Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime varonji reaalaa pasaulee?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Church
tigra: sagadiijaas, ka esmi taa kawaii pundure? ;>
Ayumi
Domāju, ka mums abām ir aizdomas par vienu meiteni. biggrin.gif
FuschichO
Ou yeee... Es mācos gan Rozentāļos. Nu man jāsarkst- vai kāds no jums tiešām ir viņa?
Pakkun
QUOTE(FuschichO @ Nov 14 2007, 12:56) *

Ou yeee... Es mācos gan Rozentāļos. Nu man jāsarkst- vai kāds no jums tiešām ir viņa?

jā, es! samīļo mani! biggrin.gif
Misa
nep, neesi gan. xD
un par punduri viņu saukt diezgan stulbi.
kad gan viņa ieskatīsies šajā topikā? ^^;;
FuschichO
Par pundurīti tā ir tikai teorija- kāpēc viņa ir tāda kruta, tur nekas slikts nav domāts, vienkārši nespēju izdomāt citu atbilstošu aprakstu. Es jūs visus samīļošu, ja jūs esat kawaii, ja ļausiet smile.gif Bet Kakoii man arī iet pie sirds, yeah.

es visādā ziņā ceru, ka viņa neņems ļaunā manus vārdus
Tigra2
nope, church-chan, esmu 175 cm garš.
Storm
QUOTE(Tigra2 @ Nov 14 2007, 22:24) *

esmu 175 cm garš.

Taadaa gadiijumaa es esmu 185cm gara.
FuschichO
WTF- Tigra- are you a male or a female?
Misa
QUOTE(FuschichO @ Nov 14 2007, 23:30) *

WTF- Tigra- are you a male or a female?

male - ero-sennin
+Chibi+
Smiešanās par to, ka Tigra izskatās pēc vīrieša, ir ar nodomu, vai arī jūs vienkārši ļoti neveiksmīgi trāpījāt patiesībai uz galvas? dry.gif
Kikyou
QUOTE(Tigra2 @ Nov 14 2007, 22:24) *

nope, church-chan, esmu man ir 175 cm garš.

Sushi
Mhm, brīdis pienāca. XDDD
Nē nu jauki, jauki, paldies.
Sasodīts, es varu tikai piebilst, ka otakieši ROCKS.
FuschichO
why???? Vai tu esi īstā???? (excited) Un Tigru es nekad neesmu satikusi, vismaz apzinoties, ne
zeloco
man nez kāpēc likās, ka Aven in Tigra ir brālis un māsa (man viņi liekas līdzīgi) I must be wrong..?

Anyhow.. nē, neatceros, ka būtu kādu dzīvē sastapusi, kas būtu līdzīgs anime varonim... esmu sastapusi tādus, kas domā, ka ir, bet tādus, kas IR - nope..
Misa
tigra ar avenu brālis un māsa XDD
4IGAANC
QUOTE(tihiro @ Sep 10 2004, 16:42) *

Man teica,ka esmu lidziiga anime meitenem,ar ko loti lepojos........smile.gif,bet ja nopietni.........,man liekas ka katram ir kaut kas no anime,vajag tikaj pamekleet...

Neesi. Tev deguns par resnu. Animēs ir mazi deguni. Man ir ļoti mazs deguntiņš, bet pēdējais, ko es gribu ir izskatīties pēc uzzīmēta tēla. Maikls Džeksons istās pēc animja.

QUOTE(Church @ Nov 14 2007, 03:16) *

tigra: sagadiijaas, ka esmi taa kawaii pundure? ;>

Tu esi sieviete????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.