QUOTE(gramozeks @ Jan 5 2007, 14:33)
Hm...
Man par pasaakumi ir ko pateikt.
Dazzbriid man likaas kaviss ir Ok, ta4u citu briidi otraadi. Kaapeec? Taapeec ka:
1. cilveeki, kuri nemaak dzert vai arii pa6i neredz savu meeru saak uzvesties nepiedieniigi vai trauceet jauko cilveeku mieru (padomaasim kuri vai kurs tas bija). Es pret alkoholu izturos skeptiski (nah vajag alkogol, ja nezin meeru), taapeec ieteiktu naako6o reizi vispaar nenjemt nekaadu alkoholu saturo6u dziru <=== par 6o lietu vareetu atsevi6kji parunaat ar ALK-otakiem;
2. tika salauzts kreesls, apliets paklais ar alu, "izvarota" sve6a egle un tas vrtenis (labi, ka netika izsisti logi un sadezdzinaata maaja);
3. Otaku pasaakumaa biedaliijaas pavisam sve6i cilveeki, kuriem nebija nekaada sakara ar Otaku.lv vai Animi kaa taadu (Nav ko liist sve6aa daarzaa).
4. izraadaas, ka Shaisuke nevienam nav ljaavusi rakaaties pa sve6iem dokumentiem, bet dazzi jutaas it kaa tiem buutu ieveeroju6i vienliidziibas likumu - mans ir tavs un tavs ir mans.
5. ari manas mantas tika aiztiktas bez atljaujas piemeer CD ar GTO un pec neoficiaalaam zinjaam tika lidinaats pa istabu no vina stuura uz otru. SUPER!
Man par 6o pasaakumu necik dizzs iespaids nebija.
Varbuut naako6reiz pirms pasaakuma vispirms izrunaasim ko vareetu tur dariit un ko nee, citaadi peec tam ko seesim to arii pljausim.
Par šito es ar gribētu pateik kko. Pāgājušajā pasākumā laikam iejutās daži pārāk labi un pēc tam stāstot par tusu bēdājās, ka nav nekas salausts, tad šoreiz, lai nebūtu jābēdājās, ka neko nesalauza, tad savāca draugus līdzi un uz I-kalnu. Es gribu pateikt, ka nākamais pasākums, kas tika iecerēts februāra beigas iespējams nenotiks, jo mājas īpašnieces uzticība Shaisukei būs zudusi un ne viņas vainas dēļ. (Iespējams, ka es pats nesapratu, ko pateicu, bet tas ir domāts nopietni.)
Par alk, neko sliktu nevar teikt viņi sēdēja virtuvē un viss.
Alkohola aizliegšana nākamajā reizē, tas nav nopietni, tur tak brauc atpūsties, nevis adīt džemperus. Piem kā šajā reizē, katram atradās, ko darīt, citi pirtī, citi mājā twistu, mou(vai kā to spēli sauca), ps2 karoke, GO-anime all night long
, pat mazajā tumšajā istabā kāds kko darīja
(dzirdēju kko pa ausu galam) )
P.S. Gramozek kā sauca to animi, kuru tu skatījie portatīvajā? Sākās iz "I" burta, laikam.