Help - Search - Members - Calendar
Full Version: buusim pati skaidriiba
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
Yanka_ronin
6248923... atsuuti man... ja tev skumji kljuust, atsuuti man... smile.gif
Yume
Yume nomainīja numuru, visiem kam paspēju nosūtīju jauno vēl vakar, ja nu vēl kādam vajag te būs - 8625856
Saki Hanajima
9954926
a ja nu smile.gif
maakoniitis
6780767 Es shaubos vai iisti vajadzees kaadam...
pinksakura
es domāju kad manu nrrr nevienam nevajag bet labi 6230628...
Rudoru-san
Well, ok... *sigh*
6115657
Janus
Ja jus to gribat zinat tad jus mani varat
sazvanit 9924505 wink.gif
mad.gif Bez vajadzibas zvanit ja ko vajag tad nezvaniet. mad.gif
Tomoko
ok... domaaju, ka nevienam nevajadzees... bet nu labi - 9813548
anti
ilgu laiku domāju, likt vai nelikt savu numuru šeit, līdz problēma pati atrisinājās - man nozaga telefonu ;)
dzīvē viss ir vienkārši :>
slay3r
Zvani man, es būšu tavs vergs biggrin.gif

6 1 0 8 7 5 2
ReD_FoXy
QUOTE(slay3r @ Sep 7 2005, 13:19)
Zvani man, es būšu tavs vergs biggrin.gif

6 1 0 8  7 5 2
*

Kjeru uz vaarda... rolleyes.gif

Gomennasai par spam... unsure.gif
Sushi
Hmmmm.... sleep.gif Ok! smile.gif 9634274
CloudX
ja nu kas 8885012
Tigra2
Man diemžēl mobilā nav mājas telefons 7676491
Pie telefona saukt Elīnu
lastguru
QUOTE(Tigra2 @ Sep 17 2005, 23:39)
Man diemžēl mobilā nav mājas telefons 7676491
*

un pie telefona saukt Tigru? vecaaki sapratiis?
Sushi
Hahahah! ''Sveiki, vai vareetu luudzu pasaukt Tigru pie telefona? Tigru! Nee nee vinja noteikti tur dziivo! Tas ir vinjas niks! Stulbums! Nee, neko neko neteicu! Paldies.'' Hahahahaa! laugh.gif

UPD: Prieks iepaziities, Eliin! laugh.gif

posts merged by lastguru
X_Kamui
8309223
Nuin
8662458
Shade de Monesko
Ja nu kaadam ievajagas happy.gif

6391375
EndlessReality
6716111, lūdzu nepīkstināt!
ETM
nu kas tas ir par SPAMU!! tipa izlasot "luudzu nepiikstinaat" pirmaa doma bija pazvaniit. taa kiaa man veiksmiigi ir blokjeeti ienaakoshie zvani un ir mainiijies numurs (un driizumaa mainiisies atkal) varbuut pat neuzkostsu kas tas bija, a te man pazinjo ka telefons ir izsleegts vai atrodas aarpus zonas. es esmu galiigi sagrauts un pilniibaa sashutis. nu kaa taa var?

un ja kaads nezina, man sim karte nomira, bet sazvaniit mani pa tekosho numuru taapat nevar. kad mainiisies, tad tie, ko es uzskatiishu par cieniigiem guus to godu uzzinaat manu jauno sazvaniishanas ciparu virkni.
Church
QUOTE(ETM @ Oct 2 2005, 17:53)
un ja kaads nezina, man sim karte nomira, bet sazvaniit mani pa tekosho numuru taapat nevar. kad mainiisies, tad tie, ko es uzskatiishu par cieniigiem guus to godu uzzinaat manu jauno sazvaniishanas ciparu virkni.
*

hrm? vai ta lmt / blatcomi vairs nepiedaavaa iegaadaaties simkarti ar numuru taadu pashu kaa vecajai?
ETM
QUOTE(Church @ Oct 2 2005, 18:34)
*

hrm? vai ta lmt / blatcomi vairs nepiedaavaa iegaadaaties simkarti ar numuru taadu pashu kaa vecajai?
*

kaa lai es to zinu, esmu laimiigs liidakas lietotaajs (zz). tagad man ir jauns numurs uz kuru var arii veiksmiigi zvaniit un bezkauniigi piikstinaat. saveejie driikst privaati paluugt man to nosaukt (buutiibaa par saveejiem tiek uzskatiiti visi kuriem man nav zheel atbildeet uz pm).
Naktspukjiite
QUOTE(Church @ Oct 2 2005, 18:34)
*

*

Piedāvā.
Augusta beigās biju mobilo pazaudējusi.
Tele2 nokāsa latu no kredīta un pa pastu pēc divām dienām nosūtīja jaunu
SIM karti ar veco numuru.
Zuzix
Xexe... Tagad esmu oficiaali bez mobiilaa, taapee manu numur war dzeest... Jauno numuru dabuus tie, kam nebuus slinkums pajautaat priwaati ^^
Yume
Jap, man tagad arī vecais numurs.
Mobīlo šodien ejot no lekcijas uz lekciju kāds ma*ta nospēra.

Tātad, back to 9753563
Kazuki
2450414
edit telefonu nozaga, taaka tagad esmu apdaliita ar iespeejaam kontakteeties :/
One winged angel
sleep.gif 6068163
Kima
Eeeeeee, vai ziniet kas Kimai aka za4peedinjai ir visvisvis raksturiigaakais, peec nezheeliigas miilestiibas uz Augustiina vafeleem un nebeidzamaas, bezjedziigaas muldeeshanas?
Numuru mainja!!!!Esmu shii topika biezhaakais postotaajs!!! ^^
Hahahahahaha <-----nervozi smiekli....
Taatad ^^ es atkal mainiiju numuru ^^
9968681 (zivtinja)
tomeer uz 6465497 man var zvnaiit, jo zvani tik un taa ir paaadreseeti, tomeer ar iiszinjaam buus gruutaak ><
Ella
Zive nomainiita uz Tele2 piesleegumu V.V

8441707 ....
sipps
taka mans nummurs ir visiem tikpat vajadzigs, ka futbolistam slidas.

8844844 ( super kruta mega ZIVS)
Church
parasti gan pumpainie, kuri eregjeejas veicot shaadas cuuciibas, biezhi aizmirst triviaalas lietas savas identitaates sleepshanai to darot. vai arii dzeerumaa lielaas/izpljurkstaas. taalaak nau probleemu vinju accountus dzeest permanenti, vai vinju ip subnetu permanenti izfirewaaleet, iz-k-lineet no ircneta, un veel vairaakiem isp ielikt blacklistaa vairaakiem servisiem. kaa nekaa kaudziite vecaaku datorikju sheitan ir ar plashaam paziishanaam LV IT/isp sfeeraas tiiri veesturiski ;>
Lija
hehe he he... nju taa taatad miilja otaku tauta man vakar nospeera telefonu...
varat man pagaidaam nezvaniit... taapat nedabuusiet rokaa.. ja nu vieniigi kaut kadaa veidaa caur Yumi ja vinja buus klat... unsure.gif
so esiet gatavi ka driiz atkal buus izprasiisana telefonu...T.T
Tomoko
Ok, viss vienkārši - man telefonu veco pasen nozaga, jaunais (nu, ne gluži jaunais) ir - 9957465.
Šigeru
Varētu jau vnk pievienot profilam, ja tas i tik ļoti svarīga informācija

+37128352050

X_Kamui
Pa vasaru mainiju numuru
- 22474844
Catgirl
zvanat. apkalposhana 24 h diennaktii. < ljoti izmisis cilveeks. ilgojas peec sabiedriibas. 27160624
Yume
Yume'i darba ir garlaiciigi nakts viduu, taapeec Yume saaka spamot..
spams kaarteejais-
behold people, man pashreizeejais telefonnumurs sastaav no 16 cipariem.. XD kas buutu- 00 044 077 68723020
Janchux
QUOTE(Yume @ Jan 18 2007, 07:29) *

Yume'i darba ir garlaiciigi nakts viduu, taapeec Yume saaka spamot..
spams kaarteejais-
behold people, man pashreizeejais telefonnumurs sastaav no 16 cipariem.. XD kas buutu- 00 044 077 68723020

un tagad gribi lai tev kaads piezvana, ja? ;P
darkangel
es te esmu jauninais! ta4u mobilo es varu iedot , ja vien tas bus tik tie6aam jums nepiecie6ams. 6743692
Yume
QUOTE(Janchux @ Feb 3 2007, 18:32) *

un tagad gribi lai tev kaads piezvana, ja? ;P

nunu, kaiminj..
es tak rakstiiju, ka tas ir spas... zvniit u sho nummuru jums buutu sameeraa padaargi zinies..
bet.. hehe, ir cileeki kas zvanaas gan.. biggrin.gif
Kentaishi
Es pati sev par spīti piespamošu šo topiku un ierakstīšu arī savu numuru, gadījumā ja kādam mani vajag sadabūt rokā[kā tad] piemēram ja es kārtējo reizi kaut kur iesprūstu kad esmu apsolījusi ierasties... kaut kur.. XD

2 671 44 55

Haruka
Aaaa nu es takš ar varu savu piemest. 26289427
Unun ja kkas ja kas labāk rakstat vnk parasti es zvanus nedzirdu.! laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.