Help - Search - Members - Calendar
Full Version: juurmala, juurmala
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2
Miyako
Nav jau tik traki. Pagāšnedēļ biju un laiks bija ļoti labs un mana draudzene vakarnakt kaut ko Jūrmalā svinēja, teica, ka ļoti silts
Tyrael
Man teica, ka udens temperatura ir +16.
Var jau peldeties...
Es jau rita braukshu uz jurmalu ar draugiem smile.gif
Un vispar no cik gadiem pasakums?
Ella
Un kad tas varētu notikt???? es parakstos ja būs man brīvdiena *^^*
gramozeks
Church ar laiku "Laiks" kļūs siltāks!!! happy.gif
Tyrael tas nav pasākums, bet izbruaciens uz Jūrmalu pasauļoties!!! Vecuma ierobežjumu nav (Protams ja tev ir 6-16 un tavi vecāki ir ar mieru tevi laist kopā ar "Trakajiem Otaku" happy.gif)!!!
Delicatty es uzrakstīšu savas brīvdienas te, kurās es došos uz Jūrmalu, taču braukt var arī citās dienās, kurās pašiem ir izdevīgi (protams kopā ir jautrāk nekā vienam)!!! happy.gif
Ceru drīz tiksimies!!! biggrin.gif:D:D:D:D:D
gramozeks
Tad nu klausās!
Ja būs saulains un patīkams laiks, tad braucam uz Jūrmalu!
Es gaidīšu Jūs pie "Origo" pulkstenja no pl 10.00 līdz pl 10.30 (vai pat līdz 11.00 ja iepriekš paziņo par nokāvēšanoes telefoniski)!!!
Paņemiet līdz: dvieli (ar ko noslaucīties pēc peldes vai uz kura var pasauļoties), puišiem beldbikses un metenēm peldkostīmu, pretiedeguma krēmu (ja tas nepieciešams), Obligāti paņemiet kaut ko dzeramu (minerālūdeni - gāzēt un negāzētu pēc izvēles, sulu va pat pienu)!!!
Es paķeršu Futbolbumbu! Ir lūgums atnest kārtis un volejbol bumbu!!!
Ja es kaut ko esmu aizmirsis tad atgādiniet man PM! Nevajag Flūdot, citādi Info aizies nebūtībā!!!
Mans telefons: 29754303
Braucienu datumi Jūnijā:
16.jūnijs -
21.jūnijs -
26.jūnijs -
29.jūnijs -
Ceru uz Jūsu atbalstu!!! Līdz tikšanas reizej!!! wink.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Ja kas infa ir apdeitota pirmajā postā, līdz ar to nekur tālu nenozudīs.

P.s perfekti datumi strādājošiem cilvēkiem, bet neko darīt
Naru-chan
Nu kā jums tur gāja? smile.gif
Asuka
skan interesanti.
domāju, ka es piebiedrošos `trako otakiešu` pulkam.
Blackout
Topiks ir vecs biggrin.gif bet nu jāāā, ja cilvēkus vēl interesē, tad prõõtams.. Šonedēļ vispār debīls laiks, lietus, mākoņi ;D Skatos laika ziņas.. Svētdien sola siltu laiku.. Pēcpusdienā mākoņains. Patīkami silts. 23 - 11 C°, ir zināma pieredze ar laika ziņām, bet kas cits atliek. Ja patiešām būs tik silts, tad var aizlaist uz Ķīšezeru, Vecāķiem vai Mangaļsalu. Ja brauc uz Ķīšezeru tad tas ir apmēram labi pavadīt laiku un sauļoties. Peldēties var, bet kā ziņots, Ķīšezerā atrasti stafolikoki un lenteņu kāpuri. Jūrā gan var peldēties.. Nu jāā.. Svētdiena ir 24. augusts. Var noorganizēt, Jūrmala skan pārāk dārgi ;D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.