Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Party-san!
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
alt
Church peec cilveeku un tehnikas "uznjemshanas", pieripinaasies pie Origo, panjemt citas vedamas mantas un cilveekus, ja vieta transportaa veel atljauj.
Pie Origo mantaam priekshroka.

Sipps, You have awful attitude, You did know that, right?!

No ALK teicaas veel buut GM un Sigfa.. Serfijs netiekot un es vairs nezinu, kas Jums veel pilnveertiigs ALK skaitaas
Es nosaucu tikai "frontline" savaa izpratnee.
Sigfa
etm tak arii teicaas buushot, edgars vispaar sen nav redzeets.
Yume
Dainis būšot, un Edgars tikšot ņemts līdzi ja labi uzvedīsies.
Lija
Es nezinu vai tas ir jāsaka un vai tas maz kadam interesē, bet me arī būs un kā parasti kritishu uz nerviem ar savu blondo būtību.. cool.gif
sipps
ne ilzit tas tiesam nav jasaka tongue.gif
alt
ORIGO cilveeki, seshos saakam vaakties ieksh Origo.
Pieciits par pirti un tip arii paartiku.
Braucam ar autobusu, par braukshanu maksaajat pashi, ja veelaties ko iipashu sev, gadaasiet pashi.
Ja naaceeji seshos netiek, suuta sms, neaizmirst parakstiities.
28881266 (zz)
driikst arii zvaniit biggrin.gif

Apavi - iespeejams pa celjam buus dublji. Ja somu nespiezj, ieteiktu panjemt chiibas, savaadaak stagaasiet apkaart zekjiitees vai tajos nedaudzajos chiibu paaros, kas tur ir.
es panjemshu extra chiibas no savas puses.

Brauksim ar 22 autobusu liidz Zolitudes ielai, Aiziesim uz Maximu peec maizes, sulas, salaatiem, mazliet junk. Tad kaajaam dosimies uz pasaakuma vietu, turpceljaa buus jaashkjeerso shoseja neatljautaa vietaa, jo tur paareju tuvumaa nav. peec shosejas shkjeershoshanas nebuus jaaiet ilgaak par 15-20 min (atkariibaa no paarvietoshanaas aatruma).
Apshaubu, ka bus kaads ar savu auto, ja buus, dod man zinju meegjinaashu izdomaat, kaa cilveeks turp var aizbraukt.
Tur buus plasmasas trauki. Ja kaads no riita gribees kafiju driikst pakjert liidzi arii kaadu kruuzi biggrin.gif
kaut kaadas kruuzes panjemshu arii es.
Sigfa
aizsitu vietu churcha businjaa, kautkaadas mantas var arii panjemt kleepii tongue.gif
alt
QUOTE(Sigfa @ Feb 29 2008, 14:00) *

aizsitu vietu churcha businjaa, kautkaadas mantas var arii panjemt kleepii tongue.gif

Read above
Businjaa no Origo pirmaa vieta mantaam cilveeki tikai ja ir vieta biggrin.gif
veel nav apstiprinaajies cilveeku skaits no Chibi dziivoklja
100%
Church +1, Chibi, Sipps, zachux, TV PS2 un somas pie Origo.
Veel tak paika jaagaadaa un jaanes buus biggrin.gif
un businjaa vairaak prasiitos kaads, kursh 100% celju zin wink.gif
Yume
Es zinu ceļu! Es gribu busiņā!!!

Nu vai vismaz manas somas.
Kautgan, viņam ir mīnus a man ir plus, man somas ceļu nezin..

+Chibi+
es nezinu, vai Zaķis brauks no mūsu mājas, viņa pat nav apstiprinājusi, ka vispār dosies...
alt
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 29 2008, 15:37) *

es nezinu, vai Zaķis brauks no mūsu mājas, viņa pat nav apstiprinājusi, ka vispār dosies...

man vakar teica ka buushot, kad es taa bik paraudaaju, ka gribu redzeet smile.gif
es tip par vinju esmu ar mieru maksaat wink.gif
tas saucaas ES GRIBU redzeet Zachuku smile.gif
alt
Taa
man, visticamaak, forumu palasiit shodien vairs nesanaaks. saakam vaakties seshos. kaveetuujie dodiet zinji, lai bez jums neaizbraucam

tiekamies vakaraa
Pakkun
nē, es tomēr nebūšu (ak, skāde)
Misa
plāni mainījās, diemžēl nebūšu.
neredzēšu Chibiku ; ;
gramozeks
Hm...! Kas taa par lietu? Ko! sad.gif
Atnaak6u ieposto6u liidz galam!!!
FuschichO
Kā ta gāja?
+Chibi+
es teiktu, pasākums izdevās. Kaut arī ap 4iem no rīta, kad es sāku lūzt uz dīvāna, es nevarēju saprast, kas ir briesmīgāks - tie cilvēki, kas lēkā uz DDR pie ahujena skaļas un tizlas dance music kā tādi hiperaktīvi ziloņi, vai arī tie, kas gaudoja karaoke kārtējo 80's hītu.. Beigās pat sāku svērties uz to, ka DDR ir mazāks ļaunums..

Bet jā, pirms miega pele mani ievilka savos tīklos Tekken/DDR/Karaoke/Ūdenspīpe/Dievs vs Ješua/Pirts/FINAL COUNTDOWN priecāja manu sarūsējušo, veco sirdi...
Sigfa
viss bij ljoti pozitiivi, izkaucu plaushu uz nebeedu, iedzeeru alinju un citadi labi pavadiiju laiku. Vieniigais negatiivais aspekts ir tas ka avens taakaa paarspiileeja njemot muusu alu, liidz ar ko beigu galaa pietruuka alus, bet nu...
FuschichO
Alus nekad nav par daudz- tas jāparedz. Izklausās makten pozitīvi. Žēl- nebija ne spēka, ne naudas ierasties. Bet tas laikam labi, jo pretējā gadījumā es riskētu dabūt no Chibi pa galvu, jo arī man patīk karaoke smile.gif Likšu zeķē piķi un gaidīšu, kad vēl kāds uzņēmīgs cilvēks ko sarīkos (ņizkij paklon). Jāraugās tikai, lai neiztērējas, piemēram, uz kaut ko zaļu, kūpošu un smaržīgu, citādi tā es toč nekur netikšu. Gribējās jau nu dzirdēt, kā Sigfa savu plaušu vēdināja... X)
Yume
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 2 2008, 11:35) *

es teiktu, pasākums izdevās. Kaut arī ap 4iem no rīta, kad es sāku lūzt uz dīvāna, es nevarēju saprast, kas ir briesmīgāks - tie cilvēki, kas lēkā uz DDR pie ahujena skaļas un tizlas dance music kā tādi hiperaktīvi ziloņi, vai arī tie, kas gaudoja karaoke kārtējo 80's hītu.. Beigās pat sāku svērties uz to, ka DDR ir mazāks ļaunums..

Bet jā, pirms miega pele mani ievilka savos tīklos Tekken/DDR/Karaoke/Ūdenspīpe/Dievs vs Ješua/Pirts/FINAL COUNTDOWN priecāja manu sarūsējušo, veco sirdi...

he, es lēkāju uzmanīgi.. un klausiņām... tā, lai netraucētu kritušajiem.. kamēr Sērfijs nesāka aktīvi palīdzēt āpjot uz bultiņām es arī īpaši nelamājos.
Nu labi.. karaoke kad mēs dziedājām no 4 līdz 6 rītā tas gan nebija īpaši klusi, tau uz beigām mms sanāca pat klausāmi un nemaz vairs ne tik šķībi.

Vēlos piekrist jau tiem, kas izteicās.. "partizāns" izdevās visai pozitīvs.
Sākot ar pirti un ūdenspīpes sarunām, ja to tā var nosaukt, un beidzot ar Alianšu kauju "Munchkinā".

"Partizāna" Mērķis tapa panakts- es mājās devos ar fīlingu - it was like in the good old times.
Storm
Pilniigi noteikti pozitiivs pasaakums biggrin.gif tongue.gif
alt
smile.gif

Jaa, to, cik briesmiiga bija karaoke, var just tikai tad, kad meegjina iet guleet, nevis aktiivi piedalaas smile.gif
Piedodiet, bet sen nebiju savas balss saites taa mociijusi. wink.gif

Nu pat paarados maajaas ar 4traam somaam un veel vienu celefaana maisu smile.gif

Galda speeles - tas ir kaut kas smile.gif

Ja ir kaads, kas uzskata, ka ir sho to aizmirsis pirtii, dod man zinju. Sazinaashos un meegjinaashu atguut
Lija
QUOTE(Yume @ Mar 2 2008, 20:44) *

QUOTE(+Chibi+ @ Mar 2 2008, 11:35) *

he, es lēkāju uzmanīgi.. un klausiņām... tā, lai netraucētu kritušajiem.. kamēr Sērfijs nesāka aktīvi palīdzēt āpjot uz bultiņām es arī īpaši nelamājos.
Nu labi.. karaoke kad mēs dziedājām no 4 līdz 6 rītā tas gan nebija īpaši klusi, tau uz beigām mms sanāca pat klausāmi un nemaz vairs ne tik šķībi.

Vēlos piekrist jau tiem, kas izteicās.. "partizāns" izdevās visai pozitīvs.
Sākot ar pirti un ūdenspīpes sarunām, ja to tā var nosaukt, un beidzot ar Alianšu kauju "Munchkinā".

"Partizāna" Mērķis tapa panakts- es mājās devos ar fīlingu - it was like in the good old times.

"Partizāns" tiešām atstāja bijušo laiku foršās emociju atskaņas.. tongue.gif
munchkins tieshām bija labs.. pat ja mēs ar Zaķi nefiga no sākuma nesapratām.. tongue.gif

btw par to gulēšanu - es gulēju arī pa vidu starp karaoki un ddr un NEDZIRDĒJU nevienu skaņu.. kā arī man teica ka man pie auss ir krācis sērfijs.. ko arī njikuku nedzirdēju.. Stasīt.. vismaz es izgulējos riktigi labi.. tongue.gif
+Chibi+
QUOTE(Lija @ Mar 3 2008, 09:56) *

"Partizāns" tiešām atstāja bijušo laiku foršās emociju atskaņas.. tongue.gif
munchkins tieshām bija labs.. pat ja mēs ar Zaķi nefiga no sākuma nesapratām.. tongue.gif

btw par to gulēšanu - es gulēju arī pa vidu starp karaoki un ddr un NEDZIRDĒJU nevienu skaņu.. kā arī man teica ka man pie auss ir krācis sērfijs.. ko arī njikuku nedzirdēju.. Stasīt.. vismaz es izgulējos riktigi labi.. tongue.gif

es gulēju ļoti labi līdz mirklim, kad alt mēģināja paņem matraci, kas atradās zem manis.. tad gan man sākās besis. taču - ja nebūtu tās izstādes no rīta, man būtu vienlaga,kas man tur apkārt notiek. Es pati noteikti lēkātu tajā DDR.. Un man vēl vairāk sāpētu kājas jau otro dienu.. Un es zinu, ka es neesmu vienīgā, kam no DDR bija after effects.. XD Vismaz kakls nesāp - kaut arī tas Vitnijas gabals mani toč gandrīz piebeidza...
alt
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 3 2008, 14:06) *

Un es zinu, ka es neesmu vienīgā, kam no DDR bija after effects.. XD Vismaz kakls nesāp - kaut arī tas Vitnijas gabals mani toč gandrīz piebeidza...

Galvenais ilgi neseedeet uz vietas smile.gif
jo ilgaaka pauze staigaajot, jo gruutaak uzsaakt paarvietoshanaas procesu
vismaz shoriit raapjories aaraa no gultas uzpeldeeja doma -"saakam maaciities staigaat".
biggrin.gif
Naktspukjiite
Gandrīz 5 stundas DDR bez apstājas. Kāds tur brīnums, ka es nevaru pastaigāt, lai arī kā censtos. laugh.gif
Hikaru
Wow. Pirmo reiz mūžā tuvumā ieraudzīju lecamās bultas. Pat ir tādi pārnēsājamie brīnumi... Bija interesanti palēkāt. Uz rīta pusi jau uztrenējos un dažreiz jau bija sanācis pāri 40+ kombo - pēc kārtas uz pareizām bultām uzlekt. biggrin.gif Vispār tur laba mūzika, kaut kur to var novilkt?

Un forši, ka pēc lēkāšanas dienā negāja miegs un varēja bez problēmām spēlēt to kāršu RPG. smile.gif
+Chibi+
QUOTE(alt @ Mar 3 2008, 14:10) *

vismaz shoriit raapjories aaraa no gultas uzpeldeeja doma -"saakam maaciities staigaat".
biggrin.gif

exactly. same here! tachu ir jau labaak.. tikai ljoti nedabiski raustiigas kustiibas dazhreiz sanaak.. XD
Yume
he... DDR ir spēks... staigāt man bija pagrūti vakar, tuvākais paskaidrojums, ciks smagi bija ir frāze :" pag, nevajag man palīdzēt, es jau pati varu novelties no dīvāna.." pienskābe muskuļos ir ... evil.
He, Stase, man gan Hjūstonas dziesmas īpaši balssaites nepiebeidza, Kobeina Teen spirit gan. Atklāju jaunu amēriku- zemā balsī dziedu es sūdīgi, principā es vispār dziedu sūdīgi, jo man pārāk intonācijas lēkā, bet tas jau sīkums.
alt
Hikaru,

Paklaajinji ir zelta boulinga hallee, meedz buut arii i-net veikalos tepat Latvijaa
un novilkt var visu biggrin.gif
shis briinums konkreetais bija DDR in the groove dance pad
novilkt vari stepmania - ljoti daudz visaadu dziesminju arii no anime biggrin.gif
Hikaru
QUOTE(alt @ Mar 3 2008, 16:57) *

novilkt vari stepmania - ljoti daudz visaadu dziesminju arii no anime biggrin.gif

Vo! Anime būtu īsta manta. Būs jāpaskatās.

Tagad gan arī nekāpēc knapi kustos. 10m paeju un piekūstu. Varu tikai nekustīgas darbības normāli darīt. biggrin.gif
GM
Tagad gan arī nekāpēc knapi kustos. 10m paeju un piekūstu. Varu tikai nekustīgas darbības normāli darīt.

Jā, tizlums un muskuļu atrofija nav brāļi.
anti
Bildes būs?
Church
QUOTE(anti @ Mar 4 2008, 19:50) *

Bildes būs?

nezkaapeec neatceros, ka kaads buutu bildeejis
alt
shkjiet ka nebuus smile.gif

+Chibi+
nop, nebuus. tur labaak dabuut skanju ierakstus, tie buus daudzizsakoshaaki.. XD
Ayumi
uh damn, nokavēju kko foršu. :< Me wanna see Stase!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.