Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vispaar labaakie jocinji... Taa luuk!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4
Ella
Gribi Extremaalas Izjuutas? Pameegjini jauno uzlaboto Veedera Gripu!!!
Veel nepietiek, iedzer miega zaales, Un ja tev ar to veel nepietiek ieelpo mazliet svaigas smieklu gazes!!!!

Aa un veel:
Vecais variants:
Smiekli ir vislabaakaas zaales pret visaam slimiibaam iznjemot caureju.

Jauninaajums:
Smiekli ir vislabaakaas zaales pret visaam slimiibaam iznjemot Veedera gripu!
Dzonis
vizuaals joks..no varianta, ko var uztaisiit no vienas bildes (bija lidziigs ar aazijas zeenu, bwet nevareeju atcereeties zem kaa bija pabaasts, taapeec shito metu te):

skatiit te
dmonster
Pa visu šo topiku var skaļi pateikt ROFL
edg
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Dazhas no taam bildeem ir patiesi gjeniaalas!

Balsoju par:
http://pazeme.lv/hilarious/march5sw.jpg - kaa radiita shai bildei biggrin.gif
http://pazeme.lv/hilarious/skank.jpg - izredzeeto gaajiens
http://pazeme.lv/hilarious/breakin0rv.jpg - izcili, pie tam preteejaa ringa stuurii atrodas...
-kumori-
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nice !!!!
Westy
image
run little man, run
Tador
QUOTE(Westy @ Mar 2 2005, 12:25)
run little man, run
*

ummm.... whozzat?
Ella
WindowsCE+WindowsME+WindowsNT= CEMENT
Ella
NOSAUKTŅU SADALPIEŠĶIRTNE CENTRIFŪGA’S PRIEKŠLIKUMI:
Mūsu valodnieki neguļ ne dienu ne nakti, lai mūsu runa taptu daiļa jo daiļa, latviska, jo latviska. Bet tautas dziesminieki augstajā priedē arī nesnauž:
centralizēts tarifs - vienādmaksis;
kalkulators - saskaitnis;
kalendārs- dienmēnešrādnis;
koncerts- skaļizklaidnis;
protēze - aizvietnis;
seifs - drošs (ieliku naudu drošā);
baterija - spēknesis;
lokomotīve - vilkne;
triangula bastions - trijstūrnocietne.
duršlaks - vārāmnotekne
terminoloģijas komisija - Nosauktņu
sadalpiešķirtne centrifūga;
čemodāns - ceļa mantkaste;
diplomātiskais korpuss - ceļa mantkastu ēka;
tetovēšana - zemādizkrāsošana;
reklāma - prečpiedāve;
asfalts - akmeņdarvne;
lampa - gaismne;
kvadrāts - četrtaisnleņķvienādmalis;
mikroshēma - mazsastādne;
kompjūters - dižskaitļapstrādnis;
plāksteris - līmjuzbrūčlīmis;
kosmonauts - visumnieks;
operators - rīcībizdomnieks
dispečers - saskaņdalis
fēns - karstpūtis;
kinologs - suņzinis;
valdības demisija - aizeima (pretstats Saeimai);
trolejbuss - divvadripnis;
tramvajs - vienvadripnis;
autobuss - bezvadripnis;
bolīds - skrejbraucenis;
Mcdonld - gaļmaizgaļainis;
hot-dogs - suņmaizdesainis;
pincete - divpirkstu tvereklis;
Audiokasete - lentveida skaņnesis;
CD - skaņripulis spīdīgais;
vinilplate - skaņripulis melnais;
audiofails - slepenais skaņpīkšķis;
termins - nostādnis;
katastrofa - lielapmērķeza;
parkets - sīkdēlīšrakstizkārtgrīda;
automašīna - pašgājējs rumaks;
policists - lielvaras pārbaudnis.
Ella
pff es te viena p sho topicu kuljos dry.gif
Nu shito lasot gandrīz nosmaku:
Veltījums Ragam ^^

veels. jaanju vakars.
salds paariitis sarunaajas:
- Tu man patiic.
- tu man arii.
- Mani sauc jaanis.
- mani arii.
Rags
QUOTE(Ella @ Apr 14 2005, 22:13)
pff es te viena p sho topicu kuljos dry.gif
Nu shito lasot gandrīz nosmaku:
Veltījums Ragam ^^

veels. jaanju vakars.
salds paariitis sarunaajas:
- Tu man patiic.
- tu man arii.
- Mani sauc jaanis.
- mani arii.
*

Verrrry funny...

Bet redz kā saglabājies ^^ "Klasika! , Klasika " ^^
Aņuki par Jānīšiem un Pēterīšiem vispār ir nemirstīgi ^^
Kikyou
Hmmm...

Ābrams lūdz Dievu. "Dievs, tev mūžība ir viens mirklis, tev milions ir viens santīms! Lūdzu, atsūti man vienu santīmu!"
Dievs: "Pagaidi vienu mirklīti..."
Ella
MAZIEM BĒRNIEM NELASĪT tongue.gif

Tāla krievijas sādža. Ivanovam saslima sieva. Viņu ielika slimnīcā steidzamai operācijai. Pēc kāda laika Ivanovs zvana uz slimnīcu,lai noskaidrotu stāvokli:
- Aļļo! Kas pie telefona?
- Dežūrmāsa!
- Paklausies, savieno mani ar ārstu, kas operēja manu sievu.
Kļūdas dēļ Ivanovu savieno ar slimnīcas autoparku.
- Nu tā, mēs viņai nomainījām pakaļu.
- Pakaļu?!! Jūs savā prātā? Viņai bija pietiekoši laba pakaļa!!
- Lūdzu nestrīdēties. Viņai pakaļa bija tā nolietota, ka atjaunot viņu nebija iespējams. Pēc visa spriežot tas bija tāpēc, ka to lietoja vairāki bez saimnieka ziņas. Tāpēc apakšējā daļā bija vairāki skrāpējumi. Pie tam buferi arī viņai atkārušies, stipri ļurkājas, nācās pacelt. Priekšpuse arī bija nolietojusies, un turpmāka tās ekspluatācija bija neiespējama. Tur mēs ievietojām jaunu buksi, samazinājām līdz normālam diametram tā lai viss cieši pieguļ. Laikam daudz eļļas rija. Rija tik daudz, ka nevarēja laikam piepirkt. Šo defektu mēs viņai novērsām.
- Nu par to, ka viņa mīlēja eļļu, tā ir taisnība. Nu ja jūs novērsāt to ēššanu, tas labi. Bet saistībā ar to pakaļu un to pārējo.... tas ir nekaunīgi!
- Lūdzu nestrīdēties!! Jūs mani paklausieties līdz galam. Mēs viņai izdarījām visu, kas bija nepieciešams un arī pēc tam izmēģinājām pa reizei. Sākumā viņa bija tāda ne visai, stipri mētājās, šķaudīja, laida daudz gāzes, stipri karsa, bet pēc tam sāka mierīgi elpot. Tā ka rīt brauciet, mēs to izmēģināsim jūsu klātbūtnē, nu arī jūs varēsiet pamēģināt mūsu klātbūtnē. Pēc tam varēsiet savākt. Ceru būsiet apmierināts!
ETM
interesanti kaa dezhuurmaasa vareetu kljuudas peec savienot ar autoparku, un kursh mulkjis tanii autoparkaa kaukaadam vecim saaktu skaidrot kas izdariits vinja auto, nemaz nenoskaidrojot kas tas par veci un kursh auto tam bija. Bet nu principaa interesanta vaardu speele.
Ella
nu bet tāpēc jau tā ir anekdote ^^

Ezkursija muzejā ^^
Gide pieved grupu pie vienas bildes un sāk stāstīt...
Bildes nosaukums "12 Kamieļi"
Tagad pastāstīšu jums nedaudz tuvāk par šo bildi.
Pirmais Kamielis skatās uz asti otrajam kamielim,
otrais kamielis skatās uz asti trešajam kamielim,
trešais kamielis skatās uz asti ceturtajam kamielim,
ceturtais kamielis skatās uz asti piektajam kamielim,
piektais kamielis skatās uz asti sestajam kamielim,
sestais kamielis skatās uz asti septītajam kamielim,
septītais kamielis skatās uz asti astotajam kamielim,
astotais kamielis skatās uz asti devītajam kamielim,
devītais kamielis skatās uz asti desmitajam kamielim,
desmitais kamielis skatās uz asti vienpadsmitajam kamielim,
vienpadsmitais kamielis skatās uz asti divpadsmitajam kamielim
un divpadsmitais kamielis skatās tālumā.

Nākošā bilde "101 Dalmācietis" ...................
X_Kamui
laugh.gif laugh.gif laugh.gif AAAA tas otrais ir par to
ko es dažreiz gribu izdarit ar savu datoru laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Seven_of_zero
Tei kas spele Ultimu sapratis.
Balrona Dienasgraamata
1 diena: Pelēki un garlaicīgi.
2 diena: Tapetes alā nepatīk. Gribu tādas pašas, bet ar zivtiņām.
3 diena: Neviens tapetes nenomainīja. Skumstu.
4 diena: Atbrauca bruņinieks no ģildes [Pro.Kill]. Darīja pāri. Nācās nosist.
5 diena: Nāca atpakaļ pēc bruņām. Atdevu. Varbūt vēl atnāks.
6 diena: Skumstu.
7 diena: Uzbūru dēmonu. Dēmons izrādījās radība stulba – apēda visus pārtikas krājumus, nosauca mani sliktā vārdā un pazuda. Vairs neizsaukšu.
8 diena: No dusmām uz dēmonu, nositu vēlvienu bruņinieku no [Pro.Kill].
9 diena: Iemitināja Nightmare.
10 diena: Jēgas no viņa nekādas. Rij un dirš. Skaļi zviedz. Nevaru aizmigt.
11 diena: Atnāca Imp – pieteimoja un aizveda melno dzīvnieku. Klusumā gulēju mierīgi.
12 diena: Atnāca Morbid. Darīja pāri. Norāvās.
13 diena: Bruņas viņam neatdošu. Lai vēlreiz nāk. Ar viņu jautrāk.
14 diena: Atkal atnāca Morbid. Es piedāvāju ievākties pie manis. Viņš nobijās un aizbrauca. Varbūt "Kal Vas Flam" viņš saprot kautkā savādāk?
15 diena: Atbrauca [Pro.Kill] pilnā sastāvā. Nācās atdot Morbid bruņas.
16 diena: Atkal parādījās Nightmare. Atkal nevaru mierīgi gulēt.
17 diena: Palaida pastaigāties pa Brit. Apēdu daudz mazus cilvēciņus ar Alebarde. Izdzina no brit. Vismaz pierijos.
18 diena: Aivilka uz kautkādu questu. Nosēdēju uz ielas dienas divas.
19 diena: Auksti, ēst arī nav ko.
20 diena: Atnāca Vitjok un atņēma visus manus i
etaupījumus. Ļoti dusmīgs uz Vitjok.
21 diena: Uzzīmēju uz sienas viņa portretu un mētājos pa viņu ar zibeņiem. Itkā nomierinājos.
22 diena: Pakāru virs alas zīmi "Это Wind!" Neviens netic.
23 diena: Izdzinu nightmare uz ielas. Apnikās.
24 diena: Nightmare visu nakti kunkstēja un prasījās iekšā. Ielaidu. Vismaz kautkāda dzīvība blakus.
25 diena: Atkal uzbūru dēmonu. Visu nakti sarkanais izvirtulis līda pie nightmare. Izdzinu abus uz ielas.
26 diena: Atnāca gms, nlamāja mani un iemitināja nightmare atpakaļ.
27 diena: Skumstu. Varētu kāds atnākt....
28 diena: iemitināja orku bariņu. Lammājas, spļaudās, slikti ož. Parādīju viņiem zobenu. Sāja cienīt un beidza lammāties. Smarža neuzlabojās.
29 diena: Atskrēja kautkāds dīvains tips halātā. Ilgi muka no orkiem, lammājās, izdvesa nepieklājīgas skaņas. Pēctam aizmuka, atstājot elementu. Elements sacirta orkus un metās pie manis. Parādīju zobenu. Sāka cienīt un pazuda.
30 diena: Orki atkal parādījās visā pulkā. Lammājas. Pateicu An Ex Por barvedim. Ciena vairāk nekā iepriekš...
31 diena: Atkal atskrēja dīvainais tips halātā. Ilgi runāja "Kal Vas Flam" un izdvesa nelaipnas skaņas. Reagentu kolekcija papildinājās. Orki sajūsmā.
32 diena: Tips atlidoja. Jau bez halāta. Es pateicu An Ort lai vairāk saprastu tekstu. Orki ir sajūsmā...
33 diena: Atlidoja GM, aizvāja orkus, nolika leache, kas zviedz vel sliktāk par nightmare. Leache ne no šā ne no tā sāka izsaukt elementus. Pirmais parādījās blade. Aizgāja. Otrajam parādīju zobenu. Arī aizgāja. Apnika, parādīju zobenu leacham. Viņš nesāca mani cienīt, atšķirībā no orkiem.
34 diena: Atskrēja Tips. Ieraugot leache pateica: "Ой". Leache nācās nosist. Par zemestrīci. Bija sāpīgi.
35 diena: Visu dienu ar leache galvu spēlēju futbolu.
36 diena: Atkal atnāca pazīstamais GM. Pateica, ka es viņam apniku – viņš nevar uzspēt man kaimiņus likt. Pateica, "Vas Ort Grav". GM nesaprata. Izlammājās un aizgāja.
37 diena: Kā man neveicas. Kautkāds cilvēks pilnīgi pliks atskrēja un pats uz sevi uzmeta indi. Nomira pats, pat jautrība nesanāca. Esmu vīlies cilvēkos viennozīmīgi.
38 diena: Vakardienas cilvēks izrādījas izlūks. Stāv kā spoks blakus manai kaulu gultai un pa naktīm blenž uz mani. Parādīju viņam zobenu. Neiedarbojās.
39 diena: Atnāca daudz cilvēciņu. Visi sarkani. Visi kautkādās smieklīgās bruņās, Tumši dzeltenas tādas. Laikam izlūks nostučīja.
40 diena: Uz sienas karājas bruņu kolekcija.
41 diena: Atnāca GM un izmitināja manā alā 2 pūķus. Viņi visu nakti rūca un kodās. Nācās iziet no ēnas. Uzreiz sāka kunkstēt un iespiedās stūrī.
42 diena: Garām paskrēja bruņinieks ar šņabi.
43 diena: Neko neatceros...
44 diena: ...
45 diena: ...
46 diena: Dzirdams tikai tas, kā pūķi izpauž savu zvērīgo dabu. Piedodiet par sliktu rokrakstu... ragi vēl joprojām sāp.
47 diena: Nekad nebiju domājis, ka no diviem pūķiem kopīgi pavadot nakti var parādīties tik daudz mazu pūķēnu.
48 diena: Bads... bars ar maziem pūķēniem aprija visas manas rezerves.
49 diena: Divi briesmīgi pūķi nolēma uzstaisīt vēlvienu baru. Zobens sarūsēja, tapēc vienkārši apēdu viņus.
50 diena: Paēdis. Bars ar mazām maitām izauga. Tagad nevaru gulēt. Atnāca PK. Līdz manīm neatnāca – pūķi apēda.
51 diena: Atnāca pazīstamais Vitjok. Pāri nedarīja. Viņu apēda pūķi. Bads...
52 diena: Atnāca GM un aizvāca pūķus. Slava visuvarenajam. Pēctam atnāca ģilde, Iekliedzās un sāka izvest nepatīkamas skaņas, pateica "Kal Ort Por". Vismaz daudz reagentu...
53 diena: Atnāca GM un iemitināja manā alā titānu. Pateica lai neaiztieku.
54 diena: Uzklāju gultu ar titāna ādām.
55 diena: Atnāca GM un atkal aizvilka uz quest. Uz ielas lija lietas.
56 diena: ...
57 diena: ...
58 diena: Beidzot, atnācu no questa. Divas reizes ieskrambāja. Bet kopumā viss kārtībā, savācu maisiņu ar galvaskausiem, uz sienas pakarināšu.
59 diena: Tukši alā...
60 diena: Atnāca bruņinieks ar dunci rokā un sāka bļaut "Vas Ort Grav". Neļāva gulēt ar savu kutināšanu. Radīju dēmonu, viņš izklaidējās ar bruņinieku līdz pašam rītam, tāpat, kā ar nightmare mēnesi iepriekš. Bruņinieks bļāva.
61 diena: Izdzinu abus uz ielas.
62 diena: Aizgāju ceļot.
63 diena: Tālāk par izeju no alas neaizgāju. Sēdēju uz sliekšņa un domāju, kur iet. Garām paskrēja Unicorn, viņam pakaļ skrēja 18 cilvēki un bļāva "I won't hurt you!"
64 diena: Aizgāju uz Brit.
65 diena: Eju.
66 diena: Uzgāju uz cirtēju. Uzpūtu uz viņu, smiekīgs bija...
67 diena: Uz kautkāda ceļa redzēju Dread Lord. Tādu sarkanu un dzelžos. Pateicu viņam: "Kal Vas Flam". Dread Lord pateica: "Rel Por". Es pateicu: "An Ex Por", bet viņš nesaprata un pateica: "An Ort". Parādīju sarūsējušo zobenu. Viņš apklusa.
68 diena: Aizgāju līdz Brit. Cilvēciņi aizmuka, uzreiz palika garlaicīgi. Pēctam atlidoja cilvēks ar alebard un sāpīgi sāka dzelt ar zibeņiem. Bads uzreiz pazuda.
69 diena: Apēdu visus tavernas krājumus.
70 diena: Britānijā tukšums. Pie māga sapirku reagentus. Tagad labam laikam pietiks.
71 diena: Atbrauca četras ģildes. Divas zilas un divas sarknas. Ar viņiem bija GM, Kautko kliedza par mani un par quest. Runāja ar ģildēm līdz rītam.
72 diena: Visas bruņas maisā neielīda. Žēl, eju mājās.
73 diena: Atnācu uz alu, pēc smakas noteicu, ka orki visu nočiepa, tā arī bija.
74 diena: Ļoti dusmīgs.
75 diena: Dusmas nepārgāja... aizgāju sist orkus.
76 diena: Atradu orku bāzi, sāka uzbrukt, parādīju zobenu, orki atšuvās, bet smirdoņa pastiprinājās, pierijos labi..
77 diena: Nāk vēmiens...
78 diena: Atnāca bariņš zobenu un atguva labumu, aiz priekiem atdevu viņiem viņu barvežu galvas.
79 diena: Atpūšos, meditēju...
80 diena: Sajūta ka neko nevaru burt...
81 diena: Dīvaini, itkā atkal sāktos 73 diena...
82 diena: Ieraudzīju alā plaisu. Sāku ar ragiem rakt. Rokas vienkārši nelien.
83 diena: Orki atkal bija atnākuši. Laikam, atkal parādījās. Par velti, nāksies atkal nosist.
84 diena: Armorā no britānijas iesprūdusi kautkāda roka. Šodien pārkrāmēšu maisus.
85 diena: No alas izlīda zirneklis un sāka pīt tīklu. Es vācu maisus un vēroju viņu.
86 diena: Klusiņām apgriezu tīklu. Sanāca Spider Silk. Nu vismaz kautkādi ienākumi. Maisā atradu 5 dragon rock
87 diena: Atnāca GM. Nolamāja par Brit. Saka ka pie bankas tukšums visi baidās iet, par sodu savāca dragon rock.
88 diena: Vienu Dragon rock viņš aizmirsa. Uzkalu jaunu zobenu maiņai pret sarūsējušo.
89 diena: Zineklis naktī mani aptina ar tīklu. Neēdu, vienkārši ietinu tīklā un iemetu plaisā.
90 день: Izmēģināju jauno zobenu uz ettin, mira daudzi. Atnāca bruņinieks Crystal bruņās. Pateica ka nēesmu viņam vajadzīgs. Es izsaucu dēmonu. Bruņinieks viņu nosita. Par to biju izbrīnīt, nolēmu parunāt pats
91 diena: Runāju ar bruņinieku.
92 diena: Saruna man apnikās, es vienkārši iegāju alā un ieeju aizsedzu ar akmeni.
93 diena: Bruņinieks atveda visu savu ģildi. Viņi rok akmeni.
94 diena: Atnāca GM un atkal izmitināja nightmare. Es padomāju kapēc viņš neiemitina Baironieni?
95 diena: Bruņinieki sauca racējus.
96 diena: No plaisas līda čūskas.
97 diena: Čūskas ātri nozuda. Racēji gandrīz izraka akmeni. Gaidu viņus, lai parādītu jauno zobenu. Domāju patiks. Nightmare visu nakti zviedza un skraidīja pa alu.
98 diena: Pie racējiem atnāca PK. Vairs nerok. Pastūmu malā akmeni un savāca rūdu.
99 diena: Atkal parādījās izlūks - spoks.
100 diena: Atnāca 8 ģildes. Stāv pie ieejas un bļauj "Uus Sanct" un "Flam Sanct". Iešu pateikšu ka jākliedz "Kal Vas Flam"…
101 diena:
dmonster
Neko tieši nesaprotu, bet labs ir.
bloody_dragon
mazliet melnaa humora....
image
image
ETM
nothing personal, i just had to share it.
image
bloody_dragon
image
dmonster
Trīs blondīnes staigā pa tuksnesi un atrod Jina lampu, Jins iznāk laukā un apsolās izpildīt katrai pa vēlēšanos.
Pirmā blondīne vēlas - Es vēlos būt drusciņ gudrāka, bet nezaudēt savu skaistumu!
Bums, pārvērš par rudmati.
Otrā vēlas - Es vēlos būt gudra, bet nezaudēt savu skaistumu!
Bums, parvērš par bruneti.
Trešā blondīne drusciņ padomā, un saka - Es vēlos būt gudra, skaista un vēl, un vēl, un vēl!!!
Bums, pārvērš par vīrieti.

Cik "Jaunā laika" biedrus vajag, lai ieskrūvētu spuldzi... Necik, viņi tikai apsola, ka ieskrūvēs.

Jauno laiku skola un veco laiku skola. Agrāk jautāja, cik ir 2 āboli + 3 āboli? Mūsdienās atkal skolotāja Jānītim jautā - cik ir 2 geji + 3 geji?
Jānītis Atbild - ''Backstreet Boys''
PHz
Firmai no Ignats Streļeckijs

Motivācijas vēstulis (pēc sludinājums)

c-dāmas, g-kungi!

Man prieks, ka es jumsīm varu vel uzrakstīt vestule, man ir 24 gadi, man ir pieredze ne tikai darbā, bet arī visāda dzīves pieredze (ir draudzene). Sasaucoties ar sludinājumu piesaku savu kandidatūru (gribu pretendēt) visa veida darbiem ar cilvēkiem. Precizējot informēju kāda vakance mani interesē: tā, kas minēta sludinājumā.

Pieņemot mani, jūs iegūsiet darbinieku, kas darbu neatklāj rūpīgi pusdarītu. Esmu komunikabls un pateicīgs, briesmīgi patīk darbs ar cilvēkiem, bet varu arī viens. Manas zināšanas ir pietiekamas pozitīva pirmā iespaida radīšanai. Labprāt ar jums paspriestu, pastāstītu, padiskutētu par manas kandidatūras noderību, atspēkotu visus jūsu argumentus!

Kā jau teicu, es daudz ko māku darīt, bet arī ātri mācos, ja niepieciesami nakamai darbai.

Tagad vēlos, lai jus novērtejat mani un sutiet man atbildi, labāk pozitīvu, - jūsu piekrišanu darbam vai jūsu atteikšanu. Paldies par jūsu uzmanību pret mani vēstule un cv. Priecāšos atbildēt uz pilnīgi visiem un jebkādiem jautājumiem, ko jūs vēlētos man uzdot. Ceru ar sevi iepazīties tuvāk darba intervijas laikā, jo uzaicinot mani uz interviju, jūs iegūsiet patīkamu sarunu biedru.

Cienu,

Ignats Streļeckijs

Pielikumā: pievienojos dzīves apraksts uz 1 lp, tur ir tuvāk norādīti obligatoriskie bibliogrāfiskie dati.

P.S. Es gaidu!!!

P.P.S. Ja jūs nevēlaties mani pieņemt darbā, es izskatīšu visus pārējos piedāvājumus...

Mans -uzņēmīga jaunieša Cur.Vita – īsta aut.big.

Mērķis: iekļūt darbā.
Vēlamais amats: krāvējs, personāla atlases speciālists, visa veida darbi, saistīti ar To.
Mēnešalga: sākot no: 130:00.
Iespēja uzsākt darbu: apvienojoties vai no pirmdienas

Dzimšanas dati: Vec. 36.
Dzimums: vīr/siev
Adrese: pierakstījies Latvijā, bet dzīvoju Rīgas centrā, Lāčplieša ielā
Pilsonība: ir
Ģimenes stāvoklis: neprecējies (Nataša); ir divi bērni - maita un dēls, citi bērni nav!!!

Papildus informācija: pēc horoskopa esmu auns.
Veselības stāvoklis: ir, stabils
Sodāmība: nav (termiņš dzēsts)

Izglītiba: deviņgadīgās skolas pamatu izglītība, nepabeikta vid. izglītība, pēc tam studējos banku augstskolā, būs bakalavra grāds tiesību zinātnēs un varbūt ari ekanomikas magistrs.

Valodas zināsānas: Latviešu valoda: perfekti (teicamnieks), ļoti lābs sapratīšanas līmenis;
Angļu valoda: intermediate lewel, apgūtas internacional corespondent curse tālmācībās pa pastu;
Krievu: parasta sarunu valoda, mātes valoda;
Čigānu: labu sarunu līmenī.

Datorzināšanas (kopjutērkursi): office (nelicenzēts), outlook ekpress, corel (kaste ar balonu), tetris 2.0, solitaire, vadītāja apliecība, tīkls internetā.

Kursi: mustanga autoskola, pie Ļenas V. apgūta biroja organizācija un etiķe.
Citas prasmes: Protu apieties ar skaidru naudu, viegli protu iejaukties kolektīvā.

Apbalvojumi, sertifikāti: Apliecība uz elektriskā kases aparāta, iegūta pagaišgad.

Darba pieredze: SIA grāmatvēžu izpalīdzētājs, manageris, strādāju kādu laiku par cilvēku, kas sniedz izziņas, pec tam guvu darba pieredze lohistikā un buhaltērijā, galvenais buhaltērs. Pēdējais strādāju firmā xxx par angļu valodu. Skolas laikā strādāju par barmenu - par kurjeru un par masieru.

Katīgie ieradumi: nesmēķēju, nedzeru (tikai vakaros), kaujos ja uzprasās.

Spilgtākās personīgās īpašības: oriģinalitāte un līdzjūtība, ir auksta atbildība, nepatīk cilvēki, kas dzer, esu precīzs, aizrādu, ja nav pareizi.

Intereses: atpūsties, precēšanās, cilvēku testēšana un pārbaudīšana, patīk spēlēties basketbolu, dējas (dējoju jau 10 gādus - plastik modern), kačājos.

Hobiji: nākotnes pareģošana, testi un mīklas, ceļot internetā un pa Latviju.
Sigfa
ghh, tas bij labs biggrin.gif
alt
Atbrauc urla uz svešu pilsētu. Vietējais aizved viņu uz centru un rāda:
- Lūk, redzi cilvēki krāsainos apģērbos, ar pērlīšu rotājumiem, gariem matiem - tie ir hipiji... kauties nepatīk un nemāk.- Bet tie, visi melnā, ar ķēdēm - tie ir panki - kauties patīk, bet nemāk..
- Tie melnās ādas jakās, ar motocikliem un meitenēm - rokeri ... kauties viņiem patīk un māk arī...
- Bet tie arī ar pērlīšu rotājumiem, krāsainos apģērbos un parūkās, ar mietiem - tie ir tolkīnisti... un nedod Dievs viņus sajaukt ar hipijiem!
Pinky
joks iz dator pasaules. tongue.gif

image

Seven_of_zero
***just got this in my email***

Advance warning to all men!!!

To the rest, any regrets????

Wife Program:

Plz read the following letters:

Dear Tech Support:

Last year I upgraded from Girlfriend 7.0 to Wife 1.0. I soon noticed that the new program began unexpected child processing that took up a lot of space and valuable resources.

In addition, Wife 1.0 installed itself into all other programs and now monitors all other system activity. Applications such as Poker Night 10.3, Football 5.0, Hunting and Fishing 7.5, and Racing 3.6 no longer run, crashing the system whenever selected. I can't seem to keep Wife 1.0 in the background while attempting to run my favorite applications.

I'm thinking about going back to Girlfriend 7.0, but uninstall doesn't work on Wife 1.0.

Please help! Thanks,

A Troubled User.

REPLY:

Dear Troubled User:

This is a very common problem that men complain about. Many people upgrade from Girlfriend 7.0 to Wife 1.0, thinking that it is just a Utilities and Entertainment program. Wife 1.0 is an OPERATING SYSTEMand is designed by its Creator to run EVERYTHING!!! It is alsoimpossible to delete Wife 1.0 and to return to Girlfriend 7.0.

It is impossible to uninstall, or purge the program files from the system once installed.

You cannot go back to Girlfriend 7.0 because Wife 1.0 is designed not to allow this. Look in your Wife 1.0 manual under Warnings-Alimony/Child Support.

I recommend that you keep Wife1.0 and work on improving the situation. I suggest installing the background application "Yes Dear" to alleviate software augmentation. The best course of action is to enter thecommand C: \ APOLOGIZE. Because ultimately you will have to give theAPOLOGIZE command before the system will return to normal anyway.

Wife 1.0 is a great! program, but it tends to be very highmaintenance.

Wife1.0 comes with several support programs, such as Clean and Sweep 3.0, Cook It 1.5 and Do Bills 4.2. However, be very careful how youuse these programs. Improper use will cause the system to launch theprogram Nag Nag 9.5. Once this happens, the only way to improve theperformance of Wife 1.0 is to purchase additional software. I recommend Flowers2.1 and Diamonds 5.0!

WARNING!!! DO NOT, under any circumstances, install Secretary With Short Skirt 3.3. This application is not supported by Wife 1.0 and willcause irreversible damage to the operating system.

Best of luck,

Tech Support
Seven_of_zero
image
jurc
He he... ---> kapēc nevajadzētu dzert
biggrin.gif biggrin.gif
Zuzix
JurCHiX - labs... tagad laikam wisiem dalec ka dzert Newajag happy.gif
deleted-ray
Drīzāk jau radīsies iedvesa kā izrīkoties ar savējiem alkāniem ")
flasherr
nu šiten viens:
image
zvēri!! : http://www.tvnet.lv/resources/humor/index.php?ci=1897381

Dialogs starp programmistu un viņa sievu vakarā pēc darba.
Vīrs: Good evening dear, I`m now logged in.
Sieva: Maizi nopirki?
Vīrs: Bad command or filename.
Sieva: Nu bet es tev jau no rīta lūdzu.
Vīrs: Erroneous syntax. Abort?
Sieva: Kā būs ar jauno televizoru?
Vīrs: Variable not found...
Sieva: Vismaz iedod savi kredītkarti, aiziešu uz veikalu.
Vīrs: Sharing Violation. Access denied...
Sieva: Tu mīli mani vai datorus, vai arī ņirgājies par mani?
Vīrs: Too many parameters...
Sieva: Veltīgi ar tevi apprecējos.
Vīrs: Data type mismatch.
Sieva: Tu esi nekam nederīgs...
Vīrs: It`s by Default.
Sieva: Kas ar tavu šī mēneša algu?
Vīrs: File in use... Try after some time.
Sieva: Kāda man ir loma mūsu ģimenē?
Vīrs: Unknown Virus

Ceļu policija ieņem stabilu pirmo vietu reitingā "gada pirktākā prece"
edg
QUOTE(flasherr @ Jul 23 2005, 16:27)
image
*

Labaakais iemesls, kaadu man naacies redzeet!
Isabel Carmin fon Edelhain
Te turpinājums par alko tēmu.

Starp citu, Latviešu stilīgie jaunieši dzeršanas pakāpes var mērīt Teletūbijos: No sākuma uz pleca apsēžas Tinkijs-Drinkijs un piedāvā iedzert, tad nāk La-Laa un tev gribas uzdziedaat. Ja sanaak pārāk traki iedzert, tu aizej uz tualeti, kur jau tevi gaida Teletūbijs Po - tev ir "uzsmidzināt" uz visu pasauli, un tu "izslēdzies". Diemžēl un nedod Dievs, kamēr tu tusē ar Po, guļot pie poda, var atnākt Dipsijs! Trīs dienas pasēdēt nevarēsi!

Alkoholiskie aforismi

- Nespļauj zem galda. Arī tur ir viesi.
- Paslīdot zem galda, pieklājīgi atvadies no pārējiem viesiem.
- Nekad svinībās nestāsti, ka šovakar nedrīkst daudz dzert. Pretējā gadījumā apkārtējie visu vakaru centīsies tevi piedzirdīt.
- Inteliģenti ļaudis nekad nedzers no pudeles kakliņa, ja pa rokai būs tukša konservu kārba.
- Lai kā ciemiņu nebarotu, viņš tik un tā piedzersies.
- Mazās devās alkohols ir nekaitīgs jebkādos daudzumos.
- No rīta iedzēri - visa diena brīva.
- Es savu mēru zinu: ja nokrītu - pietiek!
- Alu ar šņabi nesamaitāsi.
- Dzert sākuši mazāk, toties biežāk.
- Labākā sejas atsvaidzināšanas maska - ar ģīmi rasolā.
- Ja dzīve ir teātris, tad es gribu starpbrīdi. Un - uz bufeti!
- Labāk silts šņabis šodien, nekā vēss - bet rīt.
- Jo mazāk cilvēkam naudas, jo vieglāk sameklēt ko iedzert.
- Kur šņabis - tur arī dzimtene.
- Alkoholisms - tas ir tad, kad jūs dzerat vairāk par savu ārstu.
- Lūk, atkal nav neviena iemesla, lai neiedzertu.
- Dzersim jautri vai arī ar dāmām???
- Par daudziem dzīves skaistākajiem mirkļiem mēs uzzinām tikai no aculiecinieku stāstiem.
flasherr
par alkoholu: http://www.delfi.lv/jokes/index.php?category=178585
par šo ierēcu :
Māte vakarā pirms iešanas uz darbu atgādina bērniem: jūsu tēvs atnāks galīgi piedzēries. Jūs viņu izģērbiet nolieciet gulēt, bet apakšbikses gan nevelciet nost tur dzīvo čūskūlēns. māte no rīta atnāk mājās un jatā kā gājis. Bērni stāsta: māmiņ neuztraucies mēs to čūskulēnu nospiedām olas arī un vispār mēs izdedzinājām visu to čuskas perēkli.
biggrin.gif
Vispār delfos daudz aņuki
ETM
Iedzert var vienreiz.. nu divreiz..... labi, triistreiz....... chetrreiz....... piecreiz.............. nu seshas reizes nedeeljaa, bet ne katru miilju dienu tak!
PHz
Jā, vecīt, teletūbijiem nav ne vainas... peace biggrin.gif
image
P.S. Kas uzminēs bildes izcelsmi, dabūs žetonu no manis tongue.gif
flasherr
nūu. Rakstot gugļā "adult swim", uzdūros lapai www.animationtalk.com/ forum/thread1186.htm un tāpē radās doma, ka šis mazais briesmonēns ir aizlienēts no īs lapas (gudri, vai ne?). Tātad šis būtu mans pirmais variants.
Otrais - bildi uztaisīji pats. Malacis!l
3. variants - http://www.andertoons.com/
baigi gribās virtuālo žetonu biggrin.gif
lastguru
nu cik atceros, taa ir cartoon network rubrika... kas iet naktii... iespeejams ka screenshot no CN?
PHz
flasherr, diemžēl netaisās man tavs links, bet pasērčojot www.animationtalk.com forumā, to īsto lietu neatradu, tā kā visticamāk, ka nav wink.gif
lastguru, ir, ir tas Cartoon Network screenshots, pats pamanīju to nodevīgo uzrakstu, kad biju jau ielicis smile.gif Bet moš kāds pateiks, no kura šova? Šovs trakoti jautrs, nu precīzi manai humora izjūtai trāpīts biggrin.gif
Dzonis
nav tik labs kā pazeme.lv atrodamās kolāžas, bet sava rozīnīte ir: šeit!
lastguru
jaa jau runaajam par japaanjiem, skat sheit: www.engrish.com (laikam veel neesmu sheit to linku posteejis)
rebel
shito mans teetux shd kkaa uzraka..palasiiju un smiekliigs likaas..sorrz,ja jaw mineec un atkaartojiigz..

http://uncyclopedia.org/wiki/Latvia
lastguru
jaa, shitais man patiik - posteeju nesen kaa atsevishkju topiku... neviens nekomendeeja...

anyway, @Shumins: to tekstu visu laiku kaads labo un uzlabo. paskaties historijaa - mees nu dien esam populaari...

veel ieteiku paserchot tur vaardu "otaku", "anime" un arii populaaraako anime seeriju nosaukumus.
edg
Jo vairaak saprot japaaniski, jo smiekliigaaks:
http://www.albinoblacksheep.com/flash/maiyahi.php
anti
Ar viesu uzņemšanu tīri labi var ietaupīt un pat iedzīvoties pārtikas uzkrājumos, bet jāievēro sekojoši ieteikumi:

- uzaicinot ciemiņus, jālieto frāze "es jūs ļoti gaidu, bet man mājās nav nekā ēdama, tāpēc labāk atnesiet kaut ko".
- vēl labs variants, kā iedzīvoties, ir iesniegt ciemiņiem veselu nopērkamo produktu sarakstu, piebilstot "naudu pēc tam atdošu"; naudu pēc tam nemaz nepiedāvā - tā kā ciemiņi būs pateicīgi par viesmīlību, viņi neuzdrošināsies to pieprasīt; ja viņi gadījumā to pieprasa, attiecības ar viņiem pārtrauc, un tad vairs nekādu viesu uzņemšanas izdevumu vispār nav.
- tā kā dažiem ciemiņiem, it sevišķi uz rīta pusi, ir nelāgs paradums pašiem raustīt ledusskapja durvis, pirms ciemiņu nākšanas visus labākos produktus no ledusskapja izņem, iepako necaurspīdīgā materiālā un noliek kādā attālākā vietā, kur neviens neiedomāsies meklēt. ledusskapī atstāj tikai sinepes un kaķu barību.
- tāpat arī paslēpj labo kafiju, atstājot tikai šķīstošo, un dārgās tējas; paslēpj arī medu un ievārījumu, uz galda atstājot tikai cukuru.
- viesu atnestos ciemkukuļus uz galda neliek, bet nemanāmi paslēpj (tikai ne ledusskapī!)
- efektīvi pabarot ciemiņus var, krāsnī cepjot siermaizes: lieto sakaltušu baltmaizi (svaigo paslēpj), pirms tam izmērcējot to ūdenī; siera vajadzīgs pavisam maz (var rīvēt sakaltušo), masai pievieno daudz sīpolu, rīvētu burkānu, krējuma vai majonēzes, vienu olu, ja ir, var arī veco biezpienu, kas nopirkts suņiem; neskopojas ar kečupu un uz maizes pirms cepšanas masu smērē plānā kārtiņā, nesmērējot līdz malām.
- visus ēdienus, ja taisa, taisa ļoti treknus: sieviešu dzimtas vieses, kurām parasti ir diēta, tos neēdīs vispār, bet vīrieši apēdīs ļoti nedaudz, jo ātri jutīs sātu.
- labo minerālūdeni no pudelēm nelieto (pudeles paslēpj), bet piepilda tukšās pudeles ar nostādinātu krāna ūdeni; ja uz pudeles rakstīts "ar citrona garšu", ūdenī iemet nedaudz askorbīnskābes. kad ciemiņi atnāk, katram uzreiz ielej lielu glāzi ūdens, jo ūdens labi piepilda vēderu un mazāk gribas ēst.
- mājās esošo alkoholu un sulas, ja paredzēts tās pasniegt, atšķaida ar ūdeni; droši var šķaidīt attiecībās 3:1
- efektīvi un lēti kokteiļu vakaros ir gatavot "sarkano mēriju": šņabi lietojam atšķaidīto; tomātu sulu te nemaz nevajadzēs - no siermaizēm pāri palikušo kečupu vienkārši atšķaida ar ūdeni; dzēriens jātaisa ļoti piparots, tad nejutīs, ka šņabja tur ir maz.

© Ronis
deleted-ray
Labāk ar to viesu uzņemšanu neaizrauties vispār. Nevajadzēs uztraukties par paartikas krājumiem, par to, ja būs pazudis kaut kas svarīgs. Galvenais - nebūs jākopj telpa pēc viesiem smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.