Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime festivāls!
Anime forum > Ņihonbunka . 日本文化 > Notikumi
Pages: 1, 2, 3
Dzonis
nu labi..par to dzershanu tach nevaig njemt tik nopietni...iepriekshejie posti bij vairaak uz humora tendeeti....bet uz pieleejushiem anime charakteriem (domaati cosplay daliibnieki) tomeer buutu unteresanti paskatiities smile.gif
zenofex
Labaak nevajag cosplayerus apdzirdiit. Jo peleekajai tautinjai mees visi esam vienaa maisaa baazhami, un protams, vinji visvairaak ieveeros tieshi to kas visvairaak izleks. Un tad visus paareejos pavilks liidz cosplayeru liimenim. Ja buus apdzeerushies - tad i liidz apdzeerushos cosplayeru liimenim. Es negribeetu ka taa notiek smile.gif
Taka
Nu skaidrā es Sailor Moon bruncīšus nevilkšu laugh.gif
Dzonis
QUOTE(Taka @ Oct 4 2004, 14:24)
Nu skaidrā es Sailor Moon bruncīšus nevilkšu  laugh.gif
*

he he he!!!! biggrin.gif
MitSuki
Da par to dzersanu nenemat to pie sirds tik traki,ne jau tur bus ka visi pieliesies,var iedomaties kam es iesim visi skatities uz cosplayiem laugh.gif (akstos)...Tiesam nebutu slikti ja mes visi uz kaut kadu krodzinu aizietu un tur bisku kaut ko pacakaretos paplapat..Nez ja gribes tad vel pa nakti kaut kur pavazaties,bet tas ta...Bet tiesam par to bileti vai kas tur jamaksa buss, vispar kads zin cik tur maksa ieiesana ? huh.gif
ShinChan
QUOTE(JaYzZ @ Oct 4 2004, 15:41)
Da par to dzersanu nenemat to pie sirds tik traki,ne jau tur bus ka visi pieliesies,
*

A kursj ta ņem pie sirds? *gulp*
...ne jau es *gulp, gulp*
...es nepielisjos *gulp, gulp, gulp*
... nekādā gadījumā *guūūlp... atrauga... ahhhh rolleyes.gif*
*skaļš būkšķis, kas rodas nokrītot smagam priekšmetam uz grīdas... ZzZzZz*
Sigfa
ak juus *lol* ... nu, Es centiishos tikt... vareetu, teiksim, aiziet visi kopaa liidz depo vienu vakaru un citu uz anime festinju biggrin.gif

nu, njemot veeraa, ka tas fests visticamaak izmaksaas visai padaargi(uzriikot vinju), tad arii biljetes buus no 2-5 LVL/seansu.
Dzonis
hm....teixim cena 3 Ls. neesmu redzeejis 12 filmas..taatad jashtjiras no 36 Ls...veelreiz hm.......
p.s.apreetjinus veicu bez kalkulatora paliidziibas smile.gif
Yume
Hmm.. es domaaju ka vareetu buut ap 1.5ls, nez jaauzprasa organizaatoriem.
Dzonis
nu es uz tik leetu biljeti necereetu.anime tomeer nav latvijaa taa populaaraakaa padariishana un uz baigaam cilveku masaam ar nevar gaidiit, bet izdevumi kaut kaa jaatguust ir
Taka
Ja gribat bezmaksas biļetes - piedalieties festivāla organizēšanā!
Tā ir OFICIĀLA INFO!

Palīdziet organizēt un dabūsit bezmaksas biļetes!
Rakstiet Ha-san'am un piedāvājiet savas rociņas, kājas un galvu ja negribat maksāt par biļetēm! cool.gif
Sigfa
Heh, nu tāds piedāvājums nav priekš manīm biggrin.gif es šoreiz tik pā pateereetqaajs biggrin.gif
tostermaize
intresanti kā es varētu palīdzēt??? ta jau labāk maksāt vel iekšā pēc manas palīdzības mani neielaidīs
Taka
QUOTE(tostermaize @ Oct 5 2004, 11:10)
intresanti kā es varētu palīdzēt??? ta jau labāk maksāt vel iekšā pēc manas palīdzības mani neielaidīs
*

Raksti Ha-San'am vai Zenofexam, gan jau atradīs kādu darbu

Un biļešu cena būs sākot no Ls 1.50, atkarībā no filmas.
Dārgāk varētu būt tikai vēlās vakara filmas wink.gif
Taka
Piemēram ir jāpalīdz veikt aptauju par animi vēl šonedēļ.
Par katrām 100 aizpildītām anketām Ha-sans dod vienu brīvbiļeti smile.gif
Es nejokoju.
kaarleens
smile.gif biljeshu cena pofig ieshu taapataas vieniigais saak bishkjinj maakt bazhas kas visiem gribeetajiem biljeshu var nepietikt dry.gif
Taka
/me ķiķina iedomājoties kā māmiņas atvedīs bērneļus uz Kite laugh.gif
MitSuki
[QUOTE]biljeshu cena pofig ieshu taapataas vieniigais saak bishkjinj maakt bazhas kas visiem gribeetajiem biljeshu var nepietikt

Tiesam par tam biletem bet piem nevar tas biletes jau kadu nedelu atpakal nopirkt uz visam 4 dienam.. ? smile.gif
Taka
Iesp. ka būs biļetes uz visām dienām...
asamashii ritori banpaia
count me in!!!
Shinobi-sama
Ņā mani incē kādam no šejienes anime mīļotājiem var palielīties ari ĪSTU "katana" savā kolekcijā lai būtu ko izrādīt mirstīgajai tautai?
zenofex
Bik ne pa teemu, bet par katanu konos - iesaku izlasiit sho te:
Eurocon 2003

Tur bija arii anime kons un daudz kas no taa tur ir aprakstiits.
Kikyou
Hmm a tur ir kautkaads vecuma ierobezhojums? Tikai zinjkaariibas peec prasu laugh.gif
Jo ja taads nav tad es jau kautvai tagad luugshos vecaakiem lai vinji man atljauj rudens briivlaikaa pie braalja riigaa palikt biggrin.gif
bypass
I'll be there, gandrīz vai puse no šajām animēm nav redzētas. Starp citu, kāds ir vecais Vampire Hunteris? Kuras skaitās normālākās no tās listes?

maakt bazhas kas visiem gribeetajiem biljeshu var nepietikt
- nu, nu. wink.gif
Dzonis
QUOTE(bypass @ Oct 5 2004, 21:26)
I'll be there, gandrīz vai puse no šajām animēm nav redzētas. Starp citu, kāds ir vecais Vampire Hunteris? Kuras skaitās normālākās no tās listes?

jaunais hunters labaax..gan grafika, gan staasta linija
asamashii ritori banpaia
kā ir ar konkursa tēmu un citu info par zīmēšanu????
Spectre
Uh, kopsh peedejaas viziites te ir diezgan sarakstiits naacaas 15 min lasiit, bet patiikami tongue.gif
Nu jaa tiesa par to dzershanu gan bija daudz rakstiits, bet pareek vareja. Teikshu atklaati nu kaa varees iztureet cilveeks, kursh stradaa macaas tad aiziet uz anime festivaalu veel piedzeras, da es 3 pa nakti uz kaada riigas solina palikshu kraakt, jo nepietiks speeka pacelt roku, lai taklsi aptureetu biggrin.gif
Bet ziniet kaa ir ar tik taalu taas meenesha beigas, tuliit jau buus tapee japercizee laiks un vieta cikos visi tiekaas.

Uhhh kaa es taa piemirsu. Vai LLM muus pagodienaas ar savu ierashanos, jo man ir aizdomas, ka par sho formumu vinsh veel nav aizmirsis ........ cool.gif
Taka
Mani vairāk interesē vai uz šo "kiddy" event ieradīsies mūsu "pieaugušais" bypass rolleyes.gif
ShinChan
QUOTE(Taka @ Oct 6 2004, 07:41)
Mani vairāk interesē vai uz šo "kiddy" event ieradīsies mūsu "pieaugušais" bypass  rolleyes.gif
*

QUOTE(bypass @ Oct 5 2004, 21:26)
I'll be there,
*

Kur nu vēl nepārprotamāku atbildi biggrin.gif
Yume
Heh, izskatās ka būs baigais bars. happy.gif
Pilnīgi prieks par savu tautu! biggrin.gif
zenofex
QUOTE(Yume @ Oct 6 2004, 14:24)
Pilnīgi prieks par savu tautu!  biggrin.gif
*

Ir viena lieta - peec iespeejas aatraak ir jaaizplata un jaasavaac anketas par festivaala teemu liidz piektdienai. Kursh gribpameegjinaat to izdariit savaas skolaas?

Par 100 anketaam organizatori dod briivbiljeti uz vienu seansu.

Ja ir veelme - zinjot privaati man vai Ha-san.
Batou
QUOTE(zenofex @ Oct 6 2004, 15:44)
QUOTE(Yume @ Oct 6 2004, 14:24)
Pilnīgi prieks par savu tautu!  biggrin.gif
*

Ir viena lieta - pēc iespējas ātrāk ir jāizplata un jāsavāc anketas par festivāla tēmu līdz piektdienai. Kurš gribpamēģināt to izdarīt savās skolās?

Par 100 anketām organizatori dod brīvbiļeti uz vienu seansu.

Ja ir vēlme - ziņot privāti man vai Ha-san.
*

nebuutu bijis vienkāršāk journal.bad.lv pollu uzlikt? vai pollu "kā tādu"? varbūt teitan tādu ir iespējams izveidot?
zenofex
Aptauja diemzheel nav mans izgudrojums sad.gif
+Chibi+
ohmy.gif wow.... Man jau likaas, ka LV nekad nekas taads nenotiks, bet,redz, es (par laimi) kljuudiijos.... Wooooow... O_O
Laugh|nGMan
Anime Latvijas kinoteātos ! Jūs jokojat ! biggrin.gif
tostermaize
lakam tiešām iešu, jo tuvāko 10 gadu lakā nekas tāds drošvien neatkārtosies
Yume
Nediedē, es tomēr ceru ka šis varētu palikt par samērā pastāvīgu pasākumu. Kautvai reizi pāris gados.
ShinChan
QUOTE(Yume @ Oct 7 2004, 14:25)
Nediedē, es tomēr ceru ka šis varētu palikt par samērā pastāvīgu pasākumu. Kautvai reizi pāris gados.
*

Nu tad ar savām kājelēm un maciņiem vajag par to paciiniities ...savādāk, ka zi, būs ar pirmā un pēdējā reize. Es pagaidām esmu nolēmis apmeklēt 3-5 seansus (+kospleju), tacju plāni var mainīties.
Taka
QUOTE(ShinChan @ Oct 7 2004, 21:04)
*

Nu tad ar savām kājelēm un maciņiem vajag par to paciiniities ...savādāk, ka zi, būs ar pirmā un pēdējā reize. Es pagaidām esmu nolēmis apmeklēt 3-5 seansus (+kospleju), tacju plāni var mainīties.
*

Tieši tā! No apmeklētāju aktivitātes atkarīgs vai šādi pasākumi notiks regulāri jebšu šis būs pirmais un pēdējais...
tostermaize
QUOTE(Taka @ Oct 8 2004, 17:29)
QUOTE(ShinChan @ Oct 7 2004, 21:04)
*

Nu tad ar savām kājelēm un maciņiem vajag par to pacīnīties ...savādāk, ka zi, būs ar pirmā un pēdējā reize. Es pagaidām esmu nolēmis apmeklēt 3-5 seansus (+kospleju), tacju plāni var mainīties.
*

Tieši tā! No apmeklētāju aktivitātes atkarīgs vai šādi pasākumi notiks regulāri jebšu šis būs pirmais un pēdējais...
*

nu pēdējais es domāju ka tas nekādi nevar būt paies kāds laiks un uztaisīs jaunu neskatoties vai šis izdosies vai ne
Rob_X
Domaaju, laba ideja satikties un iet kopaa. smile.gif

Domaaju, iztiiriishu DVD un mangu plauktus. smile.gif

Domaaju aizieshu uz lielaako dalju seansu. smile.gif

Domaaju, esmu viens no laimiigaakajiem cilveekiem pasaulee. smile.gif
tostermaize
QUOTE(Robik @ Oct 9 2004, 10:35)
Domaaju, laba ideja satikties un iet kopaa.  smile.gif

Domaaju, iztiiriishu DVD un mangu plauktus.  smile.gif

Domaaju aizieshu uz lielaako dalju seansu.  smile.gif

Domaaju, esmu viens no laimiigaakajiem cilveekiem pasaulee.  smile.gif
*

ak dievs cik daudz domu vienlaikus nevaru nemaz tik daudz apsmadzennot biggrin.gif biggrin.gif
deleted-ray
Taa kaa man autokursi naturaali sit pa kabatu, laikam ieshu tikai uz izstaadi un cospleju sad.gif
zenofex
Jautaajums: Vai kaadam nav paziistams kas straadaa kadaa Latvju masu meedijaa un var sarunaat, lai shie uzraksta par sho Festivaalu? Buutu ljoti jauki, citaadi latviskajos masu meedijos shis pasaakums nekaadiigi nav atspoguljots.
Batou
QUOTE(zenofex @ Oct 12 2004, 20:56)
Jautājums: Vai kādam nav pazīstams kas strādā kadā Latvju masu mēdijā un var sarunāt, lai šie uzraksta par šo Festivālu? Būtu ļoti jauki, citādi latviskajos masu mēdijos šis pasākums nekādīgi nav atspoguljots.
*

manupraat, vienkārši vajag aizsūtīt meilu uz redakcijām. protams, dziļu ieskatu ar rūpīgām analīzēm negaidiet, taču ziņām ir jābūt. tāpat kā bija ar F&F filmu festivālu pirms 2 gadiem (jeb pirms gada, man jau laiks jūk).
Lija
wink.gif es ar piesakos būt.... pat sāku domāt kā tikt 5.dien no darba vaļā... vai par slimu izlikties (anime gripa) vai kāju salauzt...(nez vai ir iespēja salauzt kāju uz 3 dienām)??? ohmy.gif
Spectre
Nu taa esu jau pazinojis darbaa ka no maniim ne smakas nebuus tajaas dienaas. Yume paldies par atgaadinaajumu smile.gif Es noteikti buushu un neatceros, kursh jautaaja vai muusu "lielie" buus, atbilde ir drosha uz 100% JĀ Uh Es to izdariju uzraxtiju pat ar garumziimi biggrin.gif
Siriuss[FN]
Kad kur skaidraak pazinjos par ziimeeshanas konkursu, tb maajas darba teemu, laiku utml?
Roze
QUOTE(Laugh|nGMan @ Oct 7 2004, 09:26)
Anime Latvijas kinoteātos !   Jūs jokojat ! biggrin.gif
*

Nu pag K-Suns ja nemaldos bija Interstella un Arsenālā pat vesels pasākums wink.gif "Gariem līdzi" tak arī visur kur tika rādīts..
Innocence vai Cowboy Bebop mums šķiet vēl nespīd, bet teikt, ka nekas nenotiek ar nevar ..
Sanya
nju Interstella jakas bija diezgan sviestaina.. taac muzikaals niecinjsh.. bet tas arii viss.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.