QUOTE(FuschichO @ Jan 23 2010, 23:36)
Es gan bez fotošopa neesmu smuka, tāpēc vairs nelikšu
Nu nēz, tad jau tevi būtu izmetuši bērnībā, kurš ta ies audzināt tādu, ka nav smuks
Bet ja vēlies, lai tevi mīlētu visi vīrieši ap 40~50, tad tev tiešām būs nepieciešamas dažas manupulācijas ar PS. Katram vecumam savi ideāli.
Bet par tēmu, nesaprotu, kur rodas visi tie kompleksi. Reiz Rainis ar lielo p***i teica, "Tu esi neglīta!" un tāpēc visu mūžu jāraustas, skatotiess spogulī - izgudrojot sev jaunus defektus. Dažreiz vaiga mazāk klausīties citu muļķībās un skatīties TV, ka tikai "NewYorker" drēbēs ģērtas ir smukas, ka tikai tās ar dārgāko mobīlo ir ņemamas - tā ir tikai reklāma, lai iesmērētu tev kārtējos mēslus.
Vai tad tev ir deguna proteze, nav ausis, tu esi bez rokām, vai arī bez kājām? Daudzi jau sevi mēģina uzlabot bildēs, cerot, ka kādam iepatiksies vairāk, kamēr beigās uztaisi sevi par Maiklu džeksonu.
Domā es esmu kāds smukais, saldais, kas atbilst mūsdienu jaunieša ideālām, dēļ, kura būtu gatavas nomirt TV apdullinātās jaunavas? Bet man personiski pilnīgi vienalga. Ja kādam es tik ļoti nepatīku, lai uzliek sev galvā papīra maisiņu. Bet es par to laiku priecājos un izbaudu dzīvi, drīz izkritīs mati, un neviens man nepārdos nevienu matu atjaunošanas līdzekli, bet varēšu taisīt *Facepalm* par visām jaunieši muļķībām un prātuļojumiem - kas tad dzīvē ir skaists...
Neglītu cilvēku nav - tos izmet bērnībā, tikai katram patīk savādāki cilvēki, un gan jau ir cilvēku, kuriem patīc Tu. Dažreiz tikai vaiga saprast, ka nav ko skriet Rainim ar lielo p***i pakaļ, bet atrast kādu citu, kuram arī patiksi Tu un varbūt izrādīsies, ka tam pat vēl lielāks. Tikai vaiga mazgāt drēbes un mazgāties pašam, lai nesmird. Un ievērot kaut cik elementāru higēnu. Pretīgi ir tikai dažu cilvēku smaka.