Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inchukalns!
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3
GM
ALK emisāri iespējams arī pagodinās zemcilvēkus ar savu dievišķo klātbūtni.
Ghoul
Ayumi
Bafina
FuschichO
Ginta (+1)
Sa-Chan
ZombyBaby
Misa
Storm (+1)
lastguru
Zuzix
Sushi +2
Karamele (+1)
X Kamui (+2)
Kentaishi
ChikOo
Tjen
Ghoul (+3)
Sephy
Angel + 3
Davio
aivvv
GunMetal
monk
Naktspukjite
Seila
Nua
Alk (aptuveni 5 cilveki)
Santeroel (+1)
Isa
Tenma
Tenma (+1 cilv)

Taatad cena par pirti ir 3,00 ls un celjsh par celju ir 184 ls Taatad kopeejaas izmaksas ir !5,00ls no cilveeka ;D
Patachan
Domājams, ka es ar būšu, ja es atradīšu, kam piesieties astē.
gramozeks
Mani ar var pieskaitīt pie braucējiem! happy.gif ^^,
FuschichO
LOL: par ceļu jāmaksā 184 Ls.

Mēs uz Ēģipti vai kā?? Tur arī ir Inčukalns? Domājams, ka tādā gadījumā var iztik arī bez pirts.

Bet ja nopietni- kur tieši tas ir? Mēs kopā brauksim vai atsevišķi? Neesmu tur nekad bjiusi sad.gif
Ginta
QUOTE(Patachan @ Nov 30 2008, 22:39) *
You can always join me and my people~.

@FuschichO - pagājušajā reize gandrīz visi brauca kopā. (t.i. domājams, ka tos, kas pirmo reizi brauks, neviens nekur pa ceļam neatstās... es ceru.)
Patachan
QUOTE(Ginta @ Dec 1 2008, 01:48) *

QUOTE(Patachan @ Nov 30 2008, 22:39) *
You can always join me and my people~.

Aww..tu esi tik jauka, bet es jau izmantoju Karameles pakalpojumus. XD
nua
ak ja no manis bus +1 vai +2.

Shaisuke
Nu kāāāāāpēēēc tas tiek rīkots kamēr es vēl esmu UK sad.gif

I hope you all have a good time, though smile.gif
Tenma
emmm... kāpēc es dubultojos sarakstā??? ohmy.gif
Spectre
delete that kage bunshi biggrin.gif
Seven_of_zero
+1 smile.gif
Klokjvaarpsta
Ei! Es esmu galiigi ignoreets. Es arii buushu + veel viens. Un mashiinaa visdriizaak buus 3 briivas vietas, ja nu kaadam negribas ar vilcienu braukt
Ginta
Nestreso~ Ghoul sarakstu pārāk bieži ne-update-o. (Arī Tenma's kage-bunshin vēl nav aizvākts.)
lastguru
Ayumi
Bafina
FuschichO
Ginta (+1)
Sa-Chan
ZombyBaby
Misa
Storm (+1)
lastguru
Zuzix
Sushi +2
Karamele (+1)
X Kamui (+2)
Kentaishi
ChikOo
Tjen
Ghoul (+3)
Sephy
Angel + 3
Davio
aivvv
GunMetal
monk
Naktspukjite
Seila
Nua (+1 vai +2)
Alk (aptuveni 5 cilveki)
Santeroel (+1)
Isa
Tenma (+1 cilv)
Patachan
gramozeks
Seven of zero
Klokjvaarpsta (+1)
aigarius (+1)
harpy
Iori Iagami (+1)
Sigfa
diezmzheel alk saak paardomaat savu ierashanos dazhaadu nepatiikamu apstaaklju deelj, kuri ir paraadiijushies, tapeec, ja vien neatradiisim eertu transportu naktii prom no turienes, tad neieradiisimies.

We are sorry for any inconvenience this might cause.
lastguru
Baigi dīvaini būtu inčukalns bez ALK...
Church
vait ja alk izdala uz visu alk skaitu taksha izmaksas, uz galvinju nesanaak ljoti nacionaalsociaaldemokraatiski izturama summa? smile.gif
Tenma
sasodīts, man nav nekāda +1 cilvēka! es būšu vienpersoniski... dry.gif ja nu vienīgi man pēkšņi iestāsies smaga personības dalīšanās... laugh.gif
aivvv
pamatiigs skaitlis - nu kaut nu visi buutu
Iori Yagami
Ok, cilvēki.

Varbū mazliet aprunasim kas un ko mēs tur gribam darīt.
Un kas var mums to prieku piedavat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jo nevar skatities anime ja tas nebūs tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ko es varu piedavat:
  1. Sevi biggrin.gif Ja kadam gribas vnk papļapat biggrin.gif
  2. Twister
  3. Yugioh pretinieku (tas esmu es gadijumā, ja kadam ir savs Deck. Ja nav varu paņemt līdzi savas kartes un meģinat uztaisit Deck'u uz vietas)
  4. Lousy GO pretinieku blush.gif (Ļoti sen jau neesmu spelejis. Ja jūs gribat pasmeties vai pamacities uz cita kļudam tad varat meģinat spēlet ar mani. Bet sava GO komplekta man nav. Vajadzes atgadinat spēles noteikumus)
  5. DDR - In the Groove (Instalacijas disku + 1 paklajinsh)
  6. PS2 (Spēles jaapspriež)

Par PS2 ir jāziņ, kuras spēles ņemt. Jo es vairakumā spēleju RPG un tas nav ipaši piemerotas priekš tusiņam.
Varu piedavat (pagaidam):
Tekken
King Of Fighters (2006,Neowave,XI... voobshem dažadas)
Naruto (parsts un shippuden)
Dbz (Arī dažadus, bet tas starp mums nav ipaši popularas)

Jā gribas ko vēl varam apspriest - nedeļas laika varu pameiģinat dabūt (PS2 spēles ziņa... Kaut vai arī citā ziņā) laugh.gif laugh.gif
Sephy
Es visticamāk nebūšu! Man 6dien jākauj cūkas, bet ja nu man radīsies spēks varbūt tomēr vakarā atrāpošu uz Rīgu... mad.gif
FuschichO
Kaada ir tradiicija ar paiku- katrs par sevi/grozinjsh/sametaas?
Ayumi
Nu kāāāāāpēēēc tas tiek rīkots kamēr es vēl esmu UK

lol, ļaunie rīkotāji. biggrin.gif
Ghoul
No Yori noteikti veelamies PS2, vai Tev gadiijumaa nebija Sing Star? Jo, manuprat, ar to pilniibaa pietiek jautriibai. Plus, Tekken's noteikti noderees.
Twister'am obligaati jaabuut, taa jau ir gandriiz Inchukalna klasika biggrin.gif
Uun, Kokljvaarpsta, vai Tu autinjaa vareetu liidzi panjemt arii TV? smile.gif

Tuvaako triis dienu laikaa, centiishos publiceet savaakshanaas utt. laikus.
Misa
manuprāt vajag ēst gatavošanas konkursu xD

un ar mani būs viens cilvēks ^^
Tenma
mjā, mani arī interesē šī pasākuma barošanās sistēma un organizācija...
lastguru
ir kādi piedāvājumi tai sistēmai? Liekas parasti katrs ņem savu paiku, bet ja kāds grib kādu atraktivitāti, you are very welcome!
Klokjvaarpsta
QUOTE(Ghoul @ Dec 5 2008, 23:55) *

Uun, Kokljvaarpsta, vai Tu autinjaa vareetu liidzi panjemt arii TV? smile.gif

Varu, varu. Ja vajag, panjemshu
Tenma
hm... tur būtu kāda opcija pagatavot kko siltu? tā masveidā, lielā katlā un ar lielu ļembastu? *vnk ziņkārība*
Ayumi
var, var tur kko siltu pagatavot. un pavāru konkurss ir laba doma.
pagaidām tomēr domāju braukt un arī paķert līdz(varbūt, jāskatās vai tiek) vienu foršu cilvēciņu smile.gif
Tenma
lai kko pagatavotu var noderēt arī šādi tādi pribambasi, kā katli wink.gif tie tur arī varētu būt?
Ghoul
Taatad, 13. decembrii tiekamies pie Origo pulkstens ~16:30. Domaajams, ka lielaakaa dlaja viens otru vairaak vai mazaak paziist un tie kuri nepaziist varees muus atrast peec lielaaka barinja un otakieshiem raksturiig trokshnja/spiegshanas.
Tad arii visi varees izlemt ko pirkt paartikai, atsevishkji/kopaa, kaa veelaties. Un uz vietas ir gan katli, gan shkjiivji.
Maksa par pirti 3,00 ls un celjsh izmaksa 1,84 ls

dExIT
OK Im IN .. bet varbūt būs +1 cilvēks ar mani .. i think ....

Ginta-sama HIIi biggrin.gif
Ginta
QUOTE(dExIT @ Dec 7 2008, 21:03) *
OK Im IN .. bet varbūt būs +1 cilvēks ar mani .. i think ....
Ginta-sama HIIi biggrin.gif
Ou, kas pa sen neredzētiem kadriem. XD

Edit: (removed) ^^
Inx
nu tipa es arī visticamāk būšu. un man līdzi būs 1 cilvēks.
Aven
awww....tik liels sarakst ar sen neredzētiem labiem draugiem....
vai arī man vaidzētu apdomāt savu braukšanu? ohmy.gif laikam gan

bet 100% nezin vai būšu, cerēsim nu uz to labāko :X
ReD_FoXy
Agh, what the heck, count me in.

Un iespējams ar mani +1 cilv.
dExIT
tajaa pirtiņā vispār salīdīsim ? biggrin.gif

vai arī katram ieteicams ņemt līdzi ķeblīti... ko parasti dara IronSoul biggrin.gif
ReD_FoXy
Hai, Hai!
Ar lastguru atļauju un atbalstu...

PIESAKU INČUKALNA ZĪMĒŠANAS KONKURSU 2 ~!!

Pieteikšanās: OBLIGĀTA!
Piesakoties, jūs garantējat sev vietu konkursā. Ja pēdējā brīdī vēlēsieties atteikties, tas būs iespējams.
Pieteikties uzrakstot man PM.
Dalības maksa: NAV! XD
Nepieciešamais: Lūgums zīmētājiem ņemt līdzi savus zīmuļus, lai apgādātu savas mākslinieciskās kaprīzes pēc nepieciešamības. Kā arī, ja jūs zīmējat uz īpaša papīra, lūdzu, paņemiet līdzi arī to, mēs varēsim piedāvāt tikai parastas papīra lapas.
Tēma: Ziema. Visās tās izpausmēs. Ballēs, sniegšanā, Ziemassvētkos, Inčukalna pasākumā un tamlīdzīgi. Tēma diezgan plaša, bet protams jāparādās nelielai tuvībai ar ziemu (ja tā ir grūti atrodama, protams, drīkst pierakstīt mazu paskaidrojumu).
Balvas: Konkursa vadītāji un pasākuma vadītāji kopīgi izvērtēs visus darbus un izvirzīs vienu vislabāko/skaistāko/tematiskāko/u.c., kuram tiks pasniegta maza simboliska dāvana par piemiņu no Inčukalna 2008.
Norise: Konkurss notiks VIRTUVĒ no plkst. 21.00-22.00! Rezultāti tiks paziņoti piecpadsmit minūtes vēlāk turpat virtuvē.

P.S. - Ceram uz jūsu atsaucību, padarīsim sev šo pasākumu aizraujošāku un piedzīvojumiem pārpildītu. Nekautrējieties pieteikties, arī centība tiks novērtēta. happy.gif!
dExIT
Zīmēšanas spējas varēs arī pārbaudīt arī tie kuri nepieteiksies? ?
Nu teiksim amatieri, vai tie kuri nav pārāk spēcīgi zīmēšanā kad ir iedzēruši ? biggrin.gif
ReD_FoXy
Nu, piesakies un zīmē. biggrin.gif Neviens jau darbu nenopels. Galvenais lai visiem jautri un dzerot zīmēt ir jautri. biggrin.gif Nav svarīgas ne zīmēšanas skills, ne stils. Galvenā ir dalība.
Pj..
QUOTE(Misa @ Dec 6 2008, 22:37) *

manuprāt vajag ēst gatavošanas konkursu xD

totally agreed! tikai es būšu ēšanas lomā "D
Rudoru-san
Me too!

Tikai es būšu pēc 18:30. Būtu labi, ja kāds atnāktu pretī.
Sushi
Es būšu galīgi vakarā. Man līdz kādiem deviņiem jāpaliek skolā sestdien. ;D Cerams, ka nesanāks, ka man vienai jābrauc. Ir vēl kāds, kurš brauc galīgi vakarā?
Karamele
Tomēr būšu viena un cilvēks no manas puses netiek.
dExIT
QUOTE(Sushi @ Dec 11 2008, 15:27) *

Es būšu galīgi vakarā. Man līdz kādiem deviņiem jāpaliek skolā sestdien. ;D Cerams, ka nesanāks, ka man vienai jābrauc. Ir vēl kāds, kurš brauc galīgi vakarā?

Jā es laikam braucu galīgi vakarā un ar mani būs cilvēki... ..nevis viens ... =/

Es, un uz Inčukalnu ap deviņiem cik dzirdēju pēdējais vilciens kursē.. enīvei... nu jā...
ChickOo
Damn pat Inx domā ierasties. smile.gif
Tad jau kauškas laps tiek gaidīts no šī pasāciena. biggrin.gif
sabrina19
QUOTE(dExIT @ Dec 11 2008, 23:08) *

Jā es laikam braucu galīgi vakarā un ar mani būs cilvēki... ..nevis viens ... =/

Es, un uz Inčukalnu ap deviņiem cik dzirdēju pēdējais vilciens kursē.. enīvei... nu jā...

Jā, tas man atgādina, ko viens mans kursabiedrs kādreiz teica...: "...es nākšu ar baru un būs sūdi..."

Bļins beigās aŗī bija sūdi, jo viņš ar bitu nokapāja bārā galdiņu smile.gif
Spectre
QUOTE(sabrina19 @ Dec 12 2008, 12:10) *

QUOTE(dExIT @ Dec 11 2008, 23:08) *

Jā, tas man atgādina, ko viens mans kursabiedrs kādreiz teica...: "...es nākšu ar baru un būs sūdi..."

Bļins beigās aŗī bija sūdi, jo viņš ar bitu nokapāja bārā galdiņu smile.gif

normāls inteliģents es teiktu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Lai jums viss labi sanāk un bez starpgadījumiem wink.gif
P.s. arī šoreiz es točna nebraukšu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.