Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inchukalns!
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
ChickOo
LoL! Kinda funny. dry.gif
Bet jā Osis mūsu vidū un jau plašāk paliek populārs. wink.gif
So be his Fan too. xD

Edit:
Un jā...
Kad domā visi Fotogrāfi uzpeldēt.? Lai varētu Foruma Galerijā samest bildes.??? wink.gif
Jo dažiem jau ir, bet jaukāk būtu ka viņas ir visiem redzamas, un autor tiesības ar nāāāgribās zagt. tongue.gif
Storm
Nemanu ka kaads jauks cilveeks buutu atveeris Gallery jaunu sadalju teiksim ar nosaukumu "Inčukalns 13-14.12.2008" ...
ChickOo
Aaaa nu vot. smile.gif
Luugums, Administraacijai!
Atveriet Galerijaas sadalju prieksh Bildeem! wink.gif
Ghoul
Btw. Ir atrasta rokas kjeediite kaa arii canon remote controler's. Iipashnieki var pieteikties ;D
Ginta
Ak, jā - (lai gan ļoti apšaubāmi), bet ja gadījumā kāds atrada sudraba gredzenu ar gravējumiem "R6V" virspusē un "G.D.2004" iekšpusē - dodiet ziņu.
lastguru
Done. Pie reizes atradās vēl viens albūms - par pagājušo gadu, kurš nerādījās jo galerijas konfigā bij norādīts ka rādās tikai 20 albūmi biggrin.gif
bafina
Mapīte ir, bet attēlu ta nav!
Pj..
QUOTE(bafina @ Dec 17 2008, 11:44) *

Mapīte ir, bet attēlu ta nav!

Mistika! Kautkas laikam bija ierakstījis bildētāja vārdu death notā ^^;;
Seila
Jā man ir maza infa manā somā braucot mājās inča pasākumā ir iekritusi balta flash karte ar gaiši zaļu. varbūt, ka kāds ir pazaudējis smile.gif
PIFON
Varbut man kads var pateikt kapec es nevaru paskatities fočenes? unsure.gif
Spectre
Becouse something is screwed up ? biggrin.gif
Jāgaida ka safiksos bagu vai arī ievietotājs nolažoja biggrin.gif
PIFON
heh cool cool.gif varbut bus kads jauks cilveks un atsutis man fočenes pa skype? (night_wach) smile.gif
sabrina19
Bet vot Dexteram šaufeles bij acīs no rīt - značit pasākums izdevies smile.gif
dExIT
Njāāā bildes bija vnk ŠĀĀĀUUFĒLĒS biggrin.gif bij okej smile.gif tik daudzko lietojis vienā naktī nebiju sen biggrin.gif paldies saku ChicKooOO biggrin.gif

Ehh nu vot... BTW man vienīgajam Otaku galerijā Jaunās Inčukalna bildes nerāda, ko ZombyBaby ielika ?
Ayumi
šķiet, nevienam tās bildes nerādās. wink.gif ielikšu dažas savējās.
(imho pasākums bija diezgan fail. ;D )

...un neizsakāmu apstākļu dēļ arī manas bildes laikam nerādās. ftw. :/
bafina
Mūsdienu tehnoloģijas, pat bildes nevar apskatīties, būtu fočēts ar kādu zenit, tad tik papīriņš būtu pa apli jāpadod... un viss būtu redzams.... kā lai es redzu visas nodzertās un ne tik ļoti nodzertās sejas....
Pj..
Hey, kurš zin tādu "robertu" no inčukalna vietējiem džekiņiem, viņs vel visu laiku staigāja ar misu un ar lejkannu rokās ^^;;; varētu lūdzu uzrakstīt man PM ja zin kko par to robertu "D

Thanks for help!
lastguru
Ja kāds pazaudēja auskarus, cepuri un šalli, piesakaties biggrin.gif
Sushi
Es pazaudēju cepuri, bet es neatceros, vai tas bija Inčukalnā. XD
Melna berete. Oh, me.
lastguru
auskari ir atraduši savu saimnieci. tagad atzīstaties, kam pieder šalle un cepure...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.