Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ieteikums par art sadalju.
Anime forum > otaku.lv > Rules, Problems and Suggestions
Pages: 1, 2
jurc
QUOTE(edg @ Nov 1 2006, 21:59) *

Kaapeec gan nelikt, ka vispaar nekas no Useru Galerijaam neraadaas pie View New Posts?

Tas ir iespējams?
Bet neatbalstu, tāpēc, ka tad tiks apdalīti gan tie, kas patstāvīgi seko līdzi galerijas topikiem, gan tiks apdalīta pati useru galerija. Rezultātā būs daudz neapmierināti cilvēki (lasīt - spams), ko mēs galīgi negribam.

Domāju ka pinnotie topiki nebūs daudz... Kaut kad tevi noķeršu čatā.

Par atsevišķu apakšsadaļu.... nedomāju, ka tas pagaidām ir vajadzigs, jo labo zīmētāju ir pārak maz, lai viņiem taisītu atsevišku apakšsadaļas. Varbūt ar laiku, kad masteri būs daudz vairāk smile.gif
Cilveeks
Kaapeec gan nelikt, ka vispaar nekas no Useru Galerijaam neraadaas pie View New Posts?

stulbaakaa ideja ever... nenjem ljaunaa... dry.gif
Dead Star
Hmm tāda papildus ideja par galīgu iesācēju sadaļas izveidi un tādu kā amatieru(kas kaut ko skatāmu spēj uzmeistarot)-to,kuri darbi neraisa lielo skrējienu līdz istabas stūrim,lai varētu pasēdēt un atgūties no traumas, būtu galīgi zemē metama? unsure.gif
Revol
QUOTE(jurc @ Nov 1 2006, 21:05) *

QUOTE(edg @ Nov 1 2006, 21:59) *

Tas ir iespējams?
Bet neatbalstu, tāpēc, ka tad tiks apdalīti gan tie, kas patstāvīgi seko līdzi galerijas topikiem, gan tiks apdalīta pati useru galerija. Rezultātā būs daudz neapmierināti cilvēki (lasīt - spams), ko mēs galīgi negribam.

Ja tas ir iespeejams varbuut miiljaa miera labad vareetu izzveidot kaa individuaalu izveeli profila settingos.

Bez tam, manupraat, nebuutu slikti ja vareetu sho Useru Galeriju topicus atziimeet, lai vinji skatoties no galvenaas lapas "Last Post Info" pretii art sadaljai buutu vienoziimiigi atpaziistami un nejaushi, to nemaz negribot, nenonaaktu kaadaa user galerijaa, tikai taadeelj, ka kaads tai ir devis nosaukumu kas tieshi neliecina ka taa ir user galerija.
IPB Image
es nezinu vai es esmu vieniigais, bet es no user galerijaam izvairos kaa no melnaa meera, un deel topicu nosaukumiem kas ir nekonkreeti caur sho "Last Post Info" linku ir dazhas reizes bijis jaabuut ljoti nepatiikami paarsteigtam iekljusstot kaut kaadaas useru galerijaas.
LeoR
O, jaa, tas ir miilziigi nepatiikams paardziivojums, nejaushi nokluut kaadaa no useru galerijaam, visa diena sačakareeta.
edg
Revol, atbildes uz taviem jautaajumiem ir:
modi to nevar izdariit
un
modi to nevar izdariit

Tas otrais tieshaam ir paaraak sarezhgjiiti prieksh taa labuma. Bet customizeejamu View New Posts daudzi gribeetu, no taa buutu liels labums. Bet - Roze netaisiis un citiem neljaus taisiit. Es jau iedomaajos ideaalu situaaciju, kur var salikt ne tikai kuras sadaljas raadiit, bet arii atkjekseet "Vo, shito topiku vairs man neraadi!". Bet taa jau ir sapnjoshana smile.gif
ETM
to var izdariit baigi vienkaarshi: iznjemt Useru galerijas no art sadaljas un aizbiidiit, piemeram, uz fan fiction (kuru taapat neviens nelasa). tad arii netiktu chakareeti jaunie posti, skatoties no board index.
Taka
QUOTE(LeoR @ Nov 1 2006, 23:06) *

O, jaa, tas ir miilziigi nepatiikams paardziivojums, nejaushi nokluut kaadaa no useru galerijaam, visa diena sačakareeta.

Tu neesi tālu no patiesības. Dažu labu bildi tur cilvēkiem ar vājiem nerviem redzēt nav ieteicams...
Storm
Kaapeec NEKAS netiek dariits?? Vismaz tad luudzu pasakiet ka nekas NETIKS dariits... Atkal jauni briinumi saradusies galerijaas!!! VnK Shausmas!!!
jurc
Tikai mieru, tiks tiks kaut kas darīts. Tik tā kārtīgi jāizdomā ko īsti darīt smile.gif
Sigfa
Ok, viss buutu baigi labi, es tikai esmu galiigaa nesprashanaa, kapeec not=alone topiks ir pie meistardarbiem? Es ceru, ka taa ir kljuuda, jo vinjas darbi nevelk liidzi nevienam no paareejiem `meistariem`. Par Kikyou nestriideeshos, ziimee labi, cerams, ka tagad vinja pacentiisies vairaak, lai uztureetu savu `meistara` vaardu.
jurc
Es jau zināju ka tā būs. Vienmēr pamanās kāds izcelties.

not-alone zīmējumi salīdzinot ar pārējo useru galeriju ir ļoti labi ar sireālisma pieskaņu. Ne man vienīgajam viņi patīk. Var redzēt, ka pie zīmējuma ir rūpīgi strādāts, piedomāts, pielabots, piekrāsots...

Un pastāv tāda nolādēta lieta, kā - GAUME. Tev varbūt tādi zīmējumi izraisa riebubu, cits atkal par tādiem fano. Domāju ka strīdēties par šiem topikiem ir bezjēdzīgi.
Sigfa
Es jau shkjiet agraak teicu, ka ja meistars- tad meistars. Neviens nestriideesies ka meistars ziimee labi. Es gribeetu redzeet, kaa kaads te kautko pateiktu par Ito no Kazuki vai Pikis ziimeejumiem. Bet nu, dari kaa zini. Man gan shkjiet ka lai tiktu pie meistariem vajag vairaak prasmes.
Ragana
Kāpēc Zeloco galerija nav tajā forumā?

Vajadzētu uzrīkot kaut kādu balsošanu, kurus topikus likt "Sensei of art", nevis tikai tos, kas patīk modiem...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.