Help - Search - Members - Calendar
Full Version: par japaanju valodas apguves iespeejaam
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Japāņu valoda
Pages: 1, 2
ShinChan
QUOTE (edg @ May 13 2004, 01:17 AM)
Nav jau dziivee vinjas taadas kaa anime... tongue.gif

Man vispaar animee atteloto dailjo dzimumu ir gruuti asocieet ar kaadu konkreetu tautiibu vai rasi. Mani arii paarsteidz cik pretiigus animatori iemanaas uzziimeet aziaatus, it kaa jau pasju rase, bet .... (vai tik nav kaads komplekss jap. naacijai?)
keitaro
Nav jau dziivee vinjas taadas kaa anime...

es jau arī nesaku, ka ir
par gaumi jau laikam nestrīdas tongue.gif
edg
es jau ar neko...
tautietis
mums te viena japaaniete meklee kur pa vasaru Latvijaa dziivot.. intereseejas par lv kultuuru..

bet jaa, jaa piekriitu par to, ka japaanu valoda fundamentaali neatskiras no citaam valodaam. vieniigi varbuut taas valodas kuraam pamataa latiinju ir vieglaak eiropietim saprotamas un aatraak iemaacaamas, bet tas sestais liimenis noziimee to, ka japaanju valoda ir tikpat viegli saprotama, kaa eiropas valodas (vienaads zinaamo vaardu skaits), bet tagad jaamaacaaas atskiriigais t.i. nezinaamie vaardinji:P taa 7tiitaa pakaape ir muuziiga
keitaro
QUOTE (tautietis @ May 18 2004, 01:11 PM)
mums te viena japaaniete meklee kur pa vasaru Latvijaa dziivot.. intereseejas par lv kultuuru..

bet jaa, jaa piekriitu par to, ka japaanu valoda fundamentaali neatskiras no citaam valodaam. vieniigi varbuut taas valodas kuraam pamataa latiinju ir vieglaak eiropietim saprotamas un aatraak iemaacaamas, bet tas sestais liimenis noziimee to, ka japaanju valoda ir tikpat viegli saprotama, kaa eiropas valodas (vienaads zinaamo vaardu skaits), bet tagad jaamaacaaas atskiriigais t.i. nezinaamie vaardinji:P taa 7tiitaa pakaape ir muuziiga

es tā pat dzirdēju ka ar jauno mācību gadu RKV būs jauna japāņu valodas skolotāja. jauna jebkurā nozīmē (24 gadi). arī viņa meklē mājokli. ehh, žēl ka mājoklis ir tāds šaurs...
ShinChan
QUOTE (keitaro @ May 20 2004, 08:53 PM)
es tā pat dzirdēju ka ar jauno mācību gadu RKV būs jauna japāņu valodas skolotāja. jauna jebkurā nozīmē (24 gadi). arī viņa meklē mājokli. ehh, žēl ka mājoklis ir tāds šaurs...

Nu nezin gan. peec vinju standartiem par sjauriibu vareetu runaat telpas 2x2 metri gadiijumaa, viss kas lielaaks par to jau ir o-go-go!
Seven_of_zero
Varbūt sarīkot dueli, par to pie kā viņa dzīvos? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Duelī aizliegts izmantot Satelītieročus', Ķimiskos, Kodolieročus kuru jauda pārsniedz 10 mt. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
edg
Un Arm Slaves izmantoshana arii aizliegta! smile.gif
Seven_of_zero
Vislabākā vieta šim duelim ir "Anime University" ieroču izmēģinājuma sektors. biggrin.gif http://www.tapanime.com/fun/edu/au_map0.html
edg
QUOTE (Seven_of_zero @ May 20 2004, 09:49 PM)
Vislabākā vieta šim duelim ir "Anime University" ieroču izmēģinājuma sektors. biggrin.gif http://www.tapanime.com/fun/edu/au_map0.html

Ehh... ja uzrastos kaads, kuram buutu iists talants buut par studentu tajaa universitaatee, tad vinsh droshi vien peec ieraduma izkristu iestaajeksaamenaa tongue.gif
tautietis
es domaaju bez dueelja var piedaavaat naktsmaajas taapataam arii buus lapi:D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.