
Relīzes grupa
NYDTorrenta links uz FMA 1-51 epizodei. Subbed, english. Lang, jap.
FullMetal AlchemistBtw, ja kādam interesē tad arī DUAL AUDIO drīzumā būs pieejams, ENG UN JAP. Jātzīst ka uz ENG sižets ir skaidrāk saprotams, tiem kam rāda toonami un cartoon network tie ir laimīgi.
P.s
Vēlējos jums vel teikt, nevelciet animi jo tas ir tas pats kā zagt, jūs apzogat sev mīļos māksliniekus. ( Tev var garu ķēdi izveidot ) Protams ja šis teksts jūs neiespaido tad lūdzu, kad nākošreiz kaut ko sakat ka Latvija ir sū*aina valsts, tad apzinaties to ka ar katru nelegālo novilkto torrentu, albumu, filmu or what so whatever jūs apzogat arī paši sevi . ( Tā jums viela pārdomām )
IF YOU LIKE THIS ANIME, BUY IT!