Help - Search - Members - Calendar
Full Version: fullmetal alchemist the movie
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3
Sērfijs
QUOTE(Taka @ Mar 3 2006, 07:26)
Ši movijs ir seriāla pārstāsts/alternatīva, vai arī vienkārši side story?
Tā arī nesapratu, tiesa seriālu redzējis neesmu un pēc šīs filmas noskatīšanās diez vai arī gribēšu.
*

Movijs ir seriāla nobeigums.
Tomoko
YaaaYY~! Filmu es dabūju! Happily noskatījos. Un iespaids palika diezgan labs bet beigas... domāju pilnīgi, kā Stacey-sama pateica Jukatanā far FMA filmu pabeigšanu..
Tā jau patīk, bet ahh!! šie subotāji... dry.gif

Tā arī nesapratu, tiesa seriālu redzējis neesmu un pēc šīs filmas noskatīšanās diez vai arī gribēšu.

Taka, tā nav! Filma (manuprāt) nestāv ne tuvu seriālam! Tici man, ir tā vērts!
Taka
Tomoko: Šaubos, neesmu šī seriāla mērķauditorija, ja godīgi...
Hikaru
Filma man likās diezgan interesanta. Kaut kas likās īpašs par to ceļošanu starp paralēlām pasaulēm un mēģinājums iejaukties vēstures notikumos. Fantāziju pasaulē (mājās) var izmantot alķīmiju, bet paralēlajā pasaulē (reālajā pasaulē) - nevar. Un likās, a vdrug tūlīt kaut ko saks šeit arī burt... Cik es sapratu no filmas, Anime ir bāzēta uz fantāzijas pasaules, bet reālā pasaule ir tā cita - paralēlā. Vot tas man patika. Un beigas var teikt, ka nebija paredzamas.... interesantas...
Būs jānoskatās seriāls laikam ar. smile.gif
lastguru
seriaals tieshaam visiem jaanoskataas, ir veerts, noteikti manaa top10, ja ne top5, bet filma... filma... nju taa, viduveejiiba, it iipashi nobeigums kheh.
+Chibi+
QUOTE(Taka @ May 4 2006, 10:09)
*

un kā tu raxturotu šī seriāla mērķauditoriju?
Taka
QUOTE(+Hachi+ @ May 13 2006, 08:40)
QUOTE(Taka @ May 4 2006, 10:09)
*

un kā tu raxturotu šī seriāla mērķauditoriju?
*

14-20
+Chibi+
Ah tad vecums ir izshkjiroshais.... diezgan virspusiigs daliijums, tachu iespeejams tev ir taisniiba, who knows. ^^ For young and stupid.
Taka
QUOTE(+Hachi+ @ May 13 2006, 20:12)
Ah tad vecums ir izshkjiroshais.... diezgan virspusiigs daliijums, tachu iespeejams tev ir taisniiba, who knows. ^^ For young and stupid.
*

Kur ir tava problēma? Pēdējā laikā tu kasies ar visiem pēc kārtas.
Man šī filma neizraisīja ne mazāko vēlēšanos skatīties seriālu. So?
Es FMA kaut kādā veidā nozākāju, vai teicu, ka tas ir "for young and stupid" kā tu šeit tik eleganti izteicies?
Ļoti žēl, ka uzskati ka young=stupid. Tas ir radies tavā galvā nevis manējā.
Beidz cepties. Aizbrauc labāk uz Jūrmalu galvu izvēdināt, kazi mazāk kašķēsies smile.gif

Starp citu, manis iecienītais Gundam ir domāts apmēram tai pašai vecuma grupai tongue.gif

P.S. Lai tu nejustos tik vientuļa savās bēdās, varu piebilst, ka arī es pusi no šīs dienas pavadīju LU. Tieši tāpat kā visas pārējās sestdienas šajā gadā.
Spectre
Offtopiks:

Mācības, sessija, stress nu nekādi pie tā neviens nav vainīgs tongue.gif

A par mūviku piekrītu imho (jo īpaši pēc seriāla noskatīšanās) ir so so, viduvējis piedevām vēl smagi.

Man labāk patika nesen izlaistās čibi party happy.gif

P.s. Piederos pie Gundam faniem laugh.gif laugh.gif kautgan sen jau kā no tā vecuma izlīdis tongue.gif
+Chibi+
QUOTE(Taka @ May 13 2006, 20:27)
QUOTE(+Hachi+ @ May 13 2006, 20:12)
*

Kur ir tava problēma? Pēdējā laikā tu kasies ar visiem pēc kārtas.
Man šī filma neizraisīja ne mazāko vēlēšanos skatīties seriālu. So?
Es FMA kaut kādā veidā nozākāju, vai teicu, ka tas ir "for young and stupid" kā tu šeit tik eleganti izteicies?
Ļoti žēl, ka uzskati ka young=stupid. Tas ir radies tavā galvā nevis manējā.
Beidz cepties. Aizbrauc labāk uz Jūrmalu galvu izvēdināt, kazi mazāk kašķēsies smile.gif

Starp citu, manis iecienītais Gundam ir domāts apmēram tai pašai vecuma grupai tongue.gif

P.S. Lai tu nejustos tik vientuļa savās bēdās, varu piebilst, ka arī es pusi no šīs dienas pavadīju LU. Tieši tāpat kā visas pārējās sestdienas šajā gadā.
*

es nekasos ar visiem pēc kārtas... sad.gif *zips mouth* kay, tad līdz sesijas beigām..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.