Tākā jau labu laiciņu interesējos par frīkainām frizūrām gribu painteresēties vai kāds vel spīdzina savus matus cenšoties sataisīt kko apstraktu uz savas galvas ? XD
+Chibi+
Sep 21 2007, 10:30
*cough* Taa nav spiidzinaashana!!! Bez kg zhelejas matos es izskatiitos peec vecas lezbietes. Hehe. Bet taa.. Vismaz varu izcelties puulii un izskatiities par kaadiem 10cm garaaka un matu rekjina. XD
Bez kg zhelejas matos es izskatiitos peec vecas lezbietes.
Imo, vajadzīgo efektu tev izdodas sansiegt arī
ar kilogramu želejas matos.
nezinu man liekas tā ir tā un tā matu spīdzināšana
tauta ja kāds vēlās varat ielikt kādu bildi ar savu experimentu [frīkainu frizūru tb].
un nez padomus arī var prasīt otaku draudzīga tauta XD
nu ja tauta nebūs draudzīga es ieteikšu XD
zeloco
Sep 21 2007, 20:08
peec noskanjojuma... matu kraasas, griezumi, dredi.... peedeejaa gada laikaa nepārspīlējot esmu nomainiijusi vismaz 10 frizuuras...
Pēdējais hīts - man ir zalji mati, kas spīd neona gaismās
Sākšu ar matu spamu (tb bildēm
) I'm such a show-off
yay par webcam bildes kvalitāti!!
dieva dēļ ignorē seju
sintētiskie dredi
Pēdējais notikums (varbūt vēlāk tikšu pie bildēm neona gaismā, ja būs interese - ielikšu)
starp citu, shis tevi varētu interesēt ^_~
Spied sheit!
Saits ir nais
bet man ir slinkums iedziļināties XD
bet ar laiku..
emm jautājums: pirmās bildes kuras ir web cam kvalitātē tur tev ķip darās wtf uz galvas XD un kā tu viņus tā taisni pacēli? tobiš vai izmantoji kkādu supadupa vasku vai kko vel
?
edit:labi tomēr sāku pētīt to lapu XD
zeloco
Sep 23 2007, 04:02
bwaa... pat iisti neatceros... man liekas, ka vnk liels daudzums ar laku un kasiishana...
Vnk vienu dienu nonaacaam pie secinājuma, ka man ir grebene, bet tā ne reizi nav tikusi "sacelta", so, saciits - dariits... taa gan taada krapiiga sanaaca... pirmaa reiz kaa nekaa :/
Hmm by the way man tajā labā reģistrēties nesanāk O_o... ķip man neaizsūta reģistrācijas apstiprināšanu uz e-pastu o_o
Man arī nesanāk reģistrēties, bet man ir cita problēma ar to e-pastu. XD Sanāk tikai laimīgajiem. :3
Man patīk Zeloco tā frizūra, ar sintētiskajiem drediem. Tik forša čolkiņa.
Ko ta Tjen neieliek nevienu savu bildi, a? Ar avataru tā kā nepietiek, ne? XD
Spam folderi iečekot vajag. ;] Jā, tā reģistrēšanās tur ir tāda nepārāk ērta, bet nu paldies Zeloco un otrai foruma veidotājai!
Gribu redzēt Zeloco ar zaļajiem matiem (<3)dzīvajā un ceru, ka tie spīdēs xD
Huh, es pati vēl neko tādu ekstrēmu uz saviem matiem vēl neesmu izmēģinājusi, bet velk uz to pusi.. :3
Huh. Jā reģistrācija čābīga @_@.
Nēesi neko experemntējusi... a kko vēlētos? varu uztaisīt ko vēlies tobiš nokrāsot nofrizēt ^^.
tobiš es tālāk savu dzīvi saistīšu ar stila izveidi. [stilists modeljieris]
zeloco
Sep 27 2007, 14:12
QUOTE(Ayumi @ Sep 23 2007, 23:47)
Spam folderi iečekot vajag. ;] Jā, tā reģistrēšanās tur ir tāda nepārāk ērta, bet nu paldies Zeloco un otrai foruma veidotājai!
Jaa, Ayumi taisniiba - nereti to regjistraacijas veestuli aizsuuta uz spamu vai atsuuta tukshaa veidaa... parasti dienas vai divu laikaa juus tiekat apstiprinaati manuaali.
Tjen, sushi - pameegjiniet tagad ielogoties..
QUOTE(Tjen @ Sep 23 2007, 23:51)
Huh. Jā reģistrācija čābīga @_@.
Nēesi neko experemntējusi... a kko vēlētos? varu uztaisīt ko vēlies tobiš nokrāsot nofrizēt ^^.
tobiš es tālāk savu dzīvi saistīšu ar stila izveidi. [stilists modeljieris]
Fak, kaapeec visi sheit zog manus sapnjus? es nekad vairs nemiileeshu
(esi jau k-kaadaa skolaa iestaajies vai pagaidaam taapat?
)
Pagaidām vienk. videne nākotnē nopietni ar stilista[frizieris vizāžists utt] / modeljiera karjeru sākšu ^^.
Tigra2
Oct 13 2007, 00:27
Ha, a es, neko uz savas galvas traku nedarīju un arī nedarīšu, būšu the forever original bastard. Kautkad ap četrdesmit varbūt sākšu sirmot, ja paveiksies, tad kļūšu tāds maigi sidrbains un mati sāks palikt gaiši, gaiši (manai mammai tā notiek) jaa... konservam būt ir patīkami... ^~^
Konservi rullz!
Karamele
Oct 13 2007, 02:31
es savus matus drosi vien tuvākaja laikā krāsošu zili-melni-lilā, bet nevaru izdomāt ko lai vēl ar viņiem izdara. XD ja kādam ir vēlme eksperimentēt ar cilvēku matiem, varat mani mocīt, jo man tas sarkanais bezveidīgais kaut kas ir pieriebies.
Man pašai vispār patīki eksperimentēt gan ar saviem, gan citu cilveku matiem, sanāk nu tā kā kuru reizi... parasti manas idejas ir nerealizējamas un pārak dīvainas.
zeloco
Oct 15 2007, 00:57
Karamele - tu nezini uz ko paraksties
Tjenam priekšroka (viņa topiks), bet ja viņš atsakās - esmu par visiem 100 gatava "izpalīdzēt"
Tjen - iztulko man terminu modeljeris, es laikam sāku strauji novecot, ka nemanu novitātes Latviešu leksikā O.o
Pakkun
Oct 15 2007, 15:29
QUOTE(zeloco @ Oct 15 2007, 00:57)
Karamele - tu nezini uz ko paraksties
[..], bet ja viņš atsakās - esmu par visiem 100 gatava "izpalīdzēt"
gaidāma gludāka virsma kā uz doņa jaicām pēc neveiksmes ar mana ōpīša elektrisko skuvekli.
zeloco
Oct 16 2007, 00:43
Tu par maz mani laikam pazīsti :/
Doņa jaicas
lol tas tev būs jāpastāsta tuvāk
Shaisuke
Oct 16 2007, 10:48
QUOTE(zeloco @ Oct 15 2007, 00:57)
Tjen - iztulko man terminu modeljeris, es laikam sāku strauji novecot, ka nemanu novitātes Latviešu leksikā O.o
Viņš vienkārši iestarpina izvarotus krievu valodas vārdus.
Pakkun
Oct 16 2007, 17:33
QUOTE(zeloco @ Oct 16 2007, 00:43)
Tu par maz mani laikam pazīsti :/
Doņa jaicas
lol tas tev būs jāpastāsta tuvāk
nu varam iepazīties tuvāk un pie viena pastāstīšu par doņa jaicām >:] divi zaķi ar vienu šāvienu!
Kikyou
Oct 17 2007, 17:24
QUOTE(Tigra2 @ Oct 13 2007, 00:27)
Ha, a es, neko uz savas galvas traku nedarīju un arī nedarīšu, būšu the forever original bastard. Kautkad ap četrdesmit varbūt sākšu sirmot, ja paveiksies, tad kļūšu tāds maigi sidrbains un mati sāks palikt gaiši, gaiši (manai mammai tā notiek) jaa... konservam būt ir patīkami... ^~^
Konservi rullz!
Kā nekā vislabākā manta uz īsta latvieša galvas ir rīta rasa, divas bizītes un kupls jāņu vainags, hoooo!
Viņš vienkārši iestarpina izvarotus krievu valodas vārdus. tongue.gif
jup tā ir
zeloco - Nevis modeljieris bet dizainieris [drēbju] utt.
karamele - es varu noņemties ar to ^^.
Zeloco negrib palīdzēt
?
Būsi mans main and only Assistants
m?
zeloco
Oct 22 2007, 23:46
Es labprāt - gribu zināt kā citi strādā (nu, ne frizieri) :3
Kad sarunājat laikus - PM man?
nekas īpašs jau nav bijis, tikai vesels lērums ar zaļajām tonējošajām Rokolor pudelītēm, ar ko tika iegūtas dažādas krāsas no visai spilgti rudas līdz melnam ar violetu spīdumu (zilu un zaļu uz saviem ierižajiem neriskēju), tad vēl pusgadu henna un basma, bet tagad iestājās slinkums un ir puspermanenti tumši brūni. dabisko krāsu mani mati aizmirsuši jau gandrīz gadu.
Church
Oct 24 2007, 11:50
ja kaa profailbildee, tad piestaav. who cares, slinkums ne slinkums. ;>
QUOTE(Church @ Oct 24 2007, 11:50)
ja kaa profailbildee, tad piestaav. who cares, slinkums ne slinkums. ;>
apmēram tā, bet ieliku bik jaunāku bildi, tikai pilnu ar brāļiem, māsām un brālēnu piedevās.
Ev karamele kroč tu gribi lai tev čakareju matus vai kā
?
PM me ja tomēr uzņemies šo risku XD.
Tenma - ir smuki ^^. tik pārāk prasti o.o bet no vienas puses kāpēc visu sarežģīt xD.
Ja tā godīgi tad es apsveru domu par ziliem matiem....
Piedod, bet man liekas, ka Tev zili mati nepiestāvēs. Labāk pameklē kādu siltāku košo toni. *aizdomājas, ka kādreiz derētu savus pataisīt sūnzaļus*
Undux - tev labaak rozaa vai violetus vajag... zili paaraak skarbi..
tā jau es ar violetus vai rozā gribētu, bet tās krāsas ir grūti dabūt... mana mamma ir friziere un zin labu veidu kā nebojājot matus var padarīt tos zilus. vienkārši tonējošo šampūnu paturi kā krāsu un būs zili apmēram uz 3 nedēļām.
tikai nevajag - violetas/rozaa tiesi var daudz labaak dabuut nekaa kaut kaadu zilu(!)
Jā, violetu vai rozā tu, patiešām, dabūsi bez grūtībām ar tiem pašiem "tonējošiem šampūniem" - balzāmiem.
Zils - nē, reti kuram piestāv + ādas tonis tev ir gaišs, kas izskatīsies vienk. ... dramatiski XD.
Un ja tu sataisīsi viņus zilus tīri iespējams, ja tev ir vājš matu krāsas pigments, tev tā arī nesanāks viņus izmazgāt līdz galam, bet nu jā vienmēr ir pārkrāsošanas variants XD.
Iesaku violetus.
Vai arī taisi baltus man liekas izskatīsies burvīgi, bet balti - matu nāve
.
QUOTE(undux @ Dec 1 2007, 19:17)
tā jau es ar violetus vai rozā gribētu, bet tās krāsas ir grūti dabūt... mana mamma ir friziere un zin labu veidu kā nebojājot matus var padarīt tos zilus. vienkārši tonējošo šampūnu paturi kā krāsu un būs zili apmēram uz 3 nedēļām.
da labi, zili tev viņi būs labi ja pirmo nedēļu. pārējāš 2 nedēļas tev nāksies staigāt ar netīri zaļganpelēkas krāsas matiem. Pārējiem taisnība rozā vairāk atbilstu tavai personībai XD
ā jā. točna man zili nepiestāvētu... a kurus labāk lillā vai rozā man krāsot
Es iesaku brūnus XD + uzaču korekciju + uzaču krāsošanu un būs labi.
Tramvajs
Dec 2 2007, 20:28
Uz nullīti?
krāso viņus tumši violetus.
labi izskatās. ir pārbaudīts. zili arī būs ļoti interesanti, bet tikai ja krāsosi kopā ar melnu (pa šķipsnām)
nu jā, Tjen, latvijas pelēko peļu brūnu ja? XD zilas uzacis.
nu jāskatās, paeksperimentēšu mazliet ziemas brīvlaikā. Ja kautkas noies greizi tad jau neviens neredzēs.
Nē, ja nopietni, es domāju, kad var mēģināt eksperementēt ar makten spēcīgu brūno toni, kuru var sajaukt ar kko vel. Man liekas ja fantāzija strādā .ok. tad var labu piedienīgu matu krāsu spēli uz galvas dabūt
.
Ja tu ņem "ekzotiskā" tipa matu krāsu tavai kreativitātei jāstrādā virstundas lai sanāktu kkas labs un neapsmejams xD.
Vari pamēģināt tumši brūnus ar tumši violetiem var sanākt labi [var].
nuu , bet uzacu korekcija tiešām noderētu, un neliels grims acu izcelšanai ikdienā arī, bet neliels. un ideja par brūns + violets taviem matiem, undux, manuprāt, ir vislabākā. varētu sanākt kkas pavisam jauks un piemīlīgs ^ ^
tā jau varētu , bett kur var dabūt lillā krāsu?
Drogās. tur ir, vēl nesen biju.
Es iesaku violetus - tad tev tie nav jābalina, lai dabūtu tīru toni, ja sākumā domā tikai eksperimentēt, tad iesaku krāsot ar jau agrāk minēto tonējošo krāsu nevis īsto... Ir ļoti labs krievu toneris Rokolor (ja tava mamma ir friziere, tad viņa varētu zināt kur to dabūt).
(ps. krāsu paraudziņi uz pudeles izskatās pavisam savādāk nekā īstenībā krāsojot, tādēļ tiem neuzticies.)
Jā viņa teica, ka esot tādu redzējusi un ja atcerēsies kur tad nopirks.
QUOTE(zeloco @ Dec 3 2007, 22:20)
Es iesaku violetus - tad tev tie nav jābalina, lai dabūtu tīru toni, ja sākumā domā tikai eksperimentēt, tad iesaku krāsot ar jau agrāk minēto tonējošo krāsu nevis īsto... Ir ļoti labs krievu toneris Rokolor (ja tava mamma ir friziere, tad viņa varētu zināt kur to dabūt).
tiesa tiesa, ar tonētiem lillā (kā arī oranžiem, sarkaniem un bordo) matiem esmu savulaik krietnu laiciņu pastaigājusi. Tiesa gan, ja matos daudz rudā pigmenta (no dabas vai ieprieksheejaam toneeshanaam), tad pēc pāris mazgāšanām vēsā dienasgaismā izskatīsies sasodīti sirmi un padarīs seju vizuāli vecu, bet citādi ir Ok - pat interesants efekts, kad saulesgaismā atkarībā no leņķa mati ir vai nu rudi vai lillaa
Tomēr tīšām tādu neiesaku taisīt
maksā pudelīte ap latu, pietiek pāris reizēm.
4IGAANC
Dec 8 2007, 03:33
LOL. Tādas frizūras piestāv tikai japoškām. Nevelti to sauc par Jrock, nevis wapanese rock.
QUOTE(Tenma @ Dec 8 2007, 01:31)
QUOTE(zeloco @ Dec 3 2007, 22:20)
[...] maksā pudelīte ap latu, pietiek pāris reizēm.
paaris reizeem? wtf? cik tev gari mati?
QUOTE(4IGAANC @ Dec 8 2007, 02:33)
LOL. Tādas frizūras piestāv tikai japoškām. Nevelti to sauc par Jrock, nevis wapanese rock.
tas ir bullja izkaarniijums tiiraa veidaa
Nu kkas jauns XD?
Neviens negrib ziemassvētku brīvdienās piedalīties "matu žonglēšanas festā" XD?
Tātad, divi cilvēki tā teikt "nožonglēs" matus cilvēku čupai un tad saliek bildes, tā teikt, rezultātus šinī topā un tad, cilvēki varēs nakt uz šo topu un veselīgi pasmieties, paildzinot savu mūžu uz dažam minūtēm.. m?
Matus griežšana nenotiks, bet nu, ja kāds īpaši vēlas...
-varēs nokrāsot matus;
-ieveidot;
-parēkt viens par otru;
-varbūtās pabrīnīties par labu matu sakārtojumu o.o;
-ta jau redzēsim.
~Tas viss varēs notikt tikai tad, ja piesakās kāda cilvēku čupa, bet es nezinu cik... XD.
Bet nu tas tā - fiksais variants.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.