Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Amizante.lv
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Inc
QUOTE(aya-angel @ Dec 21 2004, 10:06)
praktiski visi Japāņi ir bagātnieki!
*

praktiski visi, kuri nesēž vecākiem uz kakla, ir potenciāli turīgi, jā.
aya-angel
........ hmmm........... praktiski visi ir bagātnieki? Nu tu gan pateiksi! Nu tad jābrauc uz Japānu un jāmeklē tur darbs! laugh.gif
Shinobi-sama
QUOTE(aya-angel @ Dec 21 2004, 11:04)
pagaidām
*

nu saac vien lamaaties bet es nespeeju sho fraazi izrakt no tava teksta uz kuri vinja bija kaa reference....
Nu un ko tad tu iisti gribeeji pateikt..... zini nevienmeer var saprst pusfraazes.
Moska varbuut gribeeji teikt ka arii japaanaa tauta tieleejas par 10 jeenaam...
aya-angel
Viss, ko gribu tev pateikt ir tas, ka viņi ir tādi paši cilvēki kā mēs- ne sliktāki, ne labāki. Ta ka nedomā, ka viņi ir kaut kādas pārdabiskas būtnes..... Ja tā domāsi, tad agrāk vai vēlāk tev nāksies vilties.....
Shinobi-sama
Kur esmu teici ka shamie buutu kaut kaada jomaa paardabiski?

Vienaa zinjaa vinji gan ir dievi manaas aciis.. un tas ir augstaas tehnologjijas un to pielietoshana sadziivee.... bet taa paareejaa zinjaa, vinji ri prsti konkurenti ar kuriem jaarekjinaas ja es domaaju emigreet uz Japaanas darba tirgu un tas nav nemaz tik nereaali.
Inc
QUOTE(aya-angel @ Dec 21 2004, 11:38)
........ hmmm........... praktiski visi ir bagātnieki? Nu tu gan pateiksi! Nu tad jābrauc uz Japānu un jāmeklē tur darbs! laugh.gif
*

Vai jūs izprotat jēdziena "potenciāls" būtību?
Duarh
QUOTE(Inc @ Dec 20 2004, 11:35)
QUOTE(aya-angel @ Dec 19 2004, 21:20)
Well, first of all, Japānā ir tā, ja kādi diski netiek izpārdoti(I mean nelietotu CD veikalā), tad tos atdod lietotu CD veikalam. Otrkārt, ticiet man, nelietotus CD Japānā pērk tikai biezie:) Tā nu tas ir.... Neesmu to izdomājusi, no draugiem zinu, a viņi tak tur dzīvo.
*

Ja jau iespējams iegūt informāciju no pirmajām rokām, tad pastāsti, cik tieši maksā jauni CD.
*

www.amazon.co.jp

pats esmu tur paaris CD pircis. www.cdjapan.co.jp ir angliski un cenas sameerojamas.
Sindra
Vispār interesanti.
Pat rpg (Dungeons&Dragons) grāmatas tajā amizantē var nopirkt.
Cenas pat sanāk salīdzinoši līdzīgas un amizante solās piegādāt ātrāk nekā amazone.

Varbūt vajadzēs nākamreiz pamēģināt...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.