Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaapeec sievietes apskauzh viirieshus
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Church
mhmm. kaapeec neviens nepiemin naakosho pakaapi sievietes attiistiibaa peec baardas - tobish spalvainaas kruutis?
Ginta
īstenībā tas, ko iepriekš teicu pat to dumjumu bija jāsaprot kā:
padumjš=absurdistu humors
debils=komentāri par to, ka gudrība (vai jebkas cits) ir atkarīga no dzimuma nekad nav uzjautinoši
bet whatever.. un paldies par labajiem vārdiem. sen nebiju tādus saņēmusi.
Pakkun
QUOTE(Ginta @ Oct 24 2006, 23:25) *

īstenībā tas, ko iepriekš teicu pat to dumjumu bija jāsaprot kā:
padumjš=absurdistu humors
debils=komentāri par to, ka gudrība (vai jebkas cits) ir atkarīga no dzimuma nekad nav uzjautinoši
bet whatever.. un paldies par labajiem vārdiem. sen nebiju tādus saņēmusi.

mazulis satrakojies?
sarkasmu, ironiju, dzeeliibu un vnk ljaunus jokus jaaprot uztvert ar vieglu smaidu sejaa. neproti, nepuuties.
edg
QUOTE(Sigfa @ Oct 24 2006, 16:28) *

absurdistu humoru

ohmy.gif Wtf, izraadaas eksistee pat taads termins, un wikipeedijaa (http://en.wikipedia.org/wiki/Absurdist_humor) tajaa lapaa ir mineets mans miiljaakais komikss. Bez humora - es zinu, ka esmu audzis mucaa, bet reizeem es taa arii juutos...

QUOTE(Church @ Oct 24 2006, 18:18) *

mhmm. kaapeec neviens nepiemin naakosho pakaapi sievietes attiistiibaa peec baardas - tobish spalvainaas kruutis?

Es meegjinu to izteeloties, bet smadzenees ir kaut kaada klemme, pret kuru doma atduras, atduras, atduras, ...

QUOTE(Ginta @ Oct 24 2006, 23:25) *

nav uzjautinoši

Mees runaajam par ljoti lielaam cilveeku grupaam, kur nu apvainoties ir galiigi nevietaa. Ja mees smietos par tevi vai par, nevainiigam piemeeram - Pakkun, tad tas buutu bezjuutiigi un edg liktu warnus par naida kurinaashanu. Bet muusu runas var driizaak saliidzinaat ar anekdoteem "krievs, amerikaanieties un vaacieties" vai rasu humoru... uuuups!

P.S. Vislabaakaa bija "sacenshas, kursh taalaak aizpeldees seerskaabes baseinaa".

Lai buutu par teemu: Vai 'jobu' ir svariigi, vai mati ir kupli, vai lokaini, vai kaadaa kraasaa? Esmu mazliet strupceljaa... Un, Lija, par to tavu boldoshanu par teemu, ka tieshi Juus atklaajaat 'jobu', es veelos dot mazu ieskatu Senebreju ticiibas veesturee. Bija taadi purni - priesteri, kuri, var teikt, lielaa meeraa "atklaaja", kas ir Dievs, tomeer:
1) Vinjus tas nepadara krutaakus par citiem cilveekiem (vismaz ne shaisaulee) EDIT: es gribeetu tam ticeet...
2) Kjeeninji vinjus apslaktee, jo, redz, kaut kaads tur Dievs esot krutaaks par Kjeeninju.
Ar to veelos pateikt, ka pie muusdienu apstaakljiem visdriizaak uzradiiisies kaada anti-jobu ticiiba, piemeeram, 'uboj', kura nodarbosies par 'jobu' saknju izniideeshanu, cik vien vinju speekos. Un tad, kad tevi ielenks 10 uboj, tad buus tev iists ticiibas paarbaudiijums - vai paliksi 'jobu' priesteriene vai kljuusi par wthirjobulaidzivoubojludzunenogalinietmanirdesmitbeernimaajaas.
Lija
QUOTE(edg @ Oct 25 2006, 02:46) *

Un, Lija, par to tavu boldoshanu par teemu, ka tieshi Juus atklaajaat 'jobu', es veelos dot mazu ieskatu Senebreju ticiibas veesturee. Bija taadi purni - priesteri, kuri, var teikt, lielaa meeraa "atklaaja", kas ir Dievs, tomeer:
1) Vinjus tas nepadara krutaakus par citiem cilveekiem (vismaz ne shaisaulee) EDIT: es gribeetu tam ticeet...
2) Kjeeninji vinjus apslaktee, jo, redz, kaut kaads tur Dievs esot krutaaks par Kjeeninju.
Ar to veelos pateikt, ka pie muusdienu apstaakljiem visdriizaak uzradiiisies kaada anti-jobu ticiiba, piemeeram, 'uboj', kura nodarbosies par 'jobu' saknju izniideeshanu, cik vien vinju speekos. Un tad, kad tevi ielenks 10 uboj, tad buus tev iists ticiibas paarbaudiijums - vai paliksi 'jobu' priesteriene vai kljuusi par wthirjobulaidzivoubojludzunenogalinietmanirdesmitbeernimaajaas.

sauliit, man liekas ka es nepareizi nofraazeeju teikumu. Tam bija jaabuut liidziigi taa - "mees atklajaam KAS ir `Jobu`!" un nevis "MEES atklaajaam kas ir `jobu`!" shajaa gadiijumaa tas nav jaauztver ka mees uzspiezjam uz to ka mees esam shiis ticiibas atklaajeejas, bet gan mees zinam patieso `Jobu` buutiibu un taa izskatu.. esam ar vinju saskarushaas... cool.gif
Church
Lija: rupji sakot tev ir jaadaavina ne tikai epilaators, bet arii skuveklis? ;>
Pakkun
njemot veera vinju zinaashanu pakaapi, jaaapsver arii daarza shkjeeres.. nu.. kkaads gruntiigaaks asmenis. biggrin.gif
Yume
oo, par spalvainaam kruutii mees veel nedomaajaam, bet tas vareetu buut ljoti eerti, ne kruushturi nevajag, ne siltas dreebes ziemaa... skaista taa dziive buutu.

Betv es atklaaju veel vienu lietu.
Griida 'jobi' piekriteeju iestabaas biezhi vien kluust 'jobinaata' jo garaaka ir 'jobu' aura personiibai, jo 'jobinaataaka' ir griida, it sevishki igstoshi to neslaukot..
arii dreebes, piemeeram t-krekli veiksmiigi paarnem jobinaato auru.

jagad es iesaku katram paskatiities uz griidu sev zem kaajaam, cik ljoti taa ir jobinaata?

PS- ja veelaas dabuut to ko mees lietojam, nepiecieshams straadaas turku apviduu vismaz divus meeneshus.. un tad dabuus ne tikai to, bet pat pilno psihisko slimiibu izklaastu uz papiira no psihiatra..
Lija
QUOTE(Church @ Oct 26 2006, 17:27) *

principaa nee... labaak gan matu audzeeshanas liidzekli, jo faktiski muusu `jobinaajuma` aurai shajaa momentaa ir tendences ljoti samazinaaties shaadu ieriichu deelj (vari to nosaukt par sievishkjiigu vaajiibu) taatad, kaa jau Yume mineeja - ka unsure.gif muusu "'jobinaataa' griida" driiz paarspees muus un daavinaat epilatoru un skuvekli vajadzeetu vinjai, jo man galvaa pastaav baigaa ideja, ka driiz mees ar Yumi kljuusim pavisam plikpaurainas... kas gan iet pretrunaa ar ticiibu... taadeelj jau arii radaas shis topiks...
skjiet ka dazji labi vienkarshi pietiekoshi labi vinju nelasa... huh.gif vai arii paarprot konkreetos punktus...
vai arii no pasha saakuma jau nav iebraukushi galvenajaa domaa.. (zeel man juus... zeel... *snif* )

Church
iedzer. varbuut(?) paliidzees. ;>
Pakkun
QUOTE(Lija @ Oct 27 2006, 14:13) *

QUOTE(Church @ Oct 26 2006, 17:27) *

..skjiet ka dazji labi vienkarshi pietiekoshi labi vinju nelasa... huh.gif vai arii paarprot konkreetos punktus...
vai arii no pasha saakuma jau nav iebraukushi galvenajaa domaa.. (zeel man juus... zeel... *snif* )

..vai arii vienkaarshi panjirgaajas par teemu, kuru juus pashas esat padariijushas par apsmieklu.
Tigra2
kopš izlasīju ideju par spalvainām krūtīm domāju, ka šī ticība ir daudz saprotamāka un krutāka.
Varbūt kāds pateiks kur nopirkt matu audzēšanas līdzekļus lai varu nojobināt savu grīdu un pa kluso arī kāda laba radinja krūtis...
(.jābūt taču labdarīgiem un jāievieš pašmāju kristiešiem jobu idejas.)

edg
Griida jobonas pati. Vajag tik tam ticeet un gaidiit.
Yume
lai dabuutu spalvainas kruutis vajag vajag dzert hormonus, un kaa mees shodien atklaajaam, tie hormoni tiek razhoti no jobinaataas griidas.
pa gabalinjam no griidas paarklaajuma pirms katras eedien reizes un mati uz kruutiim garanteeti..
Lija
QUOTE(Church @ Oct 27 2006, 14:56) *

iedzer. varbuut(?) paliidzees. ;>

Meeginaajaam (dazjaados experimentos) un diemzeel nepaliidz... naakas palikt shaadaa staavoklii.. ^^

QUOTE(edg @ Oct 27 2006, 20:14) *

Griida jobonas pati. Vajag tik tam ticeet un gaidiit.

Tu jau esi sasniedzis `Jobu` augstaako pakaapi.. un iespeejams driiz buus arii pilniigaa apgaismiiba kad no `jobas` sanjemsi koka aanu*u cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.