Help - Search - Members - Calendar
Full Version: fullmetal alchemist the movie
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3
+Chibi+
QUOTE(anti @ Oct 12 2005, 04:47)

P.S. par Winry vienalga, EdXRoy/Elricest 4ever!1!11 *drool* *squee* *random yaoi obsessed fangirl screams*:>
*

Sit pieci. Nav nekā labāka par EdXRoy. XD So Winry can go and....... enjoy her own company.
bubu
QUOTE(ChunkY @ Oct 19 2005, 18:02)
Jaa, taas beigas bija mazliet stulbas, bet pati filma bija laba, iznjemot to ka sliktaa skriinera kvalitaate.
*

Nesaprotu šito. Jau zinot to, ka slikta kvalitāte, vienalga skatīties un žēloties, cik tomēr slikta kvalitāte...
+Chibi+
QUOTE(bubu @ Oct 20 2005, 01:17)
QUOTE(ChunkY @ Oct 19 2005, 18:02)
Jaa, taas beigas bija mazliet stulbas, bet pati filma bija laba, iznjemot to ka sliktaa skriinera kvalitaate.
*

Nesaprotu šito. Jau zinot to, ka slikta kvalitāte, vienalga skatīties un žēloties, cik tomēr slikta kvalitāte...
*

Lai cik ļoti es esmu saslimusi ar FMA, es tāpat neskatos šitīgo versiju. Like, i love it, i don't want to spoil it so much...
bubu
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 20 2005, 01:19)
Like, i love it, i don't want to spoil it so much...
*

Gluži mani uzskati.
Kikyou
Es ar gaidīšu normālu versiju. ^_^ *turpina gaidīt*
Ayumi
QUOTE(Kikyou @ Oct 21 2005, 21:56)
Es ar gaidīšu normālu versiju. happy.gif *turpina gaidīt*
*

gaidu, gaidu....noskatiijos visas 50 seerijas 3 reizes, gaidu, gaidu. zeel bet skiet ka man apnicis gaidiit. vini taisa visu- raw'us, subotus raw'uz ir OST's bet naw filma labaa kvalitaatee. dry.gif sad.gif nju ir liidz kaklam.
Spike
Posmotrel film s dermovim kacestvom. Poetomu nemogu opisat svoi vpecatlenija , no koncovka javnij piu,haltura. Projdet ese vremeni i pojdet opat serial wink.gif
Ayumi
QUOTE(Spike @ Oct 25 2005, 10:23)
Posmotrel film s dermovim kacestvom. Poetomu nemogu opisat svoi vpecatlenija , no koncovka javnij piu,haltura. Projdet ese vremeni i pojdet opat serial wink.gif
*

okey....un tagad pa latviski...
Spike
Pa latviski negribu jo rakstu neparezi tongue.gif
Wiper
QUOTE(Ichno-sama @ Oct 25 2005, 08:25)
okey....un tagad pa latviski...
*

Nav taada 'pa latviski'.
Church
QUOTE(Wiper @ Oct 25 2005, 15:59)
Nav taada 'pa latviski'.
*

citeeshu aizveesturisku tv paarraidi - ir 'po latvijski' ;D
Spike
Lol poetomu i napisal cto ploho na labatom =] Stranie ludi
Church
QUOTE(Spike @ Oct 25 2005, 21:19)
Lol poetomu i napisal cto ploho na labatom =] Stranie ludi
*

pustj forum rules dopuskajut pisatj po russki, eto nje podrazumevaet chto mozhno po lamerski kritj na latishskij jazik/stranu/ljudei. prosjba bitj chutok vzrosljee. krivie najezdi ala 'gansi'/'labatie' vizivajut refleks bitj po pochkam nogami kak edinstvennij effektjivnij vid obuchenjija zolotoi molodjozhi njekotorih veljiko-shovinistih nacionaljnostjei. njepozorj russkih. <g>
Spike
Church ja nenasel voobse ne4ego oskorbitelnogo v etom predlozeniji. Kazdij ponimaet viskazivanija drugogo v meru svoej isporcenosti.Verojatno vas o4en valnuet etot vopros. I voobse eto anime forum poetomu lucse obsuzdat zdes anime, a ne politiceskie voprosi v kotorih vseravno nekto ne4ego neponimaet. Esli eto uspokoit nekotorih grazdan prinosu izvenenuja za "labatij "
kaarleens
QUOTE(Spike @ Oct 26 2005, 07:57)
I voobse eto anime forum poetomu lucse obsuzdat zdes anime, a ne politiceskie voprosi v kotorih vseravno nekto ne4ego neponimaet.
*

Pilniibaa piekrītu nevajag šeit saakt cilāt nacionālos jautājumus un piekasīties pareizrakstībai un pareizai frāžu, teikumu uzbūvēm.
Slikti ka daudzi no jaunās paudzes neprot krievu valodu viņi manuprāt daudz ko zaudē, kaut vai literatūras ziņa, bet lai gan kas vais lasa kaut ko vispār cool.gif
P.S Atavinojos par oftopiku
Chufanzo
*iestaajas gaidiitaaju rindaa un saak gaidiit*
Vienu dienu domaaju, ka gan jau buus beidzot tas movies. Ieeju visos iespeejamos un neiespeejamos hubos, tachu nav, neko dariit jaaiekozh kaads snikers...
kaarleens
QUOTE(Church @ Dec 22 2005, 06:18)

kau kaads jociigs rips izskataas tauta komentos izsakaas ka tas nav pilnais variants, es labaak pagaidiishu ka kaada zinaamaaka gurpa nosubos
Tjen
Es gan intreses pec izkachashu mosh bus cieshams... biggrin.gif
Tjen
Tiko noskatijos FMA muviku normala kvalitate... Vienk bez komentariem man loti patik SUPER!!!!!
Un man ir tad jautajums kad nezin otra sezone bus serijam FMA???
Pec muvika nobeiguma vareja spries ka ne... bet viss kas var gadities....
lastguru
kur dabuuji normaalaa kvalitaatee?
Church
QUOTE(lastguru @ Dec 28 2005, 23:28)
kur dabuuji normaalaa kvalitaatee?
*

skat. manu postu.
+Chibi+
*eyebrow twitch* *drebošām rokām atver "search" iekš DC++* Could it be that my life will be completed soon?
Sigfa
nu, shitam gabalam orgjinaalais tulkojums gljukoja, novilku citu, tas arii nepilniigs, bet vismaz lielaakaa dalja ir ok. Kvalitaate nav taa labaakaa, bet cieshama. Par filmu neizteikshos, negribaas te dazhiem sabojaat prieku tongue.gif *points at Chibi* noskaties filmu, domaaju, mees vareesim labi padiskuteet. Teikshu, ka es vinjai dodu 5+/10
+Chibi+
mmm, laikam labi, ka es cenšos izvairīties no otaku. es negribu duskutēt par fma mūviku. es negribu atkal izbesīties, ko kādam manas prioritātes liekas debīlas.
Winry
Tik tikko noskatījos...nu vnk SUPERIIGI!! biggrin.gif biggrin.gif Bez atrunām....
Pilnīgi vai gribas atkal noskatīties veco labo seriālu FMA!!
Bet man tik un tā palika žēl Winry....viņa Edwardam bija pieķērusies! sad.gif tā gaidīja atpakaļ viņu atgriežamies!!
Bet kopumā super! biggrin.gif tongue.gif
Chufanzo
Man ar beidzot izdevaas noskatiities un secinaaju vienu lietu - dazhiem cilveekime vienkaarshi nav lemts buut kopaa sad.gif Bet pret likteni ciiniities nav veerts, taapeec vieniigi var izteikt savu liidzjuutiibu cietushajiem/atstumtajiem/malaa atstaatajiem un soljot pa dziives tacinju uz priekshu. Tomeer nav ljaunuma bez labuma - beidzot divi braalji varees dziivot kopaa taa kaa to bija veeleejushies...
Ayumi
Filma patiešām bija sugoi (nu ko var sagaidīt no FMA). Tāds rekords tika uzstādīts, filmā , 10(apmēram) minūšu laikā nomira 2 čari. Plus bonusā WinryXEd faniem vilšanās. Bija jau paredzams ka viss beigsies šādi(nu vismaz man). Mūzika arī ir sugoi, tas simfoniskais orķestris man vienmēr gājis pie sirds. Openings normāls, endings man ļoti patīk.(vel tagad līdzi dungoju)
Katrā ziņā, tie kuri vel nav noskatījušies, iesaku. ^^
image
The End ><
ShinChan
Mūvis ir pavājš, pat uz seriāla fona. Slapināt biksēs tas var likt tikai zvērinātam FMA fanam, kuram pietiek ieraudzīt pazīstamās sejas lai acumirklī zustu visas spējas objektīvi novērtēt šo darbu. Stāsts ar baltiem diegiem šūts (pa starpām nevarīgi mēģinājumi izspiest asaru). Visi kam jāmirst (un ķas tie būs mēzs uzzinam jau pirmajās minūtēs) arī nomirst, protams, pirms tam izdarot sīko darbiņu bez kura izdarīšanas anime būtu tupikā (kloķīša noraušana, monstriņa nobremzēšana, vienkārši nomiršana). Nabadziņi kā lielgabalgaļa tiek mesti sižeta smagajos dzirnu akmeņos.
Animācija no tiesas liek vēlēties kaut ko labāku, krietni labāku.
Jā mūzika bija ok, taču tā bija vienīgā lieta, kas te iederējās.

Jautājums šī darba tapinātājiem: Vai vajadzēja?
Psycholog
QUOTE(ShinChan @ Jan 31 2006, 10:44)
Jautājums šī darba tapinātājiem: Vai vajadzēja?
*

Es gan neesmu darbja tapinaataajs, bet manupraat: vareeja iztikt, bet bija veerts meegjinaat...
Patiesiibaa jau palika kautkaads tukshums paari peec seriaala beigaam...filma, liekas, to nedaudz aizpildiija...
Ayumi
btw, vai kads zin kur atrast shiis filmas ending dziesmu? Man vinja loti iepatikas.
Church
[KAA]​_Fullmetal​_Alchemist​_the​_Conqueror​_of​_Shamballa.DVD
http://kaa.animeconnection.net/torrentpage...lla.DVD.torrent
.. varbuut kaadu ieinteresees tieshi shiis grupas rips.
kaarleens
QUOTE(Church @ Feb 8 2006, 04:57)
[KAA]​_Fullmetal​_Alchemist​_the​_Conqueror​_of​_Shamballa.DVD
http://kaa.animeconnection.net/torrentpage...lla.DVD.torrent
.. varbuut kaadu ieinteresees tieshi shiis grupas rips.
*

man iintresee beidzot novilksh sho garadarbu rolleyes.gif
Spectre
Kopumaa ko es varu pateikt, lai gan pashu TV esu redzeejis 2x visu (moshka 3x), bet nu muuvijs bija "S pivkom potjanet".

Bet nu cik cilveku tik viedoklu smile.gif
bladez
Beidzot noskatījos filmu. Bet tikai ĻOTI SLIKTI Subotu. punktu skalā subb3eriem dotu 0 no 10. Filma bija laba, bet ne ar tādām beigām kādas gaidīju.

Man nepatikās, ka viņi abi palikās uz tās "reālās" pasaules. Labāk būtu savā pasaulē. Un pie tam, Winrya tak Edu mīlēja. Kāpēc?? Kāpēc viņš nepalika ar viņu kopā?? *cry*

P.S. Vai būs otrā sezona???? (laikam jau ka nē sad.gif ).

UPD: Aizmirsu, ka cilvēki tak tajā pasaulē ir tādi paši. Tad sanāk, ka Ed's tomēr var būt kopā ar Winriju, ja viņš viņu atrastu. *cyute*
Psycholog
QUOTE(bladez @ Feb 8 2006, 20:23)
Beidzot noskatījos filmu. Bet tikai ĻOTI SLIKTI Subotu. punktu skalā subb3eriem dotu 0 no 10. Filma bija laba, bet ne ar tādām beigām kādas gaidīju.

Man nepatikās, ka viņi abi palikās uz tās "reālās" pasaules. Labāk būtu savā pasaulē. Un pie tam, Winrya tak Edu mīlēja. Kāpēc?? Kāpēc viņš nepalika ar viņu kopā?? *cry*

P.S. Vai būs otrā sezona???? (laikam jau ka nē sad.gif  ).
*

Miileeja, bet vairaak taadaa noziimee kaa maasa braali...
bladez
QUOTE(Psycholog @ Feb 9 2006, 16:55)
Miileeja, bet vairaak taadaa noziimee kaa maasa braali...
*

Nea. Spriežot pēc Mangas (jo animē nekas tomēr netika teikts), Winrya beigās pateica, ka mīl Ed'u. Bet Mangu es līdz galam tā arī nēesmu izlasījis. Jo naw kur sad.gif . Bet Mangā Winrya bija tiešām Ed'ā ieķērusies.

Bet būs otrā sezona vai nebūs???
Psycholog
Nu ar pashu mangu gan neaizraujos smile.gif taka to tieshaam nezinu
kaarleens
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Ehh tieshaam zheel nabaga winry shitaa gaidiija un akal aplauziens, laikam liidz naakamajam mowie vai seriaalam

Vispaa vels vinju zin par seriaalu nejuusmoju skatiities vareeja bet nekas vairaak , filma , filma laikam tromeer shvakaaka bikinj. Bija gruuti iebraukt sizhetaa jo biju jau paspeejis aizmirst seriaala scenaariju. Tiiri jauks ost, bet tas laikam logjiski jo naudinja normaali shim gabalam apakshaa staav. Nu ko shis gabals domaats noteikti tikai faniem un tiem, kas ir redzeejushi seriaalu savaadaak skatiities noteikti nav veerts, pieljauju kas filminju skatiisies pirms seriaala liksies pilniigs meesls. Bet seriaals + mowie ir gremojams cool.gif
Tomoko
Ak es, nabadziite.. downloadoju filmu un galiigi aplauzos.. Filma visa lieliskaa kvalitaatee, bet... tur subi nebija!!!.. Well.. liekas, ka buus jaauzlabo savas japaanju valodas zinaashanas tongue.gif Tagad atkal jaagaida, liidz buus filma ar subiem.. man.. i'm such a losser..
Arts
You're not a loser!YOU ARE ANGRY SMASH THOSE DAMN PEOPLE WHO YOU DOWNLOADED FROM!!!! mad.gif Lūk un tālāk downloado un pārsien rokas,jo tās tev varētu būt asinīs no cietušo sejām. wink.gif
Tomoko
Man taada sajuuta, ka man nav lemts noskatiities filmu.. downloadoju filmu ar subiem, un iznaakums tas pats, - no 63:57 beidzas subi.. Arts, tu gribi teikt ka man veicas? I AM a losser. That's why, i can't get the movie.. dry.gif Kaads neveelas man iedod subotu versiju? Man ir apnicis veltiigi gaidiit filmu, bez panaakumiem.. dry.gif Please?
Tjen
Vecit ieej jebkura normalaja torrntu trackera un nokacha ar pilniem subiem biggrin.gif
adreses 1 , 2 , 3
Sword
Kas grib to fullmetal alchemist the movie lai nokaca es ieliksu torrentu
ftp://anime.spynet.lv/Ftp/Torrents
Tomoko
Doohh.. man tachu torrenti neiet (un ja iet.. kameer vinjsh pieconnecto 4h... un downloado ar aatrumu 5 KiB/s ... ) Ja ietu torrenti, filmu sen buutu noskatiijusies biggrin.gif

aaa.. un ja kas.. neeesmu vecis, esmu meitene tongue.gif
Sword
Tad tev svaki man sis turrent iet ar visu manu iespejamo atrumu tongue.gif
Spectre
Iesaku iemeginat revconecta iespejas un ieliist ieksh anime.kso.lv:2412 huba un pameginat pamekleet tur Full Metal Alchemist muuviko no KAA reliizes =))) varu apgalvot droshi ka paris juuzeriishiem ir share, par atrumu neko garanteet nespeeju, bet nu Kvalitate Good subi aii Good tas ka pats m,uuvij So so, bet nu katram savs IMHO tongue.gif
Revol
Prieksh tiem kam nez kaadeelj ir probleemas ar p2p tiiklu lietoshanu, varu ieteikt sho vilkt no Anime-Legion tiko atklaataa direct-download distro, shii ir pirmaa un pagaidaam vieniigaa reliize ko vinji piedaavaa shaadaa veidaa Anime-Legion Distro
info par release:
Fullmetal Alchemist: Conqueror of Shamballa

Bet vispaar tiem kam ir probleemas ar torrentu izmantoshanu vai p2p vispaar, es ieteiktu apguut senaas un mistiskaas irc leachoshanas speejas.
Sword
Es paskatijos un tani anime neka tada visai interesanta nav. Nevar pateikt neko sliktu bet neko dikti labu ari nevar pateikt bet tas nenozime ka citiem ta pat liksies.
Nu kautkas tur nav kas to anime padaritu vel realaku huh.gif huh.gif
Taka
Ši movijs ir seriāla pārstāsts/alternatīva, vai arī vienkārši side story?
Tā arī nesapratu, tiesa seriālu redzējis neesmu un pēc šīs filmas noskatīšanās diez vai arī gribēšu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.