Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inčukalns
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
GM
QUOTE(Spectre @ Sep 11 2007, 14:01) *

Emo Kids are cute biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Es, specially for them, atvedīšu adatiņas, ko viņi demonstratīvi varēst sev bāzt aiz nagiem biggrin.gif Esu dzirdējis ka TRU EMO tā dara laugh.gif

IPB Image
Yume
Musu personas Visivarenaas Lijas un necilaas Yumes vaardaa veelaas izteikt argumentu 'par' shaada pasaakuma apmekleeshanu, protams noteikto apstaaklu sakritiibas gadiijumaa. (ja datumi netiks mainiti uz meenesha beigaam)
Roze
Klau kur bija tā nokļūšanas karte?
aivvv
es buussu - mees miilam ssaisuki - nedriikst neizmantot peedeejo iespeeju - alk ir nuuggi - nekasieties bez manis tas jau izskataas nozzeelojami vajag taccu kaadu striidaa vainot - kaartossu maaju - kaa betons uz betona - ak jaa vai es teicu ka mees miilam saisuki? laugh.gif
Dero
Protams, mīlam!!!

Es tā saprotu, šajā nedēļas nogalē nekas nenotiek? Need more info!
Shaisuke
Pasākums TIEK pārcelts uz 6./7.10.

Pie viena tiks svinēta arī Iori Yagami dzimšanas diena smile.gif
aivvv
joprojaam liilam ssaisuki laugh.gif
Ayumi
Jā, ļoti līlam! ;D

p.s - cerams tās naktis nebūs no aukstajām... :S
Zuzix
ayumi - ja buus auksti - kopaa barinjaa sasildiisimies

veeljoprojaam uzskatu, ka braukshu, ja vien.. es pat nezinu, kaapec es vareetu nebraukt ;]
Shaisuke
Nu es varu aizbraukt ātrāk un tur visu sakurināt. Pirmais Inčukalns arī bija dziļā Oktobrī un nemaz tik daudzi nenosala ^^
Isabel Carmin fon Edelhain
Gan jau būs ok ar temperatūru...

Jā un piesaku savu kanditatūru.
X_Kamui
Ou...nu ja svinam Yori dzimeni tad es ar buušu biggrin.gif rolleyes.gif
ChickOo
Arigato....
Tjipa es ispeejams arii buushu... xD
Iori Yagami
Es saku taisit sarakstu ar cilvekiem, kuri brauks. Saku ar tiem, kuri pieteicas pēc tam kad uzzinaja, ka pasakums būs 6./7. oktobrī

Saraksts:

aivvv
Ayumi
ChickOo
Hikaru
Iori Yagami
Isabel Carmin fon Edelhain
-Kai-
Seila
Shaisuke
Zuzix

Lai pieteikties PM man (Iori Yagami)
ReD_FoXy
Foxy, Tjen, Vikeif klāt pie saraksta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.