Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vajag Yu-Gi-Oh forumu!
Anime forum > otaku.lv > Rules, Problems and Suggestions
Pages: 1, 2, 3
Sigfa
paskat, pat yuugisti, saka, ka Yuugijs ir slikts, un liek to uz viena plauktinja ar spamu, fluudu un dbl postingu laugh.gif
Kikumi
Nu nē ta laikam! Cik esmu tur ielūkojusies, visur spams! dry.gif Un man likās, ka SheWr kaut ko dara lietas labā...
Chaos
QUOTE(Sigfa @ Jan 26 2005, 21:38)
paskat, pat yuugisti, saka, ka Yuugijs ir slikts, un liek to uz viena plauktinja ar spamu, fluudu un dbl postingu laugh.gif
*

tas taa gluzhi nebija domaats, bet nu lai nu paliek.
Yume
OK, my bad.
Nepadomāju noņemt tur postu skaitīšanu, kad tasīju.
*sit ar galvu pa galdu* Viss, mani tagad pat spārdīt nevjag.
Kikumi
Ieliec kādu, kas spēj viņus izdresēt, par foruma vadītāju!
Yume
Emm, kas grib sev tādu sodību?
Nu, man nezkāpēc ienāca prātā Sigfa.
Sigfa
paldies, es laikam atteikshos...tas ir tas pats, kas buut modam kurbijkurnee (tb dreseet siikus lohus(piedodiet man, es shodien taads emocionaals.) un no taa es arii atteicos...
jurc
Es jau ar nepieteiktos!
Bet nu kas notiksies ar online RPG forumu? Ja no vienas puses padomā ta Itkā tur nav nekāda sakara ar anime... Tur jau tiešām varētu veidot atsevišķu mājas lapu kur tas viss notiktos.. bet nu atkal neviens to droši vien neuzņemsies... visi tik atrod vietu muusu mazajā forumā...
Sigfa
online RPG forums? vispopulaaraakais, eertaakais un pieredzeejushaakais- http://www.rpol.net
jurc
QUOTE(Sigfa @ Jan 26 2005, 23:29)
online RPG forums? vispopulaaraakais, eertaakais un pieredzeejushaakais- http://www.rpol.net
*

Nu es gribēju teikt online RPG subforumu kas atrodas iekš otaku foruma.
Nu tad risinājums viens - slēdzam ciet online RPG subforumu un lai viņi iet uz augstākminēto forumu! dry.gif
Yume
Aizej un pasaki to tagad tiem kas tur sēž, es šaubos ka viņi tā paņems un aizies.
Sigfa
es domaaju, ka vinjiem nebuus izveeles, ja mees tagad piegrietu vinjiem skaabekli pasakot, ka peec paaris dienaam forums tiks nonjemts...
jurc
Vo vo... ja piegrieztu skābekli ta viņiem nekas cits neatliktu kā iefiltrēties kautkur citur! Iepriekš tak bija tik forši bez šiem Games subforumiem sad.gif
Yume
Bet jums neliekās ka tā būtu diskriminācija?
deBUGa
QUOTE(Yume @ Jan 27 2005, 09:35)
*
Pareizi diskriminaacija!!!
P.S. Kaa buutu, ja mees atveertu shaha subforumu... taa lai cilveeki vareetu savstarpeeji saspeeleet shahu... posti nebuus seviskji lieli nu taa "E2E4" stilaa un nevienam netraucees... pa threadam uz vienu partiju... forshi...
Sigfa
QUOTE(deBUGa @ Jan 27 2005, 10:52)
QUOTE(Yume @ Jan 27 2005, 09:35)
*
Pareizi diskriminaacija!!!
P.S. Kaa buutu, ja mees atveertu shaha subforumu... taa lai cilveeki vareetu savstarpeeji saspeeleet shahu... posti nebuus seviskji lieli nu taa "E2E4" stilaa un nevienam netraucees... pa threadam uz vienu partiju... forshi...
*

Piekriitu... Es uzskatu, ka RPG forumam te nu galiigi nav ko dariit un vinjam nav nekaada sakara ar anime. Ja tur speeleetu anime RPG tad taa buutu cita runa, bet nu tas tur nenotiek. RPG subforums ir civilokupants! Nost ar vinju!
jurc
Ha ha.. tas piemērs ar šahu ir labs! Varbūt tiešām ņemt vērā cilvēku teikto un slēgt ciet to subforumu? Ja ne var jau uztaisīt poolu, bet nu ko tas dos.. būs tas pats kas ar yu-gi-oh subforumu, nekas netiks darīts [kautgan paldiesdievam viņi ir nomierinājušies]. Tad jau drīz te parādīsies vēl kādi tur MU, CS subforumi... dry.gif
Yume
Nu, OK, ja jau jūs tādi nedraudzīgi noskaņoti, tad lūdzu visu apsveriet, *ieskaitot cilvēktiesības* un pasakiet korī, vai to subforumu slēgt ciet un nepielaist vispār tādu lietu kā tajā atrodamās spēles?
Kikumi
YGO subforumu: likvidēt!!!
RPG subforumu: pārcelt uz citu lapu.... ph34r.gif
Hideki
Kādas šausmas! Mūsu forumā ir iefiltrējušies RPG spēlētāji 0_0" laugh.gif happy.gif
Nez kas būs nākošie? Ufo pētnieki, astroloģijas fani vai pagāni? biggrin.gif
jurc
To RPG subforumu gan vajag likvidēt, jo nekur citur viņus nepārclesi, lai paši meklē sev jaunu vietu. Un vispār nevajadzētu taisīt šādus subforumus, jo tam ir domāti atsevišķi forumi kur to visu var apspriest!
Hideki
QUOTE(JurCHiX @ Jan 27 2005, 14:14)
To RPG subforumu gan vajag likvidēt, jo nekur citur viņus nepārclesi, lai paši meklē sev jaunu vietu. Un vispār nevajadzētu taisīt šādus subforumus, jo tam ir domāti atsevišķi forumi kur to visu var apspriest!
*

Pēc kā viņš spokosies visās pārējās foruma sadaļās. laugh.gif
kaarleens
baac kau kaadi rasisti nolasiijushies to likvideet to idzees kaapeec tas vajadziigs a
SheWr
aaah....es jau pats pirmais Yumei pateic, ka man posti taa kaa par daudz... Nu labi dzeesiet aaraa, ja paskataas taa no malas, tad traki jau ir. Es pat uz sho laiku biju piemirsis savus soliijumus sakaartot YGO subforumu, jo tagad tur nemaz neiegriezos..bet taapat tur gandriiz neviens vairs neseezh un spamu apkarot ir viegli laugh.gif . Nu tad atvainsohos par sagaadaatajaam nepatikshanaam.
Kyoushu
dry.gif Sleedzat ciet..wienkaarshi mees ar SheWr bijaam slimi.... =/ seedeejaam maajaas...man naw pilniigi nekaada starpiiba wai RPG dod postus wai ne.. Turklaat shis ir Latvieshu OTAKU forums... Te OTAKU dara wisaadas citas lietas. Tas, ka nerunaaju tikai par anime nenoziimee, ka ieniistu anime.. =/ Bet dazhiem protams, kas skaita katru sawu postu lai tikai to buutu wairaak (juus jau zinat)
nlabi, sleedzat ciet...miers
Kikumi
QUOTE(kaarleens @ Jan 27 2005, 15:17)
baac kau kaadi rasisti nolasiijushies to likvideet to idzees kaapeec tas vajadziigs a
*

A, tev tas patīk? Nu labi... sleep.gif
Yume
Nu re, Kikumi, jau labi!kas būs tālāk? iesi spēlēt?
Sigfa
es nesaku, ka vaig likvideet to forumu no zemes virsas, nebuut. Es jums varu piedaavaat veelvienu alternatiivu bez RPOL, kas preiksh jums visticamaak buus par sarezhgjiitu. http://kurbijkurne.lv . tur ir lomu speelju forums kuraa variet speeleet. Tur ir daudz taadu iesaaceeju kaa juus, un tur vareesiet arii dabuut vairaak speeleetaajus, taakaa uz preikshu, ejiet un inficeejiet ot vietu!
Yume
Mhahah, vēl pokemonus k-kurnei. Sigfa, tu esi zvērs. Reiki pakārsies to visu dzēst. Viņa jau tā sūdzās.
Bet īstenībā, tieši tā. Varbūt pārvacaties tur, tad mums būs miers, un jums būs miers. Tur šitā te neviens neizrunājās, par topicu splēgšanu.
Taka
QUOTE(Yume @ Jan 27 2005, 13:58)
Nu, OK, ja jau jūs tādi nedraudzīgi noskaņoti, tad lūdzu visu apsveriet, *ieskaitot cilvēktiesības* un pasakiet korī, vai to subforumu slēgt ciet un nepielaist vispār tādu lietu kā tajā atrodamās spēles?
*

A kam gan nepatīk tādus maziņus, neaizsargātus apbižot? Visiem patīk!!! laugh.gif

Bet ja nopietni - kādam tiešām tas Games subforums tā traucē??? blink.gif
Man nē.
Taka
QUOTE(kaarleens @ Jan 27 2005, 14:17)
*

Nebūs nēģeru - nebūs arī rasisma laugh.gif
Ja viņi tusē savā subforumā tad varbūt tur lai arī paliek?
SheWr
tie cilveeki, kas iegaaja RPG subforumaa, pirms tam seedeeja normaali visos paareejos forumos. Tagad, kad iedeva sho subforumu (starp citu, adminiem vajadzeeja reekinaaties, ka ja taisa speeli, tad ar maz postiem nevar paspeeleet), visi saka, lai nelien aaraa... Es pats pateicu Yumei, lai neskaita postus, jo man tieshaam negribas 400 postus... Tie cilveeki, kas tur ir, paliek slktaaki? Vinji zaudee izjuutu uz anime un taapeec vinji nevar vairs naakt no subforuma aaraa? Es nezinu, varbuut juus jau atkal runaajat par YGO subforumu, bet tikko veel bija asas sarunas par RPG sadalju.
Sigfa
Shewr, tu kaa vienmeer neko nesaproti un visu interpretee pilniigi nee taa kaa tas ir.

Runa te ir par skaabekjlja piegrieshanu RPG subforumam, nevis tur esoshajiem cilveekiem. Es jau teicu, paarvaacieties un kurbijkurni un dziivojiet laimiigi, kapeec tieshi sheit? Shis forums jau nu galiigi nav taadaam izkalideem.

Taka, par to trauceeshanu ir taa, no mana skatupunkta... ja cilveeks ir noaudzis kaa meerkakjis, tas vinjam paaraak netraucee, un arii taas blusas, kas atrodas tajaa augaajaa tev paaraak netraucee- tikai ik pa laikam jaapakasa. Probleema ir viena- tu tomeer esi noaudzis, un tomeer tev ir blusas... Ceru, ka saprati manu domu.
Taka
QUOTE(Sigfa @ Jan 27 2005, 20:20)
Shewr, tu kaa vienmeer neko nesaproti un visu interpretee pilniigi nee taa kaa tas ir.

Runa te ir par skaabekjlja piegrieshanu RPG subforumam, nevis tur esoshajiem cilveekiem. Es jau teicu, paarvaacieties un kurbijkurni un dziivojiet laimiigi, kapeec tieshi sheit? Shis forums jau nu galiigi nav taadaam izkalideem.

Taka, par to trauceeshanu ir taa, no mana skatupunkta...  ja cilveeks ir noaudzis kaa meerkakjis, tas vinjam paaraak netraucee, un arii taas blusas, kas atrodas tajaa augaajaa tev paaraak netraucee- tikai ik pa laikam jaapakasa. Probleema ir viena- tu tomeer esi noaudzis, un tomeer tev ir blusas... Ceru, ka saprati manu domu.
*

Josifs Visarionovičs mēdza teikt - ir cilvēks ir problēma, nav cilvēka - nav problēmas...
Sigfa
nu tad shajaa gadiijumaa tu saki, ka ja nav foruma, nav probleemas? Es gan domaaju, ka vieglaak buutu noskuuties, un liidz ar to arii blusas pazudiis.
Taka
Bet kur viņi paliks? Sāks ņemties pa visu forumu.
Lietojot Tavu izteicienu - blusas jānospiež, nevis jāizdzenā.

Bet es mazliet nesaprotu - viņi tak ņemas pa RPG sadaļu, tas tiešām traucē?
Yume
Es arī nesaprotu kam tas traucē. Postus viņiem beskaita. ārā viņi nelien, kādas problēmas, lai tak viņi tur dzīvojās, pēc kāda laika apniks, atradīs ko citu un aizies, tie tak ir bērni. *no offence*
Sigfa
Nu es uzskatu, ka galvenaa probleema sheit buutu tas, ka jau jau ir atsevishjsh RPG forums, tad uz to naaks arvien vairaak cilveeku un viedos savas speeles un ljaunpraatiigi izmantos rozes webspeisu.

Un ja nebuus RPG foruma tad vinji vai nu aizies prom, jo nebuus ko dariit, vai arii paliks, ja buus ko dariit, un ja vinji mums nepatiks- izdziisim. Nebuus jau pirmaa reize.

Ak jaa, un neuzskatiet mani par kautkaadu radikaali laugh.gif man iisteniiba ir vienalga, kameer mani tas neskar, man vnk nav ko dariit laugh.gif
Yume
Nu lūk, tad es piedāvāju nogaidīt, un paskatīties kas trur notiks pēc pāris nedēļām. Un tad nolemt skaidri.
SheWr
laugh.gif A mees tur vairs nespeeleejam laugh.gif

Kaa man tas shitais riebjas ---> Lai aaraa vinji nelien...
jurc
QUOTE(SheWr @ Jan 28 2005, 09:51)
laugh.gif A mees tur vairs nespeeleejam  laugh.gif
*

Nu re, ja jau jūs vairs tur nespēlējat ta vajag dzēst ārā to subforumu, lai nepiegružojas forums!
SheWr
QUOTE(JurCHiX @ Jan 28 2005, 09:55)
QUOTE(SheWr @ Jan 28 2005, 09:51)
laugh.gif A mees tur vairs nespeeleejam  laugh.gif
*

Nu re, ja jau jūs vairs tur nespēlējat ta vajag dzēst ārā to subforumu, lai nepiegružojas forums!
*

bet ja jau vairs nevienu tas tik neuztrauc, varbuut veel speeleesim...Joks, joks laugh.gif
Yume
nu lieta tāda, mums bija ļoti zolīds forums, un kad sākās YGO manija, tad te sākās mistlaste.
Tas nav brīnums ka cilvekiem nepatīk.
Nuin
Tieši tājābūt vienreiz robežai. Tas tak ir anime forums nevis game forums.
Šeit savācas visi wink.gif animešņiki only. mad.gif
jurc
QUOTE(Yume @ Jan 28 2005, 21:37)
nu lieta tāda, mums bija ļoti zolīds forums, un kad sākās YGO manija, tad te sākās mistlaste.
Tas nav brīnums ka cilvekiem nepatīk.
*

Nu tad kapēc nepataisīt šo forumu atkal par zolīdu? Vienkārši slēdzot ciet YGO un online RPG subforumus un nekad vairāk tādus netaisīt! Te cilvēki nāk lai iepazītos kas ir anime, uzzināt un apspriest jaunākas anime gabalus.. un redzot ka te ir savākušies yugimoni, zudīs viss respekts pret šo forumu, nodomājot "ehh.. atkal yugimāni savākušies" dry.gif
Kikumi
QUOTE(Yume @ Jan 27 2005, 18:39)
Nu re, Kikumi, jau labi!kas būs tālāk? iesi spēlēt?
*

Nekādā gadījumā!!! blink.gif
Sigfa
piekriitu jurchiksam.
Kyoushu
Piekriitu.......bet es domaaju..ieraugot shito forumu..respects ne-otaku neradiisies... wismaz maniem klasesbiedriem jau nu toch nee =) (kaut arii pashi kaadreiz blenza ir digimonus, i pokemonu i yurgjus utt)
jurc
Vajadzētu tur modiem izveidot vienu topicu ar nosaukumu ka pēc nedēļas šis subforums tiks dzēsts, atļaujot pēdējo reizi iespamot un nolādē mūs!

EDIT:
Lūk! Atradu ļooooti labu flash filmiņu! Šo vajadzētu uzlikt index failā lai parādītos katreiz kad nāk forumā! biggrin.gif tongue.gif

http://fun.drno.de/flash/posting.swf

Takā visi spiež un mācās!

P.S. un es ceru ka ir izlemts slēgt ciet abus Games subforumus?
Kikumi
Postošanas pamatprincipi... Kaut visi to spētu iegaumēt... *sāk filozofēt* laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.