Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Show me your face
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Arta
QUOTE(anti @ Jan 23 2010, 20:25) *

Art`a - kāpēc bildi ņemsi ārā? Smuka tak.

Paldies, pati arī esi visnotaļ smuka. :]
Es vienkārši negribu savas bildes mētāt visās malās [lai gan esmu jau paspējusi. :'D] un, ja izņemšu to, iepostošu kādu jaunāku, iespējams.

FuschichO
Ak dievs, kāda diskusija par tādu spamera teikumu. Es pat nezinu, vai vērts kaut ko atbildēt.

Visvairāk man patīk konkretizācija šajā jautājumā- nelaba āda, nestilīgas drēbes, Rainis ar lielo p***i utt. No kurienes tas viss? A ko darīt, ja šķība seja? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Par drēbēm- interesēties par brendiem un aktualitātēm man "sievišķīguma" nepietiek, par mobilo- nospēru no draudzenes. Nebūtu pat žēl kādam urlam atdot. Jūtos droši.

Tagad man laikam sevi kaut kā jāparāda labā gaismā, lai nogludinātu situāciju- man cilvēki šad un tad saka, ka esmu skaista un ka mani mīl (ne pa tēmu dažreiz)

Runājot par šo: *nav ko skriet Rainim ar lielo p***i pakaļ, bet atrast kādu citu, kuram arī patiksi Tu un varbūt izrādīsies, ka tam pat vēl lielāks*

Galīgi nav par mani. Nevis es skrienu pakaļ, bet MAN skrien pakaļ. Nu, nu???!!! Kā jums tāda iedomība patīk? laugh.gif
Bļū- foršs rīts.
zenofex
Man šķiet Šumins šoreiz pārspīlēja. Katrā gadījumā, ja tas bija uzsaukums visiem likt iekšā savas bildes un aizmirst par kompleksiem tad tas bija fail laugh.gif

Kompleksos btw var iedzīvoties ļoti viegli, tur pat nevajag nekādas īpašās darbības veikt. Pāris trīs teikumi no malas par ķermenīti, pozi, sejas caurumu izvietojumu, un viss - ledus sakustējies ™.

Un, btw, 99% no foruma biedriem še bildes nav ielikuši, FuschichO tikai par to skaļi paziņoja, had guts, you know.

Eh, labi smile.gif
Arts
IPB Image
Šumins atkal aprej nepareizo stabu. biggrin.gif
Shumins
QUOTE(Arts @ Jan 24 2010, 13:53) *

Šumins atkal aprej nepareizo stabu. biggrin.gif

"It's al part of the plan." - Joker -

Nebūtu pareizi teikt, ka nepatīk māksla un profesionālu fotogrāfu darbi. Es personīgi dievinu fotogrāfu Eugenio Recuenco, kura daži darbi ievietoti vietnē:

Eugenio Recuenco

QUOTE(Kikyou @ Jan 24 2010, 02:19) *

[...] ja visapkārt tos porcelāna cilvēkus rāda un slavē.

Un tici man Kikyou, ja arī tevi profesionāli cilvēki sakrāsotu, izveidotu modernu frizūru un fotogrāfs sakārtotu pareizo scēnu, saliktu tavas pozas, tad tikpat labi uz tām fotogrāfijām varēji arī būt Tu. Izliktu tavas bildes reklāmu plakātos visur Rīgā kā skaistuma ikonu, pie kādām smarzām vai modes nama reklāmas. Visi būtu šokā, kā mēs tevi nenovērtējām. Tik vien ir tas izslavētais skaistums TV.
Un, ja kāds vēl šaubās par savu izskatu, tad varu teikt tikai vienu. Cik esmu bijis otaku tusos (Inčukalnā, retā ALK tusā, kopā ar CO), tad vēl nevienu neglītu cilvēku neesmu redzējis. Man patīk kā izskatās otakieši. Cita lieta ir tā, kādas ir katram domas un uzskati - bet tas jau labi, ka esam tik dažādi - nekad nav garlaicīgi cool.gif

Un tos PS mākslas darbus, tāpat kā savus ART workus labāk likt iekš Art sadaļas. Problēma rodas, ja mēs aizmirstam, kas ir māksla un kas ir dzīvi cilvēki. Arī modeles pēc fotosesijas, noņemot grimmu nemaz tik smukas nav (neatbilst nekādiem TV skaistuma ideāliem) - dzīvs cilvēks tev blakus gultā nav Glezna. Kā arī lielākai daļai cilvēku Latvijā nemaz nav to līdzekļu, lai nopirktu visus tos aksesuārus un modes lietas, kuras aicina nopirkt TV. Tāpēc īpaši neaicinātu kļūt par modes vergiem - iztērējot tai visu naudu, bet izbaudīt to tiktāl - cik atļauj naudas maciņš. Saņemot prēmiju nopērc kādas foršas smaržas ziemassvētku ballei, kādu foršu kleitu - atstājot naudu arī paikai. Bet tiem, kam nauda - neliegt to tērēt.
Es domāju, ka, ja arī man būtu kaudzēm naudas, es arī nesmādētu to nopērkot sev savu sapņu auto.
IPB Image

Ir liekas, kas vienkāši ir šķietami skaistas. Un arī varbūt pieaicinātu kādu modes speciālistu, lai tas saģērj mani atbilstoši TV zombiju ieskatiem - tas jau Homo sapiens dabā. Būt skaistam.
IPB Image

Taču tā kā esmu parasts zaļš gurķis, tad meģinu sadzīvot ar to, kas ir - īpaši neprātojot, ka bez tā visa arī nemaz nebūtu smuks.
(Bilde no manīm Jāņos - ievācot meijas)

IPB Image

Un ja tu vēlies, lai tevi pamana - esi vienkārši orģināls, vai interesanta personība un tevi pamīs cool.gif

Utah Saints - Somethin Good '08 HQ

Labi, beigšu piesārņot topic...
Tigra2
QUOTE(Shumins @ Jan 24 2010, 19:04) *

(bilde)

Vāi, cik tu resns tai bildē! XD
Shumins
QUOTE(Tigra2 @ Jan 24 2010, 21:22) *

Vāi, cik tu resns tai bildē! XD

Birdinot asariņu - jāpaskatās mūsu foto albūms, varbūt ir kādas bildes no vecākiem laikiem, kad tev arī apaļa seja - būs ko iespamot te... laugh.gif

Jeb vienkārši - Tā gadījās vasarā! cool.gif
Kikyou
Jomajo, tātad tās nebija tikai tenkas, Šumis tiešām ir novēlies kopš divtūkstoš sestā. x_x

Visi būtu šokā, kā mēs tevi nenovērtējām.

Nebūtu vis, jo mani māk novērtēt. :U
Shumins
QUOTE(Kikyou @ Jan 25 2010, 00:04) *

Jomajo, tātad tās nebija tikai tenkas, Šumis tiešām ir novēlies kopš divtūkstoš sestā. x_x

Es domāju, ka tās ir muļķības...

Tenkās vajadzēs ielikt citu gadu. Bildē no 2006. gada jau apaļa seja - tā uz 80kg.

IPB Image

Arī 2005 gadā neredzu atšķirības - tā uz 80kg,

IPB Image

Es drīzāk teiktu, ka tas ģīmis vienkārši pie vainas, fotogrāfējot taisu jocīgas sejas izteiksmes laugh.gif

Bet, ja gribas pasmieties no sirds - varu ielikt bildi no 2000. gada, kad sāku dzīvot kojās...
Mani saldie 18 ph34r.gif

IPB Image

(būtu ielicis kādu citu - labāku, bet toreiz bija tikai foto filmiņas un bildes maz taisīju, visa nauda tika nodzerta...)
anti
Ō, jess, Vanaga stiprais alus, tādu es ar atceros :] Spēks!

P.S. Kas tas tur pie sienām salīmēts tapešu vietā?
Shumins
QUOTE(anti @ Jan 25 2010, 01:47) *

P.S. Kas tas tur pie sienām salīmēts tapešu vietā?

Tuvojās Rīgas pašvaldības vēlēšanas, un jau 2000. gada rudenī visas malas bija pilnas ar reklāmu bukletiem.
Toreiz vēlēšanām naudu neskopoja un pat mums kojās bija vairāki 50cm augsti bukletu kalni ar PCTVL līderiem. Istabiņas džeki sakodās Vanagu un nolīmēja ar tiem mitrumā izmirkušās tapetes - mums tecēja jumts.
Pēc tam pat pie galda paēst nevarēja, kad simts acu tevi vēro laugh.gif
Bellzy
Reku mana bilde. smile.gif
IPB Image

ReD_FoXy
Tā pati, kas ir profila informācijā.
IPB Image
aruka_sei
mans feiss biggrin.gif

IPB Image
3rdHalf
IPB Image
That's me.
aruka_sei
Viens cilvēks no viena foruma uzmeistaroja šādu parodiju)

IPB Image
FuschichO
haha, laba parodija! smile.gif
Es tā pailgāk blenzu uz 3dhalf bildi. rolleyes.gif
aruka_sei
QUOTE(FuschichO @ Mar 31 2013, 23:59) *

haha, laba parodija! smile.gif

Es pats kd pirmo reizi ieraudziju, no smiekliem novēlos no krēsla biggrin.gif
aruka_sei
Nedaudz pjans pacans biggrin.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Spectre
Nu ja jau tad jau smile.gif
Par Romas imperiju ph34r.gif
IPB Image
Shumins
QUOTE(Spectre @ May 13 2013, 04:45) *

Nu ja jau tad jau smile.gif
Par Romas imperiju ph34r.gif

Tagad mēs "super izšķirtspējā" varam aplūkot tavu spalvaino vēderu blink.gif

Liekas, ka tas bija, kas te pietrūka!
Spectre
Kas vainas biggrin.gif
jaienes parmainas cool.gif
HottyIceCat
IPB Image
aruka_sei
Ārstējot paģiras))))))))))))))

IPB Image

Kad jau palika labi)))

IPB Image
Koneko
Oh mai! Dzīva diskusija! Gandrīz vai arī varētu iespamot savu purnu, ja nevajātu paranoja 9_6

aruka-sei, šķiet, ļoti patīk selfiji
3rdHalf
QUOTE(Koneko @ May 21 2013, 12:05) *

Gandrīz vai arī varētu iespamot savu purnu, ja nevajātu paranoja 9_6

Ou~ jā!
Ieliksi bildi, redzēšu seju un ja pamanīšu uz ielas - izsekošu līdz mājām...
*Ļauni smiekli* Muhahahā.
rolleyes.gif
sunder
http://3113.com/iphoto/internetPhoto.html
aruka_sei
šķiet, ļoti patīk selfiji

Es nezinu kas tas ir biggrin.gif
3rdHalf
@ sunder
Ok, tagad es sāku justies paranoisks.
(@.@)
Koneko
QUOTE(aruka_sei @ May 21 2013, 17:03) *

šķiet, ļoti patīk selfiji

Es nezinu kas tas ir biggrin.gif

Bildītes ar sevi!

Also, tas puisītis... : D
aruka_sei
Nokrāsojos biggrin.gif

IPB Image
aruka_sei
IPB Image
zahuyasha
IPB Image
aruka_sei
IPB Image
3rdHalf
Es un "Neskūšanās novembris"! smile.gif
IPB Image
aruka_sei
QUOTE(3rdHalf @ Nov 14 2013, 10:21) *

Es un "Neskūšanās novembris"! smile.gif

Man citām reizēm tā ir biggrin.gif
aruka_sei
I'm Naru Osaka from Sailor Moon
IPB Image
EruLaif
IPB Image
wIZARD
QUOTE(aruka_sei @ Aug 11 2014, 20:52) *

I'm Naru Osaka from Sailor Moon
IPB Image

man grūti pateikt, vai man vairāk bail no Tevis, vai no mana kaimiņa kurš praktizē melno maģiju un stāsta man par saviem plāniem cik labi būtu kādu nogalināt..
es nesaku, ka Tu vizuāli izskaties neparasti, bet apvienojumā ar tavu apsēstību ar Sailor Moon un pārspīlētu aktivitāti sen mirušā forumā.. es.. es tiešam nezinu
Niks
IPB Image
Forums nevaid miris, tikai pusmiris.
IPB Image

BTW, nebūtu slikti, ja IPB neuzskatītu attēlus no paša otaku.lv par dinamisko saturu tikai dēļ "dīvainiem" simboliem failu nosaukumos.
aruka_sei
QUOTE(wIZARD @ Aug 12 2014, 23:56) *

man grūti pateikt, vai man vairāk bail no Tevis, vai no mana kaimiņa kurš praktizē melno maģiju un stāsta man par saviem plāniem cik labi būtu kādu nogalināt..
es nesaku, ka Tu vizuāli izskaties neparasti, bet apvienojumā ar tavu apsēstību ar Sailor Moon un pārspīlētu aktivitāti sen mirušā forumā.. es.. es tiešam nezinu

Kāpēc Sailor Moon, es tagad vairāk apsēsta uz Ranma 1/2.
3rdHalf
IPB Image
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.