Help - Search - Members - Calendar
Full Version: fullmetal alchemist the movie
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3
GunMetaL
kur isti var atrast trackeri no ka novilkt fullmetal alchemist the movie
mekleju google man neizdevas ja kads zin palidziet plzzzz smile.gif smile.gif
+Chibi+
Filma būs tikai augustā. T.i. Japānā pirmizrāde ir jūlija beigās. Nav jau brīnums, ka tu nevari atrast, no kurienes novlikt... laugh.gif
GunMetaL
es neizturešu lidz tam laikam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bac vaig kautko citu labu novilkt nu nekas nekas cits jau neatliek ... sad.gif sad.gif
ShinChan
QUOTE(EliminatoR @ Apr 22 2005, 23:55)
es neizturešu lidz tam laikam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bac vaig kautko citu labu novilkt nu nekas nekas cits jau neatliek ...  sad.gif  sad.gif
*

Vajag meklēt speciālista palīdzību...un steigšus.
Yume
Emm, jā... vajag gan.. aizej pie daktera, parunā.. nu vai pie Ainas. biggrin.gif
visi m.es FMA gaidam. Bet tomēr ... reku pat Chibi spēj sagaidīt...
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Apr 23 2005, 11:24)
reku pat Chibi spēj sagaidīt...
*

PAT Chibi! Mwah hah hah, looks like i'm rated one of the craziest Hagaren fans here... XD
Kikyou
Nu, LABRĪT! biggrin.gif
Pat mani pārspēj. T_T
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ Apr 23 2005, 20:45)
Nu, LABRĪT! biggrin.gif
Pat mani pārspēj. T_T
*

man gan neliekas, ka es tevi pārspēju, Envy-san. XD
kaarleens
hi hi ceru ka jums veiksies labaak kaa ar Naruto mowie un ghibli jaunaako izstraadaajumu laugh.gif
vincent valentine
QUOTE(kaarleens @ Apr 24 2005, 13:30)
hi hi ceru ka jums veiksies labaak kaa ar Naruto mowie un ghibli jaunaako izstraadaajumu  laugh.gif
*

ummmm,english?does anyone speak english.i live in amarica,<<north amarica>>so i dont understand you people
ShinChan
QUOTE(vincent valentine @ Apr 29 2005, 22:07)
i dont understand you people
*

Well, that's too bad. You should learn latvian.

Hint: this is a latvian otaku forum
GunMetaL
es man prat esu nojūdzies.jo tad kad spēlēju cs un tā netīšam,saku domat par animi cs kura esu ka maniks apnīk sakiet sūdigi u, tad es kā manikas metos pie orta kompja,un ja nav nekas jauns novilcies tad daudzu galvu pret sienu. ar vienujautājumu taja kapec man ir mdsl(slowdsl)??

man kompja hdd ir kritiska stavokly man prat formatešana vair nepalīdzetu.

un tas par to ainu man prat ainu vaidzētu hmmm nu lab tur butu vaidzīgi parāk daudz cenzejumi tapēc nerakstīšu
slay3r
QUOTE(EliminatoR @ May 7 2005, 13:56)
es man prat esu nojūdzies.jo tad kad spēlēju cs un tā netīšam,saku domat par animi cs kura esu ka maniks apnīk sakiet sūdigi u, tad es kā manikas metos pie orta kompja,un ja nav nekas jauns novilcies tad daudzu galvu pret sienu. ar vienujautājumu taja kapec man ir mdsl(slowdsl)??

man kompja hdd ir kritiska stavokly man prat formatešana vair nepalīdzetu.

un tas par to ainu man prat ainu vaidzētu hmmm nu lab tur butu vaidzīgi parāk daudz cenzejumi tapēc nerakstīšu
*

Esmu dzirdējis un man šķiet ka pat manījis RAW versiju, anyway zinu ka officāli ir relizots soundtraks. Meklēt pēc - >

OST-Michiru Oshima-Fullmetal Alchemist the Conqueror of Shambala-2005
Relīzes grupa NYD

Torrenta links uz FMA 1-51 epizodei. Subbed, english. Lang, jap.

FullMetal Alchemist

Btw, ja kādam interesē tad arī DUAL AUDIO drīzumā būs pieejams, ENG UN JAP. Jātzīst ka uz ENG sižets ir skaidrāk saprotams, tiem kam rāda toonami un cartoon network tie ir laimīgi.

P.s
Vēlējos jums vel teikt, nevelciet animi jo tas ir tas pats kā zagt, jūs apzogat sev mīļos māksliniekus. ( Tev var garu ķēdi izveidot ) Protams ja šis teksts jūs neiespaido tad lūdzu, kad nākošreiz kaut ko sakat ka Latvija ir sū*aina valsts, tad apzinaties to ka ar katru nelegālo novilkto torrentu, albumu, filmu or what so whatever jūs apzogat arī paši sevi . ( Tā jums viela pārdomām )

IF YOU LIKE THIS ANIME, BUY IT!
Shinobi-sama
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 06:46)
P.s
Vēlējos jums vel teikt, nevelciet animi jo tas ir tas pats kā zagt, jūs apzogat sev mīļos māksliniekus. ( Tev var garu ķēdi izveidot ) Protams ja šis teksts jūs neiespaido tad lūdzu, kad nākošreiz kaut ko sakat ka Latvija ir sū*aina valsts, tad apzinaties to ka ar katru nelegālo novilkto torrentu, albumu, filmu or what so whatever jūs apzogat arī paši sevi . ( Tā jums viela pārdomām )

IF YOU LIKE THIS ANIME, BUY IT!
*

Gribu redzeet cik ta tu esi nopircis.

Pirms runaa par zagshanu un suudainiibu, vispirms apdomaa kaartiiigi kapee fansuberisms izveidojaas. Ja jau uzliki torrent linku tad vareeji atmest shito pieziimi, jo taadeejaadi tava rieshana par legaalismu un apzagshanu ir shkaudiishana spogulii. Shitaads klishejisms ir insulteeshana katram sevis cieniigam otaku.
Redzi viss kas tiek paaraidiits TV ir atljauts arii ierakstiit personiigai lietoshanais. Kaa ariii TV paaraizhu kopeeshana bezpelnjas noluukos ja tas tiek dariits lai to aizdotu kaadam citam kolekcijas noluukos arii nav aizliegts. Bez tam editeet un taalaak izplatiit, ja no taa netiek guuts peronisks labums (pelnja, etc) vai kaa citaadi aizskarts autors arii nava aizliegts, ja tas netiek dariits publiski.

Domaaju, ka pienaaks laiks un anime buus legaali novelkama taapatkaa mp3.
zenofex
Offtopiks pārvietots:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1733

Šajā pavedienā lūdzu tikai par Fullmetal Alchemist the movie!
+Chibi+
looomkas, loooomkas.....

anyway.. prognozes subiem? i mean, when, finally? Anybody knows?
anti
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 7 2005, 23:19)
looomkas, loooomkas..... 

anyway.. prognozes subiem? i mean, when, finally? Anybody knows?
*

šķiet, ka subi būs vēl ilgi jāgaida.
RAW versija jau ir itkā iznākusi, rekur torrentu linki:

Part 1
http://www.mininova.org/tor/105889

Part 2
http://www.mininova.org/tor/105890
+Chibi+
Ap to mirkli, kad man atnaaks caur torrentiem raw, jau buus paspēejuši nosubot...

Bļāviens, būs jāgaida DVD, tāpat kā Naruto, un tika tad būs subi... PĒC GADA. WTF???!@!@!
GunMetaL
njaa šadtad otaku buut ir gruuti jo naakas gaidiit, gaidiit, un atkla gaidiit sad.gif

bet vismaz ravam ir normaali daudz seederu. domaaju abas daļas atnaaktu apmeeram 3/4 no dienakts smile.gif .. bet ar subien to4 vaaks kaa gaidiisim :\ pat ja tas buus 24h tas buus vaaks hehe
+Chibi+
Eh, shit, ienīstu cilvēkus, kuriem iet torrenti! dry.gif Kāpēc man ir tikai DC++??
GunMetaL
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 10 2005, 16:43)
Eh, shit, ienīstu cilvēkus, kuriem iet torrenti!  dry.gif Kāpēc man ir tikai DC++??
*

zinkaariibas peec gribeetu jautaak kapeec neiet torrenti?
Church
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 10 2005, 15:43)
Eh, shit, ienīstu cilvēkus, kuriem iet torrenti!  dry.gif Kāpēc man ir tikai DC++??
*

prieksh chibi chan i tikaj taads chibi-net ar chibi-speed? ;>
lastguru
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 10 2005, 16:19)
Ap to mirkli, kad man atnaaks caur torrentiem raw, jau buus paspēejuši nosubot...

Bļāviens, būs jāgaida DVD, tāpat kā Naruto, un tika tad būs subi... PĒC GADA. WTF???!@!@!
*

ja ir raw, tad mans domaat ka subi arii buus aatri. cik atceros, pirmaa narut movie pat raw nebija pirms dvd, un tad attieciigi subberu grupas vnk dabuut ko tulkot nevareeja. IMO, shis long anticipated, and hoped for movie nevar nebuut nosubots shii meenesha laika smile.gif

QUOTE(+Chibi+ @ Sep 10 2005, 16:43)
*

nevajag muus ieniist, labaak ieniisti savu provaideri. and second thought... labaak nevienu neieniisti... vispaar... taapat kaa es...

QUOTE(Church @ Sep 10 2005, 17:15)
*

LOL!
bubu
QUOTE(anti @ Sep 9 2005, 16:58)

Šie torrenti ir ļoti nekvalitatīvi. Tie nav DVDripi, ne TVripi. Tie ir skrīneri - no kinoteātra (vai citas vietas) filmēts ar kameru.
GunMetaL
QUOTE(bubu @ Sep 11 2005, 00:22)
QUOTE(anti @ Sep 9 2005, 16:58)

Šie torrenti ir ļoti nekvalitatīvi. Tie nav DVDripi, ne TVripi. Tie ir skrīneri - no kinoteātra (vai citas vietas) filmēts ar kameru.
*

ja uzmaniigaak paskataas tas tur jau ir uzrakstiits. un pat ļoti labi redzams
anti
Chibi, neraizē, gan sagaidīsi normālu, nosubotu DVD ripu, nevis zemas kvalitātes nesubotu RAW :)

es pati te intereses pēc velku to torrentu, drīz jau būs atnācis. nu, jāsaka - nav jau jēgas vilkt, tas ir skrīneris, filmēts kinozālē ar kameru. kvalitāte - nu, paši saprotiet. iemetīšu rīt skrīnšotus, lai skaidrāka bilde :)

upd.: ou, nupat tik pamanīju, ka bubu jau to bij uzrakstījis :>
Ayumi
ja ir raw, tad mans domaat ka subi arii buus aatri. cik atceros, pirmaa narut movie pat raw nebija pirms dvd, un tad attieciigi subberu grupas vnk dabuut ko tulkot nevareeja. IMO, shis long anticipated, and hoped for movie nevar nebuut nosubots shii meenesha laika

lastguru, es uzticos tavam prognoozem! blink.gif ja es turpinashu gaidiit, no manis skeletins tik paari buus palicies, pie kompja. un tos RAW naw jeegas vilkt ja tie tik sliktaa kvalitaatee. dry.gif
lastguru
QUOTE(Ichno-sama @ Sep 11 2005, 18:31)
lastguru, es uzticos tavam prognoozem! blink.gif  ja es turpinashu gaidiit, no manis skeletins tik paari buus palicies, pie kompja. un tos RAW naw jeegas vilkt ja tie tik sliktaa kvalitaatee. dry.gif

nu bet subtitri rawu labaaku nepadariis... kaads buus taads buus, tas nu noteikti...
bet a ja nebuus subi... man ir ideja: varbuut iedot Shinobi nosubot? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
+Chibi+
*

*

*smejos pilnā kaklā8 dry.gif Jā, man viss dzīvē ir chibi.
pinksakura
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 11 2005, 18:04)
*

*

*smejos pilnā kaklā8 dry.gif Jā, man viss dzīvē ir chibi.
*

mhmmm man arī neiet torrenti... esmu gatava pat pasūtīt FMA filmu amazon ka dvd bet tur nebija....(angļu valoda kaut vai)
Vikeif
QUOTE(pinksakura @ Sep 11 2005, 19:14)
mhmmm man arī neiet torrenti... esmu gatava pat pasūtīt FMA filmu amazon ka dvd bet tur nebija....(angļu valoda kaut vai)
*

Jocigi... kas tad isti jums neiet? Pati programma vai nelauj Torentus vilkt?

Un vispar kadas programas jus lietojat (BitComet, BitLord, BitTorrent... vai arii kaut ko citu?) ???
+Chibi+
neiet, t.i = iet ļoti lēni. Slikts nets. Ārzemes nekādas. dry.gif
Vikeif
mjaa tad tur var maz palidzet iznemot nogalinot savu provideri wink.gif
anti
aplūrēju to skrīneri, pārskrēju fiksi pāri. nu kvalitāte briesmīga, skatīties nudien nav vērts, ja vien neesi ūber-hardcore fans.
jāgaida normāls, kvalitatīvs DVD rips :)

pāris skrīnšoti:

eh, šitā roka nau tik forša kā iepriekšējā :/
image

Als (nu, mazais sarkanajā mētelī) un.. ēē.. nau ne jausmas, kas tas par bardaku.
image

otrs Als :)
image

Wrath. kawaii :) (šī un nākamā ir no CD2, bik lielākas, heh)
image

image
Tjen
Anti a kur tu dabuji to fma...? Ludzju paskai huh.gif
Es esmu mazliet apstulbis no prieka... (viena diena atklaju ka final fantasy advent children iznaca un fma turpinajums X_X)
bubu
Tjen, palasi visu topiku - no sākuma līdz beigām!
Tjen
Ja sorry man to bija jau no pasha sakuma jaizdara... Es jutos stulbs tongue.gif
Ayumi
Good News! I know were can download ''FMA movie orginal soundtrack'' turklaat tas ir iists!
http://www.mininova.org/tor/77832
paiisinas filmas gaidiishanas laiku, jo mans domaa ka subotai filmai tulin jaiznaak. ja reiz RAWi un Soundtracks iznaakushi.
anti
QUOTE(Ichno-sama @ Sep 14 2005, 21:05)
Good News! I know were can download ''FMA movie orginal soundtrack'' turklaat tas ir iists!
http://www.mininova.org/tor/77832
paiisinas filmas gaidiishanas laiku, jo mans domaa ka subotai filmai tulin jaiznaak. ja reiz RAWi un Soundtracks iznaakushi.
*

nu, šito jau, ja nemaldos, iekš tokyotosho.com labu laiku atpakaļ varēja novilkt :)
mūzika skaista, tas gan.
Sigfa
POW! Filma ir novelkama. Torrents shobriid pats velku. Vajadzeetu buut ok, pa diviem 800 mb failiem sadaliits.
Church
QUOTE(Sigfa @ Sep 28 2005, 20:31)
POW! Filma ir novelkama. Torrents shobriid pats velku. Vajadzeetu buut ok, pa diviem 800 mb failiem sadaliits.
*

e? bik aizdomas izraisa CAM torrentneimaa ..
deleted-ray
Gan jau ka kamera, peec tam buus TS, peec tam TC, DVDscr un tad DVD un DVDRip smile.gif Gaidu ripu ar nepacietiibu, Ja jau gaidiits liidz shim, var pagaidiit eel mazliet.
anti
QUOTE(Sigfa @ Sep 28 2005, 21:31)
*

spriežot pēc izmēriem (700 mb un 699 mb) izskatās vairāk pēc tā paša ar kameru filmētā, par kuru nesen te iekomentēju. tik šis laikam ar subiem.

tā ka pārāk nesapriecājies :) CAM kvalitāte vai, pareizāk sakot, tās trūkums ir nebaudāma. (iečeko skrīnšotus pāris poustus atpakaļ).

un vispār piekrītu Ray - jāgaida DVDrips!
Sigfa
Heh, man FMA ir vienkaarshi kaarteejais anime, neesmu nekaads fans. Novilkshu, noskatiishos un tad jau redzees.

Parasti gan CAM filmas ir vienaa 700 Mb failaa. Tad jau redzees. Nediiraa laaci, kameer tas veel alaa.
anti
QUOTE(Sigfa @ Sep 29 2005, 13:56)
Parasti gan CAM filmas ir vienaa 700 Mb failaa. Tad jau redzees. Nediiraa laaci, kameer tas veel alaa.
*

abi faili gan tikai līdz pusei atvilkušies, bet nu palūrēju un, jāsaka - ir, ir tie paši, par ko rakstīju agrāk. tikai nosuboti. laikam varam atzīt lāci alā par nodīrātu :)

image

image
Sigfa
jaa,es pats ieliidu alaa un to laaci nodiiraaju. Galja sapuvusi un pats veel krampjos raustaas.
aigarius
SPOILER ALERT!

Tas Eds gan ir idiots! Šitā ar Winry izrīkoties. Bastard!
(Un Als ar nav labāks!) sad.gif
anti
QUOTE(aigarius @ Oct 12 2005, 03:38)
SPOILER ALERT!

Tas Eds gan ir idiots! Šitā ar Winry izrīkoties. Bastard!
(Un Als ar nav labāks!) :(
*

to skrīneri noskatījies vai kā?
es kaukā nespēju saņemties kaut ko tik sūdīgā kvalitātē nolūrēt.

P.S. par Winry vienalga, EdXRoy/Elricest 4ever!1!11 *drool* *squee* *random yaoi obsessed fangirl screams*:>
aigarius
QUOTE(anti @ Oct 12 2005, 03:47)
to skrīneri noskatījies vai kā?
es kaukā nespēju saņemties kaut ko tik sūdīgā kvalitātē nolūrēt.
*

Jep. Filma ir laba. Skrīnera kvalitāte - drausmīga. Bet nu ... ekrānu redzēt var ... lielākoties.
Man tikai beigas nepatika tongue.gif
ChunkY
Jaa, taas beigas bija mazliet stulbas, bet pati filma bija laba, iznjemot to ka sliktaa skriinera kvalitaate.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.