nesen saaku pamanīt ka te ir ļoti daudz topiku par yu-gi-oh kā tādu.. un tas ļoti traucē lasīt paarējos postus, kad piemēram paņem ""View New Posts". Mans ieteikums ir tāds ka vajadzētu uztasīt jaunu forumu tieši priekš yu-gi-oh faniem! Es domāju ka daudzi man šajā ziņā piekritīs!
X_Kamui
Jan 1 2005, 04:00
Yu-gi ir visur tas mani jau labu laiku tracina
ShinChan
Jan 1 2005, 05:29
QUOTE(-Kai- @ Jan 1 2005, 03:00)
Sāc pierast
Nez nez... mosh arii tad naaks atpakalj, zini, garlaiciigi sametiisies...
Pag, viņiem ir savs forums, un ne viens vien. Taču šiten laikam uzturēties ir interesantāk.
Samierinies, no pokemoniem nekur nepaliksi.
deleted-ray
Jan 1 2005, 12:55
Kad man nav ko dariit ir tiiri interesanti palasiit ko vinji tur raksta
Manis peec var palikt, vismaz dazbriid nav garlaiciigi
X_Kamui
Jan 1 2005, 16:08
Man gan nepatik ir tak daudz Yu-gi-oh forumu (
es pat uz viena member
) un tur pat tik daudz par Yu-gi neruna....
Bet nu varbut šeit tik tiešam ir intersantak.... es nezinu.....
ka tik beigu beigās šo forumu nepārņem yugoisti.. bet nu.. dzīvosim redzēsim
Šodien vakara ziņās -Pokemonu bars pārņem otaku.lv vadību savās rokās.
Mņjāāā... kaut kā bezsakara, vienteikumu postu skaits visos topikos pēdējo pāris nedēļu laikā ir astronomiski pieaudzis...
Katram pokemonam savu forumu!
P.S.Mani ar kaut kā jaunajā gadā sāk vilkt uz spamošanu.
Nez nez, buutu jau labaak atsevishks forums, savaadaak vairs no taadas lietas, piem., kaa RSS feeda nekaada jeega, jo visi topiki ir par jugiju-jogiju
ShinChan
Jan 2 2005, 16:58
QUOTE(Tuning-man @ Jan 2 2005, 15:45)
Jā pa cik tu varētu man pārdot galvu?
Nosmeejos līks
Tas ir citāts no viena Yuugja sadaļas topika.
Jā, nu pat jau viņu saak palikt par daudz un katram gribās uzreiz pieteikt savu klātbūtni ar jauna pavediena taisīšanu. "Kāda ir tava mīļākā kārts (3 kārtis)?"; "Cik jums gadu?"; "Ar kuru briesmoni tu sevi saisti?"; "Cik daudz naudas mamma tev dod kāršu pirkšanai?"; "Kur var iemācīties angļu valodu, lai varētu izlasīt to kas uz kārtīm uzrakstīts?" un "Ar kuru briesmoni tu vēlētos paargulēt (ja mamma atljautu)?"
P.s. Tuuliit saakshu sanjemt nosodiijuma un draudu pilnus tekstus
QUOTE(ShinChan @ Jan 2 2005, 15:58)
["Ar kuru briesmoni tu vēlētos paargulēt (ja mamma atljautu)?"
Labais !
šitais laikam derētu balsošanai sadaļā "Hentajs".
100% citu forumu !!!!
X_Kamui
Jan 2 2005, 17:26
"Ar kuru briesmoni tu vēlētos paargulēt (ja mamma atljautu)?"
Aaaaaa.... ka kautko tadu var uzrakstit...
"Ar kuru briesmoni tu vēlētos paargulēt (ja mamma atljautu)?"
Aaaaaa.... tu to pats izdomāji vai tādu tie pokemoni izdomāja?
*me gar zemi un vārtās
*
Hmm.. a mums būtu vairāk piemērots: "Ar kuru anime varoni tu pārgulētu ja būtu tāda iespēja"
Gribētos jau protams lai viņi atrod sev mājas citā forumā, bet ja viņi paliks te tad ir liela iespēja ka ar laiku saaks skatīties kautko normālu! Kā sacīt jāsaka - nākošā anime paaudze
ShinChan
Jan 2 2005, 18:31
QUOTE(JurCHiX @ Jan 2 2005, 17:17)
Aaaaaa.... tu to pats izdomāji vai tādu tie pokemoni izdomāja?
Bez vinjiem es to nebuutu speejis
(ceru, ka pasviedu labu tematu jaunam topikam).
Nez vai kāds te vēlētos ar kādu briesmoni pārgulēt...
Zinaams, ka ir Pokemon hentai, Digimon hentai, Lion King hentai (100% mani tagad uzskataat par slimu cilveeku
, tomeer ieteiktu atcereeties manu attieksmi pret hentai...), bet vai kaads ir dzirdeejis par Yugioh hentai? Tas gan buutu jautaajums prieksh Yugioh sadaljas, tomeer baidos, ka taa var traumeet dazhu labu veel neattiistiijushos psihi...
Varu pateikt, ka esmu redzējusi gan Yugioh hentai, gan Yugioh yaoi, gan Yugioh yuri un velns sazin ko vēl... >_>
deleted-ray
Jan 2 2005, 19:42
Es paardomaaju, noschkicot vinjus visus uz citu forumu vajaga
wiesiiz
Jan 2 2005, 20:13
aizdziit juus vinus varat bet vini atgrieziisies
wiesiiz
Jan 2 2005, 20:16
izslaveetajaa gamez.lv arii notiek yugio invaasija taikai ljoti klusi, praatiigi, leenaam. dazhreiz kad ieeju tajaa lapaa paskatos offtopicaa tur ir taadi topici kaa ko juus domaajaat par trade kaartiim, kur varr dabuut yugio speeli, vai arii kaadas ir labaakaas kaartis kuras juus esat dabuujushi.
QUOTE(wiesiiz @ Jan 2 2005, 19:13)
aizdzīt jūs vinus varat bet vini atgrieziisies
Nu ja te nekā nebūs par jurģiem tad nu viņi neko te nemeklēs!
+
-iespējams ka šī būs nākamā anime paaudze kas skatīsies vairāk nekaa YGO
-
-traucē skatīties jaunos postus (80% par YGO)
-nežēlīgi spamo
-uzdod muļķīgus jautājumus
gan jau vēl kautkas ir... bet katrā ziņā - ir vairaak nekaa +
Noteikti spamo !
(tb suuta nevajadziigus pm ar mulkjiigiem jautajumiem vai ko tml)
deleted-ray
Jan 2 2005, 21:42
plus veel forumu kaa
chatu izmanto ")
ta jau labāk izveidot te patās atsevišķu ygo čatu un lai viņi visi tur čato!
QUOTE(JurCHiX @ Jan 2 2005, 20:51)
ta jau labāk izveidot te patās atsevišķu ygo čatu un lai viņi visi tur čato!
Pilniigi noteikti tas ir vislabaakais risinaajums. Roze taapat uztur vinjus shinii forumaa. Kaapeec nesadaliit sho forumu divos? Mees paliekam
http://otaku.lv/ un vinji iet uz
http://jurgjis.lv/ sliktaakajaa gadiijumaa
http://otaku.lv/yugioh/ ... Lai vinji tur vaaraas, un mums atliks vinjus lamaat tikai tad, kad vinji aizmirsiis pierakstiit yugioh, vai izdomaas neuzrakstiit yugioh taapat vien, un nokljuus muusu forumaa, un prasiis, kas te dziivo.
QUOTE(Hideki @ Jan 2 2005, 14:29)
Shin-Chan'a un edg'a ietekme
Spamot vispār ir veselīgi... nu tā vismaz ārsti (un Šreks) iesaka, ka neko nevajagot paturēt sevī
QUOTE(Taka @ Jan 2 2005, 23:11)
QUOTE(Hideki @ Jan 2 2005, 14:29)
Shin-Chan'a un edg'a ietekme
Spamot vispār ir veselīgi... nu tā vismaz ārsti (un Šreks) iesaka, ka neko nevajagot paturēt sevī
Tomeer es aarkaartiigi daudz paturu sevii. Ja es teiktu visu, ko gribu un kad gribu pateikt, tad shis forums paarveerstos par "forumu, kuraa edg sarunaajas ar citiem cilveekiem. ja ruupiigi pamekleesiet, tad starp tiem garajiem postiem varees redzeet arii citu cilveeku teikto. kas ir edg? nu ir taads cilveeks, kas dziivo forumaa un pusdienaas eed sniegu..."
Jap, spams ir labi... ja viņš ir sparātīgs, bet flūds, kas ir pārsvarā jurģu gadījumā ir bēdīgi.
Viņi te ilgi nesēdēs, paies kāds laiks un izmirs, viņiem skābekli pa druskai jāpiegriež, un paši pazudīs.
( re kāda amn mīlestība pret bērniem parādījās )
ShinChan
Jan 3 2005, 00:32
Visi, kas vēl nomokās ar žēlsirdību pret šo foruma "sāpju bērnu". Lūdzu izlasiet
šo topiku. No saakuma, līdz beigām.
Nu jā... bik viņi tur saflūdojušu
Un es skatos ka tās nodaļas admins ar nav savos uzdevumu augstumos!
Bet šī tiešām nav peļama doma:
Pilniigi noteikti tas ir vislabākais risinājums. Roze tāpat uztur viņus šinī forumā. Kāpēc nesadalīt šo forumu divos? Mēs paliekam
http://otaku.lv/ un viņi iet uz
http://jurgjis.lv/ smile.gif sliktākajā gadījumā
http://otaku.lv/yugioh/ ... Lai viņi tur vārās, un mums atliks viņus lamāt tikai tad, kad viņi aizmirsīs pierakstīt yugioh, vai izdomās neuzrakstīt yugioh tāpat vien, un nokļūs mūsu forumā, un prasīs, kas te dziivo.
Ta lai viņi tur spamo un floodo cik vien grib!
tos topikus es nesen sametu kopā, to tie bija 5 atsevišķi, ar.. em ka lai pasaka, 2-5 postiem katrā..
Un mods, nu viņš mācās.. tik vakar tu parādījās kāmods.
Vajadzēja tak kādam to darbu uzvelt.
Nu kā.. vai ta pats Roze-sama nevar to uzņemties? Neviens citam man liekas ka nav tādas tiesības!
QUOTE(ShinChan @ Jan 2 2005, 23:32)
Visi, kas vēl nomokās ar žēlsirdību pret šo foruma "sāpju bērnu". Lūdzu izlasiet
šo topiku. No saakuma, līdz beigām.
Nez, viņiem nebūtu bijis ērtāk to apspriest ircā?
Cik nopratu ircaa, pie Rozes bezdarbiibas vainiigs ir slinkums. Uzskats laikam ir taads, ka vinji tik ljoti netraucee, lai puuleetos kaut ko dariit.
Jaa, veel izskaneeja Rozes pasha ideja, ka vareetu taisiit kaut kaadu iespeeju, ka var arii neraadiit yugioh foruma postus ieksh new posts.
Tagad bljaustieties, fluudojies, spamojiet, veelreiz bljaustieties par to, ko juus gribeetu, ko juus domaajat, kas jums patiik, kas jums nepatiik. Kaa rezultaataa Roze redzees, cik probleema ir nopietna un spriediis, vai ir veerts nogalinaat savu laiku taad deelj. (Copyright: nogalinaat ir mans izteiciens, jo apzinos, ka jebkaa dariishana, ko tev nepatiik dariit, patiesiibaa ir tava laika nogalinaashana)
Nu neiepriecināji
Bet nu tas arī būtu jauki ka viņus nerādītu iekš new posts!
Ir arī tāda lieta ka dēļ šiem yugimoniem šis forums saak zaudēt savu vērtību, savu austrumniecisko foruma garu... par to laikam neviens nav aizdomājies....
QUOTE(JurCHiX @ Jan 3 2005, 01:30)
šis forums saak zaudēt savu vērtību, savu austrumniecisko foruma garu... par to laikam neviens nav aizdomājies....
Tāds vispār bija?
QUOTE(Inc @ Jan 3 2005, 10:06)
QUOTE(JurCHiX @ Jan 3 2005, 01:30)
šis forums saak zaudēt savu vērtību, savu austrumniecisko foruma garu... par to laikam neviens nav aizdomājies....
Tāds vispār bija?
Mees, foruma vecteetinji sajutaam tikai faazes:
1) Uraa, nu ir anime forums, baigi jautri!
2) Aaaa, Yuugisti savairojushies!!! Paliigaa!
Tomeer starp shiim faazeem bija arii:
1,5) Kruta, taads liels, labs, organizeets forums sanaacis. Kaut taads tas paliktu muuzhiigi!
1,5. faazee ienaakusham cilveekam vareeja rasties austrumnieciska gara sajuutas.
Garaamskrienot..
Pamaniiju fraazi - "Buutu labi, ja neraadiitu ieksh new posts"
Shitais gan buutu geniaali.. Briiziem gruuti pamaniit kaut ko NE-YGOisku ieksh taa saraxta..
QUOTE(Ray @ Jan 2 2005, 20:42)
plus veel forumu kaa
chatu izmanto ")
Lol xD
Tur pat izsoles iet valjaa..
MitSuki
Jan 3 2005, 21:25
davaj citu forumu un lai visi sitie YGO pidari piss naxuj no sejienes, jo ka skatos ka katru dienu vairak un vairak nak sitaja foruma un cakarejas....
Es nevareju notureties bez lamasanas, jo man zb ka sitaja foruma nak un registrejas kaut kadi sikie kuriem ir 10-12 un pisas te par kaut kadu YGO...
Sorry ka es lamajos, jo savadak nevaru paciests sito visu YGO padarisanu
Man ir viens jautājums - vai iekš Games subforuma online RPG's posti skaitās? Es skatos ka pāris dienās tur tik daudz sapostots
Pret šo pasākumu man sāk rasties līdzīgas domas kā pret yu-gi-oh subforumu!
P.S.- Un vai tas ir normāli iekš Today's top 10 posters:
Member Posts Today
Kyoushu 188
SheWr 140
tas... pilniigi noteikti nav normaali...
es labāk neizteikšos, kas ir most viewed sub forum. varat minēt. trīs reizes.
Kikumi
Jan 26 2005, 20:56
Hnjā, dēļ viņiem man vairs nepatīk Yu-Gi-Oh! skatīties...
kaa muus aprunaa aiz muguras!
labi neesmu jau LJOTI aizravies ar YGO vai dubultpostoshanu, vai spamoshanu, ceru ka neesmu viens no tiem kursh bojaa visu priekšstatu par YGO.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.