+Chibi+
Oct 20 2005, 00:21
QUOTE(anti @ Oct 12 2005, 04:47)
P.S. par Winry vienalga, EdXRoy/Elricest 4ever!1!11 *drool* *squee* *random yaoi obsessed fangirl screams*:>
Sit pieci. Nav nekā labāka par EdXRoy. XD So Winry can go and....... enjoy her own company.
QUOTE(ChunkY @ Oct 19 2005, 18:02)
Jaa, taas beigas bija mazliet stulbas, bet pati filma bija laba, iznjemot to ka sliktaa skriinera kvalitaate.
Nesaprotu šito. Jau zinot to, ka slikta kvalitāte, vienalga skatīties un žēloties, cik tomēr slikta kvalitāte...
+Chibi+
Oct 20 2005, 01:19
QUOTE(bubu @ Oct 20 2005, 01:17)
QUOTE(ChunkY @ Oct 19 2005, 18:02)
Jaa, taas beigas bija mazliet stulbas, bet pati filma bija laba, iznjemot to ka sliktaa skriinera kvalitaate.
Nesaprotu šito. Jau zinot to, ka slikta kvalitāte, vienalga skatīties un žēloties, cik tomēr slikta kvalitāte...
Lai cik ļoti es esmu saslimusi ar FMA, es tāpat neskatos šitīgo versiju. Like, i love it, i don't want to spoil it so much...
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 20 2005, 01:19)
Like, i love it, i don't want to spoil it so much...
Gluži mani uzskati.
Kikyou
Oct 21 2005, 20:56
Es ar gaidīšu normālu versiju. ^_^ *turpina gaidīt*
QUOTE(Kikyou @ Oct 21 2005, 21:56)
Es ar gaidīšu normālu versiju.
*turpina gaidīt*
gaidu, gaidu....noskatiijos visas 50 seerijas 3 reizes, gaidu, gaidu. zeel bet skiet ka man apnicis gaidiit. vini taisa visu- raw'us, subotus raw'uz ir OST's bet naw filma labaa kvalitaatee.
nju ir liidz kaklam.
Posmotrel film s dermovim kacestvom. Poetomu nemogu opisat svoi vpecatlenija , no koncovka javnij piu,haltura. Projdet ese vremeni i pojdet opat serial
QUOTE(Spike @ Oct 25 2005, 10:23)
Posmotrel film s dermovim kacestvom. Poetomu nemogu opisat svoi vpecatlenija , no koncovka javnij piu,haltura. Projdet ese vremeni i pojdet opat serial
okey....un tagad pa latviski...
Pa latviski negribu jo rakstu neparezi
QUOTE(Ichno-sama @ Oct 25 2005, 08:25)
okey....un tagad pa latviski...
Nav taada 'pa latviski'.
Church
Oct 25 2005, 18:05
QUOTE(Wiper @ Oct 25 2005, 15:59)
citeeshu aizveesturisku tv paarraidi - ir 'po latvijski' ;D
Lol poetomu i napisal cto ploho na labatom =] Stranie ludi
Church
Oct 26 2005, 07:53
QUOTE(Spike @ Oct 25 2005, 21:19)
Lol poetomu i napisal cto ploho na labatom =] Stranie ludi
pustj forum rules dopuskajut pisatj po russki, eto nje podrazumevaet chto mozhno po lamerski kritj na latishskij jazik/stranu/ljudei. prosjba bitj chutok vzrosljee. krivie najezdi ala 'gansi'/'labatie' vizivajut refleks bitj po pochkam nogami kak edinstvennij effektjivnij vid obuchenjija zolotoi molodjozhi njekotorih veljiko-shovinistih nacionaljnostjei. njepozorj russkih. <g>
Church ja nenasel voobse ne4ego oskorbitelnogo v etom predlozeniji. Kazdij ponimaet viskazivanija drugogo v meru svoej isporcenosti.Verojatno vas o4en valnuet etot vopros. I voobse eto anime forum poetomu lucse obsuzdat zdes anime, a ne politiceskie voprosi v kotorih vseravno nekto ne4ego neponimaet. Esli eto uspokoit nekotorih grazdan prinosu izvenenuja za "labatij "
kaarleens
Oct 26 2005, 21:37
QUOTE(Spike @ Oct 26 2005, 07:57)
I voobse eto anime forum poetomu lucse obsuzdat zdes anime, a ne politiceskie voprosi v kotorih vseravno nekto ne4ego neponimaet.
Pilniibaa piekrītu nevajag šeit saakt cilāt nacionālos jautājumus un piekasīties pareizrakstībai un pareizai frāžu, teikumu uzbūvēm.
Slikti ka daudzi no jaunās paudzes neprot krievu valodu viņi manuprāt daudz ko zaudē, kaut vai literatūras ziņa, bet lai gan kas vais lasa kaut ko vispār
P.S Atavinojos par oftopiku
Chufanzo
Oct 28 2005, 23:11
*iestaajas gaidiitaaju rindaa un saak gaidiit*
Vienu dienu domaaju, ka gan jau buus beidzot tas movies. Ieeju visos iespeejamos un neiespeejamos hubos, tachu nav, neko dariit jaaiekozh kaads snikers...
Church
Dec 22 2005, 07:18
kaarleens
Dec 22 2005, 10:43
QUOTE(Church @ Dec 22 2005, 06:18)
kau kaads jociigs rips izskataas tauta komentos izsakaas ka tas nav pilnais variants, es labaak pagaidiishu ka kaada zinaamaaka gurpa nosubos
Es gan intreses pec izkachashu mosh bus cieshams...
Tiko noskatijos FMA muviku normala kvalitate... Vienk bez komentariem man loti patik SUPER!!!!!
Un man ir tad jautajums kad nezin otra sezone bus serijam FMA???
Pec muvika nobeiguma vareja spries ka ne... bet viss kas var gadities....
lastguru
Dec 29 2005, 00:28
kur dabuuji normaalaa kvalitaatee?
Church
Dec 29 2005, 00:40
QUOTE(lastguru @ Dec 28 2005, 23:28)
kur dabuuji normaalaa kvalitaatee?
skat. manu postu.
+Chibi+
Dec 29 2005, 01:31
*eyebrow twitch* *drebošām rokām atver "search" iekš DC++* Could it be that my life will be completed soon?
nu, shitam gabalam orgjinaalais tulkojums gljukoja, novilku citu, tas arii nepilniigs, bet vismaz lielaakaa dalja ir ok. Kvalitaate nav taa labaakaa, bet cieshama. Par filmu neizteikshos, negribaas te dazhiem sabojaat prieku
*points at Chibi* noskaties filmu, domaaju, mees vareesim labi padiskuteet. Teikshu, ka es vinjai dodu 5+/10
+Chibi+
Dec 30 2005, 02:35
mmm, laikam labi, ka es cenšos izvairīties no otaku. es negribu duskutēt par fma mūviku. es negribu atkal izbesīties, ko kādam manas prioritātes liekas debīlas.
Tik tikko noskatījos...nu vnk SUPERIIGI!!
Bez atrunām....
Pilnīgi vai gribas atkal noskatīties veco labo seriālu FMA!!
Bet man tik un tā palika žēl Winry....viņa Edwardam bija pieķērusies!
tā gaidīja atpakaļ viņu atgriežamies!!
Bet kopumā super!
Chufanzo
Jan 6 2006, 23:54
Man ar beidzot izdevaas noskatiities un secinaaju vienu lietu - dazhiem cilveekime vienkaarshi nav lemts buut kopaa
Bet pret likteni ciiniities nav veerts, taapeec vieniigi var izteikt savu liidzjuutiibu cietushajiem/atstumtajiem/malaa atstaatajiem un soljot pa dziives tacinju uz priekshu. Tomeer nav ljaunuma bez labuma - beidzot divi braalji varees dziivot kopaa taa kaa to bija veeleejushies...
Filma patiešām bija sugoi (nu ko var sagaidīt no FMA). Tāds rekords tika uzstādīts, filmā , 10(apmēram) minūšu laikā nomira 2 čari. Plus bonusā WinryXEd faniem vilšanās. Bija jau paredzams ka viss beigsies šādi(nu vismaz man). Mūzika arī ir sugoi, tas simfoniskais orķestris man vienmēr gājis pie sirds. Openings normāls, endings man ļoti patīk.(vel tagad līdzi dungoju)
Katrā ziņā, tie kuri vel nav noskatījušies, iesaku. ^^
The End ><
ShinChan
Jan 31 2006, 11:44
Mūvis ir pavājš, pat uz seriāla fona. Slapināt biksēs tas var likt tikai zvērinātam FMA fanam, kuram pietiek ieraudzīt pazīstamās sejas lai acumirklī zustu visas spējas objektīvi novērtēt šo darbu. Stāsts ar baltiem diegiem šūts (pa starpām nevarīgi mēģinājumi izspiest asaru). Visi kam jāmirst (un ķas tie būs mēzs uzzinam jau pirmajās minūtēs) arī nomirst, protams, pirms tam izdarot sīko darbiņu bez kura izdarīšanas anime būtu tupikā (kloķīša noraušana, monstriņa nobremzēšana, vienkārši nomiršana). Nabadziņi kā lielgabalgaļa tiek mesti sižeta smagajos dzirnu akmeņos.
Animācija no tiesas liek vēlēties kaut ko labāku, krietni labāku.
Jā mūzika bija ok, taču tā bija vienīgā lieta, kas te iederējās.
Jautājums šī darba tapinātājiem: Vai vajadzēja?
Psycholog
Jan 31 2006, 19:49
QUOTE(ShinChan @ Jan 31 2006, 10:44)
Jautājums šī darba tapinātājiem: Vai vajadzēja?
Es gan neesmu darbja tapinaataajs, bet manupraat: vareeja iztikt, bet bija veerts meegjinaat...
Patiesiibaa jau palika kautkaads tukshums paari peec seriaala beigaam...filma, liekas, to nedaudz aizpildiija...
btw, vai kads zin kur atrast shiis filmas ending dziesmu? Man vinja loti iepatikas.
[KAA]_Fullmetal_Alchemist_the_Conqueror_of_Shamballa.DVD
http://kaa.animeconnection.net/torrentpage...lla.DVD.torrent.. varbuut kaadu ieinteresees tieshi shiis grupas rips.
kaarleens
Feb 8 2006, 08:51
QUOTE(Church @ Feb 8 2006, 04:57)
[KAA]_Fullmetal_Alchemist_the_Conqueror_of_Shamballa.DVD
http://kaa.animeconnection.net/torrentpage...lla.DVD.torrent.. varbuut kaadu ieinteresees tieshi shiis grupas rips.
man iintresee beidzot novilksh sho garadarbu
Spectre
Feb 8 2006, 11:15
Kopumaa ko es varu pateikt, lai gan pashu TV esu redzeejis 2x visu (moshka 3x), bet nu muuvijs bija "S pivkom potjanet".
Bet nu cik cilveku tik viedoklu
Beidzot noskatījos filmu. Bet tikai ĻOTI SLIKTI Subotu. punktu skalā subb3eriem dotu 0 no 10. Filma bija laba, bet ne ar tādām beigām kādas gaidīju.
Man nepatikās, ka viņi abi palikās uz tās "reālās" pasaules. Labāk būtu savā pasaulē. Un pie tam, Winrya tak Edu mīlēja. Kāpēc?? Kāpēc viņš nepalika ar viņu kopā?? *cry*
P.S. Vai būs otrā sezona???? (laikam jau ka nē
).
UPD: Aizmirsu, ka cilvēki tak tajā pasaulē ir tādi paši. Tad sanāk, ka Ed's tomēr var būt kopā ar Winriju, ja viņš viņu atrastu. *cyute*
Psycholog
Feb 9 2006, 17:55
QUOTE(bladez @ Feb 8 2006, 20:23)
Beidzot noskatījos filmu. Bet tikai ĻOTI SLIKTI Subotu. punktu skalā subb3eriem dotu 0 no 10. Filma bija laba, bet ne ar tādām beigām kādas gaidīju.
Man nepatikās, ka viņi abi palikās uz tās "reālās" pasaules. Labāk būtu savā pasaulē. Un pie tam, Winrya tak Edu mīlēja. Kāpēc?? Kāpēc viņš nepalika ar viņu kopā?? *cry*
P.S. Vai būs otrā sezona???? (laikam jau ka nē
).
Miileeja, bet vairaak taadaa noziimee kaa maasa braali...
QUOTE(Psycholog @ Feb 9 2006, 16:55)
Miileeja, bet vairaak taadaa noziimee kaa maasa braali...
Nea. Spriežot pēc Mangas (jo animē nekas tomēr netika teikts), Winrya beigās pateica, ka mīl Ed'u. Bet Mangu es līdz galam tā arī nēesmu izlasījis. Jo naw kur
. Bet Mangā Winrya bija tiešām Ed'ā ieķērusies.
Bet būs otrā sezona vai nebūs???
Psycholog
Feb 10 2006, 01:15
Nu ar pashu mangu gan neaizraujos
taka to tieshaam nezinu
kaarleens
Feb 13 2006, 11:26
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Ehh tieshaam zheel nabaga winry shitaa gaidiija un akal aplauziens, laikam liidz naakamajam mowie vai seriaalam
Vispaa vels vinju zin par seriaalu nejuusmoju skatiities vareeja bet nekas vairaak , filma , filma laikam tromeer shvakaaka bikinj. Bija gruuti iebraukt sizhetaa jo biju jau paspeejis aizmirst seriaala scenaariju. Tiiri jauks ost, bet tas laikam logjiski jo naudinja normaali shim gabalam apakshaa staav. Nu ko shis gabals domaats noteikti tikai faniem un tiem, kas ir redzeejushi seriaalu savaadaak skatiities noteikti nav veerts, pieljauju kas filminju skatiisies pirms seriaala liksies pilniigs meesls. Bet seriaals + mowie ir gremojams
Tomoko
Feb 20 2006, 00:38
Ak es, nabadziite.. downloadoju filmu un galiigi aplauzos.. Filma visa lieliskaa kvalitaatee, bet... tur subi nebija!!!.. Well.. liekas, ka buus jaauzlabo savas japaanju valodas zinaashanas
Tagad atkal jaagaida, liidz buus filma ar subiem.. man.. i'm such a losser..
You're not a loser!YOU ARE ANGRY SMASH THOSE DAMN PEOPLE WHO YOU DOWNLOADED FROM!!!!
Lūk un tālāk downloado un pārsien rokas,jo tās tev varētu būt asinīs no cietušo sejām.
Tomoko
Feb 24 2006, 19:26
Man taada sajuuta, ka man nav lemts noskatiities filmu.. downloadoju filmu ar subiem, un iznaakums tas pats, - no 63:57 beidzas subi.. Arts, tu gribi teikt ka man veicas? I AM a losser. That's why, i can't get the movie..
Kaads neveelas man iedod subotu versiju? Man ir apnicis veltiigi gaidiit filmu, bez panaakumiem..
Please?
Vecit ieej jebkura normalaja torrntu trackera un nokacha ar pilniem subiem
adreses
1 ,
2 ,
3
Kas grib to fullmetal alchemist the movie lai nokaca es ieliksu torrentu
ftp://anime.spynet.lv/Ftp/Torrents
Tomoko
Feb 25 2006, 22:51
Doohh.. man tachu torrenti neiet (un ja iet.. kameer vinjsh pieconnecto 4h... un downloado ar aatrumu 5 KiB/s ... ) Ja ietu torrenti, filmu sen buutu noskatiijusies
aaa.. un ja kas.. neeesmu vecis, esmu meitene
Tad tev svaki man sis turrent iet ar visu manu iespejamo atrumu
Spectre
Feb 27 2006, 11:26
Iesaku iemeginat revconecta iespejas un ieliist ieksh anime.kso.lv:2412 huba un pameginat pamekleet tur Full Metal Alchemist muuviko no KAA reliizes =))) varu apgalvot droshi ka paris juuzeriishiem ir share, par atrumu neko garanteet nespeeju, bet nu Kvalitate Good subi aii Good tas ka pats m,uuvij So so, bet nu katram savs IMHO
Prieksh tiem kam nez kaadeelj ir probleemas ar p2p tiiklu lietoshanu, varu ieteikt sho vilkt no Anime-Legion tiko atklaataa direct-download distro, shii ir pirmaa un pagaidaam vieniigaa reliize ko vinji piedaavaa shaadaa veidaa
Anime-Legion Distroinfo par release:
Fullmetal Alchemist: Conqueror of ShamballaBet vispaar tiem kam ir probleemas ar torrentu izmantoshanu vai p2p vispaar, es ieteiktu apguut senaas un mistiskaas irc leachoshanas speejas.
Es paskatijos un tani anime neka tada visai interesanta nav. Nevar pateikt neko sliktu bet neko dikti labu ari nevar pateikt bet tas nenozime ka citiem ta pat liksies.
Nu kautkas tur nav kas to anime padaritu vel realaku
Ši movijs ir seriāla pārstāsts/alternatīva, vai arī vienkārši side story?
Tā arī nesapratu, tiesa seriālu redzējis neesmu un pēc šīs filmas noskatīšanās diez vai arī gribēšu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.