Blaa blaa blaa....
Te bija teksts, kas vairs nav aktuaals.
Inchukalns parnests uz nakamsestdienu 21 aprili
esmu paaraak nogurusi, lai ciiniitos un mekleetu kursh buus kursh nebuus. Ja tie kuri tieshaam veelaas braukt uz pirti var savaakties kuplaa skaitaa, tad luudzu
varbuut es apsveershu braukshanas varbuutiibu
Man ir jaut.? Vai šo datumu kkādu iesmeslu vai kāda idivīda dēļ pārcels, es neprasu par sevi, jo man jāzin iepriekš kuru dienu izbrīvēt.
P.S. Cenas?
Datums nemainiisies
Izmaksas
celjsh turp un atpakalj (vilciens 1,5 aptuveni)
Es gribeetu, lai paartikai metam visi (taapat kaa iiri)
Es saku 2,50Ls kaa peedeejaa tusaa
min cilveeku skaits liidz ar to sanaak 20 (pietiks tikai iirei)
Ja nu pietruuks segshu es (mana dzimshanas diena tipa /ar smagu nokaveeshanos, gan/)
Naaks tuvak, varees precizeet ciko satiekaas lai dotos kopaa, kam dot naudu utt
Shaisuke
Mar 7 2007, 23:57
Es būšu būšu
Labāk saliec info par izmaksām pirmajā postā.
~BN~
Naktspukjiite
Mar 8 2007, 02:00
Dārgā māsa, jūtu ar sesto maņu - ja neatbraukšu, tad tu ar mani visu mūžu nerunāsi.
Count me in.
Pavisam noteikti braukšu
Isabel Carmin fon Edelhain
Mar 8 2007, 17:15
Vari pieskaitīt
Naktspukjiite
Mar 8 2007, 17:54
QUOTE(alt @ Mar 6 2007, 21:01)
Maasa Raine (Naktspukjiite) nu shoreiz es tevi vilcienaa ievilkt nevareeshu
Arī nevajadzēs. Šoreiz labprātīgi.
Es centiishos neierasties.. ;_;
btw
liidz briidim kad ierodos, tauta nedriikst nodzerties
Vismaz kaads veids pildiit NERV funkcijas
Kentaishi
Mar 9 2007, 13:29
Es arī būšu, piedevām pilnīgi noteikti. Vismaz mākslas skola neiekrīt, citā gadījumā gan citiem par prieku, citiem par nelaimi mani neredzētu.
es ar buushu ^.^, pavisam noteikti...ja nu vienīgi nebūšu salauzusi pāris kājas vai rokas XD
aivvv piedalaas vai kaadu nnemssu liidzi veel padomaassu...
lastguru
Mar 14 2007, 00:13
QUOTE(alt @ Mar 6 2007, 21:01)
Shaisuke (es tevi tur gribu redzeet
bez tevis veel taapat pagaidaam nevar hi hi)
kaa taa?
QUOTE(Ghoul @ Mar 8 2007, 22:55)
Es centiishos neierasties.. ;_;
aiz pirsinga aizvilkshu
kursh iisti plaanoja Edgaru liidzi njemt, kuram pierakstiitiit?
BN vai Lostguru?
lastguru
Mar 15 2007, 00:52
BN
Es arii labpraat piedalitos ]
Es labraat ar gribeetu braukt!
Gribu, taču, pagaidām, uz lielas jautājuma zīmes. Lielas un treknas, redzēs, kas un kā būs aprīlī.
Klokjvaarpsta
Mar 18 2007, 22:23
QUOTE(Dranzer_g @ Mar 15 2007, 20:52)
Labi, labi, braukshu es arii, bet nekad jau nevar zinaat vai peedeejaa briidii kautkas slikts nenotiks, taapeec apsoliit nevaru
es braucu
ja vien shaisukei nav iebildumu
+nemu lidz vienu cilveku
opaa es juutos baigais postotaajs starp tiem kas raksta ssajaa pavedinaa
iznnemot protams dazzus
ceru ka saprataat maajienu
ChickOo
Mar 20 2007, 11:33
Welll... Jaasaak jau domaat ka es arii laikam vareetu ierasties.!!!
QUOTE(ChickOo @ Mar 20 2007, 10:33)
Welll... Jaasaak jau domaat ka es arii laikam vareetu ierasties.!!!
Tu nevis varetu, bet ieradiisies
aigarius
Mar 20 2007, 21:36
Es būšu.
Labprāt pievienošos. Kaut, gan iespējams, ka nāksies strādāt
Shumins
Apr 9 2007, 22:01
Tigra2 solaas njemt liidzi Shuminu...
Laigan briinos, ka sarakstaa neredzu ALK, taksh secinu, ka tas speciaali, jo ALK ir Inchukalna standarta apmekleetaaju sarakstaa. Vai gadiijumaa izdots sausais likums?
Tachu es gan buushu, un domaaju liste ar cilveekiem paliks garaaka. Sen neesu uz taada veida tusinjiem bijis un domaaju panjmet liidzi savu Standarta drinku - kaartiigi atpuushoties. Kas neatpuushas, tam nav speeka uzsaakt nekaa jauna
Njap, domaaju, ka tie kas veelas braukt veel - labaak piesakaas, kas zin, ka cilveeku truukuma peec neatcelj tusu or citaadi. Taapat citi grib satikt konkreetos cilveecinjus - protams taa cilveecinja vaards listee kaadu papildus atvilktu. Skataas un domaa - man gan patiik teikt, vairaak cilveeku - vairaak bardeka un vairaak Action. Taapat katrs tagad noliidis savaa stuurii un nekaa neraksta - bet satikties visiem gan ik pa laikam dereetu. Taaka visas tusinju standarta meebeles ceru redzeet arii shoreiz, bija daudz laika izbriiveet laika or iekraatu naudu, taaka nekaadas atrunas shoreiz neder.
Un pa aiz ironijas laiks arii paliek aukstaaks - taaka domaaju buus okey
Karamele
Apr 9 2007, 23:54
ja viss nesāksies no rīta, bet gan ap kādiem 5 vakarā, tad domāju, ka varētu piebiedroties, ja vien kādam nav kategorisku iebildumu pret mani XD
beata^_^
Apr 10 2007, 00:13
karoch es ar buushu ja viss tiesham notiks + man veel bus viens cilveks liidz
Kentaishi
Apr 10 2007, 00:46
hmm..... 21 cilvēks, normāli.
ES laikam ņemšu līdzi vēl vienu purniņu, šamējais gan ir reģistrējies, bet simts gadus nobāzis savu pēcpusi kaut kādā akvārijā un nelien laukā. ^_________^
Iori Yagami
Apr 10 2007, 09:47
Taa, cilveki, aktualais jautajums.
Jo sestdiena 14. aprilis ir officiali darba diena, vajag sarunaties cikos tiekamies pie stacijas/cikos brauksim.
Parasti mees braucam ar viilcienu, kursh iet kaut kur 18:00.
Mani tas apmierina (tipa es paspeshu), bet kaa ar citiem?
Well. Man personīgi darbs beidzas piecos. Tas ir ap sešiem knapi esmu stacijā.
Karamele
Apr 10 2007, 14:02
QUOTE(Iori Yagami @ Apr 10 2007, 09:47)
Taa, cilveki, aktualais jautajums.
Jo sestdiena 14. aprilis ir officiali darba diena, vajag sarunaties cikos tiekamies pie stacijas/cikos brauksim.
Parasti mees braucam ar viilcienu, kursh iet kaut kur 18:00.
Mani tas apmierina (tipa es paspeshu), bet kaa ar citiem?
Vilciena laiks priekš manis personīgi perfekts, bet kur tieši tikties? varbūt pie origo pulksteņa kādos 17.00?
Shumins
Apr 10 2007, 14:26
QUOTE(Karamele @ Apr 10 2007, 13:02)
Vilciena laiks priekš manis personīgi perfekts, bet kur tieši tikties? varbūt pie origo pulksteņa kādos 17.00?
Varbuut visu var ljoti vienkaarshot, taapataam visi zin kur jaabrauc, vai kaa tur nokljuut...
Taapeec doma cita, cikos tur var tikt iekshaa un tusu runaa savaadaak - tiekamies Inchukalnaa piemeeram uz 18:00 un miers.
Dazjreiz visiem tur pie Origo jaaniikst un jaasalst kameer dazji "special" kadri ieradiisies laikus. Parasti taapat visi nekad nevar izchammaaties un gaidiishana ievelkas uz stundu. Tas man liekas sviestaini.
Vilcienu saraksts taapat ir netaa apskataams, var arii sarunaat tikties uz konkreeto vilcienu arii. Kas kaveejas, lai brauc pashi
Skaatas un padomaa, es gan personiigi atrastu sev izdeviigo laiku - aizbrauktu, samaksaatu naudu un tusotu - bez probleemaam. Visiem taapat nekad nevar izdabaat un par konkreeto laiku darba dienas deelj buus probleemas.
Tjāx, gribēju te parādīt savu purniņu un pateikt, ka arī visticamāk būšu [un man līdzi varētu būt Kima].
Un man arī der ideja par vilcienu 18os
daranjkjiiba, ja nekljuuds tad man 18:00 lekcijas beigsies >_< es gan ceru ka paarcels uz agraaku laiku, bet taa ir maza ceriiba.
Shumins
Apr 10 2007, 20:40
QUOTE(harpy @ Apr 10 2007, 19:01)
daranjkjiiba, ja nekljuuds tad man 18:00 lekcijas beigsies >_< es gan ceru ka paarcels uz agraaku laiku, bet taa ir maza ceriiba.
664P 1234567 Dīzeļvilciens 14:02 14:55 Rīga pasažieru - Lugaži
650P 1234567 Dīzeļvilciens 15:40 16:36 Rīga pasažieru - Sigulda
652P 1234567 Dīzeļvilciens 17:26 18:22 Rīga pasažieru - Sigulda
668P 1234567 Dīzeļvilciens 18:01 18:42 Rīga pasažieru - Lugaži
654P -----6- Dīzeļvilciens 19:00 19:56 Rīga pasažieru - Sigulda
660P 1234567 Dīzeļvilciens 20:58 21:53 Rīga pasažieru - Valmiera
Veel tu vari paspeet uz 19:00 un 20:58
Iespējams, ka tie, kas brauc agrāk var norunāt, ka brauc kopā un tie, kas tiek vēlāk var vienkārši norunāt cikos brauc kopā, ja ir liela nevēlēšanās braukt pa vienam
Vismaz man nav nekādu personīgu problēmu braukt vienai. Tomēr cik zinu cilvēkus tad ir tādi, kam braukt pa vienam šķiet pārāk garlaicīgi- vai arī bailīgi...
Iori Yagami
Apr 11 2007, 08:25
SVARIGI!!!!!!!!!!!!! UPDATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Taa, sarunashanas laikaa notika maza kljuda - Inchukalns bija sarunats uz
21. aprili Tas ir nakamsestdien.
Atvajnojamies par neertiibam
Teh, tagad noteikti naf nekaadu neeertiibu
@ Seila - bet ir jau tie, kas nezina cik taalu jaabrauc un pilniibaa neorjenteejaas vilcienu stacijaa un vienmeer aizbrauc ne tur kur vajag >_< ( harpy labprata brauktu viens, ja vien vinjai nebuutu shitaas probleemas..... )
QUOTE(Iori Yagami @ Apr 11 2007, 08:25)
SVARIGI!!!!!!!!!!!!! UPDATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Taa, sarunashanas laikaa notika maza kljuda - Inchukalns bija sarunats uz
21. aprili Tas ir nakamsestdien.
Atvajnojamies par neertiibam
Tad patiešām nav nekādu neērtību un problēmu
Super
paldies, ka tāds Update. Tā tiešām pat ir labāk
Klokjvaarpsta
Apr 11 2007, 15:17
Hm, nebuutu sveetiigi topika nosaukumu pamainiit?
Iori Yagami
Apr 11 2007, 15:31
QUOTE(Klokjvaarpsta @ Apr 11 2007, 15:17)
Hm, nebuutu sveetiigi topika nosaukumu pamainiit?
Buus izdarits, bet vakara, kad tikshu pie maajas datora
ak jaa tas +1 iespejams partaps par +2, viens par kuru galvoju iespejams bus Valts Baķis
a trs ta ari paliek uz jautajuma zimes
Dranzer_g
Apr 11 2007, 22:38
QUOTE(alt @ Mar 7 2007, 16:59)
Datums nemainiisies
Izmaksas
celjsh turp un atpakalj (vilciens 1,5 aptuveni)
Es gribeetu, lai paartikai metam visi (taapat kaa iiri)
Es saku 2,50Ls kaa peedeejaa tusaa
min cilveeku skaits liidz ar to sanaak 20 (pietiks tikai iirei)
Ja nu pietruuks segshu es (mana dzimshanas diena tipa /ar smagu nokaveeshanos, gan/)
Naaks tuvak, varees precizeet ciko satiekaas lai dotos kopaa, kam dot naudu utt
un kapec tad datums tika paarcels ????????????????
vakaraa visi vienalga buutu savaakusies
slay3r
Apr 11 2007, 22:41
QUOTE(nua @ Apr 11 2007, 17:30)
ak jaa tas +1 iespejams partaps par +2, viens par kuru galvoju iespejams bus Valts Baķis
a trs ta ari paliek uz jautajuma zimes
no privacy!? No manis pēriens tev.
Tiekamies 21 apr
Alt 2 min tev garantētas
Shumins
Apr 12 2007, 22:27
QUOTE(Dranzer_g @ Apr 11 2007, 21:38)
un kapec tad datums tika paarcels ????????????????
vakaraa visi vienalga buutu savaakusies
Jap tieshi taa, buutu savaakushies gan...
Stulbi jau ir, ka laika tik maz - naakas visu kaut kaa sabiidiit un sabriiveet taas divas dienas tusoshanai. Un tad veel tas paarsteigums par paarcelshanu. Sviests kaut kaads, tad nu tai briivaa vakaraa seedeeshu home un priecaashos par to, ka vareeju taagad buut tusaa & stuff...
Tachu nekas, bet 21. apriilii uz Inci nebuushu :3
Skarbaa realitaate ^^
Nu tad lai jums tur 21. apriilii veicas
aaaa.... veel bishkin, bishkin. 5 dienas un es arii tiktu.. ek, nu ko, man naaksies tomeer gaidiit aiznaakamo pasaakumu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.