Es te tā padomāju vai kāds tic dievam vai sātanam un vai ir kāka atšķirība starp viņiem jo ja tu dari grēkus tad tu nonāksi elē jeb pie (velna). bet kā lai dara tikai labu ja nogalināt ir grēks tad es esu grēkojis jo uz manas sirdsapzinas ir simtim knaušu un kukainu u.t.t. Bet nejau tas ir tas galvenajs kā lai zin vai ir tas (dievs vai nav un vai ir sātans) tas ir tas unikālais jautājums visiem jo kautkam ir jātic vaine. ja gribat nosodiet mani par (zaimošanu) bet man tas ir gluži vinalga ir viņi vai nav. vai arī ka mēs atdzimstam citā dzīvē par citām radībām kada tam nozīme galvenais ka šinī dzīvē mes mirstam vaitad ne????
Kaut kad iepriekš jau nebij līdzīgs topiks? Vienkārši, sajūta, ka kādreiz jau kas līdzīgs par šo tēmu tika apspriests.
Nu, anyway.
Kas attiecas uz mani, tad es sliecos domāt, ka neeksistē viena, absolūta dievišķā būtība. Es vairāk ticu, ka eksistē dažādas auras (piemēram, katram cilvēkam ir sava aura.. ), un, tās pareizi "pielietojot", tad var arī paveikt dažādus "brīnumus". Un ideja par paradīzi vai elli man liekas kaut kā dziļi bērnišķīga. Šaubos, ka eksistē tāds novērtēšanas mehanisms, kas izlemtu, uz kurieni jāsūta konkrētā dvēsele pēc nāves. Šaubos, ka viss ir tik vienkārši. Ja vispār ir tāda pēcnāves dzīve, tad šaubos, ka ir tikai divas vietas, kur nonākt. Neticu, ka ir tādas divas absolūtas vietas, kur viena būtu laimes, bet otra, ciešanu pārpildītas. Kā zināms, tad viss ir relatīvs. Jebkura vieta var būt paradīze vai elle, atliek tikai skatu punktu mainīt. No šadā viedokļa, vismaz man, zūd jēga tādiem terminiem kā "paradīze" un "elle". Tad jau ticamāka man liekas ideja par dvēseles pārdzimšanu, piemēram, kādā citā pasaulē.
Bet nu vienalga. Ir viegli spriest un fantazēt par lietām, kur nekas nav pierādīts un, visticamak arī nekad netiks, jo neviens nekad nav atgriezies nedz no paradīzes, nedz elles (un pat ja "ir", tad viņus uzskata par trakajiem).
Bet kas zin. Varbūt viss ir daudz vienkāršāk un paulē esam tikai mēs, bez jelkādas "augstākas varas", un mirstot, vienkārši, iestajas blackout forever, un nekas cits.
Neptuuns
Apr 23 2007, 07:44
Lai būtu par sātanistu, starp citu, nav jātic Sātanam.
Es esmu gandrīz pārliecināts ateists. Es neticu, ka kaut kas pēc nāves notiek, jo man tas izklausās pēc bēgšanas no patiesības, protams, viduslaikos, kad cilvēki ticēja, ka āfrikā cilvēkiem ir tikai pa vienai kājai, vai pa vēl kādai kroplībai, tad varbūt varēja ticēt arī visām reliģijām pēc kārtas, bet, es nezinu, man kaut kā neliekas loģiski visa tā pēcnāves dzīvošana. Tomēr es nebūtu šokēts, ja pēc nāves nonāktu pa taisno pie paradīzes/elles vārtiem. Drīzāk būtu pamatīgs aplauziens.
Pakkun
Apr 23 2007, 08:26
ir visai grūti piekrist kkam, kas nevar tikt ne pierādīts, ne apgāzts, bet balstās tīri uz sakritībām un idejām. var arī piekrist visam pēc kārtas - lai interesantāk.
es, piemēram esmu pārliecināts
pastafārietis(starp citu ir derīgi palasīties. var nonākt pie dažādiem secinājumiem.
pirāti kiko āsu!
Sērfijs
Apr 23 2007, 11:35
QUOTE(Neptuuns @ Apr 23 2007, 07:44)
Es esmu gandrīz pārliecināts ateists...
Es šaubos, principā ir ļoti grūti būt par pārliecinātu ateistu un Tu savu neateismu pierādīji pieļaujot iespēju, ka paradīze un elle pastāv, citāts šeit:
... Tomēr es nebūtu šokēts, ja pēc nāves nonāktu pa taisno pie paradīzes/elles vārtiem. Drīzāk būtu pamatīgs aplauziens.
Enivej, kontinentā, kas ir balstīts uz kristīgo ētiku, kas celts uz kristietības pamata nav jābūt apzinātam kristietim, lai cilvēks tāds būtu. Tu var pievērsties austrumu reliģijām, pagānismam, sektām vai animēm, bet tas nemainīs faktu, ka mēs tomēr dzīvojam eiropā.
Es neticu nekam - ne Dievam , ne UFO , ne sātanam kā tas tiek pasniegts.
Mana teorija- Cilvēce ir izsēdināta uz zemes, kā novērošanas eksperiments!
Dievs- citplanētieši ar augstu intelekta pakāpi , kas novēro un vada šo eksperimentu!
Velns , Sātans - īstie šie zemes iedzīvotāji , kas dzīvo zemes dzīlēs jeb Ellē (Kristietības sapratnē)!
Mēs esam kā buferis starp divām frontēm.....augstais intelekts novēro vai mēs spēsim pretoties pamata iedzīvotājiem vai tomēr mēs krītam viņu varā!
Laiks - tas varbūt ir pat ļoti īss posms šim eksperimentam varbūt tikai mums liekas , ka miljoni gadi tas ir daudz...bet viņiem kā pāris minūtes- un varbūt tas ir tas mīts par Dievību nemirtsību!
Kā arī labs un ļauns ir relatīvi jēdzieni. Banāls piemērs - nositu odu , kas sūca asinis mazam bērnam - vai tas ir ļauni skatoties no mūsu puses vai tomēr ļauni no oda puses paskatoties ?
P.S. Nekad neesmu sapratis tos fanātiskos cilvēkus, kas apmeklē sektas un visādas brālības!
Tāds ir mans subjektīvais viedoklis un dziļāk neizplūdīšu , jo galvenā doma ir skaidra !
Es neticu nekam - ne Dievam , ne UFO , ne sātanam kā tas tiek pasniegts.
Izkalusas ticami,bet tad
Mana teorija- Cilvēce ir izsēdināta uz zemes, kā novērošanas eksperiments!
tu tiko saki ka netici ne kam svukart ja nakosaja teikuma abgalvo ka tomer tici citplanetiesiem? Jo ka tad ciplanetiešu tiek pasniegti? ir miljons versiju un parliecibu. Un cilveki va nu tic svešžemes būtnem vai netic,nevis es ticu bet tika savādak. nonac tadas muļķīgas pretrunās.
Velns , Sātans - īstie šie zemes iedzīvotāji , kas dzīvo zemes dzīlēs jeb Ellē (Kristietības sapratnē)
un kas tad tava izprane dzīvo zemes dzīlēs? Mistiskas mazi rūķīši kurus neviens nekas nav redzejis bet vini tur ir? vel viens absurds.
Banāls piemērs - nositu odu , kas sūca asinis mazam bērnam - vai tas ir ļauni skatoties no mūsu puses vai tomēr ļauni no oda puses paskatoties ?
Odu matītēm ir jāsuc asinis no dzīvniekiem, lai varētu sekmīgi laist pasaulē odu kapurus. To tev vajadzētu zinā. UN cik zinams daba dzivniekim un visam pārējam dzivām būtnem nav tada jēdziena ka labs vai ļauns viņus vada instnkti.
bet to visu tu zini, lidzarto tavi spriedelējumi ir pats muļķīgāķasi ko es pēdja laika esmu dzirdējis.
Lai būtu par sātanistu, starp citu, nav jātic Sātanam.
jocigs esi? nesi sajaucis ar wanbe satanistiem.
tikapat labi tu vari teik es neticu Dievam,bet esmu kristietis. neliekas nedauz apsurdi?
lilion
Apr 23 2007, 14:57
Īstenībā reliģija pēc būtības ir strīdīgs jautājums. Kopš mazotnes es esmu tikusi vazāta pa baznīcām, kā arī man lika mācīties lūgšanas, tomēr tā īsti neticu dievam un, kur nu sātānam, un tāpēc tagad raujos uz pusēm, jo ieaudzinātais kristietisms baidās un tic dievam, bet no otras puses ... laikam, jau daru to galvenokārt ieraduma pēc.
Man pastāvīgi mainās domas par dzīvi pēc nāves, vienubrīdi ticu reikarnācijai, bet citu, jau pavisam kam citam.
Lai nu kā nekristīšu savus bērnus, lai viņi paši izvēlas kam piederēt kristiešiem, atteistiem vai dzenbudistiem u.t.t.
ShinChan
Apr 23 2007, 15:24
Piedošanu Seto, bet šoreiz Sippim taisnība, un Augstākā vara ir mana lieciniece, es reti, kad nostājos viņa pusē.
Teju vai katrs nākamais tavs teikums ir pretrunā ar iepriekšējo uz ko secīgi un korekti tiek arī norādīts. Tjipa, neticu kā tiek pasniegts UFO (a kā tas tiek pasniegts?), bet viņi ar mums eksperimentē utt. Varbūt es tavu tekstu kaut kā ne tā uztveru, taču tad pacenties rakstīt saprotamāk, jo arī man rodas iespaids, ka tur ar "pamatiedzīvotājiem" saproti, to ko kristietībā sauc par elles radījumiem.
Tā kā tu mums esi salasījies fon Dēnikenus un tamlīdzīgus patiesās vēstures dižgarus (tiesa, šis tas no viņu rakstītā arī man liekas ticams) dziļos disputos par citplanētu saprātīgajām būtnēm neieslīgšu, nejūtos šajā jomā specīgs, bet kas attiecas uz OP izplūdušo jautājumu par to, kā tad tur ar tām paradīzēm un ellēm īsti ir, jāsaka, ka arī mani kristietības piedāvājuma pakete (reliģija taču ir produkts, vai ne?) īsti nepārleicina. Viss Dieva koncepts man škiet diezgan šizoīds. ne vienreiz vien esmu teicis, ka ja iedziļinās Vecajā un jaunajā derībā, var rasties iespaids, ka Dievam ir smaga personības dalīšanās. vienubrīd viņš ir labestības un mīlestības iemiesojums, bet citkārt, lai pieradītu savu taisnību, un bieži vien nenozīmīgos jautājumos, pārvēršas par masu slepkavu.
Tālāk, lasot Bībeli un klasuoties Svēto Rakstu lietpratējus man aizvien miglaināka kļuva izpartne par Dieva patiesajiem motīviem. Pasauli un dzīvību uz tās viņš radīja garlaicības mākts? Cilvēku pēc savas līdzības uzķimerēja un pēc tam nolēma izdzīt no dārza un vēlāk noslīcināt plūdos, viņs izdomāja, jo dzīvoja peč mirkļa iegribām? Izraēlas tautu n-tos gadu tūsktošus vazāja un pārbaudīja, spīdzināja (citos brīzōs spīdzināja viņu pretiniekus), mērdēja atkal vazāja apkaŗt pa pasauli un atkal spīdzināja... kādēļ? Ar to es domāju, kas Dievam no tā visa, a? Un man ir savas domas šajā sakarā. Ja mēs aplūkojam Bībeles vecajā derībā atainoto Dieva uzvedību, tad nonākam pie secinājuma, ka var vilkt zināmas paralēles ar neizlēmīga bērna rīcību, kuram pašam labā un ļaunā koncepts ir ir diezgn svešs un viņam aptīk rotaļāties un lauzt savas rotaļlietas. Come on, kāda nobriedusi persona izdomātu izkaut visus ēģiptiešu pirmdzimtos tikai tādēļ, lai liktu faronam saprast, ka ēbreji jālaiž prom? Kurš tā rīkojas? Kurš normāls cilvēks, ja tas būtu viņa varā, liktu aptumšoties savu labāko draugu prātiem, tikai tāpeč lai redzētu, kas tur beigās no tā visa iznāks. Vecajā derībā Dievs tā rīkojas. Reti kurš no šī sacerējuma galvenajiem varoņiem, sava mūža beigās neizvirst, nekorumpējas vai nesāk novērsties no Dieva?
Uz šī visa fona, kāpeč man būtu jānotic Dieva brīnišķajām pārvērtībām Jaunajā derībā, lai gan arī te jašaka, ka reti izsmalcināts sadists nolemtu nomušīt savu dēlu tikai tāpēc, lai pierādītu citiem savu taisnību. Kāds samaitāts prāts var izdomāt radīt sistēmu, kurā vpēc viņa paša līdzības veidotas būtnes būtu spiestas izšķirties tikai par diviem ceļiem paradžii un elli? Kas vēl ellē ratā apr veidujumu ir elle? Kam vispār tādu savajadzējās? Mēs te runājam par B kategorijas horror mūvi vai par visvarenu būtni, kurai sadismā nav līdzīgu? Kāpēc grēciniekiem būtu obligāti jānonāk ellē? Vai Dievam nepietiktu ar to, ka viņi netiek paradīzē? Un kas ir paradīze? Vai šis veidojums savā būtībānav dziļi leikulīgs, jo cilvēks uz dzīvodams savu mirstīgo dzīvi spriež, ka tagad nu es atturēšos, ievērošu bauslību, bet tur galā būs leilā balva. Vai tā pati Bībele mums nemāca būt nesavtīgiem, un darīt labu arī tad, ja labais netiks atalgots? tādā garā es varētu turpināt vēl ilgi...
Kā jau no augstākminētā ir noprotams, es, kaut arī būdams, kristīts luterānis īpaši Svētajiem Rakstiem, net tas, ka neticu, bet drīzāk neuzticos. Labākus un ticamākus sacerējumus es pamatskolā rakstīju.
Taču ja man jāatbild, kam es pats ticu, tad jāsaka, ka esmu vēl savos augstākā spēka meklējumos. tāds ir, nešaubieties ne mirkli, taču ne jau pasaku varoņa tēla cienīgs šizofrēniķis ar noslieci uz garīgu un fizisku sadismu.
Tomoko
Apr 23 2007, 15:38
Vēlviens spama/fleima topiks. Great. Nav tādu par daudz saradušies?
Ja šī topica veidotājs nav pamanījis, tad apmēram tāda veida topiks ir jau bijis, tikai ar nosaukumu "Ticība". Tiesa, izskatās, ka diskusijas par garu tēmu. Bet anyway. Ko lieki piesārņot šo forumu ar šīm tēmām, par kurām var diskutēt līdz pensijai? Tāpat zinam, ka katram ir sava reliģija/uzskati, tā kā šaubos, ka ir vērts..
Neptuuns
Apr 23 2007, 15:48
Tas kurš mani par jociigu nosauca, nerunaa par to par neko aciimredzot nezini.
http://en.wikipedia.org/wiki/SatanismDziļāk var saprast paskatoties
http://www.the600club.com/forum.php http://www.occultforums.com/forumdisplay.php?f=76,tur var arī redzēt, ka mūsdienās tradicionālie sātanisti, kas tic Sātanam gandrīz nemaz nepastāv. Daudzi, piemēram uzskata, ka cilvēks pats ir Sātans. Nēesmu gan sātanists, bet esmu bišku papētijis un dažas idejas ir tīri normālas.
Turklāt, kā jau teicu esmu gandrīz, nevis pilnībā pārliecināts ateists, bet kristieši mani diezgan pamatīgi kaitina. Nu ne jau visi, bet daži noteikti.
Heh, atcerējos, ka man pašam diezgan labi patīk Star Gate seriālā piedāvātā ideja par "dievu" un ticību kā tādu. Ja padomā, tad tos pašus varenākos brīnumus Dievs paveica sensenos laikos, kad tos nevarēja nedz nofilmēt, nedz nofotgrāfēt. Varēja vien dokumentēt no toreizējo cilvēku subjektīvā skatu punkta. Ja iedomājas, kāds aptuveni varētu būt toreizējā cilvēka inteliģences līmenis, tad var viegli izsecināt, ka krietni modernākus tehnikas sasniegumus šie cilvēki būtu gatavi nosaukt par dievišķiem un brīnumainiem, kas stāv ārpus loģikas un saprašanas. Un visus tos "dievišķos brīnumus" varētu mierīgi veikt, pielietojot tehnoloģiju, kas nedaudz vairāk attīstīta, nekā mūsdienu cilvēcei ir pieejama. Un tā laika cilvēkiem nebija tāds inteliģences līmenis, lai spētu saprast, ka tas viss nav nekas cits, ka tehnoloģija. Šaubos, ka līdzīgi notikumi mūsdienās, spētu izraisīt līdzīgu ažiotāžu. Un Bībeles sižets, atskaitot pašu sākumu par pasaules radīšanu, kas tik pat labi arī varētu būt piefantazēts, man ļoti atgādina neduadz pārfrāzētu sci-fi filmas sižetu. Beigās, cik atceros, arī bija pausta sava "viņu" veida aiziešana. Turklāt tika dots solījums, ka kādā dienā "viņi" atgierzīsies un tā būs liktenīgā diena, kad tiks izlemts katra cilvēka liktenis, atkarībā no tā, kā šamais dzīvojis pa šo laiku. Un kopš tā brīža, līdz pat mūsdienām nez kādēļ viss ir mierīgi un nekādi brīnumdarbi vairs nenotiek. Nu tad arī visas pretrunas "dieva" personībā skaidorjamas ar to, ka šis ar nav nekas cits, ka savas sabiedrības sastāvdaļa, kur neviens nav perfekts.
Nu tip, nenopietnā ideja - salasījās bariņš draugu, izdomāja, ka derētu pavazaties apkārt pa visumu. Tā vazājoties, uzdūrās kādai planētai, kur mitinājās kāda agrīna civilizācija. Darīt tāpat nebija ko, tādēļ izdomāja, ka nositīs laiku un nedaudz parotaļāsies. Parotaļājās, apnika un devās prom, lai vairs nekad neatgrieztos. Gandrīz kā mazu bērnu pastaiga, piemēram, pa mežu, uzduroties kaut vai skudru pūznim.
Tā nu, manā skatījumā, interesants sižets kādai sci-fi filmai. Lai arī kas, bet kaut kas toreiz, sensenos laikos patiešām ir noticis un kaut kas patiesi iespaidīgs, kas atstāja graujošu psiholoģisku effektu uz cilvēku prātiem. Ļoti šaubos, ka toreiz dzīvoja tik talantīgs rakstnieks, kas spētu izdomāt tik ģeniālu pasaku.
Taču, es neesmu pilnīgi pārliecināts, ka neeksitē tāds augstāks spēks, kas stāvētu pār pilnīgi visu un visiem (tais skaitā visām pseido-dievībām). Un jā, es tiešām gandrīz neticu, ka tas ir tas pats "augstākais spēks", par ko aprakstīts Bībelē. Ar patieso radītāju, mums, visticamāk, tieša saskare nekad nav bijusi.
kopš uzzināju, ka svētki, kā, piemēram, ziemassvētki un lieldienas, ir romas imperatora (augustīna??) izgudrojums- patiesībā šajās dienās senie ēģiptieši svinēja ražas svētkus- un bībelē iekļauti tāpēc, lai sariebtu viņiem (tāpat, kā kristieši cēla baznīcas pagānu svētvietās), es neticu vairs nekam, kas nācis ''no dieva'' cilvēka izpratnē, proti bībelei, svētajiem rakstiem, u.c. ja dievs būtu gribējis, lai mēs zinātu, ka viņš eksistē, es tiešām nezinu, ko viņš darītu, bet manuprāt ir muļķīgi no cilvēka - mirstīgā puses kaut ko darīt šajā ''labā'', lai ''izglītotu'' citus. uzdoties par dieva vēstnesi ir muļķīgākais, ko mirstīgais ir iedomājies. man ir savs dievs, kura priekšā es nekrītu ceļos, un kuram neupurēju dzīvniekus. viņš ir tikai mans, nevienam citam, drīzāk kā labs draugs un sabiedrotais, nekā dievišķa būtne.
manuprāt, cilvēkam kā sugai vajag savu vadoni, garīgu atbalstu, atzīnības devēju, kādu, kurš viņu - cilvēku - mīl.
un, ja kāds ir gatavs iedot šo ''vadoni'' cilvēkam, viņš to pieņems atplestām rokām, un darīs visu viņa labā.
no citas puses - mēš paši valdām par savu pasauli, par dabu un dzīvniekiem, arī par sevi un citiem sev līdzīgajiem. dievs varot tieši to pašu. saskatāt līdzību??
p.s. sword, tu man liecies pēc piecgadīga bērna, kurš uzdod jautājumus no sērijas, kā rodas bērni, un kāpēc zeme nav kantaina. vispirms par mīlestību, tagad par šito. palasi grāmatas, atradīsi ne uz to vien atbildes.
Ticu dievam. Es nezinu, vai ticētu, ja nebūtu manas mammas, bet tas šajā gadījumā nav tik ļoti svarīgi. Ticu arī sātana eksistencei, taču ellei ticu nedaudz savādāk. Elle ir šeit- uz zemes. Gandrīz katru dienu es varu par to pārliecināties un arī Bībele tam ir ļoti daudzas liecības. Zeme pieder sātanam nu jau ļoti ilgi, bet paradīze, ja nu tāda ir, tad arī ir tur augšā- debesīs. Un, cik man ir zināms, tad cilvēkam vienmēr ir dota pēdējā iespēja. Ja nu gadījumā tajā brīdī viņam negaidīti apskaidrojas prāts un sirds kļūst tīra, tad Dievs viņu uzņemt savā valstībā, pat, ja šis cilvēks ir savas dzīves laikā grēkojis. Mūsdienu pasaulē vispār ir krietni grūti dzīvot negrēkojot.
Jāsaka gan, ka es neticu Dievam Kristiešu izpratnē, par spīti tam, ka mana mamma ir Pareizticīgā un pati arī esmu kristīta šādā baznīcā. Es ticu Dievam kā tādam, sauciet viņu par Jēzu, par Allāhu, Budu, Brahmu vai kosmisko spēku. Man vispār ļoti nepatīk tās reliģiju cīņas un, jāatzīst (gan nekā tieši personiska) nedaudz nīstu Jehovas lieciniekus. Bet tikai tāpēc, ka viņi man visu laiku uzbāžas un man jau ir apriebies.
Bībeles patiesumam es ticu tikai nedaudz. Precīzāk- es uzskatu, ka tā ir grāmata, kurā var droši meklēt padomu grūtos brīžos un atbildes uz dažādiem jautājumiem, bet nedomāju, ka tā ir patiesa. Laikam daudz iespaidojos tomēr no Da Vinči koda, par spīti tam, ka tā ir daiļliteratūra, tomēr tajā ir izteikti diezgan pamatoti pārmetumi. Kā reiz izteicās viens cilvēks- pamatīga pļauka kristietībai.
ko juus te varat muldeet?? ir dievs, nav dievs?? kuru tas interese?? pastaav tikai un vieniigi JOBA! Jums ir tikai jaagaida liidz iznaaks trahtaats un tad jus visi tiksiet apgaismoti.. kaa spiideesiet... kaa laistiisieties...
Piedošanu Seto, bet šoreiz Sippim taisnība, un Augstākā vara ir mana lieciniece, es reti, kad nostājos viņa pusē.
Teju vai katrs nākamais tavs teikums ir pretrunā ar iepriekšējo uz ko secīgi un korekti tiek arī norādīts. Tjipa, neticu kā tiek pasniegts UFO (a kā tas tiek pasniegts?), bet viņi ar mums eksperimentē utt. Varbūt es tavu tekstu kaut kā ne tā uztveru, taču tad pacenties rakstīt saprotamāk, jo arī man rodas iespaids, ka tur ar "pamatiedzīvotājiem" saproti, to ko kristietībā sauc par elles radījumiem.
Laikam ne tā esi sapratis ...bet tas tā. Var jau būt , ka uzrakstīju ne pārāk korekti un saprotami.
Kas attiecas uz Sippa viedokli...viņam pastāv savs viedoklis? Man liekas , ka metājoties ar textiem un domājot , ka ir ļoti gudrs un kad varēs norādīt citiem indivīdiem par viņu nepieskaitāmību , tad es dziļi šaubos par viņa intelektuālo līmenī!
Sipps atstāj to manā ziņā vai es domāju pareizi vai nē!
Sīpim-jeb sīpolam?
Tāka paturi savus komentus pie sevis.......a to dzīvē visādi var sanākt !
Un es vēlreiz uzsveru - KAS TU TĀDS ESI LAI MANAS DOMAS KRITIZĒTU?
Esmu nenormāli dusmīgs .....ļoti pat - šitādi izlecēji mani kaitina!
liekot šeit savu viedokli, tu izraisi jaunas pārdomas, kuru gaitā tevi var arī nopelt, var neatbalstīt tavu viedokli. tāpēc tas ir tavs. tev ir tiesības to izteikt un citiem ir tiesības to noraidīt, kritizēt (to sauc par brīvo diskusiju ar vienādām tiesībām (ever heard of that kind of stuff??)). ja tu ar to nespēj samierināties, nolien tumšā stūrītī, un savas domas nevienam nesaki. tikai tā tavs viedoklis būs tīrs no kritikas.
Protams piekrītu , bet ja tā kritika ir pamatota ! bet aprobežojoties ar to , ka nosaucot manas pārdomas par muļķīgām un aizskarot vēl pāris postotājus nosaucot par jocīgiem? Tad lūdzu pamato man šo - vai tas ir normāli? Tad ja tu uzskati , ka man tomēr vēljoprojām nav taisnība - tad piedod man Tu neesi labāka par iepriekšminēto indivīdu!
Church
Apr 24 2007, 15:41
un ar ko tu esi labaaks? beerniishkjiigaa maksimaalismaa nepienjem nekaadu kritiku, analizeejot tavus dzeestos postus atradu 1/3 no vinju teksta sastaavoshu no pilniigs cirvis, pilndiigs dunduks, cirvis x2 , galiigs eezelis, dolbaks, sippis, siipols, 1 posts ar 100% spama saturu, citi - ar 100% lamaashanos par kritizeeshanas meegjinaajumu pamaniitajaam kljuudaam.
Sērfijs
Apr 24 2007, 15:59
QUOTE(Seto @ Apr 24 2007, 13:29)
Protams piekrītu , bet ja tā kritika ir pamatota ! bet aprobežojoties ar to , ka nosaucot manas pārdomas par muļķīgām un aizskarot vēl pāris postotājus nosaucot par jocīgiem? Tad lūdzu pamato man šo - vai tas ir normāli? Tad ja tu uzskati , ka man tomēr vēljoprojām nav taisnība - tad piedod man Tu neesi labāka par iepriekšminēto indivīdu!
Nu saproti, ir pilnigi smirdīgi viedokļi un labi viedokļi. Tie, kam viedokļi smird, uzskata tos par labiem, bet tas principā pierāda šī viedokļa smirdīgumu, so, yeah, mēs drīkstam tos visus viedokļus kritizēt. Un tagad atpakaļ pie tā, ko es rakstīju postā, kuru izdzēsa...
edit by jurc: Un atkal viņš tika izdzēsts.
+Chibi+
Apr 24 2007, 18:19
QUOTE(Lija @ Apr 24 2007, 00:29)
ko juus te varat muldeet?? ir dievs, nav dievs?? kuru tas interese?? pastaav tikai un vieniigi JOBA! Jums ir tikai jaagaida liidz iznaaks trahtaats un tad jus visi tiksiet apgaismoti.. kaa spiideesiet... kaa laistiisieties...
Kā man tevis pietrūkst, sirsniņ! Ah, šī apskaužamā, neapgāžamā Lijas loģika..
QUOTE(Seto @ Apr 24 2007, 11:01)
Kas attiecas uz Sippa viedokli...viņam pastāv savs viedoklis? Man liekas , ka metājoties ar textiem un domājot , ka ir ļoti gudrs un kad varēs norādīt citiem indivīdiem par viņu nepieskaitāmību , tad es dziļi šaubos par viņa intelektuālo līmenī!
Sīpim-jeb sīpolam?
Cukuriņ, tas, ka tu nesaproti, ko tev saka, liecina, ka problēma ir tevī, nevis tavā oponentā. Ja tu vēlies pierādīt savu taisnību, tad vismaz loģiski veido savus pretargumentus, nevis bērnišķīgi meties virsū līdz galam pat neizdomājot, ko teikt. Tevi neviens neuztvers nopietni.
Un kāpēc Sērfija posts tiek dzēsts? Vai tas nesmird pēc ļaunprātīgas savas varas izmantošanas savtīgu mērķu, respektīvi personīgo, subjektīvo antipātiju izrādīšanas labad? Vai cenzūra nav pārlieku drakoniska? Vārda brīvību jau Gorbijs deva.. Kāds laikam sāk aizmirst.... (un ja šo izdzēsīs, atd izrādīsies, ka man ir taisnība
)
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 24 2007, 17:19)
Un kāpēc Sērfija posts tiek dzēsts?
tāpēc ka Sērfija posts ir kvalificējams kā spams kurš ir mērķēts uz konkrēta foruma biedra apņirgāšanu, kā rezultātā var rasties nekontrolējams spams un fleims, kura rezultātā atkal nāktos slēgt ciet kārtējo topiku par reliģiju. Līdz ar to esmu veiksmīgi iznīcinājis ļaunumu. Uhh...
+Chibi+
Apr 24 2007, 19:20
Atgādināt, ko nozīmē "OFFTOPIC"? Last time i checked, off topic ir tāda veida sarunas, kurās nedrīxt piesieties tēmai un spama jēdzienam, jo, wow, tas pats par sevi jau nozīmē "bez tēmas". Ja gribās iznīdēt ļaunumu, tad meklē to Art sadaļā. Lūk tur ir spams, ooo, kas par spamu. Kāpēc jēdzīgas sarunas tiek dzēstas, bet atklātus foruma izvarošanas gadījumus laiž gar acīm?
Ah, i'm sorry. Es laikam nerunāju par tēmu. Labāk būs atbildēt kā daudzi "cienījamie" posteri, kuru raksti nekvalificējas kā pabiras, - ar smailiju.
Lai gan - es gan varētu to visu piesiet reliģijai. Es ticu labam forumam un skaidra vārda brīvībai!
Church
Apr 24 2007, 19:58
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 24 2007, 19:20)
... Lai gan - es gan varētu to visu piesiet reliģijai. Es ticu labam forumam un skaidra vārda brīvībai!
religjiozi fanaatisks pashapmaans un acu pieveershana uz skaudro foruma patiesiibu ;>
+Chibi+
Apr 24 2007, 20:29
QUOTE(Church @ Apr 24 2007, 18:58)
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 24 2007, 19:20)
... Lai gan - es gan varētu to visu piesiet reliģijai. Es ticu labam forumam un skaidra vārda brīvībai!
religjiozi fanaatisks pashapmaans un acu pieveershana uz skaudro foruma patiesiibu ;>
nespēja lasīt starp rindām. ;>
Sairasu-kun
Apr 24 2007, 20:37
esmu loti laimigs ka interneta atradu cilveku kurs doma lidzigi man...
Jūtams smalkums ir Dievam tam Kungam , ja godīgi , viņu drīzāk varētu saukt par humora veci ! Dzīt jokus , tas viņam padodas , vēl viņš varētu dzīt kandžu , tad jau lielāks aunu bars pievienotos kopīgai blēšanai aizgaldā !! Malacis, ko, lai citu saka ? Ierūsējusi literatūra , veca kā pats Dievs vēsta mums nākotnes skatījumus ! Lūdziet un jums taps dots , njā , laikam baigais patmīlis, tas mūsu visuma filozofs, lūdziet un jums taps dots, heh, diez cik daudz dod tam bezbajumtniekam , kurš sēž pie viesnīcas Rīga vai enyway kur ? Jā , dod jaugan , bet vai tā ir tā ticības stunda , kuru pasniedz prāvesta kungs svētdienas skolā ? Varbūt , ka ir vērts padomāt , kas mēs viņam esam ! jēriņi , nāciet pie sava gana es jūs tā izdrasēšu , ka manā priekšā ceļos kritīsiet ! Uzmanies , ka uz vecuma tew ceļu locītavās neiemetas kāds artrīts , jo šitā , kas zin kādu kaiti var noķert !! Saka , ka Dievs runājis caur aforismiem, kādā stadijā , tad vīņš ir bijis, pēc kārtīga kaņepju dūma , var spļaut ārā tadus aforismus , ka tik !
Runā , ka pašam Jēzum ir bijuši sekotāji , bet kāpēc tad ne ? Paēst maizi , padzert vīnu un visu vēl pa baltu velti , nezinu kā ir tagad , bet pēdējo reizi , kad biju tavā templī ar to Corpus Cristy paēst diezkā nevarēja , un tad vēl tā pielipa pie manām smaganām !!!
Dievs visu redz, njā, varbūt , tad viņš sūdīgi skatās , jo kur viņš bija , tad , kad četri skūti puikas ( sportiskas miesas būves īpašnieki ) kāpņu telpā izvaroja 12 gadīgu meiteni, kam bija teicamas sekmes , tā pat arī uzvedība un piedevām viņa vēl apmeklēja svētdienas skolu ! Njā , žēli , pēcāk viņa pabeidza 9 klases , sāka dzert un beigās pakārās , bet to jau var noformulēt kā psiholoģisku traumu ! Nu , ja , mocekļi kārtējie , bet vai tad tev nepietika ar Jāni Kristītāju , kura galvu pasniedza uz zelta paplātes k-kādai tur ķeizarienei ! Varbūt Dievs ir morāls sadomazohists, kam patik piesmiet mazus bērnus ? Heh , lai iet ratā !
Mans mīļākais aforisms ir par to cilvēku radīšanu , kā arī padzīšanu no Ēdenes dārza ! Skābi gan viņiem tas tā iznāca , tikai neesu sapratis to, kā viņi pārojās , lai mūss būtu tik daudz , cik esam mēs tagad , veiksmīgs ražas gads , pirmās orģijas ! Ko nu te vēl , lai pasaka , Dievs ir gļēvs , ja jau viņš sūtīja savu dēlu, kāpēc tad pats lejā nekāpa no sava troņa , kārtējās paslēpes ? Diez kā ir , tik varenam vecim kā tew , noraudzīties ka tava paša miesu un asinis sit krustā , kaut arī kāda tur tava miesa, kādas tur vēl asinis , tu tak pats savu peni nekur neesi bāzis !! Diez cik Marija bija uzticīga savam galdniekam Jāzepam ? Kas to , lai zin , maybe , ka Jāzepam uz viņu nestāvēja , bet prieka mājā tur nu gan !! Cik pervers tu savā būtībā esi , ko ? Kauns atzīties ? Varētu tu vakarā nokāpt uz tēju , uzsist kādu klaču , ā sorry , no alkoholu piedāvāt neko nevaru , tākā pats esmu atturībnieks ! Bet mēs jau abi zinam , to ka nekad mēs tā īsti neparunāsim !! Jā tu runājot caur baznīcu , nu vecīt varbūt pietiek malt vienu un to pašu , pa 2005 gadiem ir jau piegriezies ! Varētu tu baznīcai atsūtīt jaunu scenāriju , mazliet tak modei ir jāseko !! Varbūt iestarpini kādu skaļāku saukli , pieņemsism āmen vietā mēs varētu kliegt hip-hip urā , kāpēc gan ne un tad tu vēl visiem itkā atlaid grēkus , atlaid man parādus tas tik būtu joks , varētu tavā cūciņā biežāk kadu Ls ieripināt, kuru tu varētu aplikt vēl ar PVN , kāpēc gan ne , tu jau vari visu , vai tad ne tā !! Atceries vēl netik senā pagātnē , tu sapulcināji veselas armijas , kas cīnījās pret pagāniem tavā vārdā ! Gan jau kāds no maniem senčiem arī krita , bet par to mēs vēl parunāsim !! Tā jau gluži vecīt darīt nevar , kā būtu ja pagāniem būtu bikiņ vairāk tā spēka ? Skat , tu pat savas ietekmes sfēru tā īsti neesi sadalījis , luterāņi neko nezin par Mariju , pareizticīgie vispār nezin kam tic , ka tik kā īstenam Slāvam , vajag k-kādu tur ikoniņu zeltītā rāmī, kura gan jau grūtā brīdī palīdzēs , vai vēl labāk nolikt to automašīnā uz paneļa , tas ir tikpat droši kā pats Jēziņš sēdētu pie stūres rata , tikai shaize tāda , ka ar tiem autiņiem Jēzuliņa laikā nekā nesanāca , tā nu sanāk ka šoferis tu arī ir draņķīgs , šitās mašīnītes parasti visbiežāk iebrauc grāvī , vai nobrauc jaunu sievieti uz gājēja pārejas un vēl pie tam ar sīci ratiņos !!
Zini jāsāk domāt , ka esi tu neglīts , tāpēc ka neviens nekad nav redzējis tavu seju , nē sorry , īstenībā tu jau ir brašulis, ka nestāv klāt , jo tu jau bliezi augšā visus pēc sava ģīmja un līdzības!! Atkal jau jauns secinājums , biseksuālis ! Jo vienudien tapa Ādams , otrā Ieva !! Varbūt , ka vajadzēja būt mazliet oriģinālākam , bet tu jau zini visu to labāk !!! Saka ka Ēdenes dārzs esot pati paradīze , zini man uz turieni nu galīgi nevelk , kamēr tu tur turēsi to savu mājdzīvnieku , čūskas izskatā , kas tur ar tiem taviem āboliem ākstās !! Bet varbūt jūs esat draugi , nē varbūt tas esi tu pats , bet arī to man nezināt !!
Saka , ka baznīca ar prieku ņem desmito tiesu , zini , man reiz gribējās ēst , viņi man ne lata neiedeva , cūkas tādi , nācās nozagt ! Neatceros cik īsti esmu tew parādā , bet pusdienas sanāca gan labu labās , žēl tik ka tavi kalpi vēlāk tā igni skatījās , laikam kāds bija redzējis gan !! Izraksti man parādzīmi !! Nē , nu es te tik to slikto vien , slikto vien , ir jau k-kas arī labs !! tavam amatam piestāv gida loma , atceros bērnībā 2 reizes līdz Aglonai aizstaigāju un tad vēl tās dziesmas , Magnificat , magnificat , magnificat a nimo meo domine , trkoti jautri, pārgājiens jau labu labais , aizstaigāt līdz Aglonas tirgus placim un nopirkt ,lētas sudraba ķēdītes , ko no Polijas mums saved !! Siekala tu esi , nekad neesu redzējis tādu gļēvuli , mūsējie politiķi melo un rāda savu seju TV kastē ar tizlu smaidu , bet tu nē !! Redz , kamēr tu sēdi tur augšā , te apakšā arī kāds valda , nav jau nekādas starpības , melo un zog gan te , gan tur augšā !! Varbūt , ka reāli tu esi apakšā un staigājot pa zemes virsmu , mēs birdinam tev zupā smiltis ! tad tāpēc tu esi tik dusmīgs , zibeņus mesdams un pirzdams , draudi mums !! Man gluzī pie kājas , bet citi met krustus !! Kuram , tad tu esi atļāvis apmesties savā žēlsirdībā , neba jau Heraklam , tam jau Zevs bija tēvs , atceries Zevu vai Laimes māti ar Ūsiņu ! Herakls bija spēcīgs puika , 5 ar vienu sitienu , bet tavējais memmīts pat krustu panest nevarēja , varēja jau būt viņš mazliet gudrāks un savu muti tik lielu nebrūķētu ! Klusēšana zelts , runāšana sudrabs , nu tas kuru no Poļiem mums saved !! Heh , tew jau noteikti šodien ir dzīres , to veco sakārni Jāni ar nr. 2 , gan jau ar pie sewis savāci ! Lai , jums , labi tusējas , man jau nemazam neskauž, tikai nepārdzeriet jēgu , jo tad tik būs traki , atkal sāksiet sūdus vārīt, gan jau kāds jociņš jums jau ir parādā !! Parādi triku , izmet kūleni . Ārprāts , par trikiem runājot , skat reiz tu Mozus k-gam jūru atvēri , lai sausām kājām tiek cauri un vēlāk tu viņus nomētāji ar rīsiem , tagad tu varētu mest ar makaroniem , jo tautai arī tas patiks , ka tik pa brīvu , haļava totālā !! Atsūti tikai man e-pastu , kurā dienā tas notiks , gribēšu paņemt brīvdienu !! Lai vai kā , darba devējam parādīšu tavu ziņu , savādāk teiks ka esmu es trax un atlaidīs mani no darba !! Tad jau gan vajadzēs pievērsties ticībai !! Pabeigt kādu no tavām ģimnāzijām un tad jau amats jau rokā !! Tikai balss man nav tā labākā , nezinu kā es psalmus dziedāšu , bet tu jau palīdzēsi , vai ne ? Bet galvenais neiet uz katoļiem, savādāk nāksies anonēt , tāpat kā Jēzum , vienīgā atšķirība, tagad netā var atrast dažādas perversi piedauzīgas bildītes , ka paskatoties vien bikses jau slapjas , Jēzum laikam gan grūti gāja !! ko tu teiktu , ja es būtu ebrejs , gan jau ka palīdzētu vairāk , kā nekā izredzētā tauta, žēl ka tikai viņi nav sapratuši , par ko viņi karo un reku vēl tagad tādu sienu būs uzbliezuši apkārt savai Izraēlai ! Diez tas ir tāpēc, lai apkārtējie neredzētu kāda ir tava tauta vai arī tāpēc , lai viņi no tevis neaizbēgtu ? Re ku liellākā daļa , kas aizbēga nu guļ kapos, Staļins ar Hitleru uzsāka pret viņiem paslēpju spēles , ja kādu atrod tam hari-kiri un cauri , jā miļa tauta tev ir !! heh, malači , žēl ka nebrauca viņi tavā zonā paslēpes spēlēt, tad mirušo skaits būtu manāmi lielāks ! Un man vēl nav skaidrs par tiem 3 ķēniņiem, ja jau viņi bija tavā pusē, kāpēc viņi neiesniedz atlūgumu Poncijam Pilātam un tad vēl par to nabaga zelli Noasu, tam jau tu ar darbiņu uzkrāvi nepajokam, žēl ka tikai kuģošanas māku atklāja pēc tūkstošiem gadu , tā Noas vismaz varētu iesniegt patentu , un vēl jau kādu zinātņu grādu vajag piešķirt viņam bioloģijā , jo ir jau daudz dzīvnieku sugas , kurām pat zinātņu doktori nevar dzimti atšķirt , bet viņš to spēja , kaut bija prasts strādnieks , bet tagad skat tas viss ir k-kur jāstudē ! Malacis ! Varbūt , ka varētu vēl saprast visu šo, bet tikai tad , kad tu vannas korķi attaisīji un visus plūdus novērsi , atkal jau radās bagāts ražas gads , orģijas nr. 2 !!!!!
Tātad , reāli eksistē k-kāds reti pervers , ļauns , neglīts , stulbs, melīgs, zaglīgs , nenovīdīgs utt. varētu uzskaitit tavas labās īpašibas tipiņš, kuru visi mēdz dēvēt par Dievu to Kungu un viņam vēl klanās ! ĀĀĀ , cik mēs esam nereāli stulbi, Vatikānu aizliegt ar likumu, Itālijas valdība , lai sāk izskatīt šo punktu , Izraēļus turēt aiz savas sienas , lie tie žīda purni te nerādās , nākošais , nodedzinam tavus tempļus , jo enyway pēc 3 dienām varēsi uzcelt no jauna, vai arī tie bija tikai tukši vārdi , nākošais , piesist pie krusta visus tos ķēmus , kas rokas tev laiza , viņiem būss mūžīgā dzīvošana , mums nebūs jāmaksā mesli , sekojoši, tau scenāriju atļaut tikaikā kurināmo materiālu, domāju ka vienai ziemas sezonai pietiks , pēcāk tavām dziesmām varētu iemest pa vidu kādu mūsdienīgu ritmiņu un mazliet pastrādāt pie vārdu korekcijas un maybe varētu pat sanākt kāds slavens songs !! Sorry , vecīt , par plaģiātismu nepiečakarējies , gribi sūdz tiesā !! Un tad jau viss būss Ok , tu varēsi rīkot ceļojumus uz kādu tirgus placi, kur varētu šo to nopirkt, pieņemsim kedas !!! Tas būtu labi !! Ar labu nakti tu smieklīgā padauza , lai tev labs vakars un paģirām bagāts rīts !! Atsūti man e-pastu , gaidu bučas , tavs Auns !!
Vēstule tapusi sadarbībā ar Dievu to Kungu , izmantotā literatūra Bībele ar reāliem tēliem un skaļām atskaņām !!!
Ar cieņu, Ēriks
QUOTE(Sword @ Apr 22 2007, 22:43)
Es te tā padomāju vai kāds tic dievam vai sātanam un vai ir kāka atšķirība starp viņiem jo ja tu dari grēkus tad tu nonāksi elē jeb pie (velna). bet kā lai dara tikai labu ja nogalināt ir grēks tad es esu grēkojis jo uz manas sirdsapzinas ir simtim knaušu un kukainu u.t.t. Bet nejau tas ir tas galvenajs kā lai zin vai ir tas (dievs vai nav un vai ir sātans) tas ir tas unikālais jautājums visiem jo kautkam ir jātic vaine. ja gribat nosodiet mani par (zaimošanu) bet man tas ir gluži vinalga ir viņi vai nav. vai arī ka mēs atdzimstam citā dzīvē par citām radībām kada tam nozīme galvenais ka šinī dzīvē mes mirstam vaitad ne????
Es pilniigi nesaprotu kaa peec sitik nesakariiga murgojuma (es pat nreunaaju par literaaro pusi) var izcelties tik gara un
"gudra" diskusija >_<
(dievs vai nav un vai ir sātans) tas ir tas unikālais jautājums visiem jo kautkam ir jātic vaine.
Unikaals jautaajums, nevaru nepiekrist. Bet pamatot to ka "tas ir unikaals jautaajums mums visiem" ar "jo kautkam ir jātic vaine" neliekas slimi?
kada tam nozīme galvenais ka šinī dzīvē mes mirstam vaitad ne????
Par sito vispaar jaapieskir kronis. We all gona die XD
Mani vairaak intereseaa kapeec tev, Sword, rodas taadi jautaajumi, Tu taa seedeeji un tad peeksnji izdomaaji vai arii tas tevi nomoka jau ilgaaku laiku?
Piebiedrojos tiem, kas uzskata ka ne dieva ne saatana nav! Religiju kaa taadu radiija: 1. lai cilveeks mazaak domaatu un taadejaadi nestressotu (dievs mums visu dos ja mees tik to luugsim), 2. lai attapiigaakie speetu sev paklaut un veeleek kontroleet paareejos. Es protams uzskatu religiju par pozitiivu paraadiibu - kaa nekaa ticiiba stiprina naaciju.
QUOTE(Seto @ Apr 24 2007, 12:01)
Laikam ne tā esi sapratis ...bet tas tā. Var jau būt , ka uzrakstīju ne pārāk korekti un saprotami.
Sīpim-jeb sīpolam?
Šis ir forums, kura visi var izteikt savas domas, es nepārmetu tev, ka tavs viedoklis ir slikts vai nepareizs, bet to, ka tevis izteiktie argumenti ir pretruna viens otram. Tas, ka tu nevar pareizi noformulēt savu pārliecību. Neviens jau tevi nenoniecina tavus uzskatus un pārliecību. Tika izteikties vajag saprotamāk.
Un kas tu tāda būtu lai tevi nevaru kritizēt? ja tu nevēlies lai tevi kritizē vienkārši neko neraksti. UN tas, ka tu esi dusmīgs ar nevienu nesatrauc. nejūtos vainīgs ja visi tavi apvainojumi ir balstīti uz paris apvainojumiem. vai tavuprāt intelektuāla persona par kādu tu sevi uzskati, savu pārliecību atspoguļošanai izmanto apvainojumus?
Tākā vis šis vairs neattiecas uz tēmu reliģija, lūgums ja tu velies ko bilst vari izmanot PM.
kas attiecas uz reliģiju, ka tādu katram ir iespējas ticēt kam viens vēlas. neviens no mums nezin ir DIEVS vai viņa nav un savas mirstīgas dzīves laika daudzi to nemaz ar neuztinas. tad ja atliek gaidīt nāvi kas ar atbildes uz šo jautājumu.
Shumins
Apr 25 2007, 14:46
Nezinu kā jūs, bet man piederu pie Čaka Norisa reliģijas.
Viesiem tāpat skaidrs, ka iesākumā bija Čaks Noriss. Tam nebija ko darīt, lai kavētu sev laiku - tas uzņēma seriālu par sevi. Bet nebija neviena, kas seriālu skatītos. Tāpēc Čaks Noriss radīja zemi un cilvēkus pēc savas līdzības. Tas visu vēsturi un cilvēku pardzīvojumus gadu tūkstošos radīja tādus, lai izaugtu paaudze, kas būtu sagatavota seriāla lūkošanai.
Un tagad esam tie laimīgie, kas dzīvo laikā, kad Čaks Noriss izbauda savus darba augļus. Un tad, kad visi būs redzējuši seriālu par viņu, tas pasauli iznīcinās.
Tapēc skatāties seriālu par Čaks Norisu un paātrināt pasaules gala iestāšanos...
Kā arī mūsos katrā mīt gabaliņš no Čaks Norisa
QUOTE(Church @ Apr 24 2007, 15:41)
un ar ko tu esi labaaks? beerniishkjiigaa maksimaalismaa nepienjem nekaadu kritiku, analizeejot tavus dzeestos postus atradu 1/3 no vinju teksta sastaavoshu no pilniigs cirvis, pilndiigs dunduks, cirvis x2 , galiigs eezelis, dolbaks, sippis, siipols, 1 posts ar 100% spama saturu, citi - ar 100% lamaashanos par kritizeeshanas meegjinaajumu pamaniitajaam kljuudaam.
un ? vai tad es saku , ka esmu labāks? kur tas tika minēts?
Nu palasīji tu manus dzēstos postus....ko tad tādu gudru atradi vai taisni otrādi-? Spams ? Un tu pats esi ļoti precīzs un nekad nemet spamu iekšā...tie ir tikai pretjautājumi tev- jo tu pats šinī topikā uztaisīji oftopiku ne?
Tātad neesmu viens , kas melns jātaisa.....man tikai biki interesanti paliek vērojot dažu labu indivīdu reakciju......nu ja jau Jūs te esat tik labi ziglītoti un uzskatat manus izgājienus par bērnišķīgiem ..ko tad reaģējat?
Tāka mīļie bērnudārza iemītnieki tai skaitā arī es, jeb smilšukastes apmeklētāji (domāts-forums) - es jau šiet members esmu diezgan ilgi un 99% šeit vēl nebija , kad es jau pirmos postus metu iekšā...man šis forums noder par lasāmvielu un to ko nezinu nemuldu ar to izriet , ka mani posti netiek pārāk mesti posta pēc..daži izņēmumi ir bijushi....
tad nu tā vaisr no manis nebūs nekādu oftopiku un ar to šo sadaļu vairs nepiesārņošu!
best regards - seto
Shumins
Apr 26 2007, 12:58
QUOTE(Seto @ Apr 26 2007, 10:53)
tad nu tā vaisr no manis nebūs nekādu oftopiku un ar to šo sadaļu vairs nepiesārņošu!
best regards - seto
Nevaiga atkārtot citu kļudas...
Droši raksti - neviens tev nekā nepārmet. Protams, ka te ir daudz cilvēku, kas mēģinās tev oponēt un apstrīdēt tevis teikto. Bet taču pats saproti, ka sākt lamāties vēl tavā vecumā ir pavisam bērnišķīgi. Kāds uzraksta citas domas, bet tu uzreiz par sīpoliem. Nav stulbi, ne?!
Taču daudzi, kas te varbūt nepiesakās, dala gan tavas, gan sippa domas. Esam taču tik dažādi...
Tāka ievelc dziļāk elpu un nomierinies - izdomājot ko vēl interesanta iepostot.
Un protams tava senā atrašanās te ne ko nenozīmē. Vai nu kāds var uzrakstīk kā laba, vai te jau gadiem sēž un leik smailiņus un bildes. Būs jau labi...
ShinChan
Apr 26 2007, 13:23
QUOTE(Shumins @ Apr 25 2007, 14:46)
Nezinu kā jūs, bet man piederu pie Čaka Norisa reliģijas.
Nezinu kā citi, bet es arī...
"In the eyes of a ranger,
The unsuspected stranger
Had better know the truth of wrong from right,
Cuz the eyes of a ranger are upon you,
Any wrong you do he's gonna see,When youre in Texas look behind you,
Cuz that's where the rangers are gonna be"
Šo es katru vakaru tēvreizes vietā skaitu.
Un kas pat svarīgākais, Čaks Noriss ir spēcīgāks par visiem ...ja neskaita Bruce Lee, bet viņš jau ir mirisl'diz ar to zaudējis savas dievišķās spējas. Vēl viens būtisks moments. Volkera labā roka ir melnādainais, bet kreisā sieviete. VAi nav jauki? Nekāda rasisma vai dzimumu nevienlīdzības, lūk to es saucu par svēto trīsvienību.
Šo es katru vakaru tēvreizes vietā skaitu.
Un kas pat svarīgākais, Čaks Noriss ir spēcīgāks par visiem ...ja neskaita Bruce Lee, bet viņš jau ir mirisl'diz ar to zaudējis savas dievišķās spējas. Vēl viens būtisks moments. Volkera labā roka ir melnādainais, bet kreisā sieviete. VAi nav jauki? Nekāda rasisma vai dzimumu nevienlīdzības, lūk to es saucu par svēto trīsvienību.
amerikāņiem vienkārši katrā filmā ir jāatstrādā savi procenti melnādaino. pat tāds likums pastāv filmu industrijā. ja tavā filmā visi ir baltie, tu esi rasists, ar tevi tiesājas, u.c. tā kā tas nav jauki, bet tam tā jābūt.
par čaka norisa eksistenci ar segvārdu dievs, es arī varētu atbalstīt. kā nekā, kurš gan cits ir spējis aizskaitīt līdz bezgalībai un atpakaļ...divreiz.
ja tā padomā - kamēr man nepierādīs, ka dievs eksistē, es viņam neticēšu. thats all you mortals!!
Tigra2
Apr 27 2007, 17:44
es priecaajos, ka tik daudzi nu ir pieveersushies chakam norisam. Es uzvedu shuminu uz pagaismiibas un patiesiibas celja un tagad atklaajas, ka te ir veel kaads muusu religjijas piekriteejs. Cik briiniskjiigi... sniff, sniff...
Btw... pie Reval hotel Latvia, paari ielai uz sienas ir izpuusts chaks noriss, taa ir muusu galvenaa ikona un pieluugsmes vieta, katru reizi kaa es noeju garaam ikonai, es nometos celjos un klanos taa virishjaa speeka un sieviskjaa valdzinaajuma priekshaa... (liecinieki var apliecinaat)
mana iecienītākā vieta ir uz miera ielas. tur arī norissdievs uzpūsts. tas tikai pierāda, ka ir vēl daudzi tādi, kā mēs.
QUOTE(Seto @ Apr 24 2007, 10:01)
Pirmām kārtām jau nu: džeks, kam
IR kakls.
Parējais ir sekundārs.
es jau šiet members esmu diezgan ilgi un 99% šeit vēl nebija , kad es jau pirmos postus metu iekšā...
Oh, you teh manly man!
tāpēc ka Sērfija posts ir kvalificējams kā spams kurš ir mērķēts uz konkrēta foruma biedra apņirgāšanu, kā rezultātā var rasties nekontrolējams spams un fleims, kura rezultātā atkal nāktos slēgt ciet kārtējo topiku par reliģiju.
Tu arī dzīvē esi tāds by-the-rules paipuisītis? Like, kāds kaut vienu diskusiju šajā pirmspubertātes embriju un trīsdesmitgadnieku bērna prātā forumā, uztver nopietni.
Un, ja nu runājam par tēmu:
Kurts Vonnegūts, kurš ir 1) mans favorīt-rakstnieks; 2) beidzot miris; reiz rakstīja, ka "viņa bija muļķe, arī es, un principā visi, kas domā, ka saprot to, ko dara Dievs". Toestj - pat, ja kāda pārāka būtne eksistē, nav absolūti nekādas jēgas censties izfunktierēt kādas ir mūsu attiecības ar to un kādu labumu (paradīzi)/ļaunumu (elli) mēs gūsim pēc kātu atstiepšanas. Lai nu kas, bet brīvība no dažādiem prātuļojumiem par pēcnāvi un sekošanu reliģiskām dogmām, padara dzīvi visnotaļ patīkami bezrūpīgu.
QUOTE(Tigra2 @ Apr 27 2007, 17:44)
Btw... pie Reval hotel Latvia, paari ielai uz sienas ir izpuusts chaks noriss, taa ir muusu galvenaa ikona un pieluugsmes vieta, katru reizi kaa es noeju garaam ikonai, es nometos celjos un klanos taa virishjaa speeka un sieviskjaa valdzinaajuma priekshaa... (liecinieki var apliecinaat)
Lai Čaks Noriss ir ar tevi, mans bērns.
Piederu pie šīs pašas reliģijas. Vispareizākā ticība ever.
Shinobi-sama
Apr 29 2007, 20:33
QUOTE(kahi @ Apr 26 2007, 20:03)
amerikāņiem vienkārši katrā filmā ir jāatstrādā savi procenti melnādaino. pat tāds likums pastāv filmu industrijā. ja tavā filmā visi ir baltie, tu esi rasists, ar tevi tiesājas, u.c. tā kā tas nav jauki, bet tam tā jābūt.
Nu nav gan taa. Kaadu filmu gribi taadu taisi. Btw, es neatminu melnos ieksh Gredzena paveelnieka, kas reprezenteetu humanoiidus ar melno aadas kraasu.
Viss atkaraajas vai tev vajag melnos vai nee, kaa arii var gadiities ka tev melnie vienkaarshi nepatraapas kaa statisti. Proms ateikt tev nav tiesiibu balstoties uz aadas kraasu, bet ja sizhets nepieljauj, mellos, tad nu nekaa.
Btw, es neatminu melnos ieksh Gredzena paveelnieka, kas reprezenteetu humanoiidus ar melno aadas kraasu.
LoTR tika filmēts Jaunzēlandē. Un, kā visam, kas netiek ķerts lentē brīvo un drosmīgo zemē, Hollywood rules don't apply.
Bet, ja pa tēmu (!!!), tad čigga niggu kvota tiešām nešķiet visai ticama. Ir dzirdēts par vairākiem citiem nosacījumiem, galvenokārt bērnu, dzīvnieku un sieviešu sakarā, bet uz melno zeltu arī tur, kā jau visur, visiem ir
pofig.
dieviibas ect gan eksistee gan neeksistee...
mana religjija ir kvantu fizika!
(arii par dziivi peec naaves nenaakas domaat - ja kaads nezin ko es saku "quantum immortality" - uzguugleejiet) =3
Ragana
Apr 30 2007, 11:15
QUOTE(Tador @ Apr 30 2007, 02:48)
dieviibas ect gan eksistee gan neeksistee...
mana religjija ir kvantu fizika!
(arii par dziivi peec naaves nenaakas domaat - ja kaads nezin ko es saku "quantum immortality" - uzguugleejiet) =3
Es DIEVINU to teoriju...
Nujā, kvantu fizika rullē, tā ir vislabākā lieta, kam ticēt.
SeriousFanat
May 4 2007, 17:46
Es esmu agnostiķis. Reliģija kā tāda ir pārāk konkrēti noteikta, tajā pašā laikā zinātne daudz ko apgāž, tāpēc es necenšos konkretizēt kam es ticu, ticīgie to darot, sakritības uztver kā laimīgu likteni, nelaimes, katastrofas tajā pašā laikā nodēvējot vai nu par Dieva dusmām, par Dievam līdzstāvošu spēku (piemēram, Sātana) ļaundarībām, likteņa postu. Ja cilvēks tic liktenim... man nav ko viņam teikt.
Es ticu, ka ir iespējams augstāks spēks, kas mūsu apkārtni maina pēc saviem ieskatiem, tomēr, manuprāt, cilvēkam pašam ir sava griba un viņš var darīt ko grib (Pēc savām iespējām un brīvības, protams).
kā ye tika minets viena vietā ja man tass peksšņi ienāca prātā par to eliģiju jo kautkam tak ir jātic jo nevca\r būt ka neviens netic nekam. Mēs visi esam indeviduāli un tocam katrs avam lai kads pacaka pretejo. Es neuzskatu ka kādam tagas pēkšņi ir taisnība šinī forumā es vienkarši gribu zināt kādi ir katram uzskati par to kas tagad tiek runāts. Man vienalga vai ir vai nav šis (sātans vai nav ) tas tak galīgi virnalga jo kāds domā ka ir un kāds ka nav mēs katrs aizstāvam savu taisnību un daram tā kā ir pareizi. es ticu sātanam un es ticu dievam vienīgais par kādiem grēkim mes nonākam tai ellē vai paradīzē. KATRAM SAVI UZSKATI VAITAD NE???????
aatri paarskrienot ar aciim atradu 17 kljuudas. vai kaadu palaidu garaam? jebkuraa gadiijumaa, alkohols ir ljauns. ietekmee ne tikai dikciju, bet arii rakstiit prasmi.
QUOTE(Sword @ May 4 2007, 21:56)
kā ye tika minets viena vietā ja man tass peksšņi ienāca prātā par to eliģiju jo kautkam tak ir jātic jo nevca\r būt ka neviens netic nekam. Mēs visi esam indeviduāli un tocam katrs avam lai kads pacaka pretejo. Es neuzskatu ka kādam tagas pēkšņi ir taisnība šinī forumā es vienkarši gribu zināt kādi ir katram uzskati par to kas tagad tiek runāts. Man vienalga vai ir vai nav šis (sātans vai nav ) tas tak galīgi virnalga jo kāds domā ka ir un kāds ka nav mēs katrs aizstāvam savu taisnību un daram tā kā ir pareizi. es ticu sātanam un es ticu dievam vienīgais par kādiem grēkim mes nonākam tai ellē vai paradīzē. KATRAM SAVI UZSKATI VAITAD NE???????
Pārrēcos šo lasot.
vajag zināt mēru.
ticības definīcija: ticība ir spēja pieņemt to, ko iedomājamies esam patiesību, bet nevaram pierādīt. - dens brauns.
SeriousFanat
May 5 2007, 18:44
Āmen, brāli. Vai ir vēl kāds, kurš atbalsta vispārāko ticību - dzer-budismu (piesakās droši)?
Nu varbūt man arī kādas muļķības parakstīt...
Latvijā saradās ļoti daudz reliģisku sektu. Ziņās par to stāsta pat (es nezkāpēc ziņas skatos... jāpārstāj to darīt. TV Ziņas=evil (pilnas ar negatīvu informāciju)). Sektas aug abnormālā ātrumā, Latvija kļūst par Eiropas sektu centru. Cilvēkiem laikam darīt nav ko un kļūst traki.
Reliģija ir bīstama.
Cik nu es atceros, pirms gadiem 15 lasīju bērnu bībeli - seno laiku vēstures grāmata ar fantasy elementiem. Vēturi mēra karos. Sākas viens karš, pēc tam beidzas un sākas nākošais. Ar nagliņām cilvēkus pasit vēl. Tikai te vēl parādās kaut kāds Dievs, kam patika pašaudīties ar Fireballiem, Lightningboltiem un it sevišķi patika ar ūdens elementu papludināt pasauli. Bērnu grāmatās tādu vardarbību apraksta... vienkārši šausmas.
Īstajā pieaugušo bībelē laikam kaut kāds Elfen Lied notiek vispār.
Samāca bērniem velns zina ko ar tām bībelēm, un pēc tam sarodas visādas reliģiskas sektas ar visādiem jauniem izdomātiem blakusstāstiem. Pēc tam sāk uzmākties visiem, prasīt naudu, piedalītie trakos pasākumos (cik nu es pa TV redzēju... vispār jāpārstāj skatīties TV. TV=evil)
Vispār man liekas, kā fantasy būtne, Dievs un Sātans ir viens un tas pats. Staigajot pa ielām gar visādām dīvainām baznīcām, nevar zināt kas tur par sektām atrodās un ko tie dara. Kurš pielūdz Dievu, kurš Sātanu nevar atšķirt. Ieies kādā baznīcā nezin, kas ar tevi notiks.
Es vispār cenšos no reliģijas turēties pa gabalu.
Vot tikai dīvaini, ka daudzi te ir, kas tic Čakam Norisam.
Vai viņam ir kāds liels sakars ar anime?
Ja es kādam ticētu, ta varētu ticēt, piemēram, Inuyasham. Bet tā nav reliģiska ticība, bet vienkārši normāla otaku-cilvēka ticība.
Es atljaushos sevi deeveet par paarliecinaatu agnostikji ar visaam no taa izrietoshajaam sekaam. Free will is everything.