MitSuki
Oct 24 2004, 20:23
Taa katrs kurs ies uz festivalu pasaka uz kadiem seansiem ies...aa un tad kad viss forums satiksies
ShinChan
Oct 24 2004, 21:28
Pagaidām daudz maz drošs esmu tikai par atklāšanas seansu 4dien. Pārējais vēl ir miglā tīts.
Tā kā man sestdien eksāmens optimizācijā, tad līdz sestdien pl. 16 esmu atrauts no animes. Bez variantiem.
tostermaize
Oct 25 2004, 12:18
30. oktobris | sestdiena | mazā zāle 15:30 Fantastiskās dienas | Wonderful Daysc
ja dabūšu biļetes
kaarleens
Oct 25 2004, 15:42
iesākumam piekdien 15:00 Mana dieviete! | Ah! My Goddess
varbūt iešu arī uz 1 seansu neiešu 4 dien tālāk nu ta jau redzēs
Dzonis
Oct 25 2004, 18:36
mjaa..kaut kaa laika baigi maz..cik pats noprotu, apmekleeshu Ah! My Goddess un Wonderful Days.neateiktos no Spriggan, bet tad jaatsakaas no WD.un sestdien iespeejams uz Boy who saw the wind un tas arii viss.beidzaas man naktsmaajas un uz kojaam japaspeej
kaarleens
Oct 26 2004, 12:19
QUOTE(Dzonis @ Oct 25 2004, 18:36)
mjā..kaut kā laika baigi maz..cik pats noprotu, apmeklēšu Ah! My Goddess un Wonderful Days.neateiktos no Spriggan, bet tad jātsakās no WD.un sestdien iespējams uz Boy who saw the wind un tas arī viss.beidzās man naktsmājas un uz kojām japaspēj
Dzonis mm ta jau pa tiešo varēšu tev diskus atdot, ko esmu tev ieskrāpējis, ja 5dien būsi uz Ah! My Goddess
Hikaru
Oct 26 2004, 17:28
Piektdien, 15:00 uz My Goddess.
Sestdien 15:30 uz Wonderful Days; un 19:30 uz Spriggan.
Biļetes jau nopirku aizvakar, 24. okt.
tostermaize
Oct 26 2004, 21:26
QUOTE(tostermaize @ Oct 25 2004, 10:18)
30. oktobris | sestdiena | mazā zāle 15:30 Fantastiskās dienas | Wonderful Daysc
ja dabūšu biļetes
biļeti dabuju 10 rinda 11 vieta
Piektdien: ~15.00 Ahh, my Goddess
Sestdien: 15.30 Wonderful Days
ShinChan
Oct 27 2004, 16:51
Visi baigi uz Manu dievieti sadūšojušies iet, hmm, negribējās jau man uz viņu brist, taču tā kā pus forums taisāas, tad būs jāpadomā. Strap citu, žēl, ka Blue Submarine tikai vienā seansā un man neērtā laikā, biju uz šo gatavs gājējs
tikko aizsūtiju draudzeni pēc biļetēm.. šķiet, ka iešu uz abiem vampīriem, wonderful days sestdien, un vēl kaut ko...īsti neatceros, ko pasūtiju...
tikai baigi žēl ka netieku uz Ah, My Godess..
bypass
Oct 27 2004, 17:12
Rīt jānopērk obligāti biļetes uz wonderfull days. Var gadīties, ka izpirktas?
MitSuki
Oct 27 2004, 18:41
Ta kaa ar satikshanos ?
zenofex
Oct 27 2004, 22:21
Es buushu tur ceturtdien un sestdien visu dienu. Kaa ar sveetdienu buus, veel nezinu.
Aha.. es arī tur būšu, visu laiku.. hehe, es laikam austiņas dalīšu, ja nesargāsu mākslinieku zīmējumus..
Cilvēki, gaužām gribās jus redzēt reālā... varbūt tomēr sarunājam kautkur satikties..
MitSuki
Oct 27 2004, 22:46
Davaj visi satiekamies 19:50 pie rigas kinoteatra durvim ?(es domaju tie kuri ies xe )
tu domā rīt?
Heh, mani vares atrast pie ieejas konozālē, tas ir noteikti.. Uzreiz saku, ja redzat kādu skraidām apkārt bēšās biksēs un festivāla kreklā, tā esmu es.. ir atļauts man pamāt ar rocinu.. tad es zināšu ka jālec kļāt un jāprasa kas tas ir..
es gan būšu tikai sestdien uz My beautiful girl, Mary
Dzonis
Oct 27 2004, 23:09
QUOTE(kaarleens @ Oct 26 2004, 11:19)
Dzonis mm ta jau pa tiešo varēšu tev diskus atdot, ko esmu tev ieskrāpējis, ja 5dien būsi uz Ah! My Goddess
ok..var taa sarunaat..protams ja tikshu.it kaa uz to laiku esmu paredzeejis (kaa tad..kad autobus atvediis, tad arii buus) ierasties...
un mans iespeejamasi seansu saraxts ir no 15iem liidz sprigan beigaam un sestdien uz wonderful days.mozj veel kaadu ja sanjemshos..tikai cerams ka biljetes buus jo sanaak pirkt pirms seansiem
Koori No Kokoro
Oct 27 2004, 23:14
QUOTE(Yume @ Oct 27 2004, 22:41)
Aha.. es arī tur būšu, visu laiku.. hehe, es laikam austiņas dalīšu, ja nesargāsu mākslinieku zīmējumus..
Cilvēki, gaužām gribās jus redzēt reālā... varbūt tomēr sarunājam kautkur satikties..
Protams buushu...apmeeram 19:50. mani varees atpaziit peec Beshiigi brunaas cepures ko vilku kad tikamies ar Shu. ^_~
...un...man buus eskorts lai es PATIESHAAM tur tieku...>.>
MitSuki
Oct 28 2004, 08:59
Xe ok tad ta Yumei japamaj roka..
!taa un ar parejiem tad sodien,un tie kuri netiks tad 50% buss piektdien un parejie sestdien un svetdien
kaarleens
Oct 28 2004, 13:16
iepirku sev un draugam nedaudz biļetes kopa 28 ls
būšu piekdien uz visiem seansiem un sesdien uz pirmajiem 3 mani varēs atpazīt
nu vošem lielas es esmu augums bikiņ paari 1,90 svars paari 120 kg mati iss ezītis melna ādas jaka dzinsi botas moš paņemšu līdzi ar digitālo ziepeni lai varētu ar cosplay kādu bildi uztaisīt. ā vēl par biļetēm pirku 3dien no rīta uz tiem seansiem kur ņēmu visvairāk bija izpirkts uz sesdienu wonderfull days takā tā laikam būtu vienīga uz ko derētu pasteigties iegādāties biljetes
Spectre
Oct 28 2004, 13:24
Cooool kaarleens!!!
me cer ka riit viens paradnieks atdos naudinu ..... ja nee es vinam iebaroshu paaris Rasengan tik man ar to tikshanu ir suudiigi universitatee ka reiz Kontriki viens peec otra sakaas un tos kaveet ....... sesijaa var saakties probleemas sestdien tochna buushu. A shodien tb Ceturdien un piektdien laikam atkriit.
Kikumi
Oct 28 2004, 15:17
Ja kādam tas interesē, tad es un Aya-angel būsim sestdien. Visticamāk, ka uz Wonderful Days seansu. A, par pārējo nav ne jausmas...
Spectre
Oct 28 2004, 15:21
Uh cik skatos te loti daudzi dosies tieshi uz Wonderfull Days, itkaa jau esu vinu 2x redzeejis, nu bet tomeer mosh arii sataisiishos veelreiz paskatiities, jo cik nopratu tad varees maniit leilaako dalu shii formu memberus.
Kikyou
Oct 28 2004, 16:57
...Nu moins. Jaacer ka es tur vispaar tikshu iekshaa o___O; Ir veel vispaar biljetes palikushas? o.o Es ar taisiijos vispaar piektdien uz wonderful days iet, toch jaacer ka veel buus biletes.. juus jau mani vislaik te biedeejat x.x
tostermaize
Oct 28 2004, 20:39
vakar uz wonderful days bija diezgan daudz vietas palikushas kas shodien nav ne jausmas
MitSuki
Oct 28 2004, 20:44
xe biju Yume es tevi redzeju un Kikyou(ja ta bija vina(man vismazlikas))...Sodien bija kaut kads stulbums biletes bija izpirktas un no foruma neviens nebija
!Klausaties davaj tie kuri rit ies, satiekamies un norunajam tiesu vietu kur xe...
es ar karlitos satikšos, un viņam tak te foto ir, gan jau ieraudzīsiet
es gan te tāds mazpazīstams, bet vienalga gribu visus redēt
Spectre
Oct 28 2004, 23:19
Nu teeks man riit ir doma tb. ir jau arii bilete iehavota ieshu 22:00 Džin - Ro: Vilku brigāde | Jin-Roh un tad veel uz Wonderfull Days sestdienaa bridiishu. Uh par paareejo veel ir jaaizdomaa riitdienas laikaa.
Es domaaju ka mani paziit varees jo mana bilde ir manaa profilaa, ja kaads mani redz nekautreejieties naakat klaat es nekozu .......
Kikyou
Oct 29 2004, 00:21
Kikyou nebija, jo nebija neviens kas mani autenee savaac (riigaa neorienteejos) =D Riit braukshu 10 no riita aaraa =3
Dzonis
Oct 29 2004, 00:31
buusim vienaa busaa!!
heh, Yume beidzot pamodā un tika pie datora.
Njā, vakar gan nesanāca kādu meklēt, jo bija daudz ko darīt. Bet es satiku Za4peedinu
jo viņa gāja tieši tur kur es stāvēju.
Un runājot par kožšanu.. es arī nekožu.. un oranžos kreklos tur skraida visai maz cilvēki.. a ja tiešāk tad šodien laikam ne vairāk kā trīs būs. Tāpēc Yumi tur var droši meklēt.. un ja skrien garām un nepamana- padzīt un iespert, lai pamana.
Shinobi-sama
Oct 29 2004, 10:56
QUOTE(Yume @ Oct 29 2004, 08:12)
ja skrien garām un nepamana- padzīt un iespert, lai pamana.
Turu pie vaarda spert lai pamana, jaauzvelk man armijas kirzenieki, lai paarsteiguma elements ir lielaaks
Spectre
Oct 29 2004, 13:36
Njaa, skat ka nesanaak pa lielu tas paarsteiguma moments.
MitSuki
Oct 29 2004, 19:23
Klausaties kas tad isteniba ir tur ar mangam un DVD ?!Es sodien aizgaju un ah!my goddess un velak kad beidzas aizgaju skatities cosplay(kaut tur neka intrasanta nebija)..Bet neredzeju ne DVD ne mangas...Tad vismaz rit buss vai ka ?
deleted-ray
Oct 29 2004, 19:41
Mazs offtopics - ja kaadam ir kautkaadas focjenes no animefesta luudzu atsuutiet uz b-ray@inbox.lv
Paldies
jeee, tikko mājās no nonstop animefest'a
bija ok, kautgan tā pirmā anime bija sviests
redzēju Yume (kawaii), vēl no šejienes gan tikai 3 cilvēkus satikām(neskaitot mani un kaarleenu)
nu, vēl jau rītdiena priekšā, kautgan rīt uz visu neiešu
MitSuki
Oct 31 2004, 23:52
Vo sodien lieliska diena biju visu dienu tur, redzeju gan cosplay gan ari Yume un vel dazus cilvekus...UN ari noslegums bija lielisks..Jums izdevas viss lieliski(es domaju par festivalu izveidosanu)
Par festivaalu varu pateikt, ka pirmo reizi muuzhaa esmu tik laimiigs.
shodien atnaacu maajaas un pat neskatos pattiko novilkto Naruto epizodi (106), jo man nevajag (un tas noziimee ljoti daudz), jo es skatos griestos un grimstu vispatiikamaakajaas atminjjas kaadas man ir - par anime festu!
ui.. ne tu vienīgais.. es nevaru nomierinaties... nevaru noticēt ka rīt nebūs jātiet uz k/t Rīga.... nebūs un viss... tiešām neticās..
bet visa cieņa tiem kas baija un izturēja līdz galam..
ShinChan
Nov 1 2004, 01:51
Lasu un priecājos, kaut pats biju tikai 4dien
Rādās, ka vairumam fests gaajis pie sirds. Nezinu kā tur šajā gadiijumā ar tiem "pirmajiem kucēniem", liekas lielu lažu nebija, apmeklētība laba, cik var noprast organizatori bez spēka taču apgaroti. Tad kāpēc gan nākošgad neatkārtot? Par publicitāti, domāju, jāsūdzas vairs nebūs, fanu pulks būs audzis, un es cerams ar būš vaļīgāks
P.s. Varbūt nākameiz kosplejā piedalīties
mha, jā, dari to.. nez kāds tels tev varētu būt?
Ā , cilvēki, man jautajums- es atceros kādu laiku atapakaļ pret cospley'u te bija visai negadīva attieksme, kāda ir tagad, kad tas bija pie mums? Es vairs nevaru objektīvi novērtēt, jo man bija gaužām jautri taja piedalīties.
kaarleens
Nov 1 2004, 22:08
QUOTE(Yume @ Nov 1 2004, 17:18)
Ā , cilvēki, man jautajums- es atceros kādu laiku atapakaļ pret cospley'u te bija visai negadīva attieksme, kāda ir tagad, kad tas bija pie mums? Es vairs nevaru objektīvi novērtēt, jo man bija gaužām jautri taja piedalīties.
attieksme pozitīva fotogrāfēties paskatīties ok bet piedalītie nē
QUOTE(kaarleens @ Nov 1 2004, 21:08)
and you caal yourself an outaku...
QUOTE(Tador @ Nov 1 2004, 21:42)
QUOTE(kaarleens @ Nov 1 2004, 21:08)
and you caal yourself an outaku...
Nevajag stereotipizeet cilveekus - ja otaku, tad patiik i anime, i cosplay, i fanart, i viss cits. Taa nav! Atstaaj katram izveeles iespeejas, kas vinju saista, kas nee! Tu nevari piespiest cilveeku miileet cosplay tikai taapeec, ka vinjsh miil anime - taas ir dazhaadas lietas.
deleted-ray
Nov 1 2004, 23:20
Es miilu kospleju, bet esmu paaraak pasiivs lai piedaliitos. Tieshi kospleja deelj bija tik labs gariigais. Mo6 naakamgad izdomaashu piedaliities, ja tepat Latvijaa buus. Vieniigi to man oma skeptiski noskanjota - nesaprot ka "animisti" ir laadziigi cilveeki un nav maitas, kuri meegina ievilkt kautkaados nelegaalos pasaakumos. Grrr kaa mani tracina shitaa vecaas paaudzes iiipashiiba
ShinChan
Nov 1 2004, 23:53
QUOTE(Ray @ Nov 1 2004, 22:20)
Vieniigi to man oma skeptiski noskanjota - nesaprot ka "animisti" ir laadziigi cilveeki un nav maitas, kuri meegina ievilkt kautkaados nelegaalos pasaakumos.
Neesi nu tik pārliecināts.
P.s. Parādi omai bildes ar kosplejistiem
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.