Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Atskaite
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
gix
Rodas sajuta, ka jums ir 10 gadi, lai gan es zinu ka taa nava!
aya-angel
QUOTE(gix @ Jan 23 2005, 04:44)
*

no comments.....
Kaut arī ir viens- ja nespēj kompānijā jūsties brīvi tā ir tava problēma.
Ladykiller

QUOTE(gix @ Jan 23 2005, 05:44)
*

Nav !??? blink.gif Cik tad ?

Nu ja, berniskiga puse ir ta skaitsaka cilvekam, it ipasi situacijas ar nopietnu pamatu laugh.gif .
Bet ,m na jus visi baigi patika, butu tik atrak atnacis, un izgulejies tongue.gif

Yume
Mēs bērni? Mēs un bērni... nu pag..tā jau vairs nemaz nav atklāsme.
Savādāk tak dzīvot būtu garlaicīgi. biggrin.gif
Njā, un par 10-gadīgo būšanu, nu, jā,gadās arī tā ka puse no vecuma nokrīt.

Hehe, es vakar ar savām biksēm visu istabu aikam noslaucīju. Bet slidotavās tāpat viss pret ledu noberzās. laugh.gif
Ella
=]]]] Laba kompaanija rada labu noskanjojumu, kompaanija+noskanjojums=saac uzvesties kaa sadzeeries jo ir jautri =]
Man taa anime tik ne visai patika =[ ja nebuutu jaauzvedas klusu es ierosinaatu kaadu komeediju paskatiities =]
Yume
Emm, Ella Sprigans ir laba lieta, bet viņš ir jāskatās. Man sēdēja un besījās apkārt jo bija redzēis viņu 4 reizes un znāja no galvas, bet nu ja tev gribējās skatīties, tad to vajadzēja darīt, jo viņš tiešam ir labs.
Starp citu-kas nākamais upurējās kopējām vajadzībām, Stacey-chan... mēs nākam pie tevis . * atcerās "Mhahahaha.." un ļoooti plati smaida*
Ne, man ir piedāvājums paskatīties Ghibli filmu, piemēram.. emm, Totoro? Kiki? Tās ir komēdijas un skatās samērā viegli. happy.gif
aya-angel
Nu var jau, bet manam tāda DVD nava...... Laikam......
Kima
Nju un ka beerni!!!!JAABUUT BEERNAM KAMEER WARI tongue.gif !!!!! Nju un par pieaugusho buut weel paspeesi!!!!!! Man gan filma patika, nu wismaz taa dalja ko redzeeju, jo me ar Stace jokojaamies ar karoteem uz deguniem biggrin.gif (un es buutu notureejusies ilgaak, ja Aya-angel, man to nenorautu!!!!!!!)!!!! Manupraat bija superiigi, tikai ceru ka kaadam nesanaaca suudi muusu deelj........ sad.gif
Ar nepacietiibu gaidu naakosho reizi!!!!!
Yume
Emm, man arī nav viņiem dvd, nez ar parastu video nevar iztikt?
Hikaru
Eeee.... labrīt. Esmu atguvies no paralīzes (biju sašokēts ar eksāmeniem, kuri nez no kurienes negaidīti uzradās sesijas laikā). laugh.gif

Ja jūs gribat redzēt komēdiju, varbūt gribat paskatīties Excel Saga?
image

Man ir dažas tādas kastītes, uz kurām vēl var palasīt dažus prikolus. biggrin.gif
Yume
Emmm, nez. lieta jau laba, bet ne katrai gaumei. Tad jau labāk Slayers.
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Jan 23 2005, 12:37)
Starp citu-kas nākamais upurējās kopējām vajadzībām, Stacey-chan... mēs nākam pie tevis . * atcerās "Mhahahaha.." un ļoooti plati smaida*
*

*raustās uzacs* blink.gif Es jau sāku domāt, vai vispār vērts ar jums iepīties visādos riskantos darījumos... Tas "Mwah hah hah" nesolīja neko labu!

Un jā.... Runājot par skatīšanos.. DVD pleijeris ņem arī DivX, tādēļ varat nest vienlaga ko.... Tam gan ir niķis nogriezt daļu no titriem, ja tie ir pārāk zemu novietoti - līdz šim gan tas novērtos tikai ar ANBU sabiem, bet nu jā.... Izlasīt [ drīzāk uzminēt] var. happy.gif
Un atkal atgādinu, ka jums nāxies sarūmēties un būs jāsēž ciešā jaukā bariņā! laugh.gif
Hikaru
Es varbūt varu dabūt Slayers Movie DVD kopiju.
Ella
Komeediju? unsure.gif Pliiz =] *ceriigi paskataas*
Yume es to Spriganu skatiijos diezgan ciitiigi,.... man nepatika. Par gaumi nestriidas itkaa jau....
Ladykiller
Ja gooodigi, tad pa ja man loooti patik action un asinis un ar labu sizetu, spriggits nebija tas par ko es nu fanot saktu, vinjs izskatijas pec rembo+dragonball salikuma, ar vienkarsi loti vieg;as idejas samudzinajumu, ta lai liktos, ka tur ir kads baigais zemtexts, jo visvairak man visu sabojaja, citeju (aptuveni)

"OMG !!! 4000 years o woik, has just been destroyed !!!" saka docs

"But what about Yu and Jean" saka doc asistente...

Nuuuuuu ka var kauko taaadu uztaisit svarigaku....
jurc
QUOTE(gix @ Jan 23 2005, 04:44)
*

Nu tā ir ka animēs visi personāži galvenokārt ir 15 gadu jauni... iespaidojamies! huh.gif

Man ir viens jautājums - cik ilgi jūs skatāties animi iekš sapulces? Nu pāris epas.. vai noskataties kādu OVA... or movie?
Sigfa
reaali, pagaajushoreiz cilveeki izbraazas pa durviim, kameer es domaaju, ko likt naakamo laugh.gif taakaa, laikam jau doma ir taada, ka pienaak pus astonji un visi braazhaas pa durviim laukaa izmetot paaris sarkasma pilnus izteicienus.

atbildot uz tavu jautaajumu, izskataas, ka ir kaada viena vai divas seerijas vai viena filma.
jurc
ok, piedāvāju tādu variantu - kā būtu ja jūs uztaisītu 1x-2x mēnesī tā ka piemēram sapulce sākas kādos 12:00 un beidzas ap 18-19:00.. tādu kārtīgu anime kopīgu skatīšanos uztaisīt!
Sigfa
nu, normaali buutu katru otro nedeelju un tad taa normaali, jo tagad visi baigi skrien prom, taakaa buutu jau drausmiigi dabesiijis, kas, visticamaak, taa arii ir... tongue.gif
jurc
nu ta katru otro nedēļu taisat sapulces... vienu reizi tādu vienkāršu.. tikai rīdzinieki, otru reizi tādu riktīgu... ar ilgu anime skatīšanos utt.. būtu vēl labi ja sanāktu tas all night maraton! Tas būtu viens no soļiem uz manu pilnvērtīgo dzīvi... biggrin.gif
Ladykiller
Te, kads ieprieks ieminejas, par ALLNIGHT pasakumu, nu tam ir jabut visiem pa pratam biggrin.gif
Tas ari butu idealais variants, jo tas ir besigi, kad ir kaukur jaskrien, bet realnix ka visu laiku ir briviba biggrin.gif

Ella
Jau iepriek6 mineeju ka mani noteikti nelaidiis =[[[ Un es zinu ka neesu vieniigaa ar taadu probleemu =[
Yume
Ella, sliktākajā gadījumā var parunat ar taviem vecākiem, mani parasti klausa un laiž bērnus uz manu atbildību. Ir tak mēģinājuma vērts.
Nu, bet par, katru otro nedēļu, man ir cits piedāvājums, mēs varētu ņemt katru otro sestdienu kajas par pleciem, un iet pastaigāties pa centru, tā ir gana laba nodarbe, ja protams cilvēki nesadalās atsevišķas grupās.
X_Kamui
He... šita ideja man patik...... pat loti....
(es par to staigašanu)

Gandriz katru dienu pa centru staigaju.....
+Chibi+
Man arī ir ideja. Man liekas, Kaigan beidzot vajag memberlist'u.
Yume
Feel free to make it.
Man godīgi sakot ir tāds slinkums, ka es subforumu games sadaļā jau 4 dienu nevarēju uztaisīt, kur nu vēl piepūlēt smadzenes, un atcerēties ciparus.
+Chibi+
Man liekas, ka tas buutu svariigi, jo tas jau neizskatas peec kluba, bet peec kaut kaadas patuseeshaqnas ar vienlaiciigu Si9gfas vecaaku izbesiishanu.
Yume
QUOTE(Scarlet O'Hara @ xxxxx)
Es padomāšu par to rīt.

tas ir, uz dabu attīšos un no neko darīt sākšu domāt. Tad jau redzēs kas izdomasies.
+Chibi+
secinājumi par pēdējo tikšanos:

1.1.visiem bail no Chibi, hah hah, jo katru reizi, kad jānāk pie manis, visi pazūd
1.2. pie Chibi nav jāiet.
2.1. nevienam nav bail no Sigfas [man gan ir, tas BWAH HAH HAH man murgos rādās!]
2.2. ejam tikai pie viņa
3. Hah hah, man tagad ir Fushigi Yuugi art book, jo aya-chan un ella-chan neatnāca! laugh.gif
Ella
Ehh mees vinju pagaaj6reiz pie Sgfa aizmirsaam happy.gif
Sigfa
CHIBI! es taksh tev teicu lai tu to fushigi yuugi Yumei atdod... jeez! if you want something done right, do it yourself.
aya-angel
Nekas, es Chibi uzticos smile.gif
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Jan 29 2005, 19:39)
CHIBI! es taksh tev teicu lai tu to fushigi yuugi Yumei atdod... jeez! if you want something done right, do it yourself.
*

Oi, oi, Zorgs atradies! Yume pateica, ka nebraukshot maajaas un nevar savaakt! tongue.gif Domaa, man cita nav ko dariit, kaa ar taviem uzdevumiem chakareeties??? dry.gif
Sigfa
Nu, es biju iedomaajies, ka tev pietiks cienjas pret Aya-chan, un tu nodosi suutijumu Yumei, bet aciimredzot esu kljuudijies tongue.gif Tagad, TEVIS deelj Aya veel nedeelju dziivos bez fushigi Yuugi *ljauni smiekli*.
+Chibi+
YUME atteicaas taas pienjemt!v Es jau devu un luudzos!
Sigfa
es jau iedomaajos:

Chibi: Yumeee! reku sigfa man iedeva fushigi yuugi artbuukus! Negribi panjemt?

Yume: Nee nee, es jau redzeeju.

Chibi: aa, nu tad neko.
aya-angel
Bahaha!!!!! laugh.gif Drošivien tā arī bija smile.gif Yume, es tev atriebšos!*sien ap galvu lakatu, ņem katanu un skrien ārā pa durvīm*
Yume
mazs offtopics-
Stacey tiešām lūdzās gandrīz ar asarām acīs rāpojot man pakaļ uz ceļiem, bet es cietsirdīgi atteicos.
Bet nu, es tiešām nebraucu uz mājām, un man nebija kur iebžt artbook'u. Ja nu vienīgi igauņiem līdzi atdot. Bet bados ka Aya to neatbalstītu.
Ella
QUOTE(Sigfa @ Jan 30 2005, 00:05)
Nu, es biju iedomaajies, ka tev pietiks cienjas pret Aya-chan, un tu nodosi suutijumu Yumei, bet aciimredzot esu kljuudijies tongue.gif Tagad, TEVIS deelj Aya veel nedeelju dziivos bez fushigi Yuugi *ljauni smiekli*.
*

Tas ir Aya-chan artbooks un domaats manam dry.gif
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Jan 30 2005, 01:37)
es jau iedomaajos:

Chibi: Yumeee! reku sigfa man iedeva fushigi yuugi artbuukus! Negribi panjemt?

Yume: Nee nee, es jau redzeeju.

Chibi: aa, nu tad neko.
*

image šito pazīsti? dry.gif especially for you.

NEKAD varis neko tevis labā nedarīšu. ph34r.gif *pokes tongue out*
X_Kamui
smile.gif He... cilveku bija vairak naka pagajušaja "Strelkaa" un ta Excel Saga man nu ļoti patika biggrin.gif
žeel ka man vajadzeja 21.00 but majas..... sad.gif
Ella
Es pagajushoreiz nebiju jo biju galiigi slima =[
Kima
me to excel ne wisai saprata, bet dazhos jocinjos jau iereecu, bet uz slayers me bija prom muljkjoties ar Sigfas "beerniem"!!!! biggrin.gif...Ehh zheel ka me uz to memories nokaweeja.................... sad.gif
Ella
Memories bij incants gabals man vispaar patikaas tikai taa diivains tas nobeigums taa tieshaam bij visa anime???
Sigfa
Man baigi sapatikaas viens gabals no excel sagas: Tas kur tas dzeks saaka bljaut un taa bilde paarveertaas par Pikaso "kliedziens" ... biggrin.gif super atsauce biggrin.gif
ShinChan
QUOTE(Sigfa @ Feb 5 2005, 22:06)
Man baigi sapatikās viens gabals no excel sagas: Tas kur tas dzeks saaka bļaut un tā bilde paarvērtās par Pikaso "kliedziens" ... biggrin.gif super atsauce biggrin.gif
*

Grrrrrr, tas ir Edvarda Munka "Kliedziens". Varbūt tev tā liksies lieka piekasīšanās, taču tas IR svarīgi, jo kubismu nedrīkst jaukt ar ekspresionismu.
Lai visi zinaatu par ko te ir runa:
image
P.s. Nabaga Pedro biggrin.gif
X_Kamui
laugh.gif Man ar šis moments nereali patika ...... biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Sigfa
Ak dies! Piedod man! Bljaaviens, kaa var taa kljuudiities... Gomen gomen! *Nokriit celjos un luudz piedoshanu* *iet stuurii nokauneeties*
Ella
Manam zjeel taa suniisha kursh gan diivainaa kaartaa peec neko-chan izskataas =]
Tik zjeliigi vinjsh skatiijaas =]
X_Kamui
smile.gif Man ar viņš pec kaķa izskatijas......
jo viņam bija parak pukaina aste (priekš suņa)
un nebija .... ошейника (neatceros ka latviski biggrin.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.