Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pikniks jūrmalā 28. aprīlī.
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
kaiva
laugh.gif Jābeidz spamot gan.
Bet nekādu riteņu, savādāk dabūsiet mani kāds siet pie stūres ar striķi.

Kaiva1. -Kāpēc tu atkal viswm jauc jautrību???"-
Kaiva2.-Tāpēc, ka es braukt ar riteni nemāku!!!-
Kaiva1.-Tātad es sapratu pareizi. Tu nemāki peldēt, nemāki braukt ar riteni un adīt zeķes arī nemāki!!! Tev ir kāds attaisnojums savai nemācēšanai???
-Kaiva2-Jup. smile.gif Riteņi ir ļauuuuuni, ūdens ir ļauuuuuuns un tu, mans otrais es, arī esi ļauns.- sad.gif

Tātad, pēc neliela siekšējās diskusijas, nekādu riteņu. laugh.gif Bet skats ar tantiņām būtu labs.
Un, lai cik silts arī nebūtu, pie jūras vienmēr ir aukstāks, tā kā, ņemt līdzi džemperus. laugh.gif
lilion
*Histēriski smejas* ar riteņiem braukt uz bolderāju? Kopš es ar riteni notriecu gandrīz ķertu tantiņu, kura man nāca virsū, nav entuzaisma. Turklāt iznāktu savā ziņā pastulbi, jo daži cilvēki nemāk braukt , un ko tad viņiem darīt skriet pakaļ?
Turklāt es nezinu vai man būs entuzaisms riteni vest no Pļaviniekiem uz centru, pēc tam uz Bolderāju, pēc Bolderājas uz mistisko Kalngali un no Kalngales ar 2 transporta līdzekļiem uz Pļavniekiem.
+ vēl tam visam, man nav ne ķiveres, ne dubļu sargu, ne tiesību un pat vienu riteņa atstarotāju pazaudēju. biggrin.gif biggrin.gif Bet tā jau var * cenšas nedomāt par radiniekiem *.
Laiku it kā sola siltu, tad jau būšu.
Misa
Yay manējais atkal nemaniija , ka posto no tigras XD
ideja par riteņiem liekas biku slima...man ne iipashi patiik. BET laika apstākļu uzlabošanos tiešām sola... tāpēc ganjau, ka buus labi.
exile
unsure.gif nu, tad tas pikniks pie juuras notiek? Citaadi te visi pieklusa. Tomeer riit tik silti nesola (tikai +10 un veejsh 3-7m/s, bet saulains). Vismaz priecee tas ka nesadegshu saules liesmaas...
Shumins
QUOTE(Tigra2 @ Apr 14 2007, 17:40) *

Notiks 28 aprīlī.
Pie origo pulksteņa vāksimies 10:00.
Līdzi jāņem sega, dvielis, vai kas cits uz kā sēdēt, piknika grozs ar ēdamo.

Nejau visi tusi tiek atcelti vai pārlikti dry.gif
Tigra2 jau visu laiku nesēž netā, lai atbildētu uz katru sīko jautājumu. Tuss būs 99,99%, kā teikts pirmā postā, bez visām jūsu papildus šizo idejām. Varbūt naigaidīta aizkavēšanās piecelšanās dēļ - 0,01%. Šovakar tiks savākta paika pēc darba un uzsākta gatavošanās. Tāpat arī citiem vajadzētu ko paņemt līdzi, lai nau jāgrauž jūrmalas smiltis.

Ko Tigra2 apsola, tā arī ir... ph34r.gif

Līdzi nekāda alkahola un cigarešu or citas narkotiskās vielas, vandāļus un tos, kas nemācēs uzvesties, Tigra2 iekaustīs, kā jau parasti. Tāka esat pie pulksteņa un būs okey laugh.gif

Domāju, ja kas vēl pamainīsies saistībā ar pasākumu, Tigra2 vakarā ko iepostos papildus - varbūt der iemest aci, lai paskatītos.

(P.S. šis posts ir tapis pēc manām personīgām zināšanām - pēc tā ko plānojam ar Tigru2 darīt rīt paši)

IPB Image
Seven_of_zero
Taatad. Jurmala nav Bolderajaa! Jurmala ir Pie daugavgriivas. Ar 3 Autobusu liidz galam vai 36. un 36a liidz pieturai dispeceru punkts. So Es? blink.gif BUSU 100%. biggrin.gif tas tak mans BEKJARD. Gaid'isu jus vissus Galapunkta.
Mosh panemsu grillu. biggrin.gif

UPDATE

KARTE 1. Galapunkts.
2. Slepenaa rakesu....... eemmm Manas Majas.

Storm
Es zinu, ka esmu bremze, bet es arii gribeetu ierasties smile.gif
lilion
Būšu, gan es, gan kaiva * ja nu vien, kāda no mums nesaslims, vai arī nesalauzīs kāju*
Mani var sazvanīt pa šo brīnnumjauko septiņciparu virknējumu- 29751893.
Kā mani varēs pazīt ? Pēc kaivas un zilas vīriešu hūtes .
Tā, tātad līdz svētdienai.
Shumins
QUOTE(lilion @ Apr 27 2007, 16:06) *

28. aprīlis 2007.gadā ir sestdiena. ph34r.gif
Ayumi
QUOTE(Shumins @ Apr 27 2007, 17:25) *

QUOTE(lilion @ Apr 27 2007, 16:06) *

28. aprīlis 2007.gadā ir sestdiena. ph34r.gif

Ak nu, tas nav tik būtiski.

Es uz jaut. zīmes. Tagad nezinu, vai tikšu. biggrin.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Kā noprotu tie kas vāksies centrā, brauks līdz 3 autobusa galapunktam, no ko es ir secinu ka man tas nav izdevīgi un visticamāk ka uzreiz pa taisno braukšu uz Bolderāju.
Seila
Laikam būšu uz jautāšanas zīmes (kā tad. Aizgulēšos vienkārši) . paskatīšos kāds būs laiks smile.gif
Mimi
Tā dā!!! Jēēēs. I love my parents, ya know~
Es netieku... Finally, Tigra, vari mani izsvītrot no slīcināmo listes. vajadēs meklēt sev jauno upuru >3. crappy. nu vot tā.
Kentaishi
Mani vienkārši nevar neatpazīt. tongue.gif
kika-chan
dooh es nezinu vēljoprojām... ja varēšu tad ar tik uz kādu stundu... bet diezvai es būšu... man 50 uz 50 biggrin.gif
Erik4xp
Euuuuuuuu... es ar būšu!!! laugh.gif
Katram gadījumam atgādinu...
Tigra2
Njam, riit visus gaidu pie tā paša origo chan.. rosol-produkti mums ar shumi sapirkti.. >;) he he he... rosols owno. ^^

nu labi, zachi, gaidiishu, tschuus!
Isabel Carmin fon Edelhain
Negribas gan piesaukt, bet ja nu rīt lietus?
Vismaz dzirdeju ka ir tāda iespējamiba.
Tomoko
Liksim uz glavas miskastes vai Rimi maisus! >:3 Visu mūžu to esmu gribējusi darīt.XD
Bet ja tā nopietni.. Nezinu.. Moška zem kāda jumtiņa blakus kādam bomāriņam iekārtosimies?
Karamele
man par lietu personīgi poh. XD
Jums par nelaimi es offic būšu un varu garantēt arī par to, ka tomoko piecelsies, jo es viņu modināšu XD no rīta arī visdrīzāk sapirkšu paiku n' so.
Seila
Nu vot. Par nožēlu sev ( izmetu visas cigaretes biggrin.gif) Netieku. Kāpēc? Steidzami jābrauc uz laukiem sad.gif Novēlu jums labi izklaidēties... smile.gif
Kikyou
Un es par to uzzinu tikai tagad. Fak, nu! =_=
Shatako
Damn! ;_; Es nezināju ka 28 apr. jau bija un vakar tikai attapos! biggrin.gif
Varb sarīkojam vēlvienu izbraucienu pie jūras krūts? Tikai kad?
Es domāju, ka pēc kāda mēneša, jo būs silts. :3 Un cilvēki kas bija uz pikniku arī vēlēsies braucienu atkārtot! :3 Un varb tiks tie kas netika uz iepriekšējo! ;D
Mimi
Nu - kā tad gāja laimīgajiem? =-= žēl, ka es netiku... Pastastiet vismaz, un varbūt bildi ieliekat, ja ir? Vismaz zināšu, kā jums gāja... Y_Y
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.