Help - Search - Members - Calendar
Full Version: hohhohoho ~
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
Shumins
Nu nēz, mani uz šādu pasākumu nekad neatmānīt. Nav vēl izmisums un garlaicība situsi tik augstu vilni, lai skrietu uz jebkuru vietu, kur savācas kopā daži kadri iedzert tējiņas dry.gif
Dažreiz labāk sēdēt mājās un kasīt olas...

IPB Image

Un nejau visi pasākumi ir vienmēr tik interesanti kā tiek atstāstīt, citi aiziet - bōrings visos stūros, bet lai neteiktu nekā slikta, un atmānītu vēl kādu, šādas pasakas sacer.

Gaidu drīzāk gaidu kādu nopietnu tusiņu (~30 biedru). Un taču bez Akahola un Bitches - no Party laugh.gif

IPB Image

FuschichO
Es neaizliedzu nevienam ņemt alkoholu. Es gan pati labāk atteiktos no kā tāda. Un Šumin- neesi tak bērns- uztaisi tusu pats.
anti
Man patīk, ka Šumiņa ieliktajā bildē priecīgas izskatās tikai meitenes.
Shumins
QUOTE(FuschichO @ Feb 17 2010, 23:10) *

Un Šumin- neesi tak bērns- uztaisi tusu pats.

1. Neesmu Rīdzinieks.
Nav pazīstami cilvēki, kuriem ir lētas pirts un tusiņtelpas Rīgā. Un tusiņš par pilno cenu, kuru prasa telpu īrnieki būs nesamērīgi dārgs un neviens no Jums to negribēs maksāt. Palasiet vēsturiskos rakstiņus. Zinu tikai Inčukalnu, bet liekas tas jau visiem būs noriebies.

2. Nav naudas - esmu bomzis.
Nav naudas, kuru iemaksāt nomniekam. Neviens naudu no rīta negaidīs. 150Ls uz rokas - telpa tava. Un, ja naudu aizņemtos, un savācot atpakaļ tikai 100Ls, tad manā mazā budžetā būs milzīgs robs. Es varu atļauties piedalīties. Sponsorēt un maksāt par visiem - Nē!

Bet ir cilvēki, kas to var. Un tur jau nav daudz ko organizēt. Vaiga labu vietu. Savākt naudu. Visiem ierasties ar kastēm, kuras pilnas alkahola, un ja būs pietiekoši daudz aktivitāšu (pirts, biljards, PS3, skaļa mūzika utt.) - paši cilvēki sadalīsies pa grupiņām un ietusos - neies jau neviens vakaru plānot ar dažādām spēlītēm kā bērnudārzā, takš viens otru pazīstam. Tikai kādam mazliet jāiedrošinās, jāizmanto labās paziņu saites - jāuztaisa kāds super Party blink.gif

Es obligāti 100% piedalīšos cool.gif
Shumins
Parakos vēsturē, un tik tiešām bija viens labs tusiņš 2007. gadā:

Otaku Pirts un Jampadracis "Pakavciemaa"!, 26-27.decembrii (pa nakti) 16+

Taisīja gramozeks, liekas bija 100% "Success"!
Vēl šodien nožēloju, ka tajā nebiju... ph34r.gif

Un arī iepriekš runāju par ko šādu, lai pieļautās kļūdas - neierašanos, labotu... dry.gif
Sigfa
Jaa, kaads lielaaks pasaakums nebuutu slikts.
Tigra2
Ja man kāds jauks cilvēks iedotu tās Inčukalna tantiņas telefona nummuru, es varētu pazvanīt un vismaz noskaidrot kas un kā?
Varbūt var sarunāt.
Shumins
QUOTE(Tigra2 @ Feb 18 2010, 00:10) *

Ja man kāds jauks cilvēks iedotu tās Inčukalna tantiņas telefona nummuru, es varētu pazvanīt un vismaz noskaidrot kas un kā?

Domāju - uztaisi aptauju, vai maz kāds tur gribētu braukt, pirms ko mēģini sarunāt. Varbūt vairākums labāk samaksātu vairāk un ietusotu tepat Rīgā. Laiks iet, varbūt dažam manījušies gaume, vai atkal pa vecu, lai tik tālu brauktu cool.gif

Un, ja tev 100% atbalsts, netaisi to ziemas laikā.
Atceros 2007 gadu. Arā -30C*, visu laiku jāsalst, un par tusošanu nav ko vispār runāt.
Sigfa
pirtii bija ok.

anyway, inchukalns ir noiets etaps, labaak citur, labaak Riigaa, veelams centraa. Piemeeram ir taadas pirtis kur ir pirtinja, mini baseins blakus un daudz telpas citaam atrakcijaam, pietam tagad visur buus atlaides.
Tigra2
Vienīgais, pirtīm 100% būs nepieciešama iemaksa pirms tam, tā kā to es toč nevarēšu uzņemties rīkot, ja nu vienīgi mēs nesametamies pirms pirts <-- Bet tas neizklausās diez ko reāli.

http://www.ss.lv/lv/entertainment/tourism/baths/_hand_over/
te pat var izvēlēties pēc patikšanas. Visi piedāvā.

Lai vai kā, varam jau izvēlēties kādu pirti, noskaidrot cenu un kaut ko izdomāt.
FuschichO
Gramozeks vāca naudiņu pirms pirts.
AngelApo
Shumins: tu nu gan esi pesimists....
Tamashi
Ja sakuma tas bija domats ka .neliela sanaksana saistiba ar anime. tad tagat tas grasas izversties par kartejo tusu ar kartigu piedzersanos, Lol. laugh.gif Man jau nekas nav preti. Zel ka nebiju pirmaja reizee, jeb vakar (ja nemaldos), vismaz butu iepazinis paris jaunus ljautinus.
Pirts... es neesmu bijis "pirti" tapec man nav par to nejausmas, bet izklasas dargi.. un, protams, interesanti!
Shumins
QUOTE(AngelApo @ Feb 18 2010, 14:59) *

Shumins: tu nu gan esi pesimists....

It nemaz ne, esmu - Villainous...

Villainous Destiny

IPB Image
FuschichO
QUOTE(Tamashi @ Feb 18 2010, 16:59) *

Ja sakuma tas bija domats ka .neliela sanaksana saistiba ar anime. tad tagat tas grasas izversties par kartejo tusu ar kartigu piedzersanos

Nē.

Tas jau ir pavisam cits pasākums priekš tiem 70-gadīgajiem, vai kas tur sākumā bija sarakstīts.
Vai priekš sīkajiem, kas no alkohola baigi staro lol Vispār nesaprotu, kāpēc normāls cilvēks gribētu piemaut mūli kādā pasākumā ar tik lielu entuziasmu.

EDIT: es nekad neesmu gribējusi- man tā vienkārši sanāk hahahahahha
(es gan gribētu nedaudz iedzert, jo tāpat būtu fuken garlaicīgi)

Kas attiecas uz tējas dzeršanu- viss paliek tāpat. Ja kāds grib kafiju- lai ņem kafiju. Tas pats attiecas uz kakao, visiem pārējiem bezalkaholiskajiem un... arī alkoholiskajiem dzērieniem. Tikai ne pār mēru, pl0x

Ikgadējā piedzeršanās kādā "pirtī' ir ikgadēja otakiešu tradīcija sleep.gif
Yanka_ronin
QUOTE(Kikyou @ Feb 18 2010, 05:55) *

...un es tur nebiju, un man skauž.

Tad sataisām Kurzemē kādu pasākumu, lai citiem skauž? :3 Kaut ko pie jūŗas un tā.
Kikyou
QUOTE(Yanka_ronin @ Feb 18 2010, 19:07) *

QUOTE(Kikyou @ Feb 18 2010, 05:55) *

...un es tur nebiju, un man skauž.

Tad sataisām Kurzemē kādu pasākumu, lai citiem skauž? :3 Kaut ko pie jūŗas un tā.

Bet man zābaki laiž cauri ūdeni...
Yanka_ronin
QUOTE(Kikyou @ Feb 19 2010, 07:23) *

Bet man zābaki laiž cauri ūdeni...

Nā, domāju uz to siltā laika pusi...
Kikyou
OH.
Bet kāpēc gan ne. Mums jau tomēr ir pāris kurzemnieki te. :x
Tamashi
QUOTE(FuschichO @ Feb 18 2010, 18:51) *

Tas jau ir pavisam cits pasākums priekš tiem 70-gadīgajiem, vai kas tur sākumā bija sarakstīts.
Vai priekš sīkajiem, kas no alkohola baigi staro lol Vispār nesaprotu, kāpēc normāls cilvēks gribētu piemaut mūli kādā pasākumā ar tik lielu entuziasmu.

Ikgadējā piedzeršanās kādā "pirtī' ir ikgadēja otakiešu tradīcija sleep.gif

Ahh, sapratu, tad jau tā iknedēļas sanākšana joprojām notiks.

QUOTE(Kikyou @ Feb 19 2010, 05:24) *

OH.
Bet kāpēc gan ne. Mums jau tomēr ir pāris kurzemnieki te. :x

Jā, daži...
lilion
Es padomāju un izlēmu, ka es esmu pārāk slinka, neuzņēmīga lai kaut ko turpinātu rīkotu tāpēc, nekas nenotiks . Gomen
Ahaha tomēr mans mērķis ir izdevies, jo kāds kaut ko dara.
Cerams, ka uz nākošo fucchicO pasākumu tikšu un mani atkal neapturēs matemātika><
Tamashi
Peksni topiks apklusa biggrin.gif
Diez kas notiks... ?
FuschichO
Un kam būtu jānotiek?
Tamashi
QUOTE(FuschichO @ Feb 21 2010, 13:26) *

Un kam būtu jānotiek?

Betsuni
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.