Tagad, kad esmu iedzeeris pietiekoshi daudz sakee, un juutos taa itkaa dziivee buutu viena vieniiga laime un prieks, varu uzrakstiit turpinaajumu avam `staastam` un atbildeet uz dazhiem jautaajumiem.
Church, ja buutu, es to izmantotu.
Kahi, taakaa to anime ar muljkjiigo nosaukumu neesmu redzeejis, nezinu kas ir burumas, bet sporta stundaas meitenes valkaa shortus un t-kreklu attieciigaa gada kraasaas (1. gads- zaljsh, 2. gads- zils, 3.gads- sarkans).
Par sushi atbildeet netaisos, jautaajums paarlieku stulbs.
edg, skolaa mangas stundu laikaa tiek lasiitas zem galda- atklaatiibaa, starpbriizhos. Populaaraakais- naruto. Stundas visi maacaas kaa japaanjiem pienjemts- klusi kaa nakts, uzciitiigi kaa... mmm... japaanji. Ko tu domaa ar `neparasti` ?
Hikaru, nu, piemeeram, pienaak pie manis meitene no tresha gada, peec skata ne vainas, tiiri populaara meicha, vaicaa, kas un kaa pa dziivi, saakam runaaties, apkaarteejaas meitenes vaicaa, vai mees buutu paariitis, un izsaka pieziimes par maniem matiem, vai cik `kruta` ir mana poza. man, pats par sevi saprotams, paliek tiiri neeerti, bet nekas, turpinu runaaties. Turpat blakus esoshais kekss uzmaniigi klausaas ko es saku. Dazhas meitenes pieziimee, ka ir izbriiniitas, ka es runaaju japaaniski, un kamdeelj gan nerunaaju angliski. Tikko atbraucu no go sacensiibaam, kur dabuju 1 dan (jaapaspeelee kiseido, lai paskatiitios, kaads liimenis tur ir 1 danam), kur vienu nakti pavadiiju kopaa ar to meichu, pat ja liidz patiikamaam nakts izklaideem netiku (lai nolaadeets japaanju kautriigums), tomeer sho dabuuju gatavu .
skolaa otaku kluba nav, bet ir `manga kenkjuu bu` (mangas izpeetes klubs) kur ljoti augstaa liimenii zimee mangu un skataas/ paarspriezh animes.
Te matemaatika ir dovos liimenjos- vienkaarshota un advanseeta. Advanseetaa ir ljoti liidziiga 1. gjimnaazijas liimenim. vienkaarshota ir tieshaam vienkaarsha.
Fizikaa labaratorijas darbu nav, bet skolotaajs visu ko maaca paraada arii ar fiziskiem un praktiskiem piemeeriem, par to kaa luuzt gaisma, kapeec gaisma ir viljnji, kaa straadaa viljnji/ vibraazijas ar losteegtu galu, kaa ar briivu, kaa praktiski paraadaas njuutona likumi (inerces nezuudamiibas princips, divi diegi, pa vidu smagums, pakaarti pie griestiem. Ja apaksheejo diegu rauj aatri, apaksheejaais diegs paarpliist, ja leenaam, augsheejais diegs paarpliist- pieraada to ka lietaam ir tendence palikt taadaa staavoklii kaa taas ir, tobish, pieliktais speeks, ja rauj aatri, paguust iedarboties tikai uz apaksheejo diegu un smagums pa vidu veel nav ieguvis inerci, citiem vaardiem, efekts ir taads pats, ja tas diegs buutu piesiets pie greistiem, ja leenaam, tad smagums ieguust inerci liidz ar ko spriegums uz apaksheejo diegu ir mazaaks nekaa uz augsheejo) un citas forshas lietas. Skolotaajs uzsver, ka svariigi ir izprast logjiku aiz maaciitaas vielas, savaadaak, fizika ne ar ko neatshkjiroties no algebras.
Naakamajaa postaa- turpinaajums (peec veel vienas glaazes sakee).