atkal lol no manas puses par tavu izpratni uz -chan, daljeeja taisniiba tev ir, bet ne visaa. Ar -chan nemeetaajas. Un ja gribeeji panjirgaaties tad nu manis peec. Es jau agraak raxtiiju, ka daudz kas no sheit raxtiitaa ir raxtiits vai nu lai tev piebalsotu vai arii paoponeetu, jo naidoshanai ar tevi neredzu principiaalu jeegu.
aiziet lidz rupjiibaam kaa to dariija LLM un veel dazhi nav liela maaksla.
Par to paziishanu kas zvetee ar zobenu, nu redzi kas meklee tas atrod. Lai arii atrast ir pagruuti tomeer var. Paziistu arii daudz taadu kuri/as taalaak par dzershanu un draazshanos "draugu" pulcinjaa nav tikushi/as. Manaa uztveree dzert/smeekeet bara peec dara tikkai sekli cilveeki, kuri no graamataam ir redzeejushi tikkai to vaakus un vaards psihologisks vinjam asocieejas tikkai ar ar "no sabiedriibas izoleetiem cilveekiem". Cilveeks kursh nefantazee un necenshas saglabaat beernu sevii ir robots kursh seko straumei lai, kur vinja to nestu. Sorriii nu bet ja cilveeks ir beidzis vidusskolu un neko vairaak par obligaato literatuuru nav dzirdeejis/lasiijis(to pashu izkonspekteejis no draugu kladeem) nespees sakariigi kaut ko pamatot vai apspriest kaut ko abstraktu(man nav veel izdevies sastapt taadu(varbuut veelaak vinjam radiisies veelme nu bet tad jau buus par veelu un taguut zaudeeto var tikkai minimaali)). Visas vinju sarunas aprobezhojas - iedo uzsmeekeet, kur var noraut kaut ko dzeramu, blaa vakar taa pietempos. Vaards "tussinsh "vinjam ir iespeeja pietemties un no riita laapiit pohas pasham neptverot kapee, par ko, ko tas dod, lidiz kurienei tas novediis.
Tad nu luuk - ja tu tieshaam "katanu" maaki virpinaat pa gaisu, tad mosh vari arii kaadu bildi ielikt kur tu esi ar asiniim klaataa kimono un liiku greedaam apkraavusies
. Varbuut zobens tavaa izpratnee ir dakshinja ko tu dur katram, kursh atljaujas pietuvinaaties tavam ego un nedaudz nomierinaat to. Vai varbuut asi vaardi kas domaati lai dzilji uzpleestu bruuces un ljauni tiiksminaatos par savaam speejaam kaadu pakljaut un manipuleet ar vinju
. Vai varbuut tavs zobens ir manikaalaa aizraushnaas ar RPG un fantaazijas pasaule kuraa tu esi laimiiga, jo taa ir realiaate kas nekad nesabruks pateicoties kaadam ljaundarim (tu tikkai nedomaa kas es te galiigi pa margariinu jau seerfoju, es vienkaarshi nupat kaa noskatiijies visu NeonGnesisEvangelion kopaa ar EOE
).
Viedoklis jebkuraa gadijumaa buus un paliks subjektiivs. Jo tu vinju balsti uz savas pieredzes un zinaashanaam. Arii citaads viedoklis ir pareizs, jo nevar tachu vainot personu ka vinjam bija savaadaaks celsh liidz savas taisniibas organizeeshanai. Un sheit jau uzvarees tas kursh savu viedokli spees iegalvot citam un paarliecinaashnas speejas, kaa arii abpuseeaja kompromisa mekleeshanas, meeginot palikt uzvareetaajaam no personiigaa skatpunkta.
Mosh! man tevi saakt deeveet Yume-chan vai varbuut par Yume-kun, lai paraadiitu respektu un cienju kaa sev liidzveertiigaam. -Chan ja parezi izprotu tad tad no manas puses buutu nirgaashanaas par tevi, par cik es neesmu tavs beerniibas draugs, tad shis variants atkriit. Atliek tikkai beerna variants un kawai o-jou-san. Ja es to izmantoshu lai nosauktu par beernu tad nu es iemantoshu kaarteji salto acu paari kursh skataas garaam vai arii cauri kaa neesosham. Ja es to izmantoshu lai nosauktu kaa kawai ojousan tad tu to vareetu vareetu uztvert kaa sexual harrasment nepziistamai sievietei un atkal tuksh acu skatiens.
Galu galaa nonaakam pie taa ka tavs -chan nebija domaats pilniigi nevainiigs, bet gan ar domu man iedzlelt un paraadiit ka tu savaa veidaa panjirgaajies par maniim. Taalak jau viss izriet no maniim vai es saakshu kurneet un apvainoties kaa tu to biji iecereejusi, un tad kaa lielaa maasa mierinaat vai arii veel taalaak caur sazin cik pukeem turpinaat izraadiit savu shkietamo gariigo paarsvaru. Labaakais risinaajums no manas puses ir to visu palaist gar ausiim un ljaut tev mani deeveet par shinobi-chan jo no man tas patiik un tas kaa tu to domaa vairs nav no svara, kameer tas nenokljuust liidz virspusei ar aciim redzamaam sekaam.
P.S. Karoch man liekas es te jau dinamiitam uguni pielaidu. Un tagad man naaksies sastreebt sekas. Nu bet tad jau redzees vai buus veeleeshans, ja ne, tad kaac paliks apmierinaac un kaac kuram buus vienalga ko kaacs par vinju saacis domaat.
All this shit is for fun and to prolong the smile on your faces.
P.S.S. "M" sighned, I dont take any responsibility for any damage on others brain:P