QUOTE(Sigfa @ Oct 24 2006, 16:28)
absurdistu humoru
Wtf, izraadaas eksistee pat taads termins, un wikipeedijaa (http://en.wikipedia.org/wiki/Absurdist_humor) tajaa lapaa ir mineets mans miiljaakais komikss. Bez humora - es zinu, ka esmu audzis mucaa, bet reizeem es taa arii juutos...
QUOTE(Church @ Oct 24 2006, 18:18)
mhmm. kaapeec neviens nepiemin naakosho pakaapi sievietes attiistiibaa peec baardas - tobish spalvainaas kruutis?
Es meegjinu to izteeloties, bet smadzenees ir kaut kaada klemme, pret kuru doma atduras, atduras, atduras, ...
QUOTE(Ginta @ Oct 24 2006, 23:25)
nav uzjautinoši
Mees runaajam par ljoti lielaam cilveeku grupaam, kur nu apvainoties ir galiigi nevietaa. Ja mees smietos par tevi vai par, nevainiigam piemeeram - Pakkun, tad tas buutu bezjuutiigi un edg liktu warnus par naida kurinaashanu. Bet muusu runas var driizaak saliidzinaat ar anekdoteem "krievs, amerikaanieties un vaacieties" vai rasu humoru... uuuups!
P.S. Vislabaakaa bija "sacenshas, kursh taalaak aizpeldees seerskaabes baseinaa".
Lai buutu par teemu: Vai 'jobu' ir svariigi, vai mati ir kupli, vai lokaini, vai kaadaa kraasaa? Esmu mazliet strupceljaa... Un, Lija, par to tavu boldoshanu par teemu, ka tieshi Juus atklaajaat 'jobu', es veelos dot mazu ieskatu Senebreju ticiibas veesturee. Bija taadi purni - priesteri, kuri, var teikt, lielaa meeraa "atklaaja", kas ir Dievs, tomeer:
1) Vinjus tas nepadara krutaakus par citiem cilveekiem (vismaz ne shaisaulee) EDIT: es gribeetu tam ticeet...
2) Kjeeninji vinjus apslaktee, jo, redz, kaut kaads tur Dievs esot krutaaks par Kjeeninju.
Ar to veelos pateikt, ka pie muusdienu apstaakljiem visdriizaak uzradiiisies kaada anti-jobu ticiiba, piemeeram, 'uboj', kura nodarbosies par 'jobu' saknju izniideeshanu, cik vien vinju speekos. Un tad, kad tevi ielenks 10 uboj, tad buus tev iists ticiibas paarbaudiijums - vai paliksi 'jobu' priesteriene vai kljuusi par wthirjobulaidzivoubojludzunenogalinietmanirdesmitbeernimaajaas.