tas par to dubultwaardu bij domaac kaa dmonstram..esmu dumja,atwainojiet mani...
njubet tagad anketinsh...
1. No kurienes njemts niks? tas taa kaa buutu jaatulko no anglju walodas un tad tas kka sasaucas ar manu dziljaako buutiibu..aaa un weel ir wiena taada greenday dziesma
2. Miiljaakas anime seriaals nju..inuyasha,one piece.. I's, es tik nezinu,waj winsh wispaar ir serijaals,jo es winju lasii kaa mangu,nez kaa ir ar animi..
3. Miiljaakais anime OVA nemz nezinu,waj esmu redzeejusi kaadu...
4. No kurienes njemt avatars bij wienc taac.. tagad iisti nepatejkshu,bet tas bij netaa
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) naf,naf..
6. Miiljaakaa filma uii..waren daudz,bet peedeejaa lajkaa lajkam tuvaak...nez,nez..bet zinu,ka wiena no filmaam,kas mani wiswairaak ietekmeeja,bija bembijs...tad man bij' kaadi 3 gadinj...iisti neatceros,bet esmu winju atkal redzeejusi sapnjos..eh,buut pawisam mazinjaj bij tik forshi..
7. Kaapeec saaku skatiities anime? nezinu...tad,kad bija lielais sailormuunu bums, es nemazaakajaa meeraa nebiju iespaidota.neskatiijos weel. bet peectam lajkam kkaada draudzene kko staastiija un tad jaw es pati saaku intereseeties,jo winji (anime chari) bija tik smukinji...P.S. bet sailormuuuunas mani nekad naw sajstiijushas..taadas samaaxlotas liekas
8. Cik man gadu maz - 15, bet dazhrejz man liekas,ka tas ir par daudz - ja wien es buutu saakusi anime skatiities aatraak,warbuut tagad wareetu smukaak ziimeet..heh...
P.S. sorry,ka es taa dawdz raxta..bet es tur nekaa newaru izdariit,wienmeer esmu bijusi paaraak runiiga..skolotaaji paarswaraa mani newar ciest..