Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jautājumi par anime...Svaigs un svarīgs jautājums!!!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Ragana
Whatevā, kāds var palīdzēt ar anime ftp resursiem?
Es vairs nevaru dzīvot bez animes, bet netieku pie torrentiem,
sipps
tas ir atkarigs no tava piesleguma, jo ja ir mDSL var lietot ftp.trubaz.lv un gandriz katram interneta sniedzejam ir kāds ftp serveris kur noteikti ir MapĪte ar uzrakstu ANIME.

KA arī nenaktu par sliktu palasīt ŠO
Ragana
Nu, problēma ir atrisināta - es nopirku daudz, daudz diskus, un tagad vedu no no vienas mājas uz otru...
un esmu izvēlējusies, kurus jaunās sezonas gabalus skatīšos...
bet jautājums:

Kāpēc epai jābūt 1000x1000 pikseļu izmērā?
Ragana
uzradies jauns jautājums:
Kādas ar vēsturi saistītas anime noskatīties?

Man vajag kaut ko, kas būtu saistīts ar Japānas vēsturi, savādāk māte šķendējas, ka es tikai skatoties multenes, bet par pašu Japānu nemaz neinteresējoties.
Sigfa
Grave of the Fireflies (Hotaru no haka)
jurc
Cik zinu, maz tādas animes ir, kuras apstāsta par Japānas vēsturi. Domāju, ka tev jāskatās animes, kuru stāsts ir par vecajiem laikiem. Tur vismaz daudz maz ir parādīta tā laika Japānas kultūra un uzvedība.
Nez, varbūt noskaties Rurouni Kenshin, Basilisk, Millennial Actress, Ayakashi..

Ja gribi iemācītes par Japānas vēsturi, tad caur animi to nekad neizdarīsi. Ņem rokās kādu grāmatu vai meklē interneta plašumos.

Cik zinu, maz tādas animes ir, kuras apstāsta par Japānas vēsturi. Domāju, ka tev jāskatās animes, kuru stāsts ir par vecajiem laikiem. Tur vismaz daudz maz ir parādīta tā laika Japānas kultūra un uzvedība.
Nez, varbūt noskaties Rurouni Kenshin, Basilisk, Millennium Actress, Ayakashi..

Ja gribi iemācītes par Japānas vēsturi, tad caur animi to nekad neizdarīsi. Ņem rokās kādu grāmatu vai meklē interneta plašumos.
Shinobi-sama
Kaa jau te mineeja, tad konkreeti veesturi apstaastoshas ir maz, uz pirkstiem skaitaamas. BET taadas kur buutu tiira japaanju kultuura jau ir nemazums. Lai rastos nedaudz dziljaaks iespaids un tuvaak serdej pietuvinaatos japaanju kultuura, tad iesaku skatiities oldschool animes. Jo taas, lai arii ir ar visaadiem mostriem un evil/good ciinjaam paarpilnas, tomeer var labaak iepaziit kultuuru.
Nu vispaar veel labaak kultuuru var iepaziit skatoties vecaas japaanju filmas. Tur buus nemazums veestures iekshaa. Tik dabuut tev vinjas gan buus gruuti, vai neiespeejami, ja nav sakaru.
Ragana
Atkal jauns jautājums:

Kas ir XDCC, un ED2K, un kā tos lietot?
Ragana
Nu, nojausma par to, ka no turienes var kaut kādā veidā ielādēt anime, man bija jau iepriekš.
Paldies par palīdzību, bet ko man darīt, lai kaut ko no tā IRC'a un p2p tīkla ielādētu?
Revol
Kirika's IRC Guides
eMule help, principiaali ed2k ir ljoti liidziigs daudziem citiem p2p tiikliem, un ja maak vismaz ar kaadu no tiem apieties, tad nevajadzeetu buut iipashaam probleemaam arii sho apguut.
Bet vispaareeji - Google is your friend.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.