gramozeks
Dec 19 2007, 20:15
...
es jautāju "kam domāti?", un loģiski būtu bijis atbildēt "biljardam un pārtikai."
jo tas bija tas ko jautāju.
bet to , ka esmu brīnumbērns pati zinu xD
FuschichO
Dec 19 2007, 23:31
Paldies Gramozekam, ka uzņēmās tādu čakaru! Man liekas, ka viņš ir pelnījis kādu dāvanu, ne?
gramozeks
Dec 19 2007, 23:40
Church
Dec 20 2007, 15:01
o, beidzot. attieciigi paarskaitiiju 9lvl.
a nafig sms, ja var niku noraadiit maksaajuma meerkjii? attieciigi caur hanzanetu [paarskats]/[konta izraksts] paluureet konta veesturi un viss notiek?
9 Lvl pārskaitīts.
Ja nepieciešams varu kaut ko aizvest ar savu auto - Reinis 29134387
gramozeks
Dec 24 2007, 14:17
Puiši un meitenes! Pacentieities lūdzu līdz pasākumam, mājās sagatavot Anime Artu (Uzzīmēt Anime stilā)! Tas ir obligāts darbiņš, tāpēc pacentieties visi!
ChickOo
Dec 25 2007, 05:31
Gramozek....
Maby es tevi piekaasiishu... ;(
Vnk shaadas taadas probleemas!
Bet ja buus viss OK, tad riit vakaraa tev doshu zinu.
gramozeks
Dec 25 2007, 15:15
Uz Pirti neaizmirstat paņēmt Peldkostīmu (peldbikses (pauišiem), krūšturi, stringus u.t.t. meitenēm), ja vien kāds taisās iet Pirti!
Mums ir padomā zīmēšnas konkurs, tāpēc neaizmirstiet paņemt sev līdzi zīmuļus, asināmos un dzēžgumiju! Mums būs Kosplays, tāpēc pret viņiem izturēties ar cieņu! Ja kāds var kaut ko pagtavot mājās (groziņš), tas tiks vērtēts ļoti pozitīvi! Kāds var atnest Spēli "GO"?
Ja kādi jautājumi, Plzzz zvaniet! 29754303!
Church
Dec 25 2007, 16:09
galvenais lai tiek likti mieraa tie, kas neveelaas tajaas nodarbees piedaliities. ;>
Aizen_sama
Dec 26 2007, 00:19
Visspār cikos pie pulksteņa jūs plānojat tikties 26.dec
gramozeks
Dec 26 2007, 01:10
Oks! Tagad klausās uzmanīgi!
26. decembrī tiekamies šādos laikos!!!
Tie kas palīdz tiekās Pl 17.00 pie Kongresu nama! - Ņemam tahniku, pārtiku un citas lietas! Un vedam ar Rozes Auto!!! Viņš sniedza savu palīdzīgo roku! Paldies viņam!
Pārējie pie Origo Pl 19.00 - Braucat ar autobusu vai Auto (sarunāsim, tikai piesakās)!!!
Henata
Dec 27 2007, 17:41
Kaut arī sākumā kavētājus gaidot gandrīz atsaldēju apakšējo žokli, vis pārējais bija tīrā paradīze ar burbuļvannu galda tenisu un biljardu! Uzslava gramozekam, ka tik labu pasākumu noorganizēja!
FuschichO
Dec 27 2007, 22:43
Jup.. sevišķi man patika kosplejeri- Gramozeka kosplejs bija vienk super
Gribu vēl. Nākošreiz uzvedīšos labāk, apsolu *bow* Atvainojos par dažām idiotisma izpausmēm. Zvaigžņu stāvoklis bija man nelabvēlīgs
Yamaneko
Dec 28 2007, 00:58
Uff...
Njā, pasākums tāds kārtīgs sanāca x)
Bija superīgi jauki un jautri ^^ Pat neskatoties uz to, ka bija izdarītas maz no ieplānotajām aktivitātēm..
Njā..
gramozek, tu dziedi vienkārši dievīgi *piezīmes no tiem, kas varonīgi palika pēdējie xD* Es to nemūžam neaizmirsīšu xD
Ar nepacietību gaidu bildes x)))
Iori Yagami
Dec 28 2007, 09:38
Exile, es laikam palaidu garam iespēju velreiz paest tavus edienus
Un vispar ir žel, ka nevareju ierasties. Bet pie manis atbrauca māsīca no ASV. Tā kā ipaši traki nav.
Ceru visus satikt nakoštussa
Bet tas laikam būs jau 2008. gadā
Nu par to vari neuztraukties - mana prasme palika neizmantota, jo tika sapirkts rosols un citas pārtikas, ko varēja lietot bez pavāra
Tākā varbūt nākamreiz!
Markus
Dec 29 2007, 04:40
Ļoti patika. Cerams ka būs vēl.
gramozeks
Dec 29 2007, 09:45
Tiem, kas neieradās, balstoties uz pieņēmumu, ka pasākums varētu izvērsties par boring-ass anime frīku un kospleijeru fanfestu, moš' varētu arī kaut kādas bildītes, fotogrāfijas etc. parādīt?
FuschichO
Dec 29 2007, 18:30
QUOTE(exile @ Dec 28 2007, 19:16)
Nu par to vari neuztraukties - mana prasme palika neizmantota, jo tika sapirkts rosols un citas pārtikas, ko varēja lietot bez pavāra
Tākā varbūt nākamreiz!
Rosols netika sapirkts. Tāpat kā pīrādziņi. Es, mana māsa un mana draudzene to saražojām. Gramozeks arī rosolu taisīja, sooo.. that's quite rude to say ;(
Church
Dec 29 2007, 20:20
rude - that's what we are. sievietes - virtuvee un pie veljas mazgaashanas, viirieshi - ar alinju pie televiizora. how almighty god intended to be.
FuschichO
Dec 30 2007, 02:15
Jā- sanāca tā, kā dabā iekārtots, turklāt bez jebkādas pretestības, pat ar prieku.
Pardon my rudness! Nebiju iedomājies kā rosolu uz vietas taisīja, bet bija diezgan garšīgi, ja tas protams var ienest mierinājumu ražotāju sirdīs.
X_Kamui
Dec 31 2007, 21:22
piu kur ir bildes?!
xDDDD
atkal tas "piu"... pie **** to cenzuuru... >.<
pssst... jums galeriju uztaisīt, vai bildes nemaz nav paredzētas?
gramozeks
Jan 4 2008, 12:38
Gatavs, vari likt bildes.
Un turpmāk, ja vajag galeriju, nomet man PM, būs vienkāršāk
Yamaneko
Jan 5 2008, 20:25
ap 200tajām bildēm dzērums tika manīts.
gramozeks
Jan 5 2008, 22:19
QUOTE(Yamaneko @ Jan 5 2008, 19:25)
Ko es bez tevis darītu! Hm..! Joprojām nesaprotu, kāpēc es nevaru ielikt šajā forumā bildes??? O_o
Kur ir "Picture Uploa"???
Skatos Rozem tur gāja afigenna "jautri".
PS: Kas ir šī foruma kopējai demogrāfiskajai situācijai neraksturīgi seksīgā pussycat doll?
Yamaneko
Jan 5 2008, 22:55
QUOTE(gramozeks @ Jan 5 2008, 21:19)
QUOTE(Yamaneko @ Jan 5 2008, 19:25)
Ko es bez tevis darītu! Hm..! Joprojām nesaprotu, kāpēc es nevaru ielikt šajā forumā bildes??? O_o
Kur ir "Picture Uploa"???
Hmm...
Nezinu godiigi sakot..
es tur tajaa inbox'aa taa riktiigi nomociijos..tik leeni!
QUOTE(GM @ Jan 5 2008, 21:28)
Skatos Rozem tur gāja afigenna "jautri".
PS: Kas ir šī foruma kopējai demogrāfiskajai situācijai neraksturīgi seksīgā pussycat doll?
Neko vai? xD
Neko esmu es x)
Uploadojiet bildes kad rakstat postu un pēctam vienkārši izdzēsiet. Galerijās bildes automātiski ielādējās.
FuschichO
Jan 5 2008, 23:36
Bet kur viņas ir ;( Nesaprotu- man vienīgajai ir magisks kompis, kurš nerāda jaunās bildes??
Yamaneko
Jan 5 2008, 23:38
FuschichO
Jan 6 2008, 01:59
sorry, sorry, par neuzmanību- biju meklējusi otaku galerijā
*dumbass* heh
kaads mazaak slinks vareetu vinjas ielikt arii jaunizveidotajaa galerijaa sheitan. es pats, paskatoties uz bilzhu skaitu, noleemu palutinaat savu slinkumu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.