Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nejauši izlasījām mana drauga meitenes e-pastu...
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
kaarleens
iesaku nolūrēt filmu Osama tagad laikam rāda arsenālā bet nu netā ar ir pieejama he he Yume noskaties un tad saki cik šausmīgi ir latviešu briesmīgi jūs visur diskrimenējušie vīrieši wink.gif
ShinChan
QUOTE(kaarleens @ Sep 15 2004, 08:32)
iesaku nolūrēt filmu Osama tagad laikam rāda arsenālā bet nu netā ar ir pieejama he he Yume noskaties un tad saki cik šausmīgi ir latviešu briesmīgi jūs visur diskrimenējušie vīrieši wink.gif
*

...vai arī izlasīt grāmatu "Kabulas grāmattirgonis" (tēma tā pati).
Sigfa
ok, liidz ar sho tematu Yume ir paartapusi par vienkaarshi nozheelojamu feministi laugh.gif , labi, ka ar citaam nenotiek taapat.
ShinChan
QUOTE(Sigfa @ Sep 15 2004, 18:00)
ok, līdz ar šo tematu Yume ir paartapusi par vienkārši nožēlojamu feministi laugh.gif , labi, ka ar citām nenotiek taapat.
*

Vai nu tā vajadzēja? ph34r.gif Katram ir tiesības uz savu viedokli un tā brīvu pausjanu, pat ja tas ir galīgā pretrunā ar maniem uzskatiem (paskaties kaut vai uz nabaga LLM un viņa "kopotajiem postiem"). Vai tad sjis topiks mums izvērstos tik jautrs, ja Yume nespirinatos pretī?
tostermaize
ko jūs visu to svešie e patu komentējat tas nav pieklājīgi mad.gif mad.gif
Sigfa
jaa jaa, tostermaize, tu jau buusi iistais kas mums maaciis kas ir pieklaajiigi un kas ne.

Bet man laikam jaaatvainojas biggrin.gif piedo, yume, vnk no reekas taa vien nevareeju notureeties laugh.gif
Crash
QUOTE(Sigfa @ Sep 15 2004, 19:00)
ok, liidz ar sho tematu Yume ir paartapusi par vienkaarshi nozheelojamu feministi laugh.gif , labi, ka ar citaam nenotiek taapat.
*

Jaa, feminisms tach sen vais naf modee, nesaprotu, kur taas diivaines veel uzrodas cool.gif Nu bet nekas, driiz Turcija iestaasies ES un tad jau taadas dumiibas kaa feminisms pazudiis musulmanju baros... rolleyes.gif
ShinChan
Jaa, feminisms tach sen vais naf modee, nesaprotu, kur taas diivaines veel uzrodas cool.gif Nu bet nekas, driiz Turcija iestaasies ES un tad jau taadas dumiibas kaa feminisms pazudiis musulmanju baros

Kaada Turcija, kaadaa ES? Paarredzamaa naakotnee tas nenotiks, ticiet man, cita lieta, ka turki iepluudiis kaa imigranti, tacju tas cipars nebuus tik liels, lai radikaali izmainiitu etnisko sastaavu. Lielaakas probleemas buus ar citiem araabiem un driizumaa arii ar Indiesjiem un kjiiniesjiem. Juus paskatieties, vai tad Eiropaa vairs ir kas straadaa? dzimstiiba zema, mirstiiba liela - Eiropa noveco, bez tam eiropietis neveelas straadaat zemi atalgotu darbu, tamdeelj sjajaas vietaas ierikteejusjies visi sjie imigranti, kas pie tam veel sanjem soliidu cociaalo paliidziibu. Eiropa vienkaarsji buus spiesta uznjemt imigrantus lai buutu, kas straadaa. Un te nu mees atkal nonaakam liidz sjai feminisma teemai. Kaapeec dzimstiiba zema? Taapec ka mums pilns ar biznesvumeniem-kajeristeem, kam gjimenes plaanosjana un beernu dzemdeesjana ir otraa plaana jautaajums. Turpretii ljauzji tresjaas pasaules valstiis vairojas kaa trusji. Vinji muus ar masu izspiediis. Mark my words...
Crash
Nu lab, ja ne turki, tad citi musulmanji, liela atshkjiriiba jau naf, vienk turki veel i kau cik ar demokraatiju paziistami.
Bet runaajot par turku skaitu, skatoties kas daraas Vaacijaa, man nemaz neliekas, ka jamo tik maz buutu... cool.gif
Yume
Khem, kungi. ja jau runaa -par manu feminismu, tad kaapeec juus negribat pamaniit pashi savu nostaaju? Es neteiktu ka taa ir neitraala. Ja jau striidaties pretii un ar taadu sparu, tad kautkas te nav tiirs. ( un taas nav manas zekes)
Hehe un vispaar, jums jaabuut nokauneejushamies... baigie varonji, speej visaa baraa nosaukt meiteni par nozheelojamu feministi, pat neizprotot shii vaarda pilno noziimi. Un galvenias ka "aiz muguras" taadas lietas parasti saka aciis, ja ir drosme... par o es saaku shaubiities, juusua aprindaas.
ShinChan
Ceru, Yume, ka tas nebija adresēts man. Kā jau būsi pamanījusi es savu viedokli argumentēju un aizstāvu, nevis vienkārsji izsperu paaris vispārīgas frāzes (gadās jau arī tā). Tas ko es pasjlaik daru gluzji vienkārsji ir dēvējams par objektīvu situācijas novērtējumu. Ja distancējamies no tādiem jēdzienām kā labs un slikts. Tad situācija ir tiesji tāda kāda tā ir, un, proti, Eiropas etnosi ir apdraudēti un liela daļa atbildības gulstās uz feminisma ideju propagandētājiem. Sievietes vair nedzemdē tad, kad tām ir labākais reproduktivais vecums, liela daļa vispār nedzemdē un neveido stabilas ģimenes tā vietā izveloties apsjaubāmus gadījuma sakarus, jo visa dzive tiek pakārtota karjerai. Un cena ko par to nakas maksāt ir tas ko pasjlaik redzam Eiropā - katrā vācijas veikalā paardevējs turks, katrā Francijas taksometrā sjoferis neeģeris vai arābs. Protams liela daļa atbildības gulstās arī uz vīriesjiem, tacju tev ir jāpiekrīt, ka situācija ar feminisma propagandētajām vērtībām nav īsti riktīga.
Yume
ShinChan, nee tu tas nebiji domaats..
Un runaajot par feminisma propogandu, nee draudzinj, tu mani nepareizi saprati, es nebuut nepropagendeeju feminismu, es vienkaarshi aiztaavu savu viedokli, kas nezkaapeec tiek uztverts ar agresiivu noskanju...
Sigfa
normaalus argumentus vairs nevari atrast, jau jaasaak kjerties pie atklaatiem uzbraucieniem?

kas nezkaapeec tiek uztverts ar agresiivu noskanju

un tas jau ir smiekliigi...

nevaig izmantot argumentus kuri ir nepatiesi...
Yume
huh, Sigfa... man laikam shodien ilgi pielec, es sapratu ka tu man meeginaaji uzbraukt.. bet es nesapratu pashu domu... kas ir smiekliigi? Un kuri argumenti ir nepatiesi? Cieniijamais kungs, tu vispaar zini vaarda arguments noziimi?
Sigfa
LOL, nee TU man centies uzbraukt.

un smiekliigi ir tas, ka iisteniibaa vairaaki, bez manis, taas tavas feminisma izpausmes uztver agresiivi. Tapeec arii tas citaats (sk. ieprieksheejaa postaa).

un
pat neizprotot shii vaarda pilno noziimi. Un galvenias ka "aiz muguras". taadas lietas parasti saka aciis.
shie ir piemeeri ir tie nepatiesie fakti (kas atbalsta sho argumentu-
[ja ir drosme...] par ko es saaku shaubiities, juusu aprindaas
(nedaudz pielaboju interpunkciju un dazhas vaardu kljuudas.)

*lai gan man jaaatziist, ka nepareizi izmantoju vaardu arguments vaarda fakts vietaa... biggrin.gif *
Yume
Gomen, tava dizhaa doma atkal aizsliideeja man garaam...
Es meeginaaju tev uzbraukt? Kaapeec es to nezinaaju..
Katrs uztver uzraxtiito taa kaa vinjam gribaas... nu taalaak vari spriest pats.
Sigfa
Ok, ja nesaproti tad nav veerts turpinaat diskusiju. Earth- out.
Yume
Paaareizi, nevajag turpinaat diskusijas ar aprobezhotiem, hajaa gadiijumaa mani. Maz-kas, varbuut manai kaite ir lipiiba... buuuuu...
deBUGa
Totaals pagrimums... vienaa threadaa ciinaas pret feminismu... otraa pret nacionaalismu... treshajaa ar HP faniem... booooring.... dry.gif
darknight
w3rd
Crash
QUOTE(deBUGa @ Sep 19 2004, 12:26)
Totaals pagrimums... vienaa threadaa ciinaas pret feminismu... otraa prev nacionaalismu... treshajaa ar HP faniem... booooring.... dry.gif
*

user posted image

To arms ! laugh.gif
darknight
user posted image
Yume
Lol, a ko lai dara ja nav citas teemas par ko runaat...
Taa steidzami jaameklee kautkaada cita teema sarunaam.
deBUGa
Ja tas buus kaarteejais "Mees pret ***" varbuut tomeer labaak pakluseet... laugh.gif
Crash
QUOTE(deBUGa @ Sep 19 2004, 14:06)
Ja tas buus kaarteejais "Mees pret ***" varbuut tomeer labaak pakluseet... laugh.gif
*

Labi, tad taga visas teemas buus 'mees par ***' laugh.gif

P.S. Es zinu, tik vienu vaardu no trim burtiem, ko meedz cenzeet... ahh, tu nekjiitraa biggrin.gif
deBUGa
QUOTE(Crash @ Sep 19 2004, 13:18)
Labi, tad taga visas teemas buus 'mees par ***' laugh.gif

P.S. Es zinu, tik vienu vaardu no trim burtiem, ko meedz cenzeet... ahh, tu nekjiitraa biggrin.gif
*

Izskataas, ka driizaak teema buus "Mees atkal oftopikojam" dry.gif

P.S. Zinu stipri vairaak vaardus no trim burtiem , ko meedz cenzeet, bet ar to parasti nelielos (nu iznjemot gadiijumus, kaa shis) wink.gif
Sigfa
phe, manas zinaashanas gan nesniedzaas tik taalu .... es ar tik vienu zinu... un tas pats kreiviski...
Yume
lol, jauna teema, vaardi uz triis burtiem, ko meedz cenzeet. pareizi, pareizi... sadalja kaa nekaa offtopic saucaas... un topikiem jaatbilst nosaukumam... ph34r.gif
Shinobi-sama
Yume:

Ee nu beidz tachu!
tu pagaidaam tikai izvairies no uzbrukumiem no muusu puses, bet nevis aiztaavies kaa rihtiigs vumens. Buutu tev taa feminisma teema daarga un sievieshu tiesiiibas kaa neatliekama konstituucijas reforma latvijas satversmee(kaa ari visur citur pasaulee), tad tu mums teerzeetu pretim ar ja ne gluzhi speeciigiem argumentiem tad vismaza ar kaut ko.
Un tagad saaksim shkuureet virauu
Sievietes ir dziives nepiecieshamiiba. Kaa sekretaares vinjas ir legaalas miiljaakaas, kad maajaas seezh duma "hausvaif". ja nemaldos liela dalja man piekritiis biggrin.gif.
Tu gribi respektu pret jums, bet kur gan lai mees vinju rodam? tagad ir paarejas periods latvijaa un ir vienas jukas, tapee tas veel tikkai top. Sievietes kaa vienliidziigas vieniibas ar pilntiesiigaam tiesiibaam tikai nesen ir iegaajuushas muusu apzinjaa.
Tas ka tevi nosauca par "nozheelojamu feministi" ir diezgan pamatoti teikts biggrin.gif
jo es shaubos vai tev aciis gailee taa uguns, kas ir gatava muus (cuukas un izdzimtenjus) noslauciit no zemes virsas, kas sievietees redz tikkai sexuaalo veelmju apmierinaashanu, un nodibinaat matriarhaalo iekaartu, kas buutu liidziiga bishu kolonijai kur trani (mees) atstiepjas peec liidzdaliibas pecnaaceeju radiishanaa, nu bet vairoshanaas bez hromosomas no vierishu puses arii nav aiz kalniem(geneetika tach rullee).
un vaards nozheelojama bija teikts tikkai kaa iipashiiba iipashiibai feministe taadeejaadi kaa cilveeks tu esi visnotalj respekteejama. Bet ja jau saaki deklareet kaut ko par feminismu tad vaidzeeja ieprieksh sagatavoties un tureet gataviibaa trumpjus spljauhot tos laukaa peec nepiecieshamiibas. Un ja veel pashaas beigaas neesam paarliecinaati tad jau likt lietaa savu sharmu biggrin.gif
Pashlaik tavs dumpis ir kaut kas liidziigs "kalpu neapmierinaatiibai ar savu kungu"
taadi dupmji tiek ashi apsiesti un tautaas vinji neaiziet, jo parasti tie ir konkreeti gadiijumi ar specifiskiem iemesliem kuri nav atiecinaami uz paareejo masu.

Es gaidiiju ka buusi....... lai nu paliek, es jau neesmu shovinistu cuuka tongue.gif

Shinobi-sama
Shin-chan tas par taam feministeem bija nedaudz paarspiileets, ka nu vinju idejas gandee dzimstiibu...
Ja mees ieskatamies dziljaak, ne jau vinju nesameeriigaa veelme peec karjeras gandee dzimstiibu, bet gan tieshi viirieshu zemaa spermas kavlitaate. Jo industriaali atiistiitajaas valstiis veseliiga dzivesveida piekopshana ir pagruuta, kad tavs darbs balstaas uz stresiem un ciinju par darbavietas notureeshanu., kaa ari vainiigs piesaarnjojums. Sievietes reprodatktiivasi vecums patiesiibaa ir plash un pietiekams no 16 liidz 40 gadiem. taalaak jau atkariigs veids kaa vinjas izneesaa savus beernus, pat alkoholikeem var dzimt veseliigi beerni ja uz ienjemshanas un izneesaashanas laiku vinjas to dara veseliigi pareizi. Savukaart ar viirieshiem ir savaadaak, ja mees esam iesaakashi gandeet sevi tad tas jau ir neizdzeeshami.

Taalaak ar to trushu keedees reakciju ar ir savas probleemas. Taaniis pirmajaas un otrajaas pasaules valstiis vecaaki censhas nodroshinaat savu peecnaaceeju paarticiigu dziivi, ja tas nav iespeejasm tad beernus neienjem. savukaart treshajaas pasaules valstiis vairoties vinji var jo cik beernu ir gimenee tas daudzus iipashi nesatrauc, jo "naturaalaa saimnieciiba" nav izmiris jeedziens taadeejaadi jo kuplaaka saime jo vairaak dariitaaju. tie uznjeemiigaakie sanjeemas un labaaku dziivi meklee aarvalstiis, jo vinjiem ir zemas prasiibas(tas ir veelviens mudinaajums draazties pa labi pa kresi).

Yume
Shinobi-sama [njaa, prasiijaas raxtiit -chan, peec taas attieksmes] tu zini vai ne to paradoksu, ka raxtiitaa veidaa cilveeks visu uztver pa saveejam, ko dariija arii liela dalja shii foruma, es tikai aizstaaveeju savas tiesiibas, nevis meefginaaju pateikt ka "shovenisti juus visi un vispaar ejiet pakaarties", es tachu neko taadu neteicu, vienreiz mieriigaa kaartaa izteicu savu viedokli, uzbrukums jau saakaas no juusu puses, un es kaa kaartiigs un miermiiliigs cilveeks tikai aizstaaveejos..Es nevienaa vietaa neesmu uzraxtiijusi ka esmu feminisma piekriteeja, ja... liidztiesigas viirieshiem... bet nejau tagad jaaizshauj juus visi...
Tas ko es te meeginu panaakt ir tas ka juus saprotat arii otras puses viedokli.. nevis paliekat tikai pie savaam domaam...
Un vispaar izbeidziet ar to savu feminismu.. uzskatiet mani par nekatro dzimtu... mieriigaak buus...
Sigfa
QUOTE(Yume @ Sep 20 2004, 22:17)
es tikai aizstaaveeju savas tiesiibas, nevis meefginaaju pateikt ka "shovenisti juus visi un vispaar ejiet pakaarties",
*

laugh.gif !!!
ShinChan
Sievietes reprodatktīvasi vecums patiesībā ir plaš un pietiekams no 16 līdz 40 gadiem. tālāk jau atkarīgs veids kā viņas iznēsā savus bērnus, pat alkoholikēm var dzimt veselīgi bērni ja uz ieņemšanas un iznēsāšanas laiku viņas to dara veselīgi pareizi. Savukārt ar vīriešiem ir savādāk, ja mēs esam iesākaši gandēt sevi tad tas jau ir neizdzeeshami.

Es ar to nedomāju vecumu kurā sieviete ir spējīga fiziski ieņemt un iznēsāt bērnu, bet gan vecumu, kad viņai dzimst potenicāli veselāki bērni un tas vecums ir 15 - 17 gadi. Kas attiecas uz alkānu bērniem ir tāda lieta ka gēni, un tas ka sieviete uz 9 mēnesjiem atsakās no cīgām un alq. vēl nebūt nenozīmē, ka viņai dzims veseli bērni, jo savu genofondu viņa jau būs sacjakarējusi, un ja laimīgais tētuks būs no tās pasjas sjlakas, tad sabiedrība iegūs par vienu ūdensgalvu vairāk.
Kas attiecas uz paarējo tekstu, mani kā eiropieti (eiropas kultūras produktu un tālaku tās nesēju) uztrauc nākotnes perspektīvas. Nevajadzētu tik lielu daļu vainas novelt uz slikto spermas kvalitāti (tu tikai palūko, kā eiropas valstīs visi ir aizrāvusjies ar veselīgas paartikas lietosjanu zuturā). Mūsdienu modernie cilvēki ir kā pandas - slinki uz vairosjanos, un kā jau zināms daba nemīl tuksju vietu.
Tas par to tresjās pasaules valstu apbērnosjanos ir tiesa. Viņiem darbojas "rezerves"princips. Pierazjo virkni bērnu, no tiem izdzīvo spēcīgākie, slimīgie un kroplie dabiskā atlasē izmirst (tā savulaik bija arī Eiropā un Latvijā 1. brīvvalsts laikā). "Sugu"turpina labākie tās paarstāvji. Tas ka viņi tur apmirst no AIDS un bada ir jau cits jautājums, tacju viņu tāpat ir vairāk un mazāk nepaliek, pat Ķina ar visu savu viena bērna politiku piedzīvo dzimstības pieaugumu, par Indiju un Āfrikas bērnu cehu nemaz nerunājot. Bet Eiropā pieaugumam + zīmi vairs tikai nodrosjina imigrinati, ja to nebūtu dzimstība būtu smagā - .
Ko mums būs darīt? Visiem kļūt apr marģeriem martinsoniem (tiem kas nezin, tas ir viens riktīgs vaislenieks, kas par spītisavam solīdajam vecumam joprojām turpina rūpēties par dzimstības pieaugumu Latvijā biggrin.gif )
Nezinu kā jūs bet mani uztrauc tas, kas nākotnē notiks ar Eiropu.
Shinobi-sama
Yumiit biggrin.gif

ja tu tagad peeksjnji manaas aciis kljuusi par "nekatro dzimti" tad man liidz ar teviim par taadaam buus jaauzskata visas paareejaas "nekatro dzimshu" kandidaates, kuru nav mazums. Un ja nu taa notiksies tad man man zudiis iespeeja jebkad apreceeties ar cilveeku kursh kat cik atbilstu manaam prasiibaam. Jo preciibas ar transvestiitu man nav pienjemamas, jo es veelos arii dzimtu turpinaat ar sava genofonda piedaliishanos.

Shinobi-sama [njaa, prasiijaas raxtiit -chan, peec taas attieksmes] tu zini vai ne to paradoksu, ka raxtiitaa veidaa cilveeks visu uztver pa saveejam, ko dariija arii liela dalja shii foruma, es tikai aizstaaveeju savas tiesiibas, nevis meefginaaju pateikt ka "shovenisti juus visi un vispaar ejiet pakaarties"

Esmu pilniigi paarliecinaac ka ja mees dziivee par to runaatu tad es mees to visu izrunaatu daudz subjektiivaak nekaa mees to daram sheit "forumaa".
Tagad nedaudz piesiesimies taviem vaardiem dry.gif , tu saki ka aizstaaveeji savas tiesiibas. Par cik es ticu, ka sheit tev bija lielaakas iespeejas piedomaat ko raxtiiit, tad shis nav tikkai pasprucis vaardu salikums, un tu tik tieshaam domaaji aizstaaveet "SAVAS" tiesiibas, jo sevi ierindoji nekatrajaa dzimtee, un paareejaas nestipraa dzimuma paarstaaves tev ir nedaudz vienaldziigas.
Tas, kaadas un cik daudz tiesiibas, to nosaka cilveektiesiibu likums un kriminaallikums un konstituucija katraa regionaaalajaa videe. Tas paareejais, ko mees te paarspriezham, jau ir tikkai subjektiivaas iegribas un pakljaushnaas vairaakuma uzskatam, jo visas etiketes normas ir paklaushanaas vairaakumam.
Mini konkreetaak kaadas "savas" tiesiibas tu te grasiijies aizstaaveet un vai aizstaaveeji? Lai varam dziljaak iespiesties tavos uzskatos un meeginaat vinjus "sagroziit" par labu mums, kas ja gluzhi nav muusu meerkis tad jautra padariishana gan.
Par cik tu grasiijies mani par -chan nosaukt tad jau iznaak es esmu iekarojis vietinju tavaa sirsninjaa wub.gif. Cik man zinaams tad japaana -chan iekaro tikkai ljoti tuvi cilveeki un -chan nedaaljaa kuram katram cool.gif. Mini tuvaak ko dry.gif kas un cik manis teiktais lika tev taa domaat. Jo es neesmu blink.gif "apdaavinaats" un uzmineet nevaru biggrin.gif par cik esmu viirietis un nespeeju izskaidrot tavu biggrin.gif "nekatraas dzimtas" domaashanu.
Shinobi-sama
atkal lol no manas puses par tavu izpratni uz -chan, daljeeja taisniiba tev ir, bet ne visaa. Ar -chan nemeetaajas. Un ja gribeeji panjirgaaties tad nu manis peec. Es jau agraak raxtiiju, ka daudz kas no sheit raxtiitaa ir raxtiits vai nu lai tev piebalsotu vai arii paoponeetu, jo naidoshanai ar tevi neredzu principiaalu jeegu.
aiziet lidz rupjiibaam kaa to dariija LLM un veel dazhi nav liela maaksla.

Par to paziishanu kas zvetee ar zobenu, nu redzi kas meklee tas atrod. Lai arii atrast ir pagruuti tomeer var. Paziistu arii daudz taadu kuri/as taalaak par dzershanu un draazshanos "draugu" pulcinjaa nav tikushi/as. Manaa uztveree dzert/smeekeet bara peec dara tikkai sekli cilveeki, kuri no graamataam ir redzeejushi tikkai to vaakus un vaards psihologisks vinjam asocieejas tikkai ar ar "no sabiedriibas izoleetiem cilveekiem". Cilveeks kursh nefantazee un necenshas saglabaat beernu sevii ir robots kursh seko straumei lai, kur vinja to nestu. Sorriii nu bet ja cilveeks ir beidzis vidusskolu un neko vairaak par obligaato literatuuru nav dzirdeejis/lasiijis(to pashu izkonspekteejis no draugu kladeem) nespees sakariigi kaut ko pamatot vai apspriest kaut ko abstraktu(man nav veel izdevies sastapt taadu(varbuut veelaak vinjam radiisies veelme nu bet tad jau buus par veelu un taguut zaudeeto var tikkai minimaali)). Visas vinju sarunas aprobezhojas - iedo uzsmeekeet, kur var noraut kaut ko dzeramu, blaa vakar taa pietempos. Vaards "tussinsh "vinjam ir iespeeja pietemties un no riita laapiit pohas pasham neptverot kapee, par ko, ko tas dod, lidiz kurienei tas novediis.

Tad nu luuk - ja tu tieshaam "katanu" maaki virpinaat pa gaisu, tad mosh vari arii kaadu bildi ielikt kur tu esi ar asiniim klaataa kimono un liiku greedaam apkraavusies biggrin.gif. Varbuut zobens tavaa izpratnee ir dakshinja ko tu dur katram, kursh atljaujas pietuvinaaties tavam ego un nedaudz nomierinaat to. Vai varbuut asi vaardi kas domaati lai dzilji uzpleestu bruuces un ljauni tiiksminaatos par savaam speejaam kaadu pakljaut un manipuleet ar vinju dry.gif . Vai varbuut tavs zobens ir manikaalaa aizraushnaas ar RPG un fantaazijas pasaule kuraa tu esi laimiiga, jo taa ir realiaate kas nekad nesabruks pateicoties kaadam ljaundarim (tu tikkai nedomaa kas es te galiigi pa margariinu jau seerfoju, es vienkaarshi nupat kaa noskatiijies visu NeonGnesisEvangelion kopaa ar EOE biggrin.gif ).

Viedoklis jebkuraa gadijumaa buus un paliks subjektiivs. Jo tu vinju balsti uz savas pieredzes un zinaashanaam. Arii citaads viedoklis ir pareizs, jo nevar tachu vainot personu ka vinjam bija savaadaaks celsh liidz savas taisniibas organizeeshanai. Un sheit jau uzvarees tas kursh savu viedokli spees iegalvot citam un paarliecinaashnas speejas, kaa arii abpuseeaja kompromisa mekleeshanas, meeginot palikt uzvareetaajaam no personiigaa skatpunkta.

Mosh! man tevi saakt deeveet Yume-chan vai varbuut par Yume-kun, lai paraadiitu respektu un cienju kaa sev liidzveertiigaam. -Chan ja parezi izprotu tad tad no manas puses buutu nirgaashanaas par tevi, par cik es neesmu tavs beerniibas draugs, tad shis variants atkriit. Atliek tikkai beerna variants un kawai o-jou-san. Ja es to izmantoshu lai nosauktu par beernu tad nu es iemantoshu kaarteji salto acu paari kursh skataas garaam vai arii cauri kaa neesosham. Ja es to izmantoshu lai nosauktu kaa kawai ojousan tad tu to vareetu vareetu uztvert kaa sexual harrasment nepziistamai sievietei un atkal tuksh acu skatiens.
Galu galaa nonaakam pie taa ka tavs -chan nebija domaats pilniigi nevainiigs, bet gan ar domu man iedzlelt un paraadiit ka tu savaa veidaa panjirgaajies par maniim. Taalak jau viss izriet no maniim vai es saakshu kurneet un apvainoties kaa tu to biji iecereejusi, un tad kaa lielaa maasa mierinaat vai arii veel taalaak caur sazin cik pukeem turpinaat izraadiit savu shkietamo gariigo paarsvaru. Labaakais risinaajums no manas puses ir to visu palaist gar ausiim un ljaut tev mani deeveet par shinobi-chan jo no man tas patiik un tas kaa tu to domaa vairs nav no svara, kameer tas nenokljuust liidz virspusei ar aciim redzamaam sekaam.

P.S. Karoch man liekas es te jau dinamiitam uguni pielaidu. Un tagad man naaksies sastreebt sekas. Nu bet tad jau redzees vai buus veeleeshans, ja ne, tad kaac paliks apmierinaac un kaac kuram buus vienalga ko kaacs par vinju saacis domaat. wink.gif
All this shit is for fun and to prolong the smile on your faces.
P.S.S. "M" sighned, I dont take any responsibility for any damage on others brain:P
ShinChan
Vat za fak ar jū talking abaut blink.gif Arii man bija interesenatas paardomas un sajuutas peec NGE un EoE noskatiisjanaas, bet nu sjis.....
Shinobi-sama
QUOTE(ShinChan @ Sep 23 2004, 12:24)
Vat a fak ar jū talking abaut blink.gif Arii man bija interesenatas paardomas un sajuutas peec NGE un EoE noskatiisjanaas, bet nu sjis.....
*

shin-chan tu man liekas neuztveeri galveno domu. Es to mineeju tikkai taadeelj ka nu ja nu gadienaa liekas ka es par daudz murmuleeju lai var novelt vainu, nu redz NGE ir tas source biggrin.gif un taadam jaajiet ar liikumu. redz kas ar cilveeku notiek ja paaraak iedziljinaas visaa teiktajaa. aj un vispaar mini konkreetaak kas tad tur tev tik ljoti nepatika tad meeginaasim pakarot nedaudz, savaadaak jau garlaiciigi metas. Sen gribeejaas parunaat ar kaadu zobenu veezetaaju varda briiviibas ciiniitaju pakauleeties. Savaadaak jau var nojuugties un es saakshu dzert un grimt un vaards alus man buus pirmais aiz krievu lamuvaardiem
Yume
Heh, krievu folklora ir laba lieta.. itsevishki taa kas naakusi no mongoljiem, un ja vinju patulko. [ ko diemzheel parasti nedara]
Njaa, runaajot par zobenu.. hehe.. mans speelee Larpas, taapeec tas neiekluust nevienaa no tevis nosauktaa. Un zem vaarda "zobens" bija domaats tieshi zobens, nevis katana...sorry bet tos es tomeer iedalu dazhaadaas kategorijaas...
Njaa, un vispaar.. hehe... mees taa labi taalu no teemas nobraucaam... varbuut pietiks? huh.gif
ShinChan
shin-chan tu man liekas neuztvēri galveno domu.

Tur jau tā lieta, ka es vispār neko neuztvēru (tam nav nekaada sakara ar nepatiku). Man likās, ka tikai es un vēl dazji cilvēki (smagā reibumā) māk 100 un 1 lietu iepīt lielā putrā un beigās ar to visu neko nepateikt biggrin.gif
Shinobi-sama
QUOTE(Yume @ Sep 23 2004, 15:23)
Njaa, un vispaar.. hehe... mees taa labi taalu no teemas nobraucaam... varbuut pietiks?  huh.gif
*

Nu labs ir - user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.