Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cosplay - AF5
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
+Chibi+
man patīk šī cosplay atbilstoša diskusija par laikapstākļiem. ļoti britiski.

Naruto cosplayi, varbūt aizvelkaties līz anime.lv - sanāks savākt kompāniju ainiņai, ja ir vēlme.
Yume
He, starp laikapstākļu diskusiju un kospleju ir ļoti daudz paralēles.

Un galvenais plus otaku.lv - te nav Hasans kas varētu man oponēt un izdzēst postus bez brīdinājuma. XD
Kaede
Tā kā neesmu Rīdziniece un esmu pārliecināta, ka neesmu bijusi tajā vietā, kurā šogad fests norisināsies, tad man ir jautājums tiem, kas tur ir bijuši or zin kko zīkāk. Cik liela tur ir zāle, kurā notiks kospleja pasākums, cik liela skatuve? Vnk ir jāzin, lai gadījumā, ja nebūs pieejami mikrofoni, zinātu, cik skaļi "bļaut" tā, lai visi sadzird mūsu priekšnesumu. smile.gif
Yume
Zāle tur ir maza, skatuve vēl mazāka ( ģeometriska progresijā ). Cik saprotu tā ir konferenču zāle, kas tiks piedāvāta mūsu vajadzībām.
Taču parasti uz skatuves ir 2 kimrafoni. Ceru ka arī šoreiz tā būs.
Akustika pietiekoši laba, ņemot vērā ka tā zāle ir paredzēta runātājiem.
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Apr 14 2008, 21:30) *

Un galvenais plus otaku.lv - te nav Hasans kas varētu man oponēt un izdzēst postus bez brīdinājuma. XD

protams, taču te ir Yume, kas terorizē citus un neļauj cilvēkiem komunicēties. XP
Zuzix
kaadam ir priekshlikumi uz charu ar sarkaniem, iisiem maties? (nu karee griezums)

[Kima's here]
Yume
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 15 2008, 11:57) *

protams, taču te ir Yume, kas terorizē citus un neļauj cilvēkiem komunicēties. XP

Tas ka Yume te ir, ir neapšaubāms fakts. Taču viņa man apsolūti nemaisa dzīvot.

Cien. Māsas zaķes - čars ar sarkaniem matiem randoma anime izvēle ir pagrūti iedomāties. Palūri vai nav kāds čars kas tev patīk no jau esošām animēm izvēlē.. nu vai vismaz kāda nime kas vairāk pie sirds nāk?
Kaede
Skaidrs par to zāli un arī par 2 mikrofoniem, tie mūsu 5 cilvēku bariņam neder, tā kā tajā ziņā nāksies izmantot savas balssaites. smile.gif Vēl viens sīks jautājums, ja nu gadījumā te kāds zin- kā ir ar iepriekšēju izmēģināšanu? Vai būs kāds laiks, kad var atnākt un visu aplūkot un varbūt kko izmēģināt? Jo zinu, ka pagājušajā gadā kkas tāds bija un to izmantoja ar happy.gif
+Chibi+
QUOTE(Zuzix @ Apr 15 2008, 16:22) *

kaadam ir priekshlikumi uz charu ar sarkaniem, iisiem maties? (nu karee griezums)

[Kima's here]

Gaara. tongue.gif Taču ar tavu cup size no tevis sanāks tikai Gaara Sexy no Jutsu.

Vai Sasori (jā, man prātā nāk tikai Naruto references (jālasa mazāk aff.net)..

Vah, un ar tavu cup size no tevis sanāktu tik laba Tsunade... tik paruuku jaadabuu..
Yume
QUOTE(Kaede @ Apr 15 2008, 17:12) *

Skaidrs par to zāli un arī par 2 mikrofoniem, tie mūsu 5 cilvēku bariņam neder, tā kā tajā ziņā nāksies izmantot savas balssaites. smile.gif Vēl viens sīks jautājums, ja nu gadījumā te kāds zin- kā ir ar iepriekšēju izmēģināšanu? Vai būs kāds laiks, kad var atnākt un visu aplūkot un varbūt kko izmēģināt? Jo zinu, ka pagājušajā gadā kkas tāds bija un to izmantoja ar happy.gif

nu par izmēģinājumiem vajadzētu sazināties ar YamiYuki - yamiyukki@gmail.com
pie reizes arī pieteikumi ir jāsūta tieši viņai.
Kaede
Sazināšo, paldies, pieteikumu jau nosūtiju. smile.gif Ceru, k kādu brīdi varēs atvēlēt, kaut vai pirms tā visa pasākuma kkad no rīta happy.gif
lilion
Es zinu, ka krietni par vēlu, bet vai vēl var pieteikties anime.lv naruto cosplaya grupai ? jautāju to šeit, jo nesaprotu krievu valodu.
+Chibi+
QUOTE(lilion @ Apr 23 2008, 20:45) *

Es zinu, ka krietni par vēlu, bet vai vēl var pieteikties anime.lv naruto cosplaya grupai ? jautāju to šeit, jo nesaprotu krievu valodu.

kā tad tu piedalīsies grupā, ja viņi visi runā krieviski, bet tu - nē?
lilion
Es ir ķirbjsmadzene, par to tā īsti nepadomāju happy.gif
Iori Yagami
Cilvēki, ar ko ir vislabāk uzzimet rētu uz sējas?Īstu pagaidam negribas taisīt biggrin.gif
+Chibi+
QUOTE(Iori Yagami @ Apr 29 2008, 17:35) *

Cilvēki, ar ko ir vislabāk uzzimet rētu uz sējas?Īstu pagaidam negribas taisīt biggrin.gif

acu zīmuli (labāk brūnu, jo tad izskatīsies naturālāk).

un lol at your sig, hahahah. i'm sorry. unsure.gif
Iori Yagami
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 29 2008, 19:33) *

un lol at your sig, hahahah. i'm sorry. unsure.gif

Nekas biggrin.gif biggrin.gif Labāk - be proud biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif blush.gif blush.gif blush.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.