darknight
Aug 24 2004, 06:00
QUOTE |
hey [mana drauga meitenes vārds], thanx for the greets! yes my birthday was fuckin strange! veeery much alcohol and other stuff! enjoy your time in berlin it“s a great city,anyway i think we talked about it. so you got also your holidays now,its a good trip i think. my girlfriend is coming at 25th of august but i dont know when we go for holidays exactly but we gonna see very often anyway these days and then go to holidays... if she still likes.because i have to tell her about my meeting in Riga with [mana drauga meitenes vārds].and she wont like it! naturally.i liked it.we fucked really hardcore this night and you really were going wild.no wonder your back hurts,you hungry wildcat. sooo, have a nice trip,enjoy your holidays and also the concerts of the rock grandpa“s.i can tell you how my plans are when i really know them.let“s just see wats going on. grüsse aus wien, [nezināms jauneklis] >From: [mana drauga meitenes e-pasta adrese] >To: [nezināmā jaunekļa e-pasta adrese] >Subject: zzz >Date: Fri, 20 Aug 2004 19:21:16 +0300 > >hola... >ah..so..sorry for such a long silence. >my english`ll be "perfect", i`m writing with mistakes in every word, but i hope >you`ll forgive me... >yesterday i finished my job and tomorrow i`m leaving. we`re planning to go to >berlin and stay there some days, then to amsterdam and after all go to that >festival in belgium. it`s a pitty that we can`t meet, but anyway you have >holydays with your girlfriend. is she back? >strange...i even didn`t ask you how is she like... >you know, my friend [lasi: mans draugs, viņas oficiālais puisis] next day found the bottle of vodka near the bed. i was just >laughing and didn`t say anything. some days ago i left him... [protams, protams] it`s quite a nice >feeling..at last i`m free and can do what i want without thinking of him.. >(by the way...my back was hurting some days after the floor-fucking, my carpet >wasn`t too gentle..) >actually i`m sending a lot of greetings and kisses to you..you`ve grown up! i >remembered 21 of august cause then one good friend of mine has a birthday too. >we`ve just celebrated that a bit. i drunk a glass of Riga balsam for you. >maybe i`ll send you that staff, it`s really good. >ok..i have to run.. >so..have a good time and a lot of fun with your friend.. >(i`ll check e-mail in berlin..waiting for some nice words from austria..) >chaooooo... >[mana drauga, es teiktu, ex-meitenes vārds]
|
Laiks šņabim!
standby
Aug 24 2004, 09:31
Ko Tu ar to gribeji pateikt?
Un varbūt tai vēstulei nebija pievienots pat kāds fails, teiksim "Doomsday.troyan.exe"?
nuu, izlasot to visu, liekas autentiska nevis spams.
taa tava drauga meitene gan baigaa maita.
darknight
Aug 24 2004, 18:25
QUOTE (Outlawz @ Aug 24 2004, 01:47 PM) |
nuu, izlasot to visu, liekas autentiska nevis spams. taa tava drauga meitene gan baigaa maita. |
Jā
OI....
Pirmajaa briidii vispaar apstulbu..... njaa, gadaas arii taadi cilveeki...
Un klau, tu domaa ir pieklaajiigi postot sveshus e-mailus forumaa visu apspriedei?
Bet nu... zini, saku godiigi es paziistu paaris metenet kuraam shaada situaacija nebuutu nekas neparasts... un teiksim aarzemnieku attieksme pret Riidzinieceem... taada sajuuta ka vinji pusi no taam uzskata par peerkamaam...
Gribi-negribi naak praataa beedigi slavenaa "By, Buy Beauty"
Kikyou
Aug 25 2004, 10:47
QUOTE (Yume @ Aug 25 2004, 09:12 AM) |
Un klau, tu domaa ir pieklaajiigi postot sveshus e-mailus forumaa visu apspriedei? |
Nja. Atradiis un nogalinaas jo tu paaraak daudz zini
ShinChan
Aug 25 2004, 16:22
QUOTE (Yume @ Aug 25 2004, 08:12 AM) |
taada sajuuta ka vinji pusi no taam uzskata par peerkamaam... |
ne tikai vinji
QUOTE (ShinChan @ Aug 25 2004, 04:22 PM) |
QUOTE (Yume @ Aug 25 2004, 08:12 AM) | taada sajuuta ka vinji pusi no taam uzskata par peerkamaam... |
ne tikai vinji
|
Un tas bija super mega extra uzbrauciens meitneeem
ShinChan
Aug 25 2004, 20:06
QUOTE (Sigfa @ Aug 25 2004, 06:45 PM) |
QUOTE (ShinChan @ Aug 25 2004, 04:22 PM) | QUOTE (Yume @ Aug 25 2004, 08:12 AM) | taada sajuuta ka vinji pusi no taam uzskata par peerkamaam... |
ne tikai vinji
|
Un tas bija super mega extra uzbrauciens meitneeem |
Tikai peerkamajaam
vechi, man no taa vieglaak nepaliek
ShinChan, es tev silti iesaku netraapiities man kaadreiz celjaa... ja ir kaada lieta ko es necieshu tad tas ir shovinisms... un tas ko tu pateici tieshi taa arii saucaas!
ShinChan
Aug 26 2004, 09:57
QUOTE (Yume @ Aug 26 2004, 08:25 AM) |
ShinChan, es tev silti iesaku netraapiities man kaadreiz celjaa... ja ir kaada lieta ko es necieshu tad tas ir shovinisms... un tas ko tu pateici tieshi taa arii saucaas! |
Savus sarkastiskos izteikumus varu apstiprinaat ar savu un savu pazinju atgadiijumiem iz dziives. Un ar peerkamiibu buutu jaasaprot ne tikai iisaas kleitnjaas, tiiklinjzekjubijsees un jacinjaas ar dzilju dekoltee teerptu buutnju darbosjanaas, taas vismaz godiigi prasa samaksu par savu "darbu". Peerkmiiba izpauzjas arii daudz rafineetaakaa un latentaakaa veidaa. Dziljumaa neiesju
Uzskatu, ka aarzemniekiem lielaakoties ir taisniiba un Latvijas meitenju/sieviesju smagaa dziive sjeit spiezj vai mudina vinjas paardot sevi apmainjaa pret labaaku (iespeejams) dziivi aarzemees.
Un kaads tam visam sakars ar sjovinismu? Protams, neesmu liels feminisma piekriteejs tacju neuzstaajos pret sievieteem kopumaa, galu galaa vinjas tacju ir cilveeka labaakie draugi, ja nebutu vinju, kas sagaidiitu savu miilosjo viiru vakaraa maajaas ar siltaam vakarinjaam, kas mazgaatu velju un to gludinaatu, kas apkoptu un audzinaatu beernus, kas uzticami gaidiitu savu viiru maajaas peec gara komandeejuma, kuraa vinsj buutu devies ar savu sekretari (23 gadus veco)?
Atbildi uz sjiem jautaajumiem un tad sauc mani par sjovinistu.
Iemetiet aci
sjeit
deBUGa
Aug 26 2004, 10:42
QUOTE |
cilveeka labaakie draugi |
ShinChan
Aug 26 2004, 12:18
QUOTE (deBUGa @ Aug 26 2004, 09:42 AM) |
P.S. Es jau neesmu nekaads kuudiitaajs, bet es gan to taa neatstaatu... |
Gatavs atbildeet par saviem izteikumiem jebkuraa laikaa un jebkuraa formaa
indeed, man's best friend- a woman
mnjaa, nu jumei tuuliit uznaaks riktiigaakaa feminisma leekme, es taa juutu... taa saciit jaasaka, klusums pirms veetras...
deBUGa
Aug 26 2004, 12:52
QUOTE |
Gatavs atbildeet par saviem izteikumiem jebkuraa laikaa un jebkuraa formaa |
Nja tas labi saderas ar tavu 'parakstu': "Dzīvo tā, it kā katra diena būtu pirmā un pēdējā."
P.S. Es jau neko... shitaados striidos neiesaistos...
kaarleens
Aug 26 2004, 13:41
QUOTE (ShinChan @ Aug 26 2004, 09:57 AM) |
kas uzticami gaidiitu savu viiru maajaas peec gara komandeejuma, kuraa vinsj buutu devies ar savu sekretari (23 gadus veco)? |
deBUGa
Aug 26 2004, 14:06
QUOTE (kaarleens @ Aug 26 2004, 12:41 PM) |
QUOTE (ShinChan @ Aug 26 2004, 09:57 AM) | kas uzticami gaidiitu savu viiru maajaas peec gara komandeejuma, kuraa vinsj buutu devies ar savu sekretari (23 gadus veco)? |
|
Ja tikai vinja nestraadaa par sekretaari...
ShinChan
Aug 26 2004, 14:37
QUOTE (deBUGa @ Aug 26 2004, 01:06 PM) |
Ja tikai vinja nestraadaa par sekretaari... |
Sieva, kas straadaa
Kas tad tie par feministu emancipeetaaju murgiem? Algotu darbu driikst straadaat tikai negliitas vecmeitas un arii tad tikai par pasta darbinieceem. Taa tam buus buut.
deBUGa
Aug 26 2004, 14:46
QUOTE |
un arii tad tikai par pasta darbinieceem. |
Apkopeejas!.. tu aizmirsi apkopeejas!!!
nu juus laizhat. juus veel aizmirsaat, ieksh McDonalds par paardeveejaam vai burger meitaam.
Vot. blaaviens... man vaardu truukst uz jums... taa arii gribaas izteikties ar krievu folkloras paliidziibu!
Blaaviens, a juus zinat ka tagad sievietes pelna peec statistikas vairaak nekaa viirieshi un straadaa prestizhaaus darbs. Es jau nemaz nrunau par skandinaavijas valstim, ASV un paris Eiropas vastiim kur viirieshi nem dekreeta atvalinaajumu... peec taa kad sieva ir straadaajusi visus 9meeneshus, tad vel devusi beernam dziiviibu, tie nem atvalinaajumu lai pieskatiitu ziidaini, bet sieva iet atpakal straadaat, un kaapec.. taapeec ka sieviete neveelaas zaudeet savu karjeru, un speej to savienot ar gimeni, bet viirietis nee.
Juus te tagad spriezha... mees esam taadas, mees esam shitaadas, a kaadi esat pashi? padomaajiet..un var buut tad sakiet kautko par sievieteem.
Njaa, un par sievieteemdarbaa.. lol.. nez par ko es sevi varu uzskatit.. bet es straadaaju, pie tam ne pastaa un ne Mac'Donaldaa, diemzheel arii ne par apkopeeju... vai es buutu "negliita vecmeita"..naa, laikam es esmu par sevi paaraak labaas domaas, ja jau taa ir mana diagnoze..
Njaa, un runaajot par..
QUOTE |
mde es gan negribeetu ka sieva visu laiku maajaas seezh labaak ka vinja ar kau kur pa dienu kau kur njemaas a savaadaak vinja pa dienu maajaas uzkurbuleejas un ta vakaraa man spiezh uz mozgaam ataa vinja nogurusi es noguris maajaa miers un kaartiiba |
A tu domaa kara sieviete par to vien sapno kaa muuzhiigi tiiriit maju un gatavot eestu kaadam vecik mas to vien dara kaa atnaakot no darba uzmet savu dibenu uz diivaan, eed vakarinjas skatoties TV un aiku pa laikam noburkshs ka vinja ir kautko neizdariijusi..
Bee... es tagad saaku labaak saprast kaapeec es nearvienu nevaru sadziivot ilgaak par 2 nedeljaam..
Nu jaa,kaa saka " Muzhshini predpalagajut, a zhenshini raspalagajut"
ShinChan
Aug 27 2004, 09:17
Yume??? Kuraa mirklii Dievs tev atnjeema speeju uztvert humoru un adekvaati uz to reagjeet? Vai tu no tiesas domaa, ka te novaakusjies sexisti un viiriesju dzimuma paaraakuma sludinaataaji, kuru uzskatos vaards sieviete saistaas vien ar "matracja", "virtuves kombaina" un "reprezantatiiva aksesuaara" funkcijaam?
"Keep cool my baby
"
QUOTE (Yume @ Aug 27 2004, 08:38 AM) |
bet sieva iet atpakal straadaat, un kaapec.. taapeec ka sieviete neveelaas zaudeet savu karjeru, un speej to savienot ar gimeni, bet viirietis nee. |
Un te nu man toch ir preteejs viedoklis
Tas gan ir atkariigs no indiviida uz indiviidu, bet piem. mana maate, atvelkoties vakaraa no darba, to vien dara, kaa apeed manis gatavotaas vakarinjas un iet guleet 'laipni' paluudzit no novaacu traukus aiz vinjas. to gan es par savienoshanu ar gjimeni nesauktu.
+ vinjai veel ir divas meitas, kuras shobriid atrodas laukos, 200 km no riigas un ir aukliites aizgaadiibaa.
Esmu paarliecinaats, ka mana maate taada nav vieniigaa.
viss, esmu runaajis
QUOTE (SHinChan) |
"Keep cool my baby " |
uuuUUUUuuuu...
QUOTE (ShinChan @ Aug 27 2004, 08:17 AM) |
Yume??? Kuraa mirklii Dievs tev atnjeema speeju uztvert humoru un adekvaati uz to reagjeet? |
Tajaa briidii kad kaada zinaama personaalija aizskaara saapiigo teemu...
Manaa klaatbuutnee pat jokot par sho nevajag...savaadaak lekcijas buus garas un biezhas..
ShinChan
Aug 27 2004, 10:05
QUOTE (Yume @ Aug 27 2004, 08:49 AM) |
Manaa klaatbuutnee pat jokot par sho nevajag...savaadaak lekcijas buus garas un biezhas.. |
Nu jau tu uzvedies kaa Prezidente, kas bazj muti ciet "Delnai"
Bet no lekcijaam es nebaidos. Ja nemaldos sjis temats (viir. siev. attieciibas sabiedriibaa un sociaalo lomu daliijums) jau tika skarts vienaa no teemaam, buus jaaparokas atpakalj un jaapameklee.
Vai driikstu vaicaat, kaapeec tev sjis temats tik juutiigs, vai tik tu no tiesas neesi viena no taam radikaalajaam feministeem, kas jebkuru viiriesja uzmaniibas apliecinaajumu (preiksjrokas dosjanu, pusdienu izmaksaasjanu utt.) jau tulko kaa sava dzimuma paaraakuma izraadiisjanu?
Nee, par visu dzimumu es neatbildu, jo visur ir izneemumi, bet taa kaa shajaa gadiijumaa neviens neraxtiija pretii, tad es to saaku uztver personiski.
Un taa kaa man ir izteiktas shaadas lietas aciis,["jebkura meitene kas tinaas ar aarzemniekiem ir m***.." utl.] tad reakcija buus diezgan assa.
QUOTE |
jebkuru viiriesja uzmaniibas apliecinaajumu (preiksjrokas dosjanu, pusdienu izmaksaasjanu utt.) jau tulko kaa sava dzimuma paaraakuma izraadiisjanu |
nebuut nee, es vispaar neuztveru cilveekus kaa kautko vienotu, katrs ir dzili individuaals.
darknight
Aug 27 2004, 10:30
O! Fleims
kaa jau paaris reizes tika izteikts, taa kaa shis ir offtopic, tad driikst!
Ieveero.. es tachu kluseeju, te teema peedeejo reizi piemineeta ieprieksheejaa lapaa, kautgan.. zini, ja labi parok, tad var pat diezgan taisnas paraleeles atrast visos postos..
ShinChan
Aug 27 2004, 10:35
QUOTE (Yume @ Aug 27 2004, 09:15 AM) |
Un taa kaa man ir izteiktas shaadas lietas aciis,["jebkura meitene kas tinaas ar aarzemniekiem ir m***.." utl.] tad reakcija buus diezgan assa. |
Kur tad tu sjaadu izteikumu izraki? Par maukaam ir pienjemts saukt tikai vingrosjanas tiesnesjus, nevis sievietes, kas apstaaklju spiestas dodas mekleet labaaku dziivi pie saana nosaciiti turiigam aarzemniekam, kura vieniigaa ieintereseetiiba sjajaa pasaakumaa/dariijumaa kaa veelaak izraadaas ir sievietes nepilngadiigais beerns (dzimums atkariigs no gaumes). Ok, varbuut mazliet sabiezinaaju kraasas, tacju sjaadu gadiijumu nav mazums.
Neapgalvoju, ka jebkura meitenes/sieviete, kas draudzeejas ar aarzemniekiem dara to ar materiaalu ieintereseetiibu, tacju buutu smiekliigi noliegt, ka taadas ir krietnaa mazaakumaa, jo galvenais meerkjis kontaktos ar aarvalstniekiem, tomeer ir nograabt izdeviigu partiju, kas nodrosjinaas labklaajiibu citaa valstii. sjaadus izdeviigas iepreceesjnaas gadiijumus es pat no personiigaas pieredzes tev varu uzskaitiit vismaz 5, un ja palasa iepaziisjanaas sludinaajumus, tad atklaasies, ka virkne aarzemnieku pusmuuzja vecumaa un vecaaki viiriesji, materiaali nodrosjinaati, meklee sievietes liidz 30 gadiem ilgstosjai "draudziibai", nu vai kaut kaa taa, zjeel, ka pa rokai nav neviena laikraksta.
SAuc to par "vieglu uzvediibu", "dariijumu", "mau...u", "prostituuciju" sjii procesa saturs no taa nemainiisies, jaa tas nav tik tiesji kaa pieiet uz ielas un izmantot prostituutas pakalpojumus peec izcenojuma Ls 25 - 1h, tacju savaa dziljaakajaa buutiibaa abi sjie procesi ir liidziigi. Forma atskjiraas bet saturs nee.
Zini, es neizsleedzu nekadus gadiijumus, tachu pastaav paaraak daudz un dazhaadu cilveeku. Un jebkas ko mees te varam uzraxtiit ir loti subjektiivi, jo tiek raxtiits vai nu no savas pieredzes, vai tuvaakaa draugu loka/preses ult.,taapeec manupraat sho teemu turpinaat nav diezko veerts.
Runaajot par sludinaajumiem.. es meesmu tas cilveeks ar ko par to var runaat, man ir tendence visus uztvert kaa "cilveekus" nevis naudas maisus vai bileti gaishaa nakotnee.
varbuut es paarspiileeju, bet majupraat cilveeki kuri meklee sev kaadu kas nodroshinaas tiem naakotni pashu vietaa, ir vaaji un neko daudz dziivee nesasniegs.Kameer neizdariisi pats, neviens to tavaa vietaa neizdariis...
Taa, labi... man saak apnikt,es te jau galiigu sviestu raxtu. Vaardu sakot, galvenais ko es meeginaaju pateikt raxtot shajaa topikaa bija tas, katrs ir individuaals un peec viena nevar spriest par visiem.
ShinChan
Aug 27 2004, 12:01
QUOTE (Yume @ Aug 27 2004, 10:36 AM) |
Vaardu sakot, galvenais ko es meeginaaju pateikt raxtot shajaa topikaa bija tas, katrs ir individuaals un peec viena nevar spriest par visiem. |
Pilniibaa piekriitu, tacju tur jau taa lieta, ka tie nav tikai atseviskji dzilji individuaali gadiijumi, bet gan sisteema, "biznesa plaans", kas pakljauts lielam riskam. Kaapeec peec tavaam domaam pagaajusjo gad vai ikvienaa pieturaa bija tie izteiksmiigie plakaati ar aakjos pakarinaato meiteni un saliidzinaajumu ar lelli? Ne jau taapeec, ka tikai kaadas paaris meitenes paarskatiisjanaas peec bija nonaakusjas kaadaa Berliines vai Londonas bordelii.
Zini, runaajot par bordeljiem. Kamer es biju Vaacijaa es sagadiijuma peec gandriiz nokluvu vinaa no tiem, tachu peec sarunas ar "sutenieri" es sapratu ka reaali meitenes ideaali saprot uz ko iet, tikai savas mulkiibas peec domaa ka vinaam tas buu savaadaak, ne taa kaa "taam citaam, kas bija dumjas un uzpirkaas" u vinjas sapelniis naudu un atgrieziisies maajaas.
man staastiija par gadiijumiem kas Vaacijaa tikai paardotas meitenes no Kazahstaanas, tachu tas bija jau savaadaaks gadiijums, vinjas tika "maajaas" paardotas par noeiktu naudas summu un tad paardotas vaacijaa kaa sievas.
Runaat par aarzemju sexindustriju var daudz un dikti, tachu arii taas meitenes kas tur nokluust, nokluust tur savu indivduaalo iemeslu deel.
Un starp citu ja jau aizskaaraam sho teemu... shajaa industrijaa preteejaa dzimuma paarstaavju arii nav nemaz tik maz. Tikai tas ir mazaak izpausts.
ShinChan
Aug 27 2004, 12:53
Kaa gan tev taa sagadiisjanaas peec sanaaca nonaakt kaadaa Vaacijas bordelii un veel jauki aprunaaties ar suteneru par prostituucijas biznesa jaukumiem? Vai tik netaisi kaadu peetiijumu par sjo probleemu?
Lol, iisteniibaa, vareetu saakt... labu ideju padevi.
Naa, a sagadiijuma peec satikt... stopot man mazaak Vaacijaa vajag, tad arii nebuus taadu sagadiijumu.
OK, te jau galiigi nobrauca no topika..kautgan....
standby
Aug 28 2004, 11:44
Baa jusu sarunas ir vienkarshi fantastiskas
Nopietni
QUOTE |
jo tiek raxtiits vai nu no savas pieredzes, vai tuvaakaa draugu loka/preses . |
Dies' dod lai mums visiem ir pieredze kas apgazh slikto teoriju ko ievacam dzives laika...
btw ShinChan runajot par "perkamibu" - ja tu ka saka "neizliec preci uz galda" nekas nenotiek. ir daudz meitenju kuras butu fantastiskas sievas/draudzenes/ Personibas ar lielo burtu, bet nevienam tas naff vajadzigs - pirmos pamana "zakjus/beibes/chiksas" easy going butterflies..un pec tam njemas ka vinja tada un vinja shitada...a pasham ta siekala par lupu, lepnums lidz pakausim "re kads man zakjis". Ka sauc ta atskan..
Tapat ari muljkjigi domat ka meitenes mekle materialu izdevigumu. drizak jau citadu (lasi labaku) Attieksmi.
kuchieris
Aug 28 2004, 12:23
Bye, bye, baby! Baby good bye! - Peerc, peerc beerninju! Beerninjsh labs pirkums!
ShinChan
Aug 28 2004, 14:47
QUOTE (standby @ Aug 28 2004, 10:44 AM) |
Tapat ari muljkjigi domat ka meitenes mekle materialu izdevigumu. drizak jau citadu (lasi labaku) Attieksmi. |
Kaadi mees ideaalisti... Buutu jau jauki, ja tas ko tu saki pamataa izraadiitos taisniiba, tacju... vairums dodoties laimes mekleejumos uz aarzemeem un arii tepat uz vietas (paskataas kaadas daamas grozaas blakus Latvijas ekonomiskajai elitei) vispirms jau domaa par materiaali nodrosjinaatu naakotni, nevis par to vai beigu galaa naaksies pildiit kaasjlaukja, boksa maisa un atljurbenes darbinieka funkcijas.
bet nu kaa lai saka... zakjus/chiksas/beibes ieveero tikai taapeec, ka spiezh visu uz vienu kaarti - izskatu. un, lai arii kaa man nenaakas to nozheelot (ticiet man, es veeleetos kaut taa nebuutu), tomeer jaatziist, ka tas ir iedarbiigi.
Spectre
Aug 30 2004, 13:21
Vaardi subjektiivi un obejektiivi pa sho topiku maniju reizes 100 [nu bikiit paarspiileeju]
Heh man jau vairs nav ko piebilst, te jau viss tika izsmelts no a-z.
Nee tomeer gribu piebilst. Maniju, ka tur kas gaaja par darbiem utt.
Gribeetu paluureet kaa sievietes uzceltu maaju savaam rokaam bez tehniskajiem sasniegumiem.
me grib iekurinaat .........
kaarleens
Aug 30 2004, 13:48
QUOTE (Yume @ Aug 27 2004, 08:38 AM) |
A tu domaa kara sieviete par to vien sapno kaa muuzhiigi tiiriit maju un gatavot eestu kaadam vecik mas to vien dara kaa atnaakot no darba uzmet savu dibenu uz diivaan, eed vakarinjas skatoties TV un aiku pa laikam noburkshs ka vinja ir kautko neizdariijusi.. |
Yume peec 6dienu darba nedeeljas videjais darba laiks videeji 13 h dienaa es majaas vispaar neko negribu dariit klusi guleet gultaa skatiities anime nevienam neko neaizraadiit, pats neko nerunaat nedariit un nedomaat kur nu veel kasiities vareetu teikt vienkaarshi kluseet ehh taapeec laikam jau dziivoju bez sievietes
par to maajas shrubiishanu spriezhu peec seviim , ka man tas riebjas nah vinjai japatiik risinaajums japelna daudz naudas jaapienjem maajkalpotaaja, kurai tas ir maizes darbs
ShinChan
Aug 30 2004, 13:50
QUOTE (WhoKnowsWho @ Aug 30 2004, 12:21 PM) |
Gribeetu paluureet kaa sievietes uzceltu maaju savaam rokaam bez tehniskajiem sasniegumiem.
|
Gribeetu redzeet kaa to izdariitu vairums stipraa dzimuma paarstaavju (pie tiem pasjiem nosaciijumiem). Par sevi es nemaz nerunaaju, kaut kaads noplucis vigvams labaakajaa gadiijumaa sanaaktu
Kikyou
Aug 30 2004, 14:05
QUOTE (ShinChan @ Aug 30 2004, 01:50 PM) |
QUOTE (WhoKnowsWho @ Aug 30 2004, 12:21 PM) | Gribeetu paluureet kaa sievietes uzceltu maaju savaam rokaam bez tehniskajiem sasniegumiem.
|
Gribeetu redzeet kaa to izdariitu vairums stipraa dzimuma paarstaavju (pie tiem pasjiem nosaciijumiem). Par sevi es nemaz nerunaaju, kaut kaads noplucis vigvams labaakajaa gadiijumaa sanaaktu |
Telts kokaa arii der...
Shitais threads noder garastaavoklja uzlaboshanai
Spectre
Aug 30 2004, 14:05
Maajaas atnaakot es ar sev pac sameikoju nam nam apseezhos pie PC bikiit pachatoju sagaidu, kad novilksies kaada anime un ta jau 12 naktii un laiks iet guleet.
Njaa, uz griidas njemties tieshaam naf visai patiikami, tur nu man tai meitenei jaapiekriit... Man arii peec taadas liidziigas nakts peecaak visu dienu mugura saapeeja
Bet tas aarietis gan liekas riktiig fixais kex... Berliinietis, galu galaa, ko gan citu var gaidiit...
Khem, cieniijamais Crash.. tu ieprieksheejos postus nelasiiji, ne? Varbuut buutu vismaz peedeejos izlasiijis....lai nav tik ljoti ... aarpus sarunas.
Shinobi-sama
Sep 9 2004, 18:45
QUOTE (Yume @ Sep 9 2004, 03:44 PM) |
Khem, cieniijamais Crash.. tu ieprieksheejos postus nelasiiji, ne? Varbuut buutu vismaz peedeejos izlasiijis....lai nav tik ljoti ... aarpus sarunas. |
Yume nekaa no aarpus sarunas nav vienkaarshi cilveeks iebazareeja pa teeemai a nevis jau visai ataalajam offtopickam.... taada sajuuta ka tu Yumiit.. ja driixt tevi taa saukt to vien gaidi kad kaac kaut ko izmetiis par sievieshu dzimuma miinusiem un uzskatus no viirieshu skatpunkta LAI TUULIIT PAT atspeekotu "muus(viir) patriarhaalaas sisteemas upurus" un ieceltu sevi vienliidziigaa ailiitee BET kaa redzams tad jau te visi vineejushi tad shiet p[ieredzes seko no personiigaas un druagu loka.. un ja apkopo sho draugu un draugu-draugu info plus pasha un plus pasha-izpushkpjumus tad galu galaa vien iznaak no muusu tas ir viir viedoklja sievietes meklee laimi aarzemees ir peerkamas ...kaa tas arii nenoliedzami IR, JO lai arioi mees taa nesakam bet piemeeram ap pusmuuzhu viirietis mekleee jaunu sievinju ar ko padraiskoties... protams atieksmee vinjam buus "pareizaa" no juusu(siev) puses jo mees jau zinaam kas ums vairaak vai mazaak ir vaidziigs pietam... shiim te latvijas un tresho pasaulju valstu sioevieteeme dziives standarti ir zemaaki lidiz ar to prasiibas ir zemas... TURPETIIIM aarzemju pushmuuzha sievietei ir pavisam citas prasiibas un uzliktie standarti ir par striktu mums(sexa vergiem
) tapee logiski ka mees mekleejam kaadu draugalju no Latvijas akas apmainjaa pret nodroshinaatu jumtu un gimenes dziivi MUUS miilees un atbalstiis... un nu protams pac galvenais ir JUUSU izskats un ruupes par to ... jo piem amerikaanju vaacieshu housewife ir uzbliidusi no dziives paarpiulniibas........ spaanju itaalju portugaalju-- ir kashkiigas un paaraak tempermentiigas lai peec 40 ar vinjaaam sadziivotu savukaart daanju norveegu ir no maajaas seedeeshanas var saiet sviestaa atkal zviedru somu britu franchu ir taadas karjeristes ka tik turies.... TAD nu luuk taac vidusmeera aarzemnieks logiski meklees miiloshu sievu sheit latvijaa kuraam vairumaa ir zemas prasiibas un KURAS LJOTI LABI APZINAAS UZ KO IET( kaa jau tu ieprieksh jau mineeji).....
P.S. tas vis protams ir VAIRUMS gadiijumu tapee to NEVAR UN NEDRIIXT uztvert kaa manuaali ko ciitiigi jaaizlasas un stingri jaaieveero ... jo protams viss kas notieks tas ir spontaani un neviens nevar paredzeet kaa notiks bet ja mees sadomaajam izvilkt statistiku tad pie taa mees galu galaa nonaakam
P.S.S. Yume sorry tas nav domaajaws kaa uzbrauciens tev vai paareejaam "Cilveeka draudzeneem"(kaa man patiik shis teiciens jo var vai gar zemi nokrist kaa juus reageejat uz to, jo sevi raksturoshu kaa - citeejot no "Naruto" Shikamaru teetis teica - "Men are no good without women, when u'll get older u'll understand")
bet gan kaa probleemas filosofiskaa pieeja tapee esi visuzheeliiga un meegini uzlikt smaidu uz sejas lasot shiis rindas nevis aiz sapringuma un elpas truukama klapeet nekam nevainiigo klaviatuuru un pleest nepiekaa nevainiigos traukus kaa ariii nezaakaat bez vainas vainiigos muuus Cilveekus
Yume ljoti priecaajaa ska vinjai laiku pa laikam arii oponee.
Nu pirmkaart, tas ko tu tagad te uzraxtiiji ir tiiri viiriesha viedoklis, tu nemaz neesi meeginaajis iedzilinaaties sievieshu logikaa, kas droshi vien arii neizdosies.
Vaardu sakot, vaa.. es atdziistu.. var buut ka no malas viirieshu skatiijumaa tas taa arii izskataas, bet zini... tas taa tikai izskataas.
Un veel viens fakts.. kaapeec Latvijas sievietes beeg uz aarzemeem a? lai kam taapeec ka dizhie latvieshu baalelinji nespeej dot vinjaam to ko vinjas veelaas.
Nu un runaajot par to ka es uzskatu visus viirieshus par.. nu neizteiksimies rupji.. daargais, tu ar yaoi fani runaa, ko tu veel gaidiiji... Un vispaar vajag tachu kaadam aizstaaveet sievieshu tiesiibas, ja to nedaris tad driiz diskriminaacija buus redzama, ne tikai juutama...
Shinobi-sama
Sep 10 2004, 21:39
Nu manis peec lai jau beeg kaada starpiiba kur to laimi attrod , ja tikkai atrod.
Un taisniibu sakot taa runaashana par to, ka sievieshu logiku nevar izprast ir nedaudz par stipru teikts. Sho sievieshu logiku var pat ljoti paredzeet un dazhreiz arii pat ljoti manipuleet. Man ir bijushas taadas izdeviibas kad atliek tikai paraustiit dazhas stiigas un vis notiksies tieshi taa kaa es to esmu iecereejis. Bet, BET par cik man taas visas stulbaas intrigas ir vienaldziigas tad es palieku malaa un ljauju tai sieviete cepties savaa sulaa kameer vinja paliek kruakshiiga un pati atdziest. Ja nu gadienaa nespeej tad jau tas ir patologisks gadiijums
.
Te es atlaushos mineet ka esmu lasiijis daudzus sievieshu zhurnaalus, taapat intereses peec jo biezhi vien vinjos ir daudz interesanta, un saku ka labaakie paaidaam ir Santa un Ieva. Jums sievieteem existee tik daudz zhurnaalu, un aarkaatiigs milzums no vinjiem ir tiiraakaa draza, izveerteejot to, kas vinjos ir raxriits, tas ir reaalais labums ko no vinja var guut. Un ja tu teiksi, ka muusu viirieshu logika ir vienkaarsha, tad taa buutiibaa arii ir ,bet atkal BET. Bet saki prex kam mums taa sarezhgiitiiba vaidziiga, mees domas racionalizeejam un mees savu logiku konstreejam vienkaarshu bet tai pat laikaa pamatiigu un, kaa saka, detaljaas taa ir vienkaarsha, bet kopumaa sarezhgiita un sakaartota.
Tad varbuut padalies un pastaasti savu domaashanas veidu un kaa tu konstruee savu sarezhgiito sievieshu logiku. Jo tu kaut kur mineeji, ka mums juusu logiku neiprast. Tieshi taa neizprast, jo juceklis paarskatu nedod. Juus meetaajaties no domas pie domas un mainaat savu viedokli biezh vien emociju iespaidaa(te ir domaac vairaakums no jums nevis konkreeti gadiijumi) un kad nu juus tai speeciigaakajaa uzpluudaa radikaali nolemjat tad nu turaties pie taas, shauj kaut nost.
P.S. Nu bet protams atkal sheit netiek diskrimineetas sievietes, jo patiesiibaa cienu sievieshu domas, kaut arii dahreiz taam nepiekriitu nu bet bez kompromisiem nekas neveidajas. Lauliiba jau pati par sevi ir kompromiss.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.