woooaaah
tāda aktivitāte šajā topikā nav bijusi .. hmm .. nekad
Jā .. pēc vakarvakara gan jūtos dikti nogurusi (let there be rain or snow - we will rock hard anyway

), bet domāju , ir pelnīti iepostot kko un atbildēt , ņemot vērā vēl kādu apstākli .. šim topikam aprit gada jubilē [yoshii

] !
FuschichO - Paldies . Galvenokārt jau cenšos izdabāt savām iecerēm un iegribām, bet ja kādam tīk gala rezultāts , hiiihii , tas priecē .
Cowkiller - Paldies. Domāju, ka tie ir sievišķi swamp-krīčeri, kas cenšas pavilkt nabaga puisi tumsā , mjā , kāpēc gan kādu ievilkt tumsiņā .. apēst vai ?
Kikyou - Paldies. Patiesi (man nav diez ko liels krāsu arsenāls .. liekas , ka krāsainie darbi gandrīz vienmēr veltīti tikai šim forumam ..

) flomāsteri .
Art`a. - Paldies . Cerams , nelikšu vilties
Pakkun - Paldies. Jā, niedres . tikai pēc tam sapratu , ka labāk vajadzēja arī tās zīmēt ar zīmuli , nevis ogli .. bet tur vairs neko labot nesanāks .
Sushi - Paldies . Nav tīša iecere , man vnk tā sanāk , jo patīk Experimentēt *muahahah* *the mad scientist rises her hands and does a circle dance*
Tenma - Paldies. Bāts, Kolkā jau veselu gadu nav būts ..

tja tja . bet šis purvs gan nav domāts 'Latvijas tipiskais', mani iedvesmoja ciprešu purvi ( jē , american all-night zombie movie marathon ...

) un tiem raksturīgi , mītiskie swamp-krīčeri .. laigan tikpat varētu iedomāties, ka tas ir kāds purva akacīts
Cowman -
LIELS Paldies visiem par atsaucīb' !!
ilgi man sanāca ar to 5to tēmu noņemties , bet vienalga nav viss galā , ievietošu vienu no variantiem (pārējie diemžēl nav piebeigti ) :

5th - Seeking Solace ( in Death's embrace ) ,
sen gan nekas nav darīts ar akvareļiem , tādēl ceru , ka taps piedots

nez kādēļ šī bilde labāk izskatās , ja pagriezta uz sāniem .. un 5tajai tēmai būs vēl papildinājums (-i), kad ar tiem tikšu galā .
un kā neliels sveiciens topika jubilē :

hidden wings