Jaladin
Dec 6 2004, 23:37
Labriit ir 21 gadsimts man liekas, ka uz lenteem vispaar vairs neraada. Kad veel bija Oskars tur toch raadiija uz DvD. Un tagad, kad veel izdomaaja nesaskraapeejamo DvD... Kaadas lentes veel???
+Chibi+
Dec 8 2004, 00:04
QUOTE(JurCHiX @ Dec 6 2004, 21:34)
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 6 2004, 19:40)
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...................... ņemam labāk lielu dzīvokli ar projektoru?
nu vai ta nebija runa pie tevis? Tik projektors jaadabuun.... un viss paareejais
uzsvars uz vārdu "LIELS"... Mans dzīvolkis nav liels.
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Dec 6 2004, 23:37)
Labriit ir 21 gadsimts man liekas, ka uz lenteem vispaar vairs neraada. Kad veel bija Oskars tur toch raadiija uz DvD. Un tagad, kad veel izdomaaja nesaskraapeejamo DvD... Kaadas lentes veel???
Nekādu lenšu, tev pilnīga taisnība.
Bet gan jau derees. Mees jau tur nebuusim 50 purni!
+Chibi+
Dec 8 2004, 00:09
Hmmmmmmm...... Guļamistabā [ kurā ir tikai gulta] varēs jau visus samest, heh... arī siena tukša... tā kā varētu pat labi sanākt, bet - man vēl nav datora! Būs!!!
nu ja bosi ko labaaku neizdomaas ta ejam pie tevis uz saalsmaizi!
+Chibi+
Dec 8 2004, 00:35
*klusiibaa cer, ka bosi izdomaas ko labaaku* Heh, manas dziivolkjabiedrenes nebuus diez ko laimiigas! Ha!
So.. te Latvijas rietumos mēs ar Dzoni nolēmām aizbraukt uz kādu Kaigan sapulci.. bet nu 3.5h kratiities uz Rīgu lai paaris h paskatītos animi un parunātos un tad 3.5h kratīties atpakaļ īpaši nevelk. Tapēc varbūt jūs varētu padomāt par tādu lietu kā all night maraton? Uz to gan brauktu labprāt! Tik laikam ka atkal ši problēma - telpas... Varbūt pie Sigfa-chan?
Nu te manam jaapiebilst ka mans naf vieniigais kas Sigfu par -chan nosauca =] *atviegloti nopuushas* =]
+Chibi+
Jan 23 2005, 01:13
Viemēr domāju, ka -chan lieto vienkārši čomi [ imean, labi draugi], nu, un protmas, vecāki cilvēki bērniem... <- Sigfas gadījums, hah hah hah
baaac... da atkal offtopic panesās!
Ta kā būs, jūs maz taisāties ko tādu taisīt? Ir plānots kautkad? Vai maz tas ir iespējams?
aya-angel
Jan 23 2005, 10:18
To tu varētu Yumei pajautāt, a Yume ,savukārt,- augstākstāvošajām personām.
Aya, man šķiet ka viņi negrib viss tiesi to ko bija domājuši taisīt kampai, starp citu, tas otiks. Tajā pašā laikā kas tiek plānot s nākamais Cospleys Latvijā.
A par to ka varētu pie kāda sataisīt vienu lielu tusu ar anime skatīšanos pa nakti.
Reāli tas ir, taču viena problēma, kam ir iespēja piedāvāt tam dzīvokli?
eikim tā, ja pat es varētu izspert visus no dzīvokļa uz 2 dienām, tad man tāpat nav kur rādīt kautko neskaitos monitoru, un VHS-pleyeri, jo dvd ir čupā.
Bet padomājiet tiešām, moš'kādam ir telpas?
Kikumi
Jan 23 2005, 12:17
Man šī ideja patīk, bet problēma ir tā, ka mani neviens nekur pa nakti nelaidīs...
Anyway, nobalsoju, ka maksātu par to 5 latus!
Kikyou
Jan 23 2005, 19:24
QUOTE(JurCHiX @ Jan 22 2005, 22:22)
nu 3.5h kratiities uz Rīgu lai paaris h paskatītos animi un parunātos un tad 3.5h kratīties atpakaļ īpaši nevelk
Nez. Es gan domāju aizbraukt laiku pa laikam, uzspļaut tiem 200 kilometriem... =3
Tikai man jau atkal tā problēma ar to "Omg, tu tak Rīgā pat ar karti neorientējies; kas tevi autenē savāks? o__o"
Lā~b ir, nebraukšu offtopicā jau.
Ja pēkšņi izdomājat uztaisīt all-night marathon - dodiet ziņu; Kikyou ar brauks - vienalga kad, vienalga kur, vienalga par cik (nu ok par to pēdējo gan var pastrīdēties)... XD
Vēl tad vajadzētu arī all-night ramen supply un būtu paradīze....... XD
+Chibi+
Jan 23 2005, 19:51
QUOTE(JurCHiX @ Jan 23 2005, 01:19)
baaac... da atkal offtopic panesās!
Ta kā būs, jūs maz taisāties ko tādu taisīt? Ir plānots kautkad? Vai maz tas ir iespējams?
i'm sorry.....
Nu, ievērtēsiet manu rūmi un izlemsiet, man nav nekas pretī pret all night marathon... TV gan nav nemaz TIK liels....
QUOTE(Kikyou @ Jan 23 2005, 18:24)
Ja pēkšņi izdomājat uztaisīt all-night marathon - dodiet ziņu; Kikyou ar brauks - vienalga kad, vienalga kur, vienalga par cik (nu ok par to pēdējo gan var pastrīdēties)... XD
Vēl tad vajadzētu arī all-night ramen supply un būtu paradīze....... XD
Tu jau vēl no Ventspils vari paķert līdzi Dzoni... viņš kautrējas ar tevi iepazīties
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 23 2005, 18:51)
Nu, ievērtēsiet manu rūmi un izlemsiet, man nav nekas pretī pret all night marathon... TV gan nav nemaz TIK liels....
Hmm... a kā būtu ja sadabūtu kādu projektoru? Bet tas laikam ka ir pārāk daudz prasīts... nevienam laikam ka nav! Būs vien uz to pašu TV jāskatās! Bet nu būtu forši ja februārī tas jau kautad notiktos!
Nu tad jau varees arii mani pie rocinjas panjemt (vai varbuut otraadaak, jo es laikam Riigu paarzinu).
Nu tad taa: es *varbuut* varu dabuut projektoru un nodroshinaat telpas... visi gatavi... Ventspilii 8)))
Stukojiet. Buutu silts laiks tad jau vispaar ar telpaam nebutu probleemu. Bet nu tas taa - vienmeer jau gribas lai kalns naak pie tevis 8)
Vetspilī? Ui, jā tas ir ekstīmi. Būtu vasara, nebūtu nekādu problēmu, bet ziemā, tāds bars tesīs tādu gabalu. Baidos ka vieglāk kalnu būs atbīdīt.
Meklēsim, meklēsim, un tad nu brauksiet jūs pie mums.
Mani nelaidiis un sidi ar ne tas skumji bet fakts =[[[ *sniff*
X_Kamui
Jan 23 2005, 23:38
Man veicas, mani gan laidis kaut vai uz Kraslavu
cubrix
Jan 23 2005, 23:42
Projektoru varu dabuut, bet tikai Riiga :)
Kikyou
Jan 24 2005, 00:08
QUOTE(Yume @ Jan 23 2005, 22:28)
Būtu vasara, nebūtu nekādu problēmu
Muahahahaa es varu pagaidīt... lieli kalni lēni nāk.... XD
QUOTE(ETM @ Jan 23 2005, 20:43)
Nu tad taa: es *varbuut* varu dabuut projektoru un nodroshinaat telpas... visi gatavi... Ventspilii 8)))
Liepājā es varētu dabūt telpas uz kautkādiem 100 cilvēkiem.. veselu skeitparku!
Takā brauciet ciemos!
QUOTE(cubrix @ Jan 23 2005, 22:42)
Projektoru varu dabuut, bet tikai Riiga
Re projektors ir... Tagad tik jāatrod telpas... Kāds piesakās sagādāt?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.