Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anketa
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3
bypass
1. No kurienes njemts niks? Bypass, erm, mirklīti pacietības, atbildes uz sekojošiem jautājumiem visu paskaidros.
2. Miiljaakas anime seriaals? pass
3. Miiljaakais anime OVA? pass
4. No kurienes njemt avatars? pass
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir )? pass
6. Miiljaakaa filma? pass
7. Kaapeec saaku skatiities anime? pass
8. Cik man gadu? pass

Um...
wIZARD
1. no kurienes njemts niks? > no vaardniicas
2. miiljaakais anime seriaals? > one piece
3. miiljaakais anime ova? > furi kuri
4. no kurienes njemts avatars? > ...
5. no kurienes signature bilde (tiem kam ir) ? > ...
6. miiljaakaa filma? > october sky (taa nav anime,bet vienalga iesaku noskatiities)
7. kaapeec saaku skatiities anime? > taapeec,ka anime ir super!
8. cik man gadu? > 16
not_alone
1. No kurienes njemts niks?
he he... no filmas gothika plakaata,kur hallei berijai shie vaardi iegriezti rokaa..un taada ir arii mana paarlieciiba-you're not alone
2. Miiljaakas anime seriaals
x,chobits
3. Miiljaakais anime OVA
emm..paaraak maz redzeeti,lai taga te spriestu
4. No kurienes njemt avatars
no Elegant Gothic Lolita community
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir smile.gif)
nuf
6. Miiljaakaa filma
Resident Evil,Kids,Interview with a Vampire,Nochnoj Dozor,Dead Man,the Crow,American Pie,animatrix,Matrix,Ghost Ship,From Dust till Dawn
7. Kaapeec saaku skatiities anime?
nez,bija interesanti,mana draudzene fanoja,nju tad saaku skatiities,un iepatikaas nezzeeliigi
8. Cik man gadu
15
(par simpaatiju smile.gif )-Chii no Chobits
Westy
Gala rezultaats bijusho niku apvienojumaa smile.gif

2. Miiljaakas anime seriaals?
Samurai Champloo

3. Miiljaakais anime OVA?
Love Hina Again vai DBZ: History of Trunks

4. No kurienes njemt avatars?
Wargreymon-X (X-evolution) + photoshop

5. Un no kurienes signature bilde?
Sasuke (Naruto) + photoshop

6. Miiljaakaa filma?
Live action: LOTR:ROTK
Anime: Cowboy Bebop un DBZ

Nebija, ko citu dariit ...

8. Cik man gadu?
16
dmonster
1. Nezinu sagadīšanās
2. one piece
3. ???
4. kaut kāds bija google searchā
5. nav
6. princes Mononoke
7. sākumā baigi patika tagad laikam būtu grūti izdzīvot bez
8. 13
windhover
1. No kurienes njemts niks? Esmu sapņotājs un gribu lidināties gaisā kā vējš, kā piekūns..
2. Miiljaakas anime seriaals Viss plūst, viss mainās... pagaidām "Chrno Crusade"
3. Miiljaakais anime OVA nav
4. No kurienes njemt avatars Escaflowne
5. Un no kurienes signature bilde Escaflowne
6. Miiljaakaa filma ....daudz...
7. Kaapeec saaku skatiities anime? Kāds otakietis nejauši ieteica pirms pusgada, tagad esmu dusmīgs uz viņu - KUR VIŅŠ BIJA AGRĀK!?!
8. Cik man gadu 19
swordsman
1)no kurienes njemts niks?no warcrafta
2)miiljaakais anime seriaals?MAn nau miilaakais bet man vienkaarsi patiik visi ko esmu redzeejis
3)miiljaakaa anime ova?nau
4)no kurienes njemts avatars?no signatures
5)un no kurienes signature bilde?no Cloudx
6)miilaakaa filma?man nau miilaakas
7)kaapeec saaku skatiities anime?MAn vienkaarsi iepatikaaas
8)cik man gadu?13
xikes
1.Viens personažs kādā no maniem nepabeigtajiem stāstiem
2.Chrno Crusade
3.Ruroni Kenshin
4.Pasha ziimeets..
5....
6.hmmz.. nemaz iisti nezinu..
7.Vairs neatceros.. Laikam jau nejaushi pirms daziem gadiem paskatiijos RTL2 (Sailormoon, DBZ, Nadia, u.c. ) un tad viss paareejais, ko raada pa tv saaka likties neinteresants..
8. 19
Ievucis
no sava vārda
mmm read or die , scrapped princess , kodocha , full metal fumoffu , fruits basket + Jakitate Japan (sorre ka tik daudz)
3. Miiljaakais anime OVA
...
no Azumanga Daioh
5. Un no kurienes signature bilde
-
6. Miiljaakaa filma
ir visādas
brālis ierādija
8. Cik man gadu
khm 15
rebel
ew,Tew tak sanaak kaa 2 waardu apwienojumz - d (dee)mon un monster.. nja..bet droshwien pac jaw buusi pamaniijiz unsure.gif
rebel
tas par to dubultwaardu bij domaac kaa dmonstram..esmu dumja,atwainojiet mani...
njubet tagad anketinsh...

1. No kurienes njemts niks? tas taa kaa buutu jaatulko no anglju walodas un tad tas kka sasaucas ar manu dziljaako buutiibu..aaa un weel ir wiena taada greenday dziesma
2. Miiljaakas anime seriaals nju..inuyasha,one piece.. I's, es tik nezinu,waj winsh wispaar ir serijaals,jo es winju lasii kaa mangu,nez kaa ir ar animi..
3. Miiljaakais anime OVA nemz nezinu,waj esmu redzeejusi kaadu...
4. No kurienes njemt avatars bij wienc taac.. tagad iisti nepatejkshu,bet tas bij netaa biggrin.gif
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) naf,naf..
6. Miiljaakaa filma uii..waren daudz,bet peedeejaa lajkaa lajkam tuvaak...nez,nez..bet zinu,ka wiena no filmaam,kas mani wiswairaak ietekmeeja,bija bembijs...tad man bij' kaadi 3 gadinj...iisti neatceros,bet esmu winju atkal redzeejusi sapnjos..eh,buut pawisam mazinjaj bij tik forshi..
7. Kaapeec saaku skatiities anime? nezinu...tad,kad bija lielais sailormuunu bums, es nemazaakajaa meeraa nebiju iespaidota.neskatiijos weel. bet peectam lajkam kkaada draudzene kko staastiija un tad jaw es pati saaku intereseeties,jo winji (anime chari) bija tik smukinji...P.S. bet sailormuuuunas mani nekad naw sajstiijushas..taadas samaaxlotas liekas
8. Cik man gadu maz - 15, bet dazhrejz man liekas,ka tas ir par daudz - ja wien es buutu saakusi anime skatiities aatraak,warbuut tagad wareetu smukaak ziimeet..heh... sad.gif laugh.gif

P.S. sorry,ka es taa dawdz raxta..bet es tur nekaa newaru izdariit,wienmeer esmu bijusi paaraak runiiga..skolotaaji paarswaraa mani newar ciest.. cool.gif
edg
Atskjiriiba no runaashanas un rakstiishanas ir taa, ka uzrakstiito var arii dzeest un labot.

I's man likaas, ka ir anime, bet taa kaa tu liki shaubiities, tad iechekoju, ka ir 2 seeriju OVA, kas skaitaas suudiiga.
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=404
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=animeatt&aid=404
dmonster
QUOTE(rebel @ Mar 29 2005, 18:51)
ew,Tew tak sanaak kaa 2 waardu apwienojumz - d (dee)mon un monster.. nja..bet droshwien pac jaw buusi pamaniijiz  unsure.gif
*

Nu tas ar vārdu ir tākā drusciņ sarežģīti, jo burts d ir domāts kā vārda d(ragon) vai d(ream) saīsinājums un monster domāts kā pastiprinājumu forma. Tāpēc iznāk 2 vārdu apvienojums. Un, ja mans niks kādam nepatīk vai arī ir pa garu sauciet mani par d(e)mo (e iekavās nerakstot tongue.gif )
QUOTE(rebel @ Mar 29 2005, 19:09)
1. No kurienes njemts niks? tas taa kaa buutu jaatulko no anglju walodas un tad tas kka sasaucas ar manu dziljaako buutiibu..aaa un weel ir wiena taada greenday dziesma
*

Your no rebel(maybe, maybe not), your no saint(actually it is posible that your not), your no assult on the earth(please not I don't wana dye), your not dangerous(I really hope so). No Greenday es esmu dzirdējis padaudz tāpēc šito zinu. rolleyes.gif
rebel
hehe..es jaw neteica,ka dziesma sasaucas ar mani,bet gan tas rebel.. cool.gif wnk taa dziesma man tiiri labi patiik un buutu jaw forshi,ja kaadrejz kaac raxtiitu dziesmu par mani /kaut arii 1.- tas nenotix, 2. - pat, ja arii uzraxtiitu,tad nejaw kaada poulaara grupa/dziedaataajs, bet gan kaac kaktu muzikanc, notejkti ar textu : ak,cik necieshama winja ir laugh.gif /..hehe
deleted-ray
maybe domaats kaa d(igital)monster aka digimon ? (no offense)
Jaladin
1. Samurai Showdown Warrior's Rage
2. GTO, FMA, FMP, Cowboy Bebop, Chobits, Angel Sanctuary(vai arī tā ir OVA (īsti nezinu))
3. Naf(vai skat. augstāk)
4. biggrin.gif Nevar uzminēt vai ne? (GTO)
5. GTO
6. dunno... Matrix, Lelles arī ir labas, Waterworld nav ne vainas, LOTR.
7. Ōi.... Ļōōōti sen skatījos pokēmonus pa RTL II un tā arī sākās. Pēc tam nāca Sailormoon un DB(Z), vēlak jau skatījos kaut ko nopietnaku kā Cowboy Bebop, Golden Boy, Hellsing utt...
8. 15
9. Chiiiiii laugh.gif
dmonster
QUOTE(Ray @ Mar 30 2005, 20:10)
maybe domaats kaa d(igital)monster aka digimon ? (no offense)  
*

He he tas ar digimoniem bija man jau sen bija pārgājis pirms es savu niku veidoju. Bet es nesaku, ka digmoni ir s... 1ā un 2ā daļa nebija sliktas(1ā man vislabāk patīk), 3ā, 4ā man liekas kautkā nepierasti (nuja pirmās 2 daļas redzētas ar atkārtojumiem kopā sešas reizes). Nu bet apvainoties es ne tongue.gif .Piedodiet par spamu
QUOTE(rebel @ Mar 30 2005, 19:44)
hehe..es jaw neteica,ka dziesma sasaucas ar mani,bet gan tas rebel..  cool.gif wnk taa dziesma man tiiri labi patiik un buutu jaw forshi,ja kaadrejz kaac raxtiitu dziesmu par mani /kaut arii 1.- tas nenotix, 2. - pat, ja arii uzraxtiitu,tad nejaw kaada poulaara grupa/dziedaataajs, bet gan kaac kaktu muzikanc, notejkti ar textu : ak,cik necieshama winja ir laugh.gif /..hehe
*

1. tas VAR notikt, ka tavs mīļotais tev uzrakstza(vēlāk, tagad, man duno?) 2.Ja rakstītu tev ir divas iespējas vainu viņš ir grupā vai nav. Ja nav tad dziesmas nākšani no sirds ir 60%, ja ir tad arī 60%, bet pastāv iespēja. ka dziesma tiks izmantota mūzikas industrijā laugh.gif manējie *pasaules fakti* baigi smird, ne? Sorry 4 spamming.
rebel
emm..nju gan idejinjas...aber yes,nekas jaw naw neiespeejamz.. laugh.gif un Tawiem *pasaules faktiem* /ja taas buutu taas idejinjas../ naw ne wajnas..katraa zinjaaa no datora nekaadu smaku nejuut laugh.gif happy.gif
dmonster
Nu rebel no manas puses es ceņšos tā līdz 15,16 par tādām lietām nedomāt. Anime kārtīgi jaiespiež galvā, bet, kas lai zin laugh.gif he he
Janchux
Sen jau taa mani sauc... =)
Ruruoni Kenshin
3. Miiljaakais anime OVA
neesu iipashi daudz redzeejis, bet laikam ar no Ruruoni Kenshin
atkal tas pats => Ruruoni Kenshin
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir)
nav
6. Miiljaakaa filma
LOTR 3: Return of the King
Paaris cilveeki skatiijaas un es noleemu pievienoties... =) un tagad netieku valjaa... =)
8. Cik man gadu
tie pashi 18
GunMetaL
taka es vienmēr pedejais uzinu par visu nebrinaties ka tik velu postoju un vel man ir drausmigi garlaicigi tapec ka dators uz kura atrodas visas manas nenoskatitas animes ir aizņemts sad.gif

1.mans niks nenāk nenokurienes prosto iešavas prata un cs ari ar to spēleju.
zinu tikai to ka ari viena filma ta saucās.
2.hmmm laikam jau gundami diemžēl tas nav viens seriāls bet vesels lērums ar tiem tapec pieņemsim ka vismaz daļa no tiem.
3.laikam jau oh! my goddess tas 5 seriju gabals man vinš diezgan daudz patik.
4.no bleach šķiet prom nemainīšu ja vien neatradīšu kādu labaku bildi no bleach
5.vienkārsi random atradu neta.
6.neapšaubami star wars es uz tiem ari mazliet ķerts..
7.tapēc ka iepatikās lai cik divaini nebūtu tādam veprim ka man tas iepatikās
ja godīgi nekad nebutu domājis ka man tadas patiks. man iepatikāts tas ka ainavas dažās animes ir tieām sakistais, laba mūzika, + vel man tiegan labi iet pie sirds japaņu valoda. kautkad deretu sakt macīties ar. dažreiz šķiet ka esu piedimis nepareizaja valsti jo lat val nam pašam riebjas. to gan es lāga nesaprotu jo esu tirasinu letiņšs biggrin.gif.
8.15
9. es esu tizlu jautājumu uzdeveju karalis mani topiki parasti ir galīgi garam smile.gif)
anti
1. niks: saīsinājums no mana čata nika (antikrists). niks stulbs, tādēļ arī tiek saīsināts. izvēlēts tika nejauši, bet nu.. kaut kā tā arī palika. jau gadus 4us :)
2. anime seriāls: nu, pašlaik - Otogizoushi un Fullmetal Alchemist :)
3. anime OVA: Zetsuai
4. avatars: es pati (bildēts ar mobilo)
5. signature: nau un nebūs (neredzu jēgu)
6. filma: ak vai.. slinkums domāt. iespējams, ka Shawshank Redemption
7. anime sāku skatīties, jo interesēja taču :) kaut kas savādāks kā parastās "multenes". sižeti & varoņi piesaistīja.
8. 22 *sigh*
Michiru
1. No kurienes njemts niks? - Mans uzvards ir no Kodziki (sintoisma gramatina par dieviem) Un vardu no anime.
2. Miiljaakas anime seriaals - Samurai-X
3. Miiljaakais anime OVA - nav
4. No kurienes njemt avatars - http://www.liveinternet.ru/users/emsemble/
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir )
6. Miiljaakaa filma - visas japanu filmas
7. Kaapeec saaku skatiities anime? ta sanak
8. Cik man gadu 17
Kagome
1. niks njemts no animes Inuyasha
2. hmm..., protams ka Inuyasha tongue.gif
3. naw
4. avatars njemts no www.anime-kun.net
5. signature pati uztaisiiju
6. daudzas
7. noskatiijos pirmo animi (rurouni kenshin), iepatikaas un saaku mekleet citas animes, kaa Naruto, Inuyasha, FMA u.c
8. 14
Masha

1. No kurienes njemts niks? Atminas no kada piedzivojuma
2. Miiljaakas anime seriaals- paslaik Last Exile
3. Miiljaakais anime OVA- nezinu...
4. No kurienes njemt avatars- nav, bet laikam bus pie ta japiestrada;)
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) -nav!
6. Miiljaakaa filma-- Lost in Translation, 2046, Withnail&I un vel daudz citas
7. Kaapeec saaku skatiities anime? nejausi iesledzu tv piemerota bridi:)
8. Cik man gadu -- 24
Ghoul
1. No kurienes njemts niks? mana slimaa, perversa fantaazija..taapeec neteikshu ko noziimee!!!!!! laugh.gif
2. Miiljaakas anime seriaals TRIGUN
3. Miiljaakais anime OVA Mezzo Forte
4. No kurienes njemt avatars Anime GoldenBoy, pashu avu google novilku laugh.gif
5. Un no kurienes signature bilde ------
6. Miiljaakaa filma nezinu
7. Kaapeec saaku skatiities anime? Taa kaaa tad kad saaku skatiities anime hentai man neintereseeja shis variants atkriit laugh.gif Nu vienkaarshi saaku........
8. Cik man gadu 14
Janus
1. No kurienes njemts niks? Atistiju no sava varda.
2. Miiljaakas anime seriaals Visi normali uzimetie One Piece, Bleach, uttttt.
3. Miiljaakais anime OVA Oh my goddess
4.No kurienes njemts avatars Anime Samurai X
5. Un no kurienes signature bilde Zel Nav
6. Miiljaakaa filma Sausmenes, japanu filmas, fantastika, utm.
7. Kaapeec saaku skatiities anime? Iepatikas
8. Cik man gadu Nezinu smile.gif
denua
1. No kurienes njemts niks? -> pirmaa dalja no FF10, otraa no morphota de_nuke noskauma smile.gif (Auron de NuA)
2. Miiljaakas anime seriaals -> nezinu vai nu FMA vai Chobits
3. Miiljaakais anime OVA -> Memories
4. No kurienes njemt avatars -> no FF!10
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) -> no HvZ
6. Miiljaakaa filma -> Not Another Teen Movie un Van Wilder
7. Kaapeec saaku skatiities anime? -> piespeda (S.U.D un Jushiro)
8. Cik man gadu -> 17,62
Naktspukjiite
No kurienes njemts niks? bijušais niks SC
Miiljaakas anime seriaals Bubblegum crisis/Tokyo 2040
Miiljaakais anime OVA Mezzo forte
No kurienes njemt avatars GitS
Miiljaakaa filma Dolls, Dumplings
Kaapeec saaku skatiities anime? tā gadījās
Cik man gadu vispār šādus jautājumus uzdot ir nepieklājīgi (16)
Sērfijs
1. No spēles Final fantasy 7
2. Mīļākais Anime: FMA, DBZ (he he), InuYasha
3. nav
4. Avatars no Final Fantasy 7: Advent Children
5. nav
6. Filmas: Vidoque un Shining
7. Kaut kad sen atpakaļ redzēju 1. un iepatikās.
8. 18
Zuzix
Kautkad sen maate izdomaaja ljoti personisku niku... tad maashelis laikam uzoda un izdomaaja tagadeejo... njemot weeraa, ka wisi mani shitaa tagad paziist - naacaas regjistreeties shite iekshaa kaa Zuzix
Laikam jau InuYasha biggrin.gif (paldies Hikaru biggrin.gif )
3. Miiljaakais anime OVA
weel nawa
4. No kurienes njemts avatars
nocandy.org
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir )
nawa un nebuus... aba tekstu gan kaadreiz ielikshu (kad nebuus slinkums)
6. Miiljaakaa filma
Matrix (wisas daljas...)... peedeejaa laikaa esmu sapratusi, ka man patiik newis filmas, bet to daljas... patiik naawes skati, jo intrigjee tas, cik gruuti aktierim/aktrisei noteelot sho wietu... kaa arii agraak bija wisai negatiiwi uzskati - no taa laika wiss shitais patiik biggrin.gif
Nu paaris reizes kautko redzeeju pa TV... wispaar intrigjeeja shitais stils, taapeec saaku sawu PC paarkraut ar dazhaadaam bildiiteem... tad maashelis ieraadiija otaku.lv... un protams iedewa paaris diskus apstiites...
8. Cik man gadu
tuuliit tuuliit buus 14...
9. nu patiik man wiss skaisti ziimeetais... neesmu iipashi izweeliiga biggrin.gif
Winry
1.No Fullmetal alchemist
2.Mīļākais anime seriāls: InuYasha, Fullmetal alchemist
3.Mīļākais anime OVA:Blue submarine No.6 , Dragon Ball Z
4.No Fullmetal alchemist - Winry Rocobell
5.nav
6.Mīļākā filma: tādas gluži nav...bet patika Mūlenrūža,The Phantom of the Opera...u.c
7.Nu mans brālis smile.gif visu laiku skatījās un man iepatikās!!!!Un arī tapēc , ka redzēju pirms vairākiem gadiem anime Candy!!!Tas bija murgs kaut kāds , bet tad man patika!
8.Man ir 14 biggrin.gif

P.S Laba anketa , bet vajag vairāk jautājumus tad būs pavisam labi...xe xe xe!!! biggrin.gif
Ayumi
1. No kurienes njemts niks?PATI IZDOMAAJU
2. Miiljaakas anime seriaals?gUNDAM SEED/DESTINY,HELLSING UN VEL.
3. Miiljaakais anime OVA?KAS IR OVA?
4. No kurienes njemt avatars?MAN AVIATORA VEL NAV, BET DOMAAJAMS TAS BUUS VAI NO NARUTO VAI BLEACH!
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir )?NO BLEACH
6. Miiljaakaa filma?NARUTO MOVIE...EH!NU DAUDZAS
7. Kaapeec saaku skatiities anime?ANIME MAN VIENKAARSHI PIELIPA!
8. Cik man gadu?13

jauka anketina! laugh.gif
lastguru
QUOTE(Ichno-sama @ Jun 3 2005, 15:47)
3. Miiljaakais anime OVA?KAS IR OVA?

mekleet maacamies... atveram www.acronymfinder.com un ierakstam tur OVA. Tas noteikti nav Organic Vapor Analyzer, taatad paliek Original Video Animation. Ar to parasti apziimee iisas anime filmas .
Iori Yagami
1. No kurienes njemts niks? No KING OF FIGHTERS
2. Miiljaakas anime seriaals Dragon Ball Z/GT
3. Miiljaakais anime OVA ???????
4. No kurienes njemt avatars No KING OF FIGHTERS
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) No KING OF FIGHTERS
6. Miiljaakaa filma Bishunmo
7. Kaapeec saaku skatiities anime? Like I remember huh.gif huh.gif huh.gif
8. Cik man gadu Es jau neatceros.... Ak jā, 20
Tsukino
Vai 12gadiigie vispaar skataas anime un posto?
Sinistry-Orleo
1. No kurienes njemts niks?No man mīļa nika citos forumos - Sinistra,bet man gribējās ielikt kaut ko skanīgāku,tāpēc uz reiz iedomājos - kā būtu ar Sinistry -Orleo?!Un darīts! wink.gif happy.gif
2. Miiljaakas anime seriaalsWedding Peach,Inu Yasha pirms kāda brīža arī Beibleidi un Yugio,bet tagad man viņi apriebās dry.gif
3. Miiljaakais anime OVAEs arvien nesaprotu,kas tas ir? huh.gif sleep.gif
4. No kurienes njemt avatarsNu,pašlaik man pat nav avatara,tāpēc ka man līdz sešiem nav ārzemju neta sleep.gif .Bet ts noteitki būs ņemts no www.avatarhell.com,vai saphīras wink.gif !
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir )----------
6. Miiljaakaa filmasHarijs Poters un AG,Konstantīns,TItāniks un Lemonijs Snikets.
7. Kaapeec saaku skatiities anime?Parāk garš stāsts wink.gif happy.gif
8. Cik man gadu 11!! biggrin.gif
ReD_FoXy
1. No kurienes njemts niks? Zuzix izdomaaja iesauku - Sarkanaa Lapsa... taa nu tas vispaa aizgajaa...
2. Miiljaakas anime seriaals? Inuyasha 100%
3. Miiljaakais anime OVA? Eem... kaads LUUDZU iztulkojiet kas pie **** ir OVA??
4. No kurienes njemt avatars? ''Ljooti gruuts jautaajums''... www.google.lv biggrin.gif
5. Un no kurienes signature bilde? Taadas nava...
6. Miiljaakaa filma? Eiss Ventura - dziivnieku detektiivs... Un ar to ljoti siivi ciinaas Misters Biins biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
7. Kaapeec saaku skatiities anime? Skaists ziimeeshanas veidz... wink.gif
8. Cik man gadu? 14 dry.gif
baseboalbatboy
QUOTE(Tsukino @ Jun 4 2005, 13:38)
Vai 12gadiigie vispaar skataas anime un posto?
*

Kheh! Kad man bija 12 gadu tad es skatiijos spam...postoju uz nebēdu!

1. No kurienes njemts niks?No speeles Max Payne 2 biggrin.gif

2. Miiljaakas anime seriaals-Eee..Tagad laikam Bleach bet bija Trigun!

3. Miiljaakais anime OVA-Nez...

4. No kurienes njemt avatars?Nezinu manā datorā visu ko labu var atrast(A varbūt kads zin? sad.gif )

5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir )-he šito gan es zinu Koigokoro Fantasy

6. Miiljaakaa filma-???Tiešām nezinu!

7. Kaapeec saaku skatiities anime?Tāpēc ka uzskrēju virsū šitam forumam laugh.gif

8. Cik man gadu?- 13
Tsukino
Jaa, bet daudz taadu kaa tu laikam nav.
Vismaz neieveeroju taadus.

1. No kurienes njemts niks? Bishujo Senishi
2. Miiljaakas anime seriaals Man InuYasha & Kamikaze Kaitotu.
3. Miiljaakais anime Daudzi milji.
4. No kurienes njemt avatars? school rumble
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) no pics
6. Miiljaakaa filma. No idea
7. Kaapeec saaku skatiities anime? Tapeec ka pirmais ko pa TV redzeeju bija anime
8. Cik man gadu? 13
baseboalbatboy
QUOTE(Tsukino @ Jun 15 2005, 18:46)
*

Pffffff...pareizi dari. dry.gif laugh.gif
Tador
Niks: Varens orku liideris
Anime: Love hina, NGE, Last exile
OVA: hmmm... Love hina? smile.gif
Avatars: erm, ja kaads nezina, ievadiet googlaa searchu all your base are belong to us un paskataties kas tur ir.
Signature: NGE
Filma: X
Kapeec saaku: nejaushi uzduuros uz AKIRA pa pro7 un pat nesaprotot vaacu valodu noskatiijos ar ljoti lielu prieku.
Gadi: 20
Forgotten*Memory
Update:
  • No kurienes ņemts niks?
    No grāmatas "Memorial Realm Lucifel" (Psiholoģisks stāsts). Precīzāk no poēmas "Lucifel Violino" - Nebūtībā izgaistošās dvēseles tika nosauktas par "Aizmirstajām Atmiņām'' (Forgotten Memories), bet Lucifela (Lucifera) vijoles spēles skaņas lika tām aizmirst bailes no izgaišanas.
  • Mīļākais anime seriāls?
    Wolf's Rain
  • Mīļākais anime OVA?
    Angel Sanctuary (Tikai žēl, ka nepabeigts...)
  • No kurienes ņemts avatars?
    Final Fantasy VII:Advent Children (Vincent Valentine)
  • Un no kurienes "signature" bilde?
    Vincent Valentine plushy ^^ Un teksts no Final Fantasy VII:Dirge of Cerberus spēles E3 Trailer'a
  • Mīļākā filma?
    Patīk psiholoģiska žanra filmas, jo esmu jau pieradusi pie tāda veida literatūras. Atsevišķi saukt nevēlos.
  • Kāpēc sāku skatīties anime?
    Tāpēc, ka par Japānas kultūru interisējos jau krietnu laiku atpakaļ (Kādus 4 gadus), bet tikai nesen - pirms gada vai pat mazāk sāku interisēties tuvāk arī par anime, jo sākumā tas nelikās tik saistoši (Domas tomēr mainās, ja ar lietām iepazīstas tuvāk)
  • Cik man gadu?
    16
Kima
QUOTE(Ray @ Aug 29 2004, 11:25)
3. Miiljaakais anime OVA
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir smile.gif)
6. Miiljaakaa filma
8. Cik man gadu  dry.gif

*

hehehehee...bija interesanti palasiit, ko citi te jau sen sen senos lakos saraxtiija XD
oki atbildeeshu ar:
1. heh, wesels staasts!!!No saakuma mani iekristija kaa Za4ux, speciaali wisi raxtiija za4ux ar "4", jo...es nezinu...6.-7. klases gudriibas....un ak, kaa man shis nix nepatika, tomeer nebija kur likties, jo bija kaada cita Linda....tad.....tad mani saaka saukt par Peedu, mana mazaa kaajas izmeera deelj...tad...wienreiz es draugam winneeju lotereju un taa ka tieshi nesen runaajaam par zakjpeedinjaam kas nes weixmi, tiku paarkristiita par Za4peedinju...weel joprojaam newaru atkratiities no shii nika, lai gan jau otro gadu mani saak saukt par Kimu....bet shet man kaut kas ar regjestraaciju gaaja greizi un tad uz kaadu 4 reizi kad ieraxtiiju "za4peedinja" pienjeema...gribeejaas mainiit...aba tad jau pazinu dazhus cilweekus, ar citiem saakaas saraxte un lai nebuutu nesaprashanaas paliku za4peedinja (sirsniigs paldies tiem otakieshiem, kas tomeer saukaa mani par Kimu-patiikami)
ufff...gari, ko? nekas taalaak buus iisi..
2.iisti nezinu.....katrs seriaals uz mirklui parauj, bet peec aizmirstaas.....bet es ra nemaz tik daudz neesmu redzeejusi tongue.gif
3.buushu pie Angel Sanctuary miiljotaajiem...lai gan taa arii nenoskatiijos liidz beigaam......
4. hmmmmmm neatceros, kaut kaads japaanju saits bija......wienkaarshi atbilstosh manam nikam....
5.nawa...lai gan Yume weel pirms gadsimta solijaas sataisiit.... dry.gif
6. "Metro" korejieshu...naw nekaads baigais staasts, wienkaarshi jaukas atminjas saistiitas ar to filmu...bet taa "Ameli"
7. nezinu.....taa sanaaca, ar klasisko sailor moon, tad Candy Candy un tad aizgaaja....
8.heh 16, bet neaizmirsties=t mani aspweikt 3.08 man buus 17 heheheheheheheh
MitSuki
1. Niks nemts No FullMoon wo Sagashite, vienkarsi dievinu to anime =)
2. Chrno Crusade
3. Uta Kata
4. Haibane Renmei
5. Nezinu, bet iepatikas vards Nyao =))
6. Gladiators
7. Tapec, ka draugi man piespieda =)
8. 16
Isabel Carmin fon Edelhain
1.Labs vārds vampīram.
2.Slayers.
3.Record of lodoss war,Angels sanctuary.
4.google.lv
5.Ir tikai dzejolis.
6.Intervija ar vampiru, pēdēja labākā ko esmu redzdējusi - House of flying daggers
7.Kreisajās kasetēs pēc filmām bija un tā aizgāja.
8. A kurš tagad gads?
alt
nu lab es ar izpildiishu

1. No kurienes njemts niks? niks nav njemts, bet dots. Labaakais draugs izdomaaja ka man jaabuut "alt" paaraak variable mainiigais noziimju zinjaa un kursh gan nezin par alt taustinja fnkcionalitaati
2. Miiljaakie anime seriaali witch hunter robin/ pettit cosette/boogiepop phantom/tokyo underground/elfen lied/bleach/
3. Miiljaakais anime OVA ....
4. No kurienes njemt avatars Bleach
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) pati speeleejos.. bilde vnk elfs txt ir Elfen lied tituldziesmas Lillium teksts
6. Miiljaakaa filma nav miiljaakaas, ljoti patika vanilla sky/fight club/butterfly effect/
7. Kaapeec saaku skatiities anime? beerniibaa skatiijos visas multenes tongue.gif
8. Cik man gadu 21... es te tip jau laikam viena no vecaakajiem tongue.gif
jurc
Tu te vēl tālu no vecākajiem, dažam labam te ir 26 - 32 gadi....
Kikyou
QUOTE(Tsukino @ Jun 15 2005, 20:46)
*

Tad, kad bija Yu-gi-oh mānija tad bija daaaaaudzi (kuri pēc tam ar lāpām un mēsludakšām (pelnīti) tika aizbiadīti prom). XD

Bet tagad jau ar vēl ir kāda neliela saujiņa. :3
Chufanzo
1. No kurienes njemts niks? paarveidots beerniibas niks ganster stilinjaa
2. Miiljaakie anime seriaali - School rumble, GTO, Golden Boy
3. Miiljaakais anime OVA - Ah, my Goddess
4. No kurienes njemt avatars - Berserk
5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) sorry par neorgjinalitaati, bet pashtaisiits...
6. Miiljaakaa filma - The sword in the stone
7. Kaapeec saaku skatiities anime? Taapeec, ka beerniibaa bija maz draugu un visu dienu gandriiz sanaaca pa maaju seedeet, taapeec vajadzeeja ko dariit - skatiities animi rolleyes.gif
8. Cik man gadu - iekaapis pieaugusho pasaulee (kaut gan no uzvediibas nepateiksi) 18
9. Ēclair no Kiddy grade
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.