Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sveiciens visiem
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
Tador
nezinu ko redzeeju ko nee, bet nu jau labi.
prieks buut atpakalj, jo slimniicas ciest nevaru.
jebkuraa gadiijumaa, patiikami vaardi vienmeer laipni!
biggrin.gif
+Chibi+
Slimniicas.... *shrugs* viena doma mani jau iedzen depresijaa.... beerniibaa tajaas vien dziivoju.... dry.gif

awwwww.... you're welcome! Nice words to a person that deserves them! wink.gif
Tador
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 8 2004, 03:02)
Slimniicas.... *shrugs* viena doma mani jau iedzen depresijaa.... beerniibaa tajaas vien dziivoju....  dry.gif

awwwww.... you're welcome! Nice words to a person that deserves them!  wink.gif
*

*sniff
thanx
Hikaru
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 7 2004, 23:00)
Velns, 192cm!  blink.gif  manis teiktas līdz tevīm ilgi ietu... Tāds attālums...  blink.gif
*

Chibi, ātrāk tev būs piezvanīt Kai uz mobilo tur uz augšu... biggrin.gif ... nekā teikt.
Yume
es te lasīju, lasīju, lasīju.. un nonācu pie viedokļa ka vairs neatceros par ko bija šis topiks. Varbūt nevajag tik traki offtopic'ot?
ShinChan
QUOTE(Yume @ Dec 8 2004, 18:55)
es te lasīju, lasīju, lasīju.. un nonācu pie viedokļa ka vairs neatceros par ko bija šis topiks. Varbūt nevajag tik traki offtopic'ot?
*

Vajag, vajag. Bet topiks bija par riebīgām ingliš pasniedzējām....vai varbūt par kluba telpām? Nē par plaušu karsoni. Pag, pag, vai tik nebija par gariem un īsiem cilvēkiem (man augums 1.83)?! Žāāā... Yume tev taisnība, nevajag offtopot.
+Chibi+
QUOTE(Hikaru @ Dec 8 2004, 17:45)
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 7 2004, 23:00)
Velns, 192cm!  blink.gif  manis teiktas līdz tevīm ilgi ietu... Tāds attālums...  blink.gif
*

Chibi, ātrāk tev būs piezvanīt Kai uz mobilo tur uz augšu... biggrin.gif ... nekā teikt.
*

es pat neapvainojos.. ka nekaa patiesiiba... dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.