Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vēlos oganizēt "Inčukalnu"
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
UTKINS
QUOTE(Spectre @ Oct 24 2008, 15:44) *

pieļurbāties-poh-kur un blalbla piu

ka tad sakas vis preses bara ar to ka miljons pokemonu salasās un dzer. un tad dodas uz baznīcas 33 ka tad tā nu nebūt nav nekāda pieļurbāties-poh-kur

QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 23 2008, 16:51) *

Otaku tauta ir kļuvusi pasīva, neinteresanta un patētiska.
un parejas gaudas par to ka Ulmaņlaikos vot tad bija lietas nevis ka tagad

ko var gausties par visādām muļķībām ir grūti atrast kopīgu valodu ar veselu baru cilvēku ja viņu vienīga saikne ir japāņu animācija tas ir naivi cerēt ka no tā kas labs sanāks. ir cilvēku kas caur šo forumu ir nodibinājuši kontaktus un tušē ārpus foruma ietvariem taka

Inčukalns? tā bija vienkārši sagadīšanās ka tā vieta bija pieejama un tas ar viss nav ko šo vietu padarīt par kaut kādu mistisko otaku.lv svēto pulcēšanas vietu tāpēc nevajag viņu idealizēt pagajušo reizi paskums notika pirti kas bija netālu no lidostas kaut kur jābūt atsaucēm par to pasākumu vieta bija cita bet cilvēki tie pasi taka...
GM
Interpunkcija, sipps. USE IT!

Par pārējo - začots. Kāda ir starpība, kur un kas notiek? Jūs tāpat tur savācaties istabās ap televizoru+ps2/laptopu ar animēm. Zinot vidējā aritmētiskā otakieša priekšstatus par to, kas skaitās kruts izklaižu sortiments, tikpat labi tas pasākums var notikt sasodītā Pabažu kultūras namā. Vēl jo vairāk tāpēc, ka ALK jebkurā gadījumā ir tie, kas 1) kurina pirtis; 2) piegādā booze; 3) gādā par alternatīvu gīkfestam.
Sērfijs
QUOTE(GM @ Oct 24 2008, 18:08) *

Par pārējo - začots. Kāda ir starpība, kur un kas notiek. Jūs tāpat tur savācaties istabās ap televizoru+ps2/laptopu ar animēm. Zinot vidējā aritmētiskā otakieša priekšstatus par to, kas skaitās kruts izklaižu sortiments, tikpat labi tas pasākums var notikt sasodītā Pabažu kultūras namā. Vēl jo vairāk tāpēc, ka ALK jebkurā gadījumā ir tie, kas 1) kurina pirtis; 2) piegādā booze; 3) gādā par alternatīvu gīkfestam.

Gluži vai manas domas lasi.

ak jā, šis ir solidaritātes posts.
Church
+1. geekfests i izturams, ja ir iespeejams nodaliities un atpuusties taa kaa prefereeju (un nesaskatu neko neatbilstoshu, ja man atpuuta pirtii ir .. well, - pirts <g> un nedaudz boozes darba stresu nonjemshanai, sue me)
Ghoul
Nuu! Ir taa, ka dazhi cilveeki ljoti pasteidzaas! Un Inchukalna tusam jau ir aisists laiks - 13. un 14. decembris, taa ka gatavojat kazhokaadas un sunju pavadas! wink.gif
Sigfa
gramozeka pirts izklausaas daudz tiikamaak. Nav dizhas veelmes ziemas viduu pamosties no riita lai saprastu, ka ir nenormaali auksts un meegjinaatu kaarteejo reizi iekurinaat pirti.

un jaa, solidaritaate gm.
Hikaru
Pēdējo reizi, kad biju Inčukalnā, man ar vienām parastām un vienām vilnas zeķēm, vilnas svīteri, vilnas šalli un siltu kurtku, sēžot pie pečkas, bija kaut kā joprojām auksti. Nez vai vēl divreiz vairāk visu apģērbt un pāmēģināt kārtējo Hikaru no Go vai Go spēlēšanas nakti pavadīt...? laugh.gif Bet diez vai...
gramozeks
Varam izdarīt tā!
Lai vilks ir paēdis un kazaz dzīvas - rīkošu pasākumu janvārī pēc 10 datumiem! Negribu, lai Jums, mani draugi, te notiek Prātu un Pokemonu cīņas! Es labprāt atbraukšu uz Inčukalnu, lai ātrāk sastaptu tos sen neredzētos cilvēkus, kuri man ir ļoti īpaši! happy.gif
Spectre
es gan labprāt uzsāktu HOLY WAR biggrin.gif
kiding wink.gif

gaidīšu gramozeka pirti smile.gif
Sērfijs
QUOTE(gramozeks @ Oct 26 2008, 09:32) *

Varam izdarīt tā!
Lai vilks ir paēdis un kazaz dzīvas - rīkošu pasākumu janvārī pēc 10 datumiem! Negribu, lai Jums, mani draugi, te notiek Prātu un Pokemonu cīņas! Es labprāt atbraukšu uz Inčukalnu, lai ātrāk sastaptu tos sen neredzētos cilvēkus, kuri man ir ļoti īpaši! happy.gif

Es atvainojos, bet šī ideja nav diezko spīdoša, ja ņem vērā, ka pasākumi tāpat nepārklājas un tie, kas vēlas var braukt uz abiem.
Sigfa
QUOTE(Sērfijs @ Oct 27 2008, 13:09) *

un tie, kas vēlas var braukt uz abiem.

lolque?

bet jaa, rudens nosleegumaa pirts buutu labaak, jo uz janvaari saaksies sniegs un paliks pavisam auksts.
Sephy
kur tads inchukalnz atrodas vispar blink.gif
gramozeks
Te ir stacija ar nosaukumu Inčukalns!
Sephy
hmm tas pasakums notiks inchukalana stacija ohmy.gif
Ginta
QUOTE(Sephy @ Nov 3 2008, 13:52) *

hmm tas pasakums notiks inchukalana stacija ohmy.gif

Labi, beidz spamot. Tu prasīji, kur ir Inčukalns, tev pateica. Tas, ka tur ir māja, kur tas viss notiksies, normāli cilvēki var iedomēties paši. (Ja gribi zināt, kā apmēram tur izskatās vai kas tur notiek - paskaties un palasies topic-os vai bilžu galerijā par iepriekšējiem pasākumiem, kas tur notikuši.)
Sephy
ok rolleyes.gif
aigarius
ph34r.gif +1 Inčukalns. Bring fun. Bring warm and fresh ... BLOOOOOOOD!!!!!
+Chibi+
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 23 2008, 15:51) *

Otaku tauta ir kļuvusi pasīva, neinteresanta un patētiska.

"Vai arī samaksāt 20 lvl un kārtīgi atpūsties siltās telpās un vēl pamērcēties hlorainajā džakūzī smile.gif"

Pirms pāris gadiem nekad to iekš otaku nevarētu dzirdēt. Kur pazudis piedzīvojuma gars? Kur pazudusi vēlme visiem satikties, izklaidēties kopā vienalga kur un kā?
Cik nožēlojami ir noskatīties, ka otaku pasākumi pārvēršas par debīliem, tipiskiem pirts-pasākumiem, kur visi dodas nevis kopistiski, uz viena nožēlojama laptopa skatīties Inuyasha vai kādu citu animi, bet brauc uz pasākumu izbaudīt visu iespējamo, tikai ne cilvēkus, jo samaksāti taču 20ls.
Kādreiz prioritātes bija - pēc iespējas lētāk, izdevīgāk un massīvāk (a.k.a. vairak tautas). Tagad? Samaksāt piķi par to lai savu resno pēcpusi noliktu uz vēlviena ērta krēsla, dabūtu baigo relaksonu.
Man pietrūkst spontānā un draudzīgā otaku bara, kura pasākumi bija neaizmirstami, neaizvietojami un must see. Un cik žēl, ka tie laiki jau ir laikam pagājuši...

+1 INČUKALNS!!!

Sāksim ar to, ka "vēlme satikties, izklaidēties vienalga kur un kā" ir raksturīga DRAUGIEM, kas mēs neesam. Otaku ir paziņas, gandrīz vai gadījuma sakara līmeņa paziņas, kurus vieno tikai un vienīgi animes.

Turpināsim ar to, ka mēs esam palikuši VECI un piedzīvojumu meklēšanas vietā labāk izvēlēsimies cilvēcīgu atpūtu. Plus arī tas, ka daļa no mums vairs nav tik traki anime mīlētāji, ka gatavi meža vidū sēdēt ar PC un lūrēt kaut kādu crapu, cerot, ka mīlestība pret šo crapu sasildīs arī fizisko ķermeni, ne tikai sirsniņu.

Un ieejot jau vēl tālākās reālijās - pēc nedēļu gara darba un mācībām, ar konstantu miega badu un nogurumu, vienīgais, ko es vēlos, ir tieši relaksēt savu "resno pakaļu" par jebkādu naudu. I'm sorry that my life is so tiresome that i want to relax.

QUOTE(GM @ Oct 24 2008, 17:08) *

HAHAHAHAHAH. Tu esi tiešām naivs, ja domā, ka sipps uzklausīs tavam padomam.
aivvv
"mūsu pasākumi ir izauguši no pieļurbāties-poh-kur līdz patusēsimies ar stilu un tā, lai ir patīkami ne tikai dvēselei, bet arī ķermenim."

njam speeks un rajons ko es varu teikt - INCCUKALNZZZZZ IR STILIIGZZZZZ LIIDZ NEJEEGAI wub.gif
(kkeemi taadi nozagussi ideju no mums piektdienu vakaros nav kur kaaju spert ...bet tas ne par teemu)

respekts jaunietei vie jaunietim kas to organizee respekts lastguru kas to sarunaaja respekts visiem kam veel vinnss pienaakas happy.gif

es esmu jauks salds puukains radiijums kuram nav bail pazust potenciaalajos "putennos" inccukalna pagasta tukssajaa tundras paskata teritorijaa man ar sso vietu saistaas tikai siltas atminnas par otakiessiem kaut arii pats es nekad taads neesmu bijis un nebuussu tomeer jaatziistas ka kaukur sirds dzillumos ir arii mazs stuuriitis jums - awwww cik miili es runaaju blush.gif

kaa arii neklausieties nekaado salk kretiinos neviens neosaka kuri ir giiki guri nav katrs juutaas kaa juutaas un ja vinnam ir labi kaada starpiiba ka alk ir sabeedaajussies ka kaads ar vinniem nedzer via neiet pirtii - katram savs kaa rii nevajag juus noteikti neesat vieniigie ka suzturas pirtii vai nnem alkaholu un vispaar ka staa par dirssanos negribat daliities ar kaadu juusupraat "necieniigu" nedalaties smile.gif ko es noveelu ALK? "jauniessi atrodiet arii juus savu sirds siltumu - naak ziemassveetki!!! 111one one one happy.gif)

katrs jautriibu vienmeer rada sev pats ja vinnss veela slai taada buutu tad taada vinnam ir ja neveelas vai neprot ieradziit tad nav tapeec pacentiisimies un pavadiisim veel vienu lielisku inccukalnu kopaa smile.gif

ps. ja gribat varu pannemt liidzi savu DISKO izlasiiiti un iemaaciit jums dejot rolleyes.gif

pps. ssajaa pasaakumaa driksteesiet mani saukt par piparkuucinnu vai saalsstandzinnu happy.gif
+Chibi+
QUOTE(aivvv @ Nov 13 2008, 22:12) *

bl piu piu

are you on drugs?
aivvv
nees es jau meenessus triis pat zaali neesmu piipeejis.... huh.gif

nua
+1
ffs, go go go ! ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.