Help - Search - Members - Calendar
Full Version: all night maraton
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Yume
nu tā, atskanēja piedāvāums no anifesta organizātoriem uztaisīt šitādu te psaākumu, bet nav ne jausmas cik daudz cilvēku būs, tāpēc nav skaidrs vai ir vērts taisīt.
Ideja izpaužās tā- tiek ņemts kāds labs anime seriāls, un laists kādā nelielā k/t visu nakti, no sākuma līdz beigām , vai ja garākt tad divas naktis. Pa starpam tiek taisīti kautkādi starpbrīži, lai aizrāpotu līdz kafijai un atpakaļ.
Šī ir līdzīga ideja kā dara VOX... un šķiet tam ir diezgan labi viss sanācis.
edg
5 lati = nedeelja bez eeshanas... nu nee...
3 latus ieliku, bet arii jau kaut kaa saaliita summinja... nezinu vai 2 nevajadzeeja rakstiit.
Yume
2 ls, neatmaksāsies organizātoriem.. viņi tāpat to dara bez jebkādas peļņas, un ja būs mīnusos tas jau vispār par traku
ShinChan
Divi vakari jau būtu par traku, lai gan 26 sēriju seriālus vienā naktī būtu grūti iespiest.
Principā tas viss ir no anime atkarīgs, ir lietas uz ko es neietu vispār un ir lietas uz ko ietu un maksātu tos Ls 5.
Spectre
Tas ir tiktieshaam divdomiigs jautaajusm, jo ir lietas tb. animes uzkuram ietu un ir taadas kuras nemaz neksatos. Respektiivi pa 1 seerijai esu redzeejis un noleemis taalaak nesekot notikumiem.
deleted-ray
Diemzeel neesmu naktsputns un mani arii nelaistu pa nakti sad.gif
jurc
esmu ar visaam divaam par un ietu uz jebkuru animi, jo pagaidām neko daudz neesmu redzejis biggrin.gif
Hikaru
Itkā jau varētu (5 Ls par visu nakti).... bet atkal viss atkarīgs no anime (patīk vai nepatīk) un kādā kvalitātē tā būs.
kaarleens
vispār arī atkarīgs no seriāla uz GTO fma čobits berserk NGE fruits basket noteikti aizietu par citiem jāštuko jāštuko
bet vispār ja godīgi baigi grūti visu dienu nosēdet vai nakti pēc pieredzes pec 2 senasiem tas ir 4 h saak mežonīgi saapēt ceļi pēc 6 h pakaļa astes kaula rajonā mājās skatoties divanā guļot ir ērtak bet nu tik un tā pēc 26 sēriju nonstopa galva ir gandrīz tik pat dulla kā pēc dzeršanas
Tador
*Kage bunshin no jitsu*
AR VISAAM 800 PAR!!!!!!
Rob_X
*mizu bunshin no jutsu*
nu cik nu tur pa visu pasaules uudeni sanaak - ar visaam - par !!!
biggrin.gif
tik 1. lieta - kaa jau kaarleens sak' - kaa ar fizisko staavokli? vai to vispaar var paciest?
zenofex
Nu mana attieksme negatiiva, var skatiities ovas kiinoteaatrii, bet ne seriaalus. Tos labaak maajaas luureet vai nelielaa pulcinjaa smile.gif
Ralfs
Jautājums vietā: kas īsti tiks rādīts? 26 sērijas pa 24 min. (vidēji) katra...
ne tik traki, ja ir interesanti skatīties un nav galīgi garām. Jā, un vai
ir vecuma ierobežojumi un vai līdzi drīkst ņemt drinks&snacks?
Būtu jāsaprot, visi anime skatīt gribētāji nav gluži vidusskolnieki,
katram savas vajadzības un atpūsties nakts anime seansā nav tas sliktākais,
citkārt mājās nemaz nav vērts rādīties. Tik ko atnāc no darba, tā bāaaa-bum,
un jau atkal jāiet - kādēļ gan to laiku nepavadītu @cinema?

Info par maz...bet būtu tīri jauki kādu anime pēc ilgiem laikiem ar normālu
tulkojumu (vai bez tā) visu uzreiz apskatīties.

Rob_X
es taa skatos ka visi par shito ir galigi aizmirsushi, un pareizi darijushi tongue.gif
Tador
QUOTE(Robik @ Nov 16 2004, 00:22)
es taa skatos ka visi par shito ir galigi aizmirsushi, un pareizi darijushi  tongue.gif
*

neesmu aizmirsis - gaidu nepacietiibaa... ph34r.gif
Rob_X
Nopietni?? blink.gif kaada no taa vispaar jeega ja mums tagad ir klubs ?? un padoma labi - ko ta taja kjiniitii varetu raadiit?? huh.gif
jurc
nekaadaa gadiijumaa shito nedriikst aizmirst!! ohmy.gif
+Chibi+
nu, torētiski mēs jau arī varam turpat kluba ietvaros skatīties ar zuper projektora palīdzību, bet - konkrēti par šo piedāvājumu...

Heh, man par anime nekādu naudu nav žēl. laugh.gif Festivālā kā nekā daudz, daudz lielāku naudu iztērēju.

So - I'm in. Par 5LS 100 punkt. 7... rolleyes.gif Atkarīgs no seriāla. laugh.gif
Hikaru
....All night maraton ļoti grūti izturēt... vieglāk būtu panesams all day maraton... smile.gif
X_Kamui
smile.gif Es gribetu pa nakti skatit kadu anime serialu.
Es varetu maksat ne vairak ka 7ls par nakti (nav žel) wink.gif
Man tik un ta patik naktis visu darit (man labak izdodas smile.gif )
MitSuki
Es maksatu ne vairak par 10ls pa nakti xe xe del animes neka nav zel smile.gif
Jaladin
Es ar piedalos 5ls ir normaali
Ghoul
ES piedalos 5ls jau kautkaa atradiishu!!!
Inc
Pašizmaksa k/t īrei vismaz ir noskaidrota?
Yume
Lietai nēesmu es veidotājs, tas bija piedāvājums no viena no anifesta veidotājiem.
Es vienkārši uztaisīju aptauju, vai tam būtu piekrišana, un izskatās ka ne īpaši.
jurc
nu teorētiski 18 cilvēku varētu iet, tas ir 90Ls... domā nepiektu uz vienu nakti? Kāds nevar paintresēties cik maksā nakts?
Inc
QUOTE(Yume @ Dec 3 2004, 22:05)
Lietai nēesmu es veidotājs, tas bija piedāvājums no viena no anifesta veidotājiem.
Es vienkārši uztaisīju aptauju, vai tam būtu piekrišana, un izskatās ka ne īpaši.
*

Ne īpaši, jo nenoteiktība. Ja zinātu ar kādu naudas summu vienam pasākumam jārēķinās, tad būtu vieglāk aplēst potenciālās biļešu izmaksas. Turklāt par repertuāru arī nepieciešama atsevišķa aptauja, jo gaumes taču mēdz atšķirties. Teiksim ja Appleseed skatīšanos noorganizētu kādā k/t, tad domāju atsaucība būtu. Taču ir tāds "sīkums" kā autortiesības, jo ja reiz par skatīšanos tiek vāktas naudiņas, tad to nāktos darīt puslīdz legāli, kā arī telpu īri noformēt kā animefesta atceres pasākumu, vai kā tamlīdzīgi.
jurc
ta jau vienkaarshaak ir dabuut projektoru un ta skatiities kautkur uz sienas
Yume
Starp citu runājot par skatīšanos uz sienas, tas laikam arī notiks, ja mēs labi pacntīsimies noorganizēt.

Un par repertuāru... bija doma likt Last Exile. Jo ar autortiesībām tiešām ir pašvaki.
jurc
Last Exile es gribētu redzēt!
Nu jūs tik paziņot tā ātrāk kad tas viss notiks!
Westy
Njaa... ja buutu DBZ vai Naruto visu nakti varbuut aizvilktos
Un par kaadu kinoteatri iet runa ?
X_Kamui
huh.gif Heh es ietu uz jebkadu anime filmu vai serialu smile.gif
jurc
QUOTE(Westy @ Dec 5 2004, 16:12)
Un par kaadu kinoteatri iet runa ?
*

Nu cik es nopratu, ta nebuus nekaads kinoteaatris jo ir probleemas ar autortiesiibaam...
Skatiisimies kautkur laukaa uz sienas biggrin.gif tongue.gif
X_Kamui
smile.gif Mde un ja lauka sak snigt vai lietus ka ar spaiņiem liit laugh.gif biggrin.gif
Yume
Cilvēki, par konotēātri vēl nav skaidrs, bet ja būs all night mar. tad vņš noteikti būs iekšā.
X_Kamui
laugh.gif He tad ir labi biggrin.gif laugh.gif
+Chibi+
autortiesības? phe! tongue.gif Kurš gan uzzinās, ka kaut kas tāds notika?
jurc
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 5 2004, 23:33)
autortiesības? phe!  tongue.gif Kurš gan uzzinās, ka kaut kas tāds notika?
*

Nu īstenībā es jau arī tā domāju, ja mēs īrējam kinoteātri ta vai ta viņiem nav vienalgs ko mēs skatamies? Viņiem jau galvenais ka nauda kabatā!
Westy
Hmm huh.gif Vareetu aizrakstiit Forum Cinemas lai noorganizeetu vienas nakts anime pasaakumu.

1.Visa Riiga naaks skatiities
2. Naudu daliis uz puseem ar ForuCinemas

??
Jaladin
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Kaa tu domaa to panaakt??? Shaubos, ka Forum Cinema ir kaada legaala anime. Mums arii nav. Piesiesies par autortiesiibaam, ja raadiisim animes, kuras mums nemaz nav tiesiibu raadiit.
jurc
Pag pag... kam tad tā otra puse? Mums vai? Nu nez vai tā vajag! Un šaibos ka visa rīga nāks skatīties... ta tur ir vajadzīga nežēlīgākā reklāma... un man liekas ka to pat nevajag! Labāk savākties savam bariņam un tad skatīties... dry.gif
Yume
skaidroju tiem kas maldās, un izskatas ka jums visiem nav īsti skaidrs.
Tātad, - kinoteātri īrēt saviem mērķiem ir smieklīgi maksā 500-900 ls par vakaru. Summa kā redzat nav maza.
Otrkārt- autortiesības. ja grib rādīt konoteātrī tad nedr parastie materiāli kas būtu VHS vai DVD, vajag lentas. Un viņas var dabūt tikai no lielam kompānijām kas par tām prasa lielu naudu, labākā gadījumā ar sakariem var dabūt uz halavu, bet tas ir gandrīz nereāli. Autortiesības ir vajadzgas lai rādītu kautko konoteātri, un pēc tam lai neiesūdz tiesā. Jo, k/t skaitās juridiska iestāde, un par saviem pakalpojumiem ņem naudu, kam seko ka maksā nodokļus un autortiesības ir pielīdzināmas nodokļiem.
X_Kamui
wink.gif 500-900 uuuuuu mde........ tad gan ir problemas unsure.gif
+Chibi+
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...................... ņemam labāk lielu dzīvokli ar projektoru?
jurc
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 6 2004, 19:40)
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...................... ņemam labāk lielu dzīvokli ar projektoru?
*

nu vai ta nebija runa pie tevis? Tik projektors jaadabuun.... un viss paareejais dry.gif
Westy
forumcinemas filmas raada uz DVD (heh vismaz draugs taa teica)
Yume
OK, ja ir ļoti labs DVD, kopijas neder, tas nozīmē ka tāpat atdurās pret autortiesībām.
MitSuki
laugh.gif
Beidz nirga nak, kur tu esi dzirdejis un redzejis ka kinoteatri rada filmas DVD ?
Nu nez man ta pirma dzirdesana, jo viss iet uz lentam..
Yume
Ir, rāda uz DVD, arī anifestā bija viena anime no DVD, neatceros vairs kura. Bet kā jau es teicu, kvalitātei jābūt izcilai.
MitSuki
Labi ja tur ar iznemumiem, bet es saubos ka kinoteatri maksa 3000-4000LS tikai par vienu DVD lai varetu likt kinoteatri, un lai skatas, ne nu varbut iznemumi kaut kadi tur ir ka dabu tur axujena laba kvalitate tur DVD, bet taa parsvara uz Lentam..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.