taaka no 30. marta liidz 9. apriilim ir paredzeetas skoleenu briivdienas. tad vareetu tajaa nedeeljaa kopistiski aiziet uz kaadu filmu.
piedaavaaju ietu uz mistera biina briivdienaam :
http://www.forumcinemas.lv/movie/1167/vai arii uz filmu 300, ja gribas kko nedaudz nopietnaaku :
http://www.forumcinemas.lv/movie/1158/sooo kaadas ir juusu domas? o.O
metaphor
Mar 5 2007, 22:38
sooo kaadas ir juusu domas? o.O
laba doma..
es nezinu kaapeec, bet peec ieprieksheejaas shausmenes gribas kaut ko neopietnu
izveelos misteru biinu. varbuut pat pasmiesimies
nu laika itkaa veel ir atliku likaam taakaa doma ir taada, ka tie, kas vareetu buut ieintereseeti iet uz sho pasaakumu vareetu ieteikt konkreetu filmu/datumu uuun tad mees vareetu meegjinaat atrast kkaadu nebuut kopsauceeju
iesaku izveidot poll. kazuki, ieej forumcinemas.lv, tad visas filmas ieliec poll. lai katrs balso
bet laiks... to jau vieglāk sarunāt ^-^
shaubos, ka par sho pasaakumu buus liela interese, tapeec tie paaris cilveeki, kuri buus ieintereseeti var izteikt savu viedokli arii bez poll'a taisiishanas. a ja godiigi, man iisteniibaa ir baigais slinkums mekleet kuras filmas veel tajaa laikaa raadiis un taisiit to poll'u.
Kazuki
Mar 23 2007, 18:25
Tātad,
Filma: Mistera Bīna brīvdienas
Datums: 30. marts
Seansa sākums: 17.15
sry par dubultpostu >.<
varbūt ir vēlāks laiks mr bīnam? man lu aulā ir koncerts, varētu jau es arī uzpeldēt, bet laikam nepaspētu.
Kazuki
Mar 23 2007, 22:06
QUOTE(kahi @ Mar 23 2007, 22:45)
varbūt ir vēlāks laiks mr bīnam? man lu aulā ir koncerts, varētu jau es arī uzpeldēt, bet laikam nepaspētu.
naakamais seanss ir 17.15
Arfija
Mar 27 2007, 16:20
ee!! es ar piesakos.. ja tikshu! gan aju noteikti tikshu! rezerveejiet man vietu! njemsiet barinjaa??
a moshk ir bishk aatraaks laiks?
es par mistru biinu!
Kazuki
Mar 27 2007, 16:31
neah. laiku vairs nemainiishu. es eju 17. 15 man vienk ieprieksheejaa vakaraa ir zhetonu vakars un aatraak par 17.00 es diez vai buushu speejiiga atkulties uz riigu. whell nu ja kaadam tomeer ir veelme & briivais laiks naakt liidz tad atsuuta man pm vai uzskype'o 4 dien.
Arfija
Mar 27 2007, 16:48
kaadam ir veelme varbuut naakt aatraak??
es labpraat ietu!
kursh naaks liidzi? nu bet protams aatraak!! zheel ka Kazuki, tu netiec aatrak!
Tomoko
Mar 27 2007, 20:27
Es nezinu tikšu, bet ja to darīšu, tad droši vien man spīdēs seanss, kas ir ātrāk. Ceru, ka izprotiet mani, studentiņu..
Oukay, tad jūs domājat iet uz Misteru Bīnu?
Arfija
Mar 27 2007, 20:33
laikam jau.. nu ja savaaksies kaada grupinja moshk uz kaadu citu filmu iesim!
metaphor
Mar 31 2007, 18:12
nokaveju?
nu lab. gan jau tad citreiz.
Karamele
Mar 31 2007, 18:32
un cik cilvēki aizgāja, jeb tikai vāvuļoja, ka ies?
bet derētu maybe kādā citā datumā kad vairāk cilvēku tiek?
Kazuki
Mar 31 2007, 20:37
QUOTE(Karamele @ Mar 31 2007, 18:32)
naakamajaa nedeeljaa ir skoleenu briivdienas. taakaa ja buutu gribeeshana iespeejas kkur iet buutu plashas. atliek secinaat, ka vainu ir neinteresants repertuaars plazaa, vai nu cilveekiem nav finanses vai nu besis piekust aizvelkoties liidz plazai
QUOTE(Kazuki @ Mar 31 2007, 20:37)
QUOTE(Karamele @ Mar 31 2007, 18:32)
naakamajaa nedeeljaa ir skoleenu briivdienas. taakaa ja buutu gribeeshana iespeejas kkur iet buutu plashas. atliek secinaat, ka vainu ir neinteresants repertuaars plazaa, vai nu cilveekiem nav finanses vai nu besis piekust aizvelkoties liidz plazai
wtf? Skolēnu brīvdienas JAU ir sākušās, kopš šīs piektdienas, no 30. datuma...
Laiks bija, slinkums arī. Nu, re, ansvērs gatavs.
Spectre
Apr 3 2007, 12:02
Njam njam briiva nedela - taada skaudiiba par tiem skoleniem - jums ir halava ne dziive
Shatako
Apr 24 2007, 11:17
Helo~o!Cilvēki?
Maija brīvdienas! Derētu apskatīt plazas repertuāru!
Kkā sen nav iets uz kino!
Starpcitu plaza nav vienīgais kino Rīgā!
Nu piem K-sunī varb kkas labs iet!
^^
Kazuki
Apr 24 2007, 16:33
QUOTE(Shatako @ Apr 24 2007, 11:17)
Helo~o!Cilvēki?
^^
nu apskaties forumcinemas maajaslapaa, kaadas labas filmas raada tajaa briivlaikaa un naac klajaa ar kaadu piedaavaajumu. varbuut tev pat izdosies savaakt kaadus paaris cilveekus, kas gribees iet liidzi.
Shatako
Apr 24 2007, 17:04
QUOTE(Kazuki @ Apr 24 2007, 16:33)
QUOTE(Shatako @ Apr 24 2007, 11:17)
Helo~o!Cilvēki?
^^
nu apskaties forumcinemas maajaslapaa, kaadas labas filmas raada tajaa briivlaikaa un naac klajaa ar kaadu piedaavaajumu. varbuut tev pat izdosies savaakt kaadus paaris cilveekus, kas gribees iet liidzi.
Jau apskatijos!Tur nekā nebija!Tikai Mr.Bīns un tas arī viss! Laikam neizdosies.. Bet nu varb kko palaidu garām!(cerams)
Kazuki
Apr 24 2007, 17:08
vienk ir jaagaida uz kariibu juuras piraatiem. tiem pirmizraade buus kkur ap divdesmitajiem maija datumiem. tai vajadzeetu buut filmai, ko daudzi gribeetu apmekleet.
Shatako
Apr 25 2007, 09:57
Nu, jā, bet es nu so so uz to filmu gribētu! Man patīk šausmenes un trilleri!
Bet daudziem, nē.. Tap, manuprāt varētu iet uz kādu labu komēdiju!(lielākajai daļai cilv. patīk komēdijas)
Klokjvaarpsta
Apr 25 2007, 10:15
Shatako, uz "Paana Labirintu" esi bijusi. To filmu par ideeaalu nenosauksi, bet asinjainu pasaku trilleru cieniitaajiem patiikami skatiities. Pilna ar metaforaam, taapeec piedevaam veel uztur domaashanu pie dziiviibas, iesaku
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.