Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Geimot ir kruta!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4
davio
QUOTE(Keydan @ May 24 2010, 11:48) *

QUOTE(davio @ May 24 2010, 01:39) *

QUOTE(Keydan @ Apr 27 2010, 12:28) *

Japanese games are inferior...

Tu pie klasiskajiem geimiem pieminēji tādas spēles kā Packman, Zelda, Metal Gear Solid un Battle City. You do realise those are Japanese games? Nemaz nerunājot par visām fighting games, kas gandrīz visas nāk no Japānas. NES laikos lielākā daļa spēļu nāca no japānas. Bez japāņu spēlēm geimu industrija nebūtu ne tuvu tik populāra kā tā ir tagad.

K... Ņemšu savus vārdus atpakaļ, tikai lai izteikties konkrētāk:
Japanese games, aside from old arcades, fightings and a few good franchises, are inferior!

Lūk šim jau es varu piekrist xD (BTW: Jaunais Split/Second ir diezgan grūts sad.gif )
Arts
Japāņu RPG smird, sukā, kūp un slīd pa sienu. Tie ir nesalīdzināmi ar rietumnieku spēlēm. Var teikt, ka abi žanri atšķiras tik ļoti viens no otra, ka tos pat nevar salīdzināt. Apgalvošu, ka WesternRPG > Japanese RPG.
Sērfijs
QUOTE(davio @ May 25 2010, 21:50) *

Jaunais Split/Second ir diezgan grūts sad.gif

IPB Image
Kikyou
QUOTE(Arts @ May 25 2010, 23:40) *

Japāņu RPG smird, sukā, kūp un slīd pa sienu. Tie ir nesalīdzināmi ar rietumnieku spēlēm. Var teikt, ka abi žanri atšķiras tik ļoti viens no otra, ka tos pat nevar salīdzināt. Apgalvošu, ka WesternRPG > Japanese RPG.

Izklausītos nu afigenna spici, ja tu maz zinātu, ko tu runā, nevis būtu kaut ko pa labi pa kreisi izlasījis par to, kura attieksme šobrid ir FoOoOoRšĀaAaA internetos, un pēctam nācis atražot viņu kaut kur citur, lai iegūtu cieņas punktus vietējā maijpuķīšu pļavā. :>
Sigfa
Pag, ja tu aizstāvi japošku rpg, tad būtu jauki, ja tu pamatotu savu viedokli nevis smādētu arta viedokli tik dēļ tā, ka viņš ir viegli iespaidojams.

Pats neesmu spēlējis gandrīz nevienu jap rpg, bet kopumā ņemot es no rpg sagaidu maksimālu pietuvinātību realitātei tieši atmosfēriskuma ziņā. Tas sevī iekļauj vairākas lietas kurām japāņu rpg ir cita pieeja, piemēram čar dizains afaik gandrīz vienmēr ir anime-isks ar visām līdz absurdam pārspīlētajām personībām uc. tam līdzi nākošajam.

Sērfij, cik vēl līdz alpha protocol?
Arts
Izklausītos nu afigenna spici, ja tu maz zinātu, ko tu runā, nevis būtu kaut ko pa labi pa kreisi izlasījis par to, kura attieksme šobrid ir FoOoOoRšĀaAaA internetos, un pēctam nācis atražot viņu kaut kur citur, lai iegūtu cieņas punktus vietējā maijpuķīšu pļavā. :>

Batthert weaboo.

Sāksim ar antīkajiem 8-bit laikiem. Final Fantasy dominēja, jo no rietumiem varēja gaidīt baggainas spēles, Japānas civilizācija valdīja 8-bitu un 16-bitu ērā. FF (pirmās daļas), Castlevania, Metroid, Super Mario, Contra, utt.
Bet 90-to gadu norietā RPG lauku sāka iekarot rietumi uz DnD fantasy pamata spēlēm, Baldur's Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights, tad nāca entie apokaliptiskie gabali, Wasteland, Fallout I un II, tad pēc tam dungeon 3D crawleri, The Elder Scrolls Arena, Ultima, tad dižās klaiņātuves Gothic I un II, Fable, dižās nelineārās klaiņātuves, The Elder Scrolls Morrowind, Oblivion, utt.

Kas tagad mūsdienās ir JRPG?
Fantastiskā apģērbu kolekcija, kas liktu Versačem taisīt barrel-rollus zārkā, dažnedažādo monstru klāsts, kuru grūtības līmeni nosaka to stati, lokācijas, kuras nevar izstaigāt kā vien gribi, melodramatiskais sižets, kurš ir lineārāks par lineālu. Mūsdienās tos fanus vien cer noķert ar eye-candy un šeidingiem, dizainiem un citām glupībām.

Tad jau Dink Smallwood ir vairāk no RPG kā FF 13.

IPB Image

Kikyou
Kur es teicu, ka aizstāvu japāņu rpg lol~
Es tik saku, ka arts nesaprot neko no tā, par ko viņš runā.

Skaistu ūdenskritumu uzbūri, Arta kungs.
Bez jēgas nosauci miljons spēles un tad aizleci uz FF13 aprakstu. Un neko nepierādīji, jā.

QUOTE(Arts @ May 26 2010, 12:33) *

Tad jau Dink Smallwood ir vairāk no RPG kā FF 13.

Haha, pat vizuālās noveles ir vairāk RPG nekā FF13, bet FF13 nav nekāds etalons, nedz arī kāds par viņu ir nenormālā starā, atskaitot divpadsmitgadīgus puisīšus.

P.S. Vārds, kuru meklē, ir šeideri, nevis šeidingi.
GM
Fantastiskā apģērbu kolekcija, kas liktu Versačem taisīt barrel-rollus zārkā, dažnedažādo monstru klāsts, kuru grūtības līmeni nosaka to stati, lokācijas, kuras nevar izstaigāt kā vien gribi, melodramatiskais sižets, kurš ir lineārāks par lineālu. Mūsdienās tos fanus vien cer noķert ar eye-candy un šeidingiem, dizainiem un citām glupībām.

Hate to break it to you, bet to pašu var pateikt par praktiski jebkuru jebkad uzražoto "rietumu" RPG, ar ļoti retiem izņēmumiem.
Arts
Šeideri
Šeidings

Var apgalvot, ka spēlē ir šeidings, bet ne šeiders. Kāds zin kāpēc?

Bez jēgas nosauci miljons spēles un tad aizleci uz FF13 aprakstu. Un neko nepierādīji, jā.

Vismaz es varēju nosaukt piemērus. A, ko tu varēji likt pretim? Neko!

Diemžēl man nav mājās konsoles, ar ko spēlēt japāņu brīnumainos RPG, lielākā daļa ir uz PS3. Par šīm spēlēm varu spriest tikai no fanboju gameplay video no jūtrubas.

Bet patiešām WRPG > JRPG...
IPB Image

P.S.

PS3 s.cks azz.
Kikyou
QUOTE(Arts @ May 26 2010, 15:50) *

japāņu brīnumainos RPG, lielākā daļa ir uz PS3.

Wtf, kopš kura laika? 9_6

QUOTE(Arts @ May 26 2010, 15:50) *

Vismaz es varēju nosaukt piemērus. A, ko tu varēji likt pretim? Neko!

Pagapaga, piemērus kam tu nosauci, un ko man vajadzēja ar tiem piemēriem saprast? Ka rietumos arī ražo spēles? Lololo
Jo tas ir vienīgais, ko no tiem taviem piemēriem var izvilkt.
Arts
Wtf, kopš kura laika? 9_6

Jo PS3 atskaņo arī PS1 un PS2 diskus.

Pagapaga, piemērus kam tu nosauci, un ko man vajadzēja ar tiem piemēriem saprast? Ka rietumos arī ražo spēles? Lololo
Jo tas ir vienīgais, ko no tiem taviem piemēriem var izvilkt.

Labām spēlēm pretim jāliek labākas spēles?

Kikyou
Sigh.
IPB Image
ShinChan
Kikyou strīdu zaudē defaultā, jo viņai vienkārši nav krāna ko izvilkt un samērīt ar oponentu.

Piemtīšu savu pagali
IPB Image
Keydan
IPB Image

BOW TO YOUR RPG GOD MORTALS!

ETM
QUOTE(Arts @ May 26 2010, 12:33) *

IPB Image

Tavā RPG sarakstā nav nevienas ROLE PLAYING GAME.
Sigfa
wut? dod piemēru role playing game tavā izpratnē.
ETM
QUOTE(Sigfa @ May 26 2010, 20:52) *

wut? dod piemēru role playing game tavā izpratnē.

Fallout, Fallout 2
Arts
Tavā RPG sarakstā nav nevienas ROLE PLAYING GAME.

Piedod.
IPB Image
Sigfa
un kas nošķir pirmos fallout'us no, piemēram, DA? tb, kapēc viens ir rpg un otrs ne?
IronSoul
me geimo GTA4 + jaunos papildinājumus
Dragon Age Origins + exp
Battlefield Bad Company 2

IPB Image
Keydan
QUOTE(IronSoul @ May 26 2010, 21:18) *

me geimo GTA4 + jaunos papildinājumus
Dragon Age Origins + exp
Battlefield Bad Company 2

IPB Image

IPB Image

Tuvākie 30-60 posti ir RPG-realted ONLY! biggrin.gif
IronSoul
1. skat divus postus iepriekš
2. pavadu geimojot vismaz 35h
3. Metal gear solid (žēl pēdējās daļas nav uz PC), GTA (visas), DAO. Diablo (gaidu jauno daļu ar nepacietību)
4. Ieteikt ko grūti, jo ir daudz dažādu spēļu un spēlētāju. Ļoti liela nozīme ir gaumei.
5. Dodu priekšroku gonkām un action spēlēm, jo spēlēju atpūšoties un stratēģijas prasa daudz laika, kādreiz ļoti patikās:(
6. Sevi uzskatu par lielu geimeri.
7. Par geimeriem domāju visu to labāko ph34r.gif

QUOTE(Keydan @ May 26 2010, 21:37) *

Tuvākie 30-60 posti ir RPG-realted ONLY! biggrin.gif

sapņot nav aizliegts tongue.gif Dragon Age: Origins is a single-player Role-Playing video Game ph34r.gif
Sigfa
jā, tāpat kā diablo. te nav runa par bļembu kura ir piekarināta spēlei mārketinga nolūkos.
Keydan
Diablo ir action RPG, t.i. RPG kur tev vajag klikšķinat mobus kamēr tie vēl ir dzīvi.
IronSoul
QUOTE(Sigfa @ May 27 2010, 13:51) *

jā, tāpat kā diablo. te nav runa par bļembu kura ir piekarināta spēlei mārketinga nolūkos.

Nu man tieši patīk ka ir sajaukums RPG (kur tu izvēlies starp atbildēm uz tev uzdotajiem jautājumiem) un action. Pliks RPG man domājams būs garlaicīgs sad.gif (ja tas ir tas ko domāju kad tik teksts bīdās un tu izvēlies atbildes)

Man gan grūti spriest jo nedalu spēles pēc kaut kādiem burtu saīsinājumiem ph34r.gif
Sigfa
QUOTE(Keydan @ May 27 2010, 14:22) *

Diablo ir action RPG, t.i. RPG kur tev vajag klikšķinat mobus kamēr tie vēl ir dzīvi.

un kā tas atšķiras no tā paša dragon age? tur nav jāklikšķina mobi kamēr tie vēl dzīvi? manā izpratnē action rpg no vnk rpg atšķiras ar to, ka pirmajā gluži vienkārši ir vairāk monstru, kurus galināt. jebkurā gadījumā, abi ir rpg.

edit: ironsoul, tev nav poņas par to, ko runā.
GM
Mans mājulis Sigfs visai akurāti norādīja uz aspektu, ar kuru jārēķinās, kakājot uz galvas visiem RPG. Esencē šo žanru var raksturot sekojoši: tās ir spēlītes, kurā tavu progresu pamatā nosaka nevis paša reakcija un pirksteļu veiklums, bet gan noteikts skaits kaut kādu rādītāju, kas piemīt tavam personāžam. Viss pārējais – tikai dekorācija.

Vispār lately esmu nonācis pie slēdziena, ka RPG žanrs man akūti riebj. Tie pāris sugas pārstāvji, ko es dievinu (Fallout 1/2, Torments, Arkānums, Gotikas un Vampire: Bloodlines) ir pilnīgi pretpoli visām citām spēlēm, kas iznākušas un turpina iznākt žanrā. Īsāk sakot – tie ir slikti RPG, ja skatāmies pēc tā, ko mažoritāte saprot ar šiem trim burtiem.

Žanriskais dalījums mūsdienās ir bullšits. Ir labas spēles un ir sliktas spēles. And that's it.
IronSoul
QUOTE(Sigfa @ May 27 2010, 14:58) *

edit: ironsoul, tev nav poņas par to, ko runā.

nez nez, bet var jau but. Neuzskatu par vajadzīgu iedziļināties tajos dalījumos

QUOTE(GM @ May 27 2010, 15:19) *

Žanriskais dalījums mūsdienās ir bullšits. Ir labas spēles un ir sliktas spēles. And that's it.
Tigra2
QUOTE(IronSoul @ May 27 2010, 14:26) *

(ja tas ir tas ko domāju kad tik teksts bīdās un tu izvēlies atbildes)

O_ō ?

ironsoul, tev nav poņas par to, ko runā.

+1

QUOTE(IronSoul @ May 27 2010, 15:31) *

nez nez, bet var jau but. Neuzskatu par vajadzīgu iedziļināties tajos dalījumos

FAIL! XD

Ak, kungs, bet visādi citādi man nav ko piebilst, es pārsvarā spēlēju Stratēģijas. Tomēr dažreiz gadās arī kāds RPG(kā Final fantasy). Neuzskatu, ka spēli ierobežo žanrs, jebkurā žanrā ir spēles, kas ir foršas un spēles, kas ir nespēlējamas. :3
IronSoul
QUOTE(Tigra2 @ May 27 2010, 16:42) *

QUOTE(IronSoul @ May 27 2010, 14:26) *

(ja tas ir tas ko domāju kad tik teksts bīdās un tu izvēlies atbildes)

O_ō ?

Ak, kungs, bet visādi citādi man nav ko piebilst, es pārsvarā spēlēju Stratēģijas. Tomēr dažreiz gadās arī kāds RPG(kā Final fantasy). Neuzskatu, ka spēli ierobežo žanrs, jebkurā žanrā ir spēles, kas ir foršas un spēles, kas ir nespēlējamas. :3

par to pirmo biju domājis ka spēles gaita izmainās atkarībā no tavas izvēlētās atbildes vai rīcības (kura attiecīgi ietekmējās no tava attīstības līmeņa). LOL nemāku izteikties unsure.gif

es ar spēlēju dažādas spēlēs un priecājos par viņām neatkarīgi no žanriem (to ar gribēju pateikt) no stratēģijām pēdējais ANNO bija labs tagad domāju paprovēt pēdējo Tropico
Keydan

un kā tas atšķiras no tā paša dragon age?

DAO haz dialogue options.
Sērfijs
QUOTE(Keydan @ May 27 2010, 22:48) *

un kā tas atšķiras no tā paša dragon age?

DAO haz dialogue options.

Arī diablo varēja izvēlēties dialogu opcijas - paņemt kvestu, uzzināt vairāk lori, uzprasīt kā sokās. Ņemot vērā, ka tajā pašā DA un lielā daļā citu "RPG" opcijas ir drīzāk smukumam un tu kā spēlētājs nosaki tikai intonāciju, kādā kaut ko pateikt, apakšā tāpat ir tas pats - kvests, lore un ikdienišķa apvaicāšanās vai nav manīts kāds mudcrab's.

QUOTE(IronSoul @ May 27 2010, 17:28) *

par to pirmo biju domājis ka spēles gaita izmainās atkarībā no tavas izvēlētās atbildes vai rīcības (kura attiecīgi ietekmējās no tava attīstības līmeņa). LOL nemāku izteikties unsure.gif

c&c jeb choices and consequences arī gluži neraksturotu "RPG", šāda sistēma drīzāk ir raksturīga interaktīvajām novelēm un minimāli tiek īstenota ikviena žanra spēlēs.
Keydan
QUOTE(Sērfijs @ May 28 2010, 13:04) *

Arī diablo varēja izvēlēties dialogu opcijas

The game! You don't get it!

Vispar es jau atceros ka tu esi trols/demagogs.
Sērfijs
QUOTE(Keydan @ May 28 2010, 15:08) *

Es tikai pieņēmu, ka Tavuprāt dialogu opciju klātbūtne spēlē atdala "RPG" no "ARPG".
Keydan
QUOTE(Sērfijs @ May 28 2010, 15:19) *

QUOTE(Keydan @ May 28 2010, 15:08) *

Es tikai pieņēmu, ka Tavuprāt dialogu opciju klātbūtne spēlē atdala "RPG" no "ARPG".

Nu, protams, ka ne! Vispār jua aRPG is tads sub-žanrs kuru šodien var vispar saukt par Diablo-clone, jo Diablo aRPG ir cementējusi.
Arts
Vispār RPG nav sevišķu subžanru, Diablo prost ir hacknslash. ARPG nevar saprast cik tur tā action, cik tur RPG. Deus Ex ir RPG (protams, ka ir)? Vampires Bloodlines, Bioshock, System Shock? System Shock tikpat labi varētu būt survival horror un RPG.
Tā nu mums ir FPSi, actioni ar RPG elementiem, S.T.A.L.K.E.R. Dark Messiah arī ir vairāk FPS/action kā RPG.
Keydan
QUOTE(Arts @ May 30 2010, 19:46) *

Vispār RPG nav sevišķu subžanru, Diablo prost ir hacknslash. ARPG nevar saprast cik tur tā action, cik tur RPG. Deus Ex ir RPG (protams, ka ir)? Vampires Bloodlines, Bioshock, System Shock? System Shock tikpat labi varētu būt survival horror un RPG.
Tā nu mums ir FPSi, actioni ar RPG elementiem, S.T.A.L.K.E.R. Dark Messiah arī ir vairāk FPS/action kā RPG.

Stalkerā RPG elimenti bīja... System shock arī... Bioshock - nē...
Keydan
IPB Image

anti
Japāņu RPG ir super.

Proof:
IPB Image
Arts
Japāņu RPG ir super.

Pfff, tad jau katra japāņu spēle, kurā ir fallocentriskums, ir kruta.
IPB Image
Crave cocks much?
Kikyou
QUOTE(Arts @ Jun 7 2010, 13:08) *

Pfff, tad jau katra japāņu spēle, kurā ir fallocentriskums, ir kruta.

http://en.wikipedia.org/wiki/Humor
Arts
IPB Image
Simsons
1. Last Remnant
2. BF2 BC
3. Heroes of Newerth
3rdHalf
1) NFS World Beta
2) Kurs gan skaita? rolleyes.gif
3) 1 Crysis 2 FarCry 3 Crisis Core FFVII 4 GtaVC 5 STALKER
4) FFVII
5) FPS
6) Iegāzu kompī 2000$, spriediet paši tongue.gif
7) Neko, ar ko gribētu dalīties
Sērfijs
QUOTE(3rdHalf @ Jul 28 2010, 11:55) *

1) NFS World Beta

3) 1 Crysis 2 FarCry 3 Crisis Core FFVII

IPB Image

Indeed.
Keydan
IPB Image
FF - ļoti slikat spēle...
Kikyou
QUOTE(Keydan @ Jul 29 2010, 16:37) *

FF - ļoti slikat spēle...

Šļikatu šļakatu, klipatu klapatu!
IPB Image

Keydan
Woops... toties, lielas starpības tomēr nav...
Skilek
1. Pārsvarā spēlēju kādu flash spēlīti. tongue.gif
2. Dienā paspēlēju no 0h līdz 2h, kā kurā situācijā, bet pārsvarā patīk sērfot internetā.
3. Geimu Top5, ko patika spēlēt, damn... netik daudz spēļu mani interesēja blink.gif
Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura
Vampire: The Masquerade
Deus Ex
Heroes of Might and Magic IV
Command & Conquer: Tiberian Sun

4. Ieteiktu uzspēlēt Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura, vairākas reizes esmu izspēlējis.
5. Vairāk patika un gan jau veljoprojām patīk RPG stila spēles.
6. Nu iespējams agrāk biju neliels geimeris, bet tagad manuprāt nē.
7. Hmm... Geimeri cilvēki, kuriem nav ko darīt vai vienkārši vēlas atpūsties pēc grūtas dienas.
Keydan
Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura

Respect
Vampire: The Masquerade

Respect
Deus Ex

Respect
Command & Conquer: Tiberian Sun

Respect
Heroes of Might and Magic IV

Do Not Respect!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.